Theodore41 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Χαιρετώ. Θέλω να ρωτήσω κάτι,γιατι έχω καραφλιάσει. Χτες και σήμερα,προσπάθησα να κανω κάποια τηλεφωνήματα,και δεν τα κατάφερα,γιατι δεν απαντούσαν .Σε κουβέντα που έγινε με τον έναν κάτοχο του τηλεφώνου,,αυτός ισχυρίστηκε οτι δεν έγινε η κλήση,γιατι ηταν εκει την ώρα εκείνη. Ψάχνοντας λοιπόν τόσο το ίδιο το τηλέφωνο,όσο και την οθονίτσα του ΒΤ,δεν είδα πουθενά το νούμερο κανενός τηλεφώνου,απο τα δυο που πήρα. Τι μπορεί να συνέβη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μήπως έκανες τα τηλεφωνήματα από άλλο κινητό; :p Μια φορά που είχα πάθει ένα παρόμοιο περιστατικό (με άλλη συσκευή), είχα πάρει κατά λάθος τηλέφωνο σε άλλον ενώ είχα το κινητό σε λειτουργία πτήσης και η κλήση δεν εμφανίστηκε ούτε σ'εμένα. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Και ναι..μετά από 3 μήνες περίπου χρειάστηκε για πρώτη φορά να βγάλω τη μπαταρία. Ο λόγος? Δεν μπορούσα να συνδεθώ με 3g στο ίντερνετ. Είτε ενεργοποιούσα είτε απενεργοποιούσα τα δεδομένα δεν γινόταν τίποτε. Η επανεκκίνηση δεν έδωσε λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Eτσι και δω. Απο συνήθεια όταν το ξαναπήρα, ξεκίνησα, στις 3 μέρες το έκανα root. Ε, μετά αλλες 3 μερες έφαγε επαναφορά, ουτε ξέρει ότι εφαγε ποτέ root στη ζωή του. Και δεν πρόκειται να ξαναφάει. Sorry παίδες αλλά μιλάμε για τη τέλεια υλοποίηση android και δε βλέπω το γιατί να κάνεις root, εδώ πλέον βγήκε και backup app για τα applications που pretty much κάνει ότι και το TiB οπότε και το τελευταίο κάστρο σιγά σιγά πέφτει. Και μη μου πείτε overclocking κλπ, γιατι εκει θα τρίξουν τοίχοι, η συσκευή ειναι απλά ταχύτατη! Ρε παιδια, το ρουτ δεν εχει σχεση με το αν η υλοποιηση ειναι καλη η οχι. Το ρουτ χρειαζετα (και) για να τρεξει καποιος συγκεκριμενες εφαρμογες που απαιτουν ρουτ. Τελος παντων, προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ακομα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο, αλλα δεν το αποκλειω στο μέλλον. Εχω το defy για τα πειραματα μου!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 @eltsele Οχι,αυτο το ξερω.Εννοω να κοψεις απο μια φωτο π.χ το κεφαλι καποιου για να βαλεις το δικο σου.Με το S Pen κανεις μονο crop δηλαδη απομονωνεις σε ξεχωριστη φωτο καποιο σημειο που θελεις.Συγγνωμη αν εχω βγει off topic αλλα ψαχνω εδω και καιρο και στις αλλες ενοτητες δεν παιρνω απαντηση. Μπορείς να το κάνεις με μια εφαμρογή επεξεργασίας φωτογραφίας. Το PicSayPro ας πούμε έχει επιλογή για insert. Αν πριν έχεις κόψει (και με το SPen οπως είπαμε) το σημείο του προσώπου που θες μπορείς να το κάνεις insert. Υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές που είναι για τέτοια δουλειά: https://play.google.com/store/search?q=face+changer&c=apps αλλά οι περισσότερες είναι για να βάλεις face σε υπάρχον template της εφαρμογής. Δεν τις έχω δοκιμάσει για να σου πω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις απλά 2 δικές σου φωτογραφίες. Για να μην συνεχίσουμε όμως τη συζήτηση εδώ, για εφαρμογές στο αντίσοιχο θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ρε παιδια, το ρουτ δεν εχει σχεση με το αν η υλοποιηση ειναι καλη η οχι. Το ρουτ χρειαζετα (και) για να τρεξει καποιος συγκεκριμενες εφαρμογες που απαιτουν ρουτ. Τελος παντων, προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ακομα με το συγκεκριμενο τηλεφωνο, αλλα δεν το αποκλειω στο μέλλον. Εχω το defy για τα πειραματα μου!:) Έτσι είναι αλλά οι περισσότεροι όταν είναι root το χρησιμοποιούν για customies. Εγώ βαριέμαι να πω την αλήθεια όλα όσα ακολουθούν μετά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εγώ είμαι ρούτ με στοκ..μόνο και μόνο για το τιτανιουμ διότι πραγματικά λύνει τα χέρια στο μπακ απ και τίποτα άλλο. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε με κολλήματα ούτε με κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Προβλήματα κ.τ.λ. κι εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει εώς τώρα. Και είμαι και root και custom Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Το να αφήνεις το root μόνο στην εταιρία είναι σαν να αναθέτεις την διαχείριση του τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας σου στην τράπεζα, γιατί θα πληρώσει κατά προτεραιότητα δάνεια, φόρους, δεκο, κλπ και μόνο στο τέλος θα σου δώσει ότι περισσέψει χαρτζιλίκι ...και έτσι θα σε προστατεύσει από το να ξοδέψεις τα χρήματα σου και μετά να χρωστάς. Όπως πολλοί χρησιμοποιούν τα χρήματα τους αλόγιστα, έτσι και πολλοί χρησιμοποιούν το δικαίωμα root αλόγιστα, όμως ο τύπου big brother περιορισμός της ελευθερίας δεν είναι η λύση. Ναι, είμαι root και ιδεολογικά, παρότι παροτρύνω τον κόσμο να είναι προσεκτικός, ειδικά με το note 2 που πραγματικά έχει άψογη stock rom και δεν χρειάζεται πολλά πειράγματα (Προσωπικά μόνο 240dpi ανάλυση οθόνης + http://www.swype.com) ...Και φυσικά το root αυτό καθαυτο ΔΕΝ δημιουργεί κανένα πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Προβλήματα κ.τ.λ. κι εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει εώς τώρα. Και είμαι και root και custom Κ γω μια απο τα ιδια...εχοντας ομως δοκιμασει κ custom κ κερνελ κ μη εχοντας δει τρελες διαφορές επεστρεψα σε στοκ μονο με ρουτ λογο καποιων εφαρμογων που θελουν ρουτ...πλεον με τα μοντακια που έχουν κυκλοφορήσει για στοκ δεν νομιζω οτι πολύ χρειάζεται να την ψαχνεις με καστομ... γνωμη μου παντα...ασε που μπαινεις στο τρυπακι του φλασινγκ κ κει δεν εχει τελειωμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 wanam rom / stock kernel / CWM RECOVERY 6.0.1.5 for N7100(2012/10/14) Ετσι πιστεύω και εγώ... θα δούμε την Δευτέρα. Mod έχεις κανένα νέο από το service; Θα το φτιάξουν στην εγγύηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Χθες εσταλει... σήμερα θα παραλάβουν και θα ενημερώσουν - πιστεύω. Δουλεύω ενα GN που είχα και έχω σιχτιρίσει την ζωή μου... Once you go NOTE, you never go back! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Όταν πήρα το κινητό είχε την ελβετική ρομ, δεν υποστήριζε ελληνικά στο πενάκι. Έτσι πέρασα την ελληνική 4.1.1. Επειδή βαρέθηκα να περιμένω την ελληνική 4.1.2 πέρασα την ελβετική 4.1.2 που βγήκε εδώ και μέρες. Πλέον τα ελληνικά στο πενάκι αναγνωρίζονται κανονικά (απλά στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου πρόσθεσα χειροκίνητα την ελληνική γλώσσα). Κατά πάσα πιθανότητα αυτο συμβαίνει σε όλες τις 4.1.2, οπότε όποιοσ ενδιαφέρεται με αγορά και είναι άσχετος με αλλαγή ρομ δεν χρειάζεται να φοβάται. Edited February 12, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Κ γω μια απο τα ιδια...εχοντας ομως δοκιμασει κ custom κ κερνελ κ μη εχοντας δει τρελες διαφορές επεστρεψα σε στοκ μονο με ρουτ λογο καποιων εφαρμογων που θελουν ρουτ...πλεον με τα μοντακια που έχουν κυκλοφορήσει για στοκ δεν νομιζω οτι πολύ χρειάζεται να την ψαχνεις με καστομ... γνωμη μου παντα...ασε που μπαινεις στο τρυπακι του φλασινγκ κ κει δεν εχει τελειωμο.. Καλά φίλε.Το τρυπάκι του Flashing ξανα πέστο. Ήδη έχω δοκιμάσει αρκετές rom αλλά η καλύτερη για εμένα είναι η Android Revolution HD η οποία είναι καθαρά στόκ χωρίς καμιά διαφορά σε εμφάνιση, UI, εφαρμογές mods κ.τ.λ. Δηλαδή αν δείς τώρα το Note μου θα πείς αυτός στόκ είναι. Η μαγκιά της είναι ότι έχει αλλαγές στον κώδικα του λογισμικού ώστε να λειτουργήσει καλύτερα με το hardware και αυτό φαίνεται στο scrolling στο πώς φορτώνουν όλα και στο web surfing κ.τ.λ. Με αυτή πλέον βαδίζω σταθερά και αναβαθμίζω από πάνω με κάθε νέα έκδοση της χωρίς wipe κ.τ.λ. αλλά μόνο wipe cache και dalvik cache όπου δεν χάνεις απολύτως κανένα δεδομένο Edited February 12, 2013 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλά φίλε.Το τρυπάκι του Flashing ξανα πέστο. Ήδη έχω δοκιμάσει αρκετές rom αλλά η καλύτερη για εμένα είναι η Android Revolution HD η οποία είναι καθαρά στόκ χωρίς καμιά διαφορά σε εμφάνιση, UI, εφαρμογές mods κ.τ.λ. Δηλαδή αν δείς τώρα το Note μου θα πείς αυτός στόκ είναι. Η μαγκιά της είναι ότι έχει αλλαγές στον κώδικα του λογισμικού ώστε να λειτουργήσει καλύτερα με το hardware και αυτό φαίνεται στο scrolling στο πώς φορτώνουν όλα και στο web surfing κ.τ.λ. Με αυτή πλέον βαδίζω σταθερά και αναβαθμίζω από πάνω με κάθε νέα έκδοση της χωρίς wipe κ.τ.λ. αλλά μόνο wipe cache και dalvik cache όπου δεν χάνεις απολύτως κανένα δεδομένο Τωρα την φόρεσα φιλος μολις διαβασα τι μου πες κ πραγματικα αξιζει...κατα τ αλλα δεν θα ξαναεβαζα custom χοχοχο...απλα επειδη φοβομουν μηπως το mode που ειχα κανει να φαίνεται η sd σαν μνημη κινητου δεν δουλευε με custom ομως δουλευει κανονικα κ ετσι την κραταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Βλεπω πολλοι χρησιμοποιειτε το swype ( το νεο που ειναι σε beta ). Με τα ελληνικα πως ειναι? Κοιταζω να δω αν καποιο πληκτρολογιο ειναι καλυτερο για ελληνικα απο το στοκ. Οχι οτι εχω καποιο προβλημα απλα ξερετε...ψαχνομαι γενικα με το κινητο !! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Είναι εξ αρχής πολύ καλό και βελτιώνεται όσο προσθέτεις λέξεις στο λεξιλόγιο. Μετά από λίγο καιρό δύσκολα θα κάνεις κάποιο λάθος. Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις και την τελευταία beta build του swiftkey flow. Ίδιο στυλ ακριβώς και μπορείς να γράψεις ολόκληρες προτάσεις με την μια χωρίς να σταματήσεις. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Να πούμε ότι το Swype τα πάει πολύ καλά και στη φωνητική αναγνώριση στη γλώσσα μας. αν ο χώρος έχει σχετική ησυχία και η άρθρωση μας είναι σωστή, πιάνει σχεδόν τα πάντα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το http://www.swype.com (δεν υπάρχει στο play, γιατί;;; ) είναι άψογο!!! Τον Ιαν είχα δοκιμάσει διάφορα, και το swiftkey για αρκετές ημέρες, αλλά ειδικά σε πρόγνωση ελληνικών και διόρθωση απέχουν μακράν από το τέλειο swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Νέο Γαλλικό firmware : http://www.hotfile.com/dl/194170191/a3c12f3/N7100XXDMB2_N7100OXADMA5_XEF.zip.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Νέο Γαλλικό firmware : http://www.hotfile.com/dl/194170191/a3c12f3/N7100XXDMB2_N7100OXADMA5_XEF.zip.html Μολις ηλθε ΑP: N7100XXDMΒ2 CP:N7100XXDLK7 CSC:N7100OXADMA5 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μολις ηλθε ΑP: N7100XXDMΒ2 CP:N7100XXDLK7 CSC:N7100OXADMA5 Φίλε Ηλία τι ακριβως ειναι αυτο; κ γω γαλλικο φοραω 4.1.2 πρεπει να μπω kies για εμφανιση η να το κατεβασω απο το λινκ που δινεις κ να το περασω με pc odin;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Φίλε Ηλία τι ακριβως ειναι αυτο; κ γω γαλλικο φοραω 4.1.2 πρεπει να μπω kies για εμφανιση η να το κατεβασω απο το λινκ που δινεις κ να το περασω με pc odin;;; Το κατεβάζεις και το περνάς μέσω pc Odin (ή mobile odin για όσουν έχουν root). Δοκίμασε όμως πρώτα να δεις αν στο βγάλει το kies. Edited February 13, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μολις ηλθε ΑP: N7100XXDMΒ2 CP:N7100XXDLK7 CSC:N7100OXADMA5 Και σ' εμένα ήρθε ΟΤΑ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και νέα έκδοση Flash Player: https://www.dropbox.com/s/coro2pm7sai0rjk/Adobe%20Flash%20Player%20v11.1.115.47.apk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts