Jonous Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Αυτό που φοράω είναι το N7100XXDMB2 N71000DXDLK5. Δεν ξέρω με αυτό που αναφέρεις πώς έχει. Αυτό πάντως που έχω, έχει κανονικά Ελληνικά σε πληκτρολόγια κ.τ.λ., απλά δεν έχει σαν κύρια γλώσσα στα μενού τα Ελληνικά. Όχι πρόβλημα για 'μένα πάντως ;) Εγώ έβαλα εχθές αυτή που έγραψα πάνω είναι της Ταϊλάνδης Φεβρουαρίου. Κι αυτή δεν έχει ελληνικά αλλά επίσης no worries :) Θα δούμε πως θα τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ έβαλα εχθές αυτή που έγραψα πάνω είναι της Ταϊλάνδης Φεβρουαρίου. Κι αυτή δεν έχει ελληνικά αλλά επίσης no worries :) Θα δούμε πως θα τα πάει. Ναι δεν έχει Ελληνικά στα μενού. Εγώ το έχω πάντα στα αγγλικά οπότε δεν το κατάλαβα καν. Στο πληκτρολόγιο όμως έχει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ έβαλα εχθές αυτή που έγραψα πάνω είναι της Ταϊλάνδης Φεβρουαρίου. Κι αυτή δεν έχει ελληνικά αλλά επίσης no worries :) Θα δούμε πως θα τα πάει. Για να έχεις Ελληνική γλώσσα και στο μενού: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μαλλον εχεις corrupted micro sd card. Να υποθεσω Sandisk 32αρα? Εχω την sandisk 64 ultra .Εχω κανει επανεκινηση αλλα τιποτε .Τα αρχεια της καρτας τα βλεπω κανονικα .Δεν ξερω αν ειναι συμπτωματικο αλλα προσπαθησα ανεπιτυχως να ενεργοποιησω το cloud (καθοτι ασχετος ),η μηπως μια που τα επαιξε ο φορτιστης μου και φορτιζω με τον φορτιστη της ταμπλετας 7 ιντσες του nexus ?Ουτε 10 ωρες δεν βγαζει η μπαταρια ,μου εχουν σπασει τα νευρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εχω την sandisk 64 ultra .Εχω κανει επανεκινηση αλλα τιποτε .Τα αρχεια της καρτας τα βλεπω κανονικα .Δεν ξερω αν ειναι συμπτωματικο αλλα προσπαθησα ανεπιτυχως να ενεργοποιησω το cloud (καθοτι ασχετος ),η μηπως μια που τα επαιξε ο φορτιστης μου και φορτιζω με τον φορτιστη της ταμπλετας 7 ιντσες του nexus ?Ουτε 10 ωρες δεν βγαζει η μπαταρια ,μου εχουν σπασει τα νευρα . Καλημέρα ψάχνω να βρω πως αλλάζει ο ήχος από το ξυπνητήρι ξέρει κάποιος ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ίσως να είμαι πολύ απαιτητικός σε αυτό που θα ζητήσω και για αυτό ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη . Μήπως κάποιος από εσάς έχει την δυνατότητα τον χρόνο και την διάθεση να φτιάξει ένα βιντεακι συγκεντρωτικό με τις διάφορες δυνατότητες – λειτουργίες του κινητού (έχω δει τα αρχικά βίντεο )μπας και ξεστραβωθούμε και εμείς οι άσχετοι και επί τέλους αξιοποιήσουμε περισσότερο αυτό το εργαλείο ?Είμαι μέσα σε αυτούς που έχουν διαβάσει τις διάφορες ορολογίες από την ΒΙΒΛΟ 2 παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και 3 χρόνια έχω διαβάσει από την αρχή όλα το νήμα αλλά λίγο η έλλειψη γνώσης της αγγλικής γλώσσας λίγο η έλλειψη χρόνου λίγο το ότι δεν το έχουμε το σπορ μας στερεί την δυνατότητα να το αξιοποιήσουμε σωστά . Αν είμαι off topic και πάλι συγνώμη αλλά είμαι σίγουρα ένας από τους πολλούς που το έχουν ανάγκη κάτι τέτοιο .Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ίσως να είμαι πολύ απαιτητικός σε αυτό που θα ζητήσω και για αυτό ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη . Μήπως κάποιος από εσάς έχει την δυνατότητα τον χρόνο και την διάθεση να φτιάξει ένα βιντεακι συγκεντρωτικό με τις διάφορες δυνατότητες – λειτουργίες του κινητού (έχω δει τα αρχικά βίντεο )μπας και ξεστραβωθούμε και εμείς οι άσχετοι και επί τέλους αξιοποιήσουμε περισσότερο αυτό το εργαλείο ?Είμαι μέσα σε αυτούς που έχουν διαβάσει τις διάφορες ορολογίες από την ΒΙΒΛΟ 2 παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και 3 χρόνια έχω διαβάσει από την αρχή όλα το νήμα αλλά λίγο η έλλειψη γνώσης της αγγλικής γλώσσας λίγο η έλλειψη χρόνου λίγο το ότι δεν το έχουμε το σπορ μας στερεί την δυνατότητα να το αξιοποιήσουμε σωστά . Αν είμαι off topic και πάλι συγνώμη αλλά είμαι σίγουρα ένας από τους πολλούς που το έχουν ανάγκη κάτι τέτοιο .Ευχαριστώ πολύ . Δύσκολο αυτό που ζητάς κακά τα ψέματα... Αλλά αν μπεις στο YouTube θα βρεις και θα δεις πιο πολλά από αυτά που ζητάς... Μόνο που θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Για να έχεις Ελληνική γλώσσα και στο μενού: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el Ναι το ξέρω και το σκεφτόμουν να το βάλω αλλά δεν με πολυκαίει. Thanks ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα ψάχνω να βρω πως αλλάζει ο ήχος από το ξυπνητήρι ξέρει κάποιος ???? Πηγαίνεις στο ρολόι ,πατάς + για δημιουργία ειδοποίησης , προς τα κάτω έχει την επιλογή για "περισσότερα" κάνοντας το κλικ θα σου βγαλει διάφορες επιλογές ,μέσα σε αυτές ειναι και η αλλαγή για τον ήχο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα αν και επειδή σας διαβάζω όλους καιρό νιώθω σαν να σας ξέρω! Άλλοι το λένε υπομονή και τάξη... η γυναίκα μου το λέει OCD! :) Καλορίζικο το θηρίο! OCD και εσύ; τώρα έχεις την καλύτερη δικαιολογία lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ίσως να είμαι πολύ απαιτητικός σε αυτό που θα ζητήσω και για αυτό ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη . Μήπως κάποιος από εσάς έχει την δυνατότητα τον χρόνο και την διάθεση να φτιάξει ένα βιντεακι συγκεντρωτικό με τις διάφορες δυνατότητες – λειτουργίες του κινητού (έχω δει τα αρχικά βίντεο )μπας και ξεστραβωθούμε και εμείς οι άσχετοι και επί τέλους αξιοποιήσουμε περισσότερο αυτό το εργαλείο ?Είμαι μέσα σε αυτούς που έχουν διαβάσει τις διάφορες ορολογίες από την ΒΙΒΛΟ 2 παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και 3 χρόνια έχω διαβάσει από την αρχή όλα το νήμα αλλά λίγο η έλλειψη γνώσης της αγγλικής γλώσσας λίγο η έλλειψη χρόνου λίγο το ότι δεν το έχουμε το σπορ μας στερεί την δυνατότητα να το αξιοποιήσουμε σωστά . Αν είμαι off topic και πάλι συγνώμη αλλά είμαι σίγουρα ένας από τους πολλούς που το έχουν ανάγκη κάτι τέτοιο .Ευχαριστώ πολύ . Υπάρχει ένα παλικάρι στο youtube που κάνει video με τις δυνατότητες του κινητού. Lucidmike78 λέγεται αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Γειά σας παιδιά! Τελευταία είμαι σε φάση αλλαγής σε μεγαλύτερη οθόνη κυρίως, μετά την εμπειρία 2 χρόνων με το τίμιο Nexus S και θέλω κάτι σε αυτό το μέγεθος του Note 2 πλέον. Διαβάζω το φόρουμ και βλέπω και κανένα βιντεάκι. Τίποτα παρατηρήσεις πριν την αγορά; Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Γειά σας παιδιά! Τελευταία είμαι σε φάση αλλαγής σε μεγαλύτερη οθόνη κυρίως, μετά την εμπειρία 2 χρόνων με το τίμιο Nexus S και θέλω κάτι σε αυτό το μέγεθος του Note 2 πλέον. Διαβάζω το φόρουμ και βλέπω και κανένα βιντεάκι. Τίποτα παρατηρήσεις πριν την αγορά; Άν θες περίμενε λίγες μέρες ακόμα... Βγαίνει το s4 στις 5 ίντσες... Τώρα για το νοτελι που Ρωτάς αν μπορείς να συνηθίσεις τις διαστάσεις του μιλάμε για το καλύτερο μέχρι τώρα τηλέφωνο που έπιασα ποτέ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το S4 θα έχει τρελή τιμή σαν καινούριο. Είμαι γενικά της άποψης να παίρνει κανείς ένα κινητό, αφού έχει «κάτσει» λίγο στην αγορά. Για να μην πούμε ότι λίγο μετά έρχεται και το Note 3, χεχε! Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το S4 θα έχει τρελή τιμή σαν καινούριο. Είμαι γενικά της άποψης να παίρνει κανείς ένα κινητό, αφού έχει «κάτσει» λίγο στην αγορά. Για να μην πούμε ότι λίγο μετά έρχεται και το Note 3, χεχε! Ακριβώς αυτό. Εξάλλου εμείς με το note 2 πάμε για το 3 Χαχαχα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το S4 θα έχει τρελή τιμή σαν καινούριο. Είμαι γενικά της άποψης να παίρνει κανείς ένα κινητό, αφού έχει «κάτσει» λίγο στην αγορά. Για να μην πούμε ότι λίγο μετά έρχεται και το Note 3, χεχε! Και οχι μονο αυτο που λεει ο φιλος αλλα να δούμε και τι παιδικές αρωστιες θα εχουν τα πρωτα που θα βγουν. . Ειχα παρει το htc one x απο expansys την πρωτη μερα κυκλοφοριας του .και σε 3 μερες μεσα ανεβασε υπερβολική θερμοκρασια και κάηκε ..απο τότε ποτε ξανα τα πρώτα ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ θέλω δοκιμασμένα κινητά, όχι όλοφρεσκα, για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Ο μόνος λόγος αν θέλει π.χ. να περιμένει κανείς το 3 είναι για να πέσει η τιμή στο 2, χεχε! Στη δική μου λογική πάντα, no offense. Απλά θέλω κάτι σε τέτοιο μέγεθος, δοκιμασμένο και να μην περιμένω πάνω από 1 μήνα, άρα δεν βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninosf18 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 καλησπερα εχω καποιες ερωτησεις ......1.το note2 εχει κλειδωμενο το 4G σε οσα ειναι μονο 3G και αν ναι αυτο σπαει...? 2.επειδη ενδιαφερομαι για αγορα του note2 ισχυει ακομα το cashback και αν ναι και στα σκρουτζομαγαζα? (εφοσον ειναι ελληνικης εισαγωγης) 3.ξερουμε κατι για το note2 με τις δυο καρτες αν θα ερθει ευρωπη (GT-N7102) ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 καλησπερα εχω καποιες ερωτησεις ......1.το note2 εχει κλειδωμενο το 4G σε οσα ειναι μονο 3G και αν ναι αυτο σπαει...? 2.επειδη ενδιαφερομαι για αγορα του note2 ισχυει ακομα το cashback και αν ναι και στα σκρουτζομαγαζα? (εφοσον ειναι ελληνικης εισαγωγης) 3.ξερουμε κατι για το note2 με τις δυο καρτες αν θα ερθει ευρωπη (GT-N7102) ευχαριστω :) Τι νοτε2 n7100 δεν ειναι 4G και όχι δεν σπάει με τπτ...hardware ειναι οχι software ... Το cashback ελειξε τον γεναρη . Οσοι πήραν πήραν. .. ψαξε στο σκρουτζ θα βρεις καλές τιμες ... Το n7102 κυκλοφορεί μονο εξωτερικό και ειναι πανάκριβο δες λιγο στο ebay ... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά πρότεινε ένας φίλος πιο πάνω το Swype beta, το δοκίμασα και έχω πάθει πλάκα. Είναι απίστευτο! καταλαβαίνει άμα του μιλάς και μετατρέπει σε γραφή, ελληνικά και αγγλικά με μεγάλη ακρίβεια. Εννοείται πως αυτή τη στιγμή του μιλάω και δεν πληκτρολογώ. Άμα μιλήσεις αργά και κάθαρά δεν θα κάνει ούτε ένα λάθος, καταλαβαίνει και τα σημεία στίξης αν του τα πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά πρότεινε ένας φίλος πιο πάνω το Swype beta, το δοκίμασα και έχω πάθει πλάκα. Είναι απίστευτο! καταλαβαίνει άμα του μιλάς και μετατρέπει σε γραφή, ελληνικά και αγγλικά με μεγάλη ακρίβεια. Εννοείται πως αυτή τη στιγμή του μιλάω και δεν πληκτρολογώ. Άμα μιλήσεις αργά και κάθαρά δεν θα κάνει ούτε ένα λάθος, καταλαβαίνει και τα σημεία στίξης αν του τα πεις. Για να κάνουμε, μια δοκιμή...... Πράγματι δουλεύει πολύ καλά η φωνητική πληκτρολόγηση. Ιδανική για μηνήματα ενώ οδηγείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Για να κάνουμε, μια δοκιμή...... Πράγματι δουλεύει πολύ καλά η φωνητική πληκτρολόγηση. Ιδανική για μηνήματα ενώ οδηγείς. Παιδιά όντως έτσι είναι..όμως "καίει" μπαταρία και καταναλώνει πολύ ram το άτιμο... ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εμενα δεν το εμφανίζει στα προγράμματα του Google play... Φαντάζεστε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εμενα δεν το εμφανίζει στα προγράμματα του Google play... Φαντάζεστε γιατί; Δεν υπάρχει στο google play... http://beta.swype.com/android/get/ Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Πήγα σήμερα με την σκέψη να το πάρω, αλλά με φόβισε το μέγεθος του. Εσείς που το έχετε και το χρησιμοποιείτε πως το βρίσκετε? Δεν είναι άβολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts