agekalp Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μια ερώτηση και από μένα. Εδώ και λίγες μέρες δεν μου σβήνει αυτόματα η οθόνη. Παρόλο που είναι τικαρισμενα όσα πρέπει. Πχ το βάζω να φορτίσει με σβηστή οθόνη, αυτή ανάβει αλλά μετά δεν σβήνει. Αν το ξεχάσω στην ουσία δεν φορτίζει αφού καταναλώνει πολύ ρεύμα η οθόνη (ειδικα στο αυτοκίνητο που έχω χιλιαρη φορτιστη). Μετά από επανεκκίνηση στρώνει αλλά μετά από μερικές ώρες η μέρα ξανά το ίδιο. Έχει συμβεί σε κανέναν? Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω (πχ κάτι στο τιτανιουμ ή άλλο προγραμμα) Ποια εφαρμογή κρατάει αναμενη την οθόνη? Ή ειρωνεία είναι ότι πέρα από κάτι χαζό παιχνίδια της μπεμπας δεν έβαλα καμιά hardcore εφαρμογή. Σπυρο ειχα παθει κατι παρομοιο παλιοτερα! Τελικα ηταν καποια εφαρμογη (δε θυμαμαι ποια) που ζητουσε συνεχως αδεια απο το superSU και ξυπναγε το κινητο χωρις να μου εμφανιζει το γνωστο παραθυρο (allow-deny).Τσεκαρε να λιγο το superSU να δεις αν ολες οι εφαρμογες που απαιτουν root εχουν αδεια. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Να κανω κι εγω ενα συμπληρωμα στα γραφόμενα του Κωστα (Te_salat).Πριν 3 μερες πηρε ο αδερφος μου ενα s4 και εχθες ενας φιλος στην πολυκατοικια και τους εχω μόνιμους στο σπιτι για βοηθειες, στησιματα και υποδείξεις μια και οι δυο ηταν iphone-ακηδες.Μετα λοιπόν απο λιωσιμο των δυο s4,ενα εχω να πω...σαν τον νοτη κανεις!!! Παραμενει αξια και αντικειμενικα σημαιοφορος!! ΥΓ.τι ονειρο ειδαν και εκαναν το μενου ρυθμίσεων στην 4.2.2 σε στυλ εποχων sony-Ericsson??σκετος πονοκέφαλος. .. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Το νοτελι μου (αν και δεν ειναι ελληνικο) υποστηριζει με το spen (με την μανισια ρομ) κανονικα ελληνικα. Ειναι ενας τυπος στο ινσομνια που επιμενει οτι μονο τα ελληνικα Note2 εχουν αυτην την δυνατοτητα.... Εγω πως γραφω ελληνικα δηλαδη? Εσεις τι λετε? Όλα τα note ιι με 4.1.2 έχουν αναγνώριση ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό που σου είπε ίσχυε παλιά. (Μόνο τα γερμανικά και τα ελληνικά υποστήριζαν τότε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μετα λοιπόν απο λιωσιμο των δυο s4,ενα εχω να πω...σαν τον νοτη κανεις!!! Παραμενει αξια και αντικειμενικα σημαιοφορος!! Δηλαδή τι εννοείς; Ότι από άποψη απόδοσης είναι καλύτερο; Off topic αλλά, το μεσημέρι έπινα καφέ με φίλο που έχει το S4 και δε φόρτωνε σελίδες καθόλου σε boat και dolphin. Απογοητευμένος ήταν Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Καλησπέρα σας. Εβγαλα χθες την φλιπ θηκη που είχα ώστε νατο χαρώ και λίγο ετσι.Ερώτηση σε οσους το εχουν χωρίς θήκη. Το αουμπάτε παντου με την πλάτη? Δεν εχει προβλημα ο φακός της κάμερας που πετάγεται προς τα εξω? Ενταξε η φλιπ ειναι πιο χοντρη σε εκεινο το σημειο κα ολα καλα,αλλα με το οριτζιναλ καπακι δεν ξερω τι ν κανω? Φοβμαι αρκετά! Το έχω χωρίς θήκη εδώ και 9 περίπου μήνες, δεν το προσέχω καθόλου, το κοπανάω όπου βρω, μου έχει πέσει άπειρες φορές κάτω, είμαι ίσως ο χειρότερος κάτοχος note στον κόσμο. Ίσως το πιο ανθεκτικό κινητό που είχα μέχρι τώρα. Το Σ3 ξεφλούδιζε το bezel πολύ εύκολα. Εδώ είμαστε πολύ καλύτερα. Η πλάτη κάνει 10€ αλλά αντέχει πολύ. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Έχω το ακουστικό bluetooth Sony Ericsson mw600 και το συνδέω με το Note 2 και ενώ έχει πολύ καλή απόδοση κάνει πολλές αποσυνδέσεις και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Συμβαίνει με άλλους κάτι τέτοιο ή παίζει κάτι άλλο; Έχω την έκδοση 4.1.2 και το τηλέφωνο είναι Αυστριακής προέλευσης. Εγώ έχω το ελληνικό note 2 αν παίζει ρόλο αυτό. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι.άψογη σύνδεση άμεσα με το που ανοίξω το bt συνδέεται χωρίς πρόβλημα.αποσύνδεσεις δεν είχα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Καλησπέρα σας. Εβγαλα χθες την φλιπ θηκη που είχα ώστε νατο χαρώ και λίγο ετσι.Ερώτηση σε οσους το εχουν χωρίς θήκη. Το αουμπάτε παντου με την πλάτη? Δεν εχει προβλημα ο φακός της κάμερας που πετάγεται προς τα εξω? Ενταξε η φλιπ ειναι πιο χοντρη σε εκεινο το σημειο κα ολα καλα,αλλα με το οριτζιναλ καπακι δεν ξερω τι ν κανω? Φοβμαι αρκετά! Μην αγχωνεσαι καθολου... το εχω χωρις θηκη και screen protector... το κουβαλαω παντα στο χερι, ποτε σε τσεπες κ τσαντακια... δεν εχει ουτε γρατζουνια φιλε.. κ ο φακος της καμερας παραμενει πενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Σπυρο ειχα παθει κατι παρομοιο παλιοτερα! Τελικα ηταν καποια εφαρμογη (δε θυμαμαι ποια) που ζητουσε συνεχως αδεια απο το superSU και ξυπναγε το κινητο χωρις να μου εμφανιζει το γνωστο παραθυρο (allow-deny).Τσεκαρε να λιγο το superSU να δεις αν ολες οι εφαρμογες που απαιτουν root εχουν αδεια. Ευχαριστώ. Θα τσεκάρω. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Το έχω χωρίς θήκη εδώ και 9 περίπου μήνες, δεν το προσέχω καθόλου, το κοπανάω όπου βρω, μου έχει πέσει άπειρες φορές κάτω, είμαι ίσως ο χειρότερος κάτοχος note στον κόσμο. Ίσως το πιο ανθεκτικό κινητό που είχα μέχρι τώρα. Το Σ3 ξεφλούδιζε το bezel πολύ εύκολα. Εδώ είμαστε πολύ καλύτερα. Η πλάτη κάνει 10€ αλλά αντέχει πολύ. Μην αγχωνεσαι καθολου... το εχω χωρις θηκη και screen protector... το κουβαλαω παντα στο χερι, ποτε σε τσεπες κ τσαντακια... δεν εχει ουτε γρατζουνια φιλε.. κ ο φακος της καμερας παραμενει πενα... Ευχαριστώ παίδες ξερω οτι αντέχει αλλα το μονο πρόβλημα που δεν θελω να εχει ειναι ο φακός της κάμερας. Συγνώμη για το offtopic Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Δηλαδή τι εννοείς; Ότι από άποψη απόδοσης είναι καλύτερο; Off topic αλλά, το μεσημέρι έπινα καφέ με φίλο που έχει το S4 και δε φόρτωνε σελίδες καθόλου σε boat και dolphin. Απογοητευμένος ήταν Ο νοτης δουλευει σαν μπουλτοζα, δες το πμ που στα εξηγω γιατι εδω θα μου το βγαλουν off-topic Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Να ρωτήσω κάτι άλλο, όταν στέλνεται ένα e-mail με την μαμά εφαρμογή του gmail και κάνετε επισύναψη αρχείου για να στείλετε πχ 5-6 φωτογραφίες, πως μπορώ να τις επιλέξω όλες μαζί και όχι να πρέπει να επιλέγω μια μια κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Να ρωτήσω κάτι άλλο, όταν στέλνεται ένα e-mail με την μαμά εφαρμογή του gmail και κάνετε επισύναψη αρχείου για να στείλετε πχ 5-6 φωτογραφίες, πως μπορώ να τις επιλέξω όλες μαζί και όχι να πρέπει να επιλέγω μια μια κάθε φορά; Πηγαίνεις στην συλλογη φωτογραφιών και πατάς παρατεταμένα στην πρώτη απο τις φωτογραφίες που θες να στείλεις. Ταυτοχρονα σου βγάζει σε καθε φώτο "κουτακι" για να τικάρεις οσες ακομα θέλεις. Τις τικαρεις και απο την επιλογή πάνω στην μπάρα των μενου επιλέγεις το Gmail. Αν θες να το κάνεις όμως σε απαντητικό μήνυμα θα πρέπει να τις επισυνάψεις μια μια επαναλαμβανοντας την διαδικασία επισυναψη φωτογραφιας/συλλογη/ επιλογη φώτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Πηγαίνεις στην συλλογη φωτογραφιών και πατάς παρατεταμένα στην πρώτη απο τις φωτογραφίες που θες να στείλεις. Ταυτοχρονα σου βγάζει σε καθε φώτο "κουτακι" για να τικάρεις οσες ακομα θέλεις. Τις τικαρεις και απο την επιλογή πάνω στην μπάρα των μενου επιλέγεις το Gmail. Αν θες να το κάνεις όμως σε απαντητικό μήνυμα θα πρέπει να τις επισυνάψεις μια μια επαναλαμβανοντας την διαδικασία επισυναψη φωτογραφιας/συλλογη/ επιλογη φώτο. Ευχαριστώ για την απάντηση, απλά συνηθίζω να μπαίνω πρώτα στην εφαρμογή για να στείλω το μήνυμα.Την επόμενη φορά που θα έχω πολλές φωτο να στείλω, θα μπω πρώτα στη συλλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Μην αγχωνεσαι καθολου... το εχω χωρις θηκη και screen protector... το κουβαλαω παντα στο χερι, ποτε σε τσεπες κ τσαντακια... δεν εχει ουτε γρατζουνια φιλε.. κ ο φακος της καμερας παραμενει πενα... Στέφανε να προσέχεις όταν περπατάς και το κρατάς στο χέρι. Αν κάποιος απρόσεκτος περπατά δίπλα σου σε χτυπήσει με το χέρι του θα σου φύγει και μάλιστα με δύναμη. Μου έχει συμβεί γι αυτό στο λέω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Οσον αφορά το Nexus 4, όταν κινήσαι στα μενού σου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο. Όταν όμως αρχίσεις να ανοίγεις τις ίδιες εφαρμογές, το Note 2 παίρνει το προβάδισμα καθαρά παρόλο το extra Software που κουβαλάει. Ακόμα και στο bootάρισμα υπάρχει σαφής διαφορά. Για το Nexus 7 δέν το συζητάω. Εκεί ο tegra σε συνάρτηση με το 1GB RAM υστερούν πολύ. Ξεκινώ με 400 ΜΒ free και πολύ σύντομα πέφτει στα 120-150.Κάτω απ τα 120 λαγκάρει n καλύτερα καθυστερεί. Και είμαι με CM 10.05 + Franco 61. Το Note 2 το μονο που χρειάζεται για τους απαιτητικούς είναι ο EX Dialer που αν είσαι rooted και τον κάνεις εφαρμογή του συστήματος, του περάσεις και το θέμα από το S3, για να μοιάζει με τον Official είσαι τέλειος. Και το μαμά dialer δεν λέω καλό είναι. Γιατί το απορρίπτεις; Το ex dialer όντως άριστο επίσης. Αν είσαι root με μαμά rom δεν παίρνει αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Και το μαμά dialer δεν λέω καλό είναι. Γιατί το απορρίπτεις; Το ex dialer όντως άριστο επίσης. Αν είσαι root με μαμά rom δεν παίρνει αναβαθμίσεις; Για τον μαμα dialer? Γιατι οταν παω να σκρολαρω τις τελευταιες μου κλησεις, παει λες και εχει λοξιγκα. Το ιδιο και στις επαφες με αστερακι (αγσπημενες). Μονο εγω ενοχλουμαι απο κατι τετοια ρε παιδια? :O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Δεν βλέπω κάποιο lag πάντως τώρα που το δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Δεν βλέπω κάποιο lag πάντως τώρα που το δοκιμάζω. Στο σκρολ εννοεις? στις επαφες ειναι οκ, στις τελευταιες κλησεις γινεται χαμος, ειδικα αν εχεις ωρα να ανοιξεις την εφσρμογη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Στο σκρολ εννοεις? στις επαφες ειναι οκ, στις τελευταιες κλησεις γινεται χαμος, ειδικα αν εχεις ωρα να ανοιξεις την εφσρμογη. Βάλτε τον ex dialer βρε παιδιά να βρείτε την υγειά σας. Κάνει αστραπιαία τα πάντα. Και με ελληνικό τ9. Πληκτρολογεις το όνομα της επαφής και σου βγάζει το τηλέφωνο άμεσα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Στέφανε να προσέχεις όταν περπατάς και το κρατάς στο χέρι. Αν κάποιος απρόσεκτος περπατά δίπλα σου σε χτυπήσει με το χέρι του θα σου φύγει και μάλιστα με δύναμη. Μου έχει συμβεί γι αυτό στο λέω. Θα τον βαλω να μου παρει 5 note2 μετα φιλε... ειναι το μονο κινητο που καταφερα να το κρατησω χωρις ιχνος γρατζουνιας πανω... τον καθαρισα κιολλας.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Σε σχέση με του htc μακράν καλύτερος. Επίσης το + του ελληνικό τ9 αλλά όχι video κλήση button. @ddr2 ναι στο ιστορικό κλήσεων κάνω scroll αλλά δεν έχει σπάσιμο εκτός και αν αρχίσω και το ανεβοκατεβάζω γρήγορα και ρυθμικά. Εντάξει δεν είναι νορμαλ χρήση αυτή και επομένως δεν το θεωρώ και μείον. Τον ex dialer τον έχετε αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Βάλτε τον ex dialer βρε παιδιά να βρείτε την υγειά σας. Κάνει αστραπιαία τα πάντα. Και με ελληνικό τ9. Πληκτρολογεις το όνομα της επαφής και σου βγάζει το τηλέφωνο άμεσα Πάντως έχω την εντύπωση ότι το αρχείο κλήσεων του ex dialer είναι μικρότερο και γι αυτό ίσως να δίνεται η εντύπωση ότι είναι γρηγορότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Πάντως έχω την εντύπωση ότι το αρχείο κλήσεων του ex dialer είναι μικρότερο και γι αυτό ίσως να δίνεται η εντύπωση ότι είναι γρηγορότερο. Λόγω δουλειάς έχω πολλά τηλ την ημέρα και κρατάει αρκετές μέρες αρχείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το φίλο που ρώτησε, ναι τον έχω αγορασμενο, του είχα κάνει και donation από την πρώτη στιγμή Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ex dialer εχω βαλει παιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Τοσο που τον αγορασα κιολας. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδια με τον Νοτη μας υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε αυτο που κανει το s4 με την μεταφραση; Θα μου ηταν χρησιμο στην δουλεια μου μια και εχουν αρχισει να ερχονται Τουρκοι τουριστες και οι περισσοτεροι εκτος απο τουρκικα δεν μιλανε αλλη γλωσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts