Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα χτες απόκτησα το samsung galaxy note 2 μπορώ να μάθω από ποια χώρα είναι?τα στοιχεία που βρίσκω είναι τα παρακάτω..

έκδοση βασικού φάσματος:N7100DDDLK6

έκδοση kernel:3.0.31-679347

ap:N7100XXDMB2

cp:N7100DDDLK6

csc:N7100ODDDMA1

[ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές Eρωτήσεις / FAQ για το Galaxy Note II

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@eltsele

Ναι stock rom έχω και δεν έχω πειράξει κατι ούτε από συχνότητες ούτε να απεγκαταστησω κάποιες εφαρμογές συστήματος. Όσο για τις εφαρμογές οι περισσότερες είναι απο play store και κάποια παιχνίδια από εξωτερικές πηγές. Τώρα το Titanium backup και το paragon δεν νομίζω να ευθύνονται. Τι να πω ίσως να φταίει η συσκευή και να μην είναι software πρόβλημα.

Λαθος μου, ειναι με S οχι Z και επρεπε να δωσω λινκ :O

Αυτο ειναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelokment.storageanalyser&hl=en

Ο,τι καλυτερο για αυτη τη χρηση :)

Τελικά βρήκα το diskusage

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.diskusage&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5kaXNrdXNhZ2UiXQ..

πολύ απλό και γρήγορο.

Τελικά το πρόβλημα ήταν το cache του dropbox και το need for speed οπότε τα έσβησα και τα δύο. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς root για να αποθηκέυονται τα δεδομένα των παιχνιδιών, maps, κτλ στην κάρτα μνήμης?

Μάλλον δεν είναι μόνο δικό σου πρόβλημα αλλά είναι σε διαφορετικό βαθμό. Επειδή συνηθίζω να μην κλείνω ποτέ το ασύρματο στο κινητό, αυτό που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες είναι ότι αν μείνει πολύ ώρα συνδεδεμένο στο δίκτυο πέφτει η ταχύτητά του. Από τα 500-600 kb/s που είναι συνήθως, πάει στα 100 και στο speedtest έχει κάτι ping πάνω από 100ms.

Αν, ας πούμε μείνω 2 μέρες σπίτι οπότε δεν αποσυνδεθεί καθόλου ξαφνικά αρχίζει να σέρνεται. Αν κλείσω κ ανοίξω πάλι το wifi στρώνει. Δεν είχα τέτοιο θέμα πριν την αναβάθμιση. Δεν έχω κανένα σοβαρό router, το baudtec που δίνει ο ΟΤΕ αλλά μέχρι τώρα δεν είχα θέμα και με τις άλλες συσκευές επίσης δεν παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο.

Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και εμένα. Εσένα στρώνει μετά το άνοιξε/κλείσε το wifi και κρατάει την καλή απόδοση? Γιατί εμένα μετά από λίγο ξανά σερνότανε...

δεν εισαι ο μονος παντως!

απαιτησε αλλαγη εαν δεν μπορουν να λυσουν το προβλημα. Μην δεχθεις να σου βαλουν την 4.1.1 και ενημερωσε μας για την πορεια του προβληματος σου. :)

Τα νέα έχουν ως εξής. Η smartec δεν έχει εντοπίσει το πρόβλημα την 2η φορά που το πήγα. Θα τους το αφήσω μέχρι αύριο μήπως το δούνε και αυτοί. Έχω μιλήσει ήδη με τα κεντρικά της samsung με τους οποίος κανόνισα ότι αν το πάρω και ξαναδώ τα ίδια θα μιλήσω αμέσως μαζί τους για πιθανή αντικατάσταση.

Μέχρι τώρα πάντως όλοι είναι ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί... Θα δούμε πως θα καταλήξει...

Ακριβώς τα ίδια μου κάνει και εμένα. Εσένα στρώνει μετά το άνοιξε/κλείσε το wifi και κρατάει την καλή απόδοση? Γιατί εμένα μετά από λίγο ξανά σερνότανε...

Στρώνει και την κρατάει αλλά την επόμενη μέρα αν έχω μείνει μέσα θα το χάσει. Συνήθως το παθαίνει μετά από μέρα δηλαδή.

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για το πρόβλημα στο ασύρματο αν μπορείτε τσεκάρετε πολύωρη συμπεριφορά σε δύο διαφορετικά ρουτερ. Στο σπίτι μου με το σάπιο baudtec της ότε και με 4.1.1 και με 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι. Στο πατρικό που έχω ένα άλλο σάπιο της ότε μικρότερου μεγέθους δεν θυμάμαι μάρκα πιάνω ταχύτητα μεν αλλά όχι τόσο καλή και είμαι δίπλα από το ρουτερ. Τσεκάρετε και ρυθμίσεις η ότι άλλο και δοκιμάστε αν τυχόν έχει ρύθμιση να κρατάει ταχύτητα στο ενσύρματο πχ και στο ασύρματο να μην δίνει σε περίπτωση που κατεβάζετε.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να χαλάει το τόσο καλό ασύρματο η 4.1.2.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα περίεργο μεν αλλά υπαρκτό.

Από την στιγμή που το software είναι κοινό για όλους το μόνο που μένει είναι να υπάρχει κάποιο κομμάτι του hardware που σε κάποιες συσκευές είναι διαφορετικό.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος.

Στο εργοστασιο μπορώ και δουλεύω ενώ βρίσκομαι 40 μετρα μακριά από το γραφείο μου και μεσολαβούν 2 τοίχοι ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλά μηχανήματα που ίσως δημιουργούν παρεμβολές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σου ήρθε ειδοποίηση για την αναβάθμιση; Είναι γαλλικό το δικό σου;

Από την στιγμή που το software είναι κοινό για όλους το μόνο που μένει είναι να υπάρχει κάποιο κομμάτι του hardware που σε κάποιες συσκευές είναι διαφορετικό.

Στο εργοστασιο μπορώ και δουλεύω ενώ βρίσκομαι 40 μετρα μακριά από το γραφείο μου και μεσολαβούν 2 τοίχοι ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλά μηχανήματα που ίσως δημιουργούν παρεμβολές.

Και εμενα το wifi ειναι πολυ καλο. Καιρο ειχα να δω συσκευη με τοσο δυνατο δεκτη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και εμενα το wifi ειναι πολυ καλο. Καιρο ειχα να δω συσκευη με τοσο δυνατο δεκτη.

Πραγματι το wifi του ειναι πολυ καλο. βεβαια μακραν την καλυτερη ληψη σε συσκευη τα τελευταια χρονια την εχω δει στο Nexus 4. Απιστευτος δεκτης...

Πραγματι το wifi του ειναι πολυ καλο. βεβαια μακραν την καλυτερη ληψη σε συσκευη τα τελευταια χρονια την εχω δει στο Nexus 4. Απιστευτος δεκτης...

Λες τελικά να είχα πέσει σε ελαττωματικό???!! Σε καθαρή σύγκριση ακριβώς στις ίδιες συνθήκες το note2 ηταν μακράν καλύτερο του n4 με το S3 να είναι επίσης καλύτερο και δεύτερο μετά το noteli.. Πάντως του note2 ο δέκτης είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει προσωπικά :)

Και εγω εχω παθει πλακα με το wifi. Πιανει σημα μεχρι το υπογειο γκαραζ, κατι το οποιο δεν το ειχα δει με αλλη συσκευη ποτε!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σου ήρθε ειδοποίηση για την αναβάθμιση; Είναι γαλλικό το δικό σου;

Θα ελθει ειδοποιηση γι αυτη την αναβαθμιση;(Γαλλικο εχω κι εγω).

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Θα ελθει ειδοποιηση γι αυτη την αναβαθμιση;(Γαλλικο εχω κι εγω).

Μέσω ΟΤΑ και KIES σε μένα δεν ήρθε καμιά ειδοποίηση. Έχω γαλλικό.

Λες τελικά να είχα πέσει σε ελαττωματικό???!! Σε καθαρή σύγκριση ακριβώς στις ίδιες συνθήκες το note2 ηταν μακράν καλύτερο του n4 με το S3 να είναι επίσης καλύτερο και δεύτερο μετά το noteli.. Πάντως του note2 ο δέκτης είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει προσωπικά :)

Μετα απο 3 διαφορετικα Ν4, ναι, το λεω κατηγορηματικα.

Η ληψη (wifi) του τελευταιου ειναι εκπληκτικη.

Το note 2 ειναι ενα κλικ καλυτερο απο το S3 σε αυτο τον τομεα...

Ακριβώς τα ιδια και εδώ Ευθύμη.

Και έχω δοκιμάσει 3 nexus4.

Το 1 ήταν ψιλό τραγικό τα άλλα 2 καλά αλλά όχι σα του note ενώ πολύ ψόφιο σήμα μου έδινε και το xperia Z.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τέτοιες μικρές λεπτομέρειες είναι που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Samsung το πρόσεξε πολύ.

Μάλλον θα παραμείνει κι αυτό στην συλλογή μου όπως το HD2, το Nexus S, το ipad 1 και το Lumia 800 σαν πρώτη συσκευή της nokia με WP.

Όταν αποφασίζω να μην πουλήσω τα δίνω για ένα δίαστημα στην κορη μου η στην γυναίκα μου και όταν πια ξεπεραστούν τα μαζεύω και μπαίνουν στο συρτάρι.

Το HD2 σε ορίτζιναλ κατάσταση WM μαζί με το ipad 1 μπήκαν ηδη. Περιμένω και το Nexus s από το service για να μπει κι αυτό.

Εκτός του ipad τα άλλα έχουν από 2 μπαταρίες οπότε με σωστή συντήρηση θα παραμείνουν λειτουργικά για πολλά χρόνια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πώς αντέχεις και τα βλέπεις στο συρτάρι; :p

Μα είναι πλήρως λειτουργικά και στημένα κανονικά. Βάζω την μπαταρία και παίζω μαζί τους.

Απλά δεν ρισκαρω φλασαρισματα γιατί ένα καψιμο μητρικής δεν αξίζει να επισκευαστεί.

Μα είναι πλήρως λειτουργικά και στημένα κανονικά. Βάζω την μπαταρία και παίζω μαζί τους.

Απλά δεν ρισκαρω φλασαρισματα γιατί ένα καψιμο μητρικής δεν αξίζει να επισκευαστεί.

Α οκ δεν κατάλαβα καλά τοτε :)

Θοδωρής

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα 'contres' έχουν το Note 2 και αναφέρει ότι είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

Δηλαδή είναι ακριβώς ίδια περίπτωση σαν να το παίρνεις από το Πλαίσιο;

Το αναφέρω γιατί στην 1η περίπτωση το κοστολογούν 525 ευρώ και στην 2η στο Πλαίσιο στα 700. Τόση μεγάλη διαφορά κουφό μου φαίνεται.

Για το πρόβλημα στο ασύρματο αν μπορείτε τσεκάρετε πολύωρη συμπεριφορά σε δύο διαφορετικά ρουτερ. Στο σπίτι μου με το σάπιο baudtec της ότε και με 4.1.1 και με 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι. Στο πατρικό που έχω ένα άλλο σάπιο της ότε μικρότερου μεγέθους δεν θυμάμαι μάρκα πιάνω ταχύτητα μεν αλλά όχι τόσο καλή και είμαι δίπλα από το ρουτερ. Τσεκάρετε και ρυθμίσεις η ότι άλλο και δοκιμάστε αν τυχόν έχει ρύθμιση να κρατάει ταχύτητα στο ενσύρματο πχ και στο ασύρματο να μην δίνει σε περίπτωση που κατεβάζετε.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να χαλάει το τόσο καλό ασύρματο η 4.1.2.

Δεν μπορεί να συνέβησαν όλα αυτά τώρα τελευταία! Δεν είχα θέμα πριν.. Ήταν άψογο! Για αυτό υποψιάζομαι την 4.1.2.

Κώστα δεν έχω θέμα με την ισχύ του. Είναι άψογο όπως ήταν πάντα. Πιάνει κ στα δύσκολα. Απλά μετά από ώρες σέρνεται. Φαντάζομαι αν το άνοιγα και το έκλεινα δεν θα το έπαιρνα είδηση! Παρόλα αυτά είναι πολύ εκνευριστικό.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Προβληματάκι

Απο σήμερα και χωρις ιδιαιτερη αφορμή (με εξαιρεση τις πρώτες φωτογραφίες που τραβηξα απο την στιγμη που εβαλα την καρτα μνημης στο κινητο) υπάρχει μεγάλο (ενοχλητικό) lag στην εφαρμογή "συλλογη".

Αργει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να φορτωσει τα thumbs και οταν το κάνει , αν ανοιξω μια φωτογραφια, για να παω στην επόμενη πάλι θα συναντήσω τεράστιο lag.

Λεω δεν μπορεί η κάρτα θα φταίει.Την βγάζω και στιγμιαία έπαιξε καλά.

Μετά απο λίγη ώρα ομως ξανα τα ίδια (χωρις την κάρτα μέσα).Φυσικα εκανα και τα απαραιτητα reboots.

Λεω να δοκιμασω να βγαλω το cloud/box και με του πατησα την απενεργοποιηση μου εβγαλε μηνυμα οτι θα διαγραφουν ολες οι φωτογραφιες/sms κλπ απο την συσκευη!!! Για ποιον τιμημενο λόγο να το κάνει αυτο?Ασε που τις φωτογραφιες τις ειχα απο πριν.

Τις φωτο τις εχω backup αλλα τα υπόλοιπα οχι.

Τι μπορει να φταίει για το lag?Επίσης , ισχυει οτι αν βγαλω το dropbox θα μου σβηστουν τα πάντα απο το κινητο?

Προβληματάκι

Απο σήμερα και χωρις ιδιαιτερη αφορμή (με εξαιρεση τις πρώτες φωτογραφίες που τραβηξα απο την στιγμη που εβαλα την καρτα μνημης στο κινητο) υπάρχει μεγάλο (ενοχλητικό) lag στην εφαρμογή "συλλογη".

Αργει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να φορτωσει τα thumbs και οταν το κάνει , αν ανοιξω μια φωτογραφια, για να παω στην επόμενη πάλι θα συναντήσω τεράστιο lag.

Λεω δεν μπορεί η κάρτα θα φταίει.Την βγάζω και στιγμιαία έπαιξε καλά.

Μετά απο λίγη ώρα ομως ξανα τα ίδια (χωρις την κάρτα μέσα).Φυσικα εκανα και τα απαραιτητα reboots.

Λεω να δοκιμασω να βγαλω το cloud/box και με του πατησα την απενεργοποιηση μου εβγαλε μηνυμα οτι θα διαγραφουν ολες οι φωτογραφιες/sms κλπ απο την συσκευη!!! Για ποιον τιμημενο λόγο να το κάνει αυτο?Ασε που τις φωτογραφιες τις ειχα απο πριν.

Τις φωτο τις εχω backup αλλα τα υπόλοιπα οχι.

Τι μπορει να φταίει για το lag?Επίσης , ισχυει οτι αν βγαλω το dropbox θα μου σβηστουν τα πάντα απο το κινητο?

Αυτός ο συγχρονισμός που λες, ουσιαστικά σου φορτώνει όλες τις φωτογραφίες που έχεις στο dropbox στην μνήμη της συσκευής σου και μάλιστα σε πραγματικό μέγεθος. Όχι οπως πχ στο iphone που αν θες ρίχνεις ότι έχεις και τις συγχρονιζει σε μέγεθος για προβολή στην οθόνη του με αποτέλεσμα να έχεις 500 mb Αντί 3-4gb ανα φωτογραφία.

Αν τώρα έχεις στο dropbox 5000 φωτογραφίες και καμιά 200 βίντεο λογικά θα σου λαγκαρει.

Εδώ το macbook μου παθαίνει ταρακουνο όταν ανοίγω το φάκελο με τις φώτο στο dropbox μέχρι να τις φορτώσει όλες.

Για μένα δεν χρειάζεται αυτός ο συγχρονισμός.

Στο κινητό έχω 1000 φωτογραφίες. Οι μισές είναι σημαντικές προσωπικές στιγμές και οι υπόλοιπες της δουλειάς μου. Αν χρειαστώ κάποιες εκτακτως τις κατεβάζω από το Dropbox επί τόπου.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Εβγαλα το box/cloud/facebook sync και κανει παλι το ιδιο.

Θα δοκιμασω τωρα να αδειασω ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες και να τις ξαναπερασω χειροκινητα να δω τι παιζει ...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)