Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nα συμπληρώσω ότI υπάρχουν 2 ειδών 4g. Aυτό που είναι port από 3g και εμφανίζεται ως 4g και το καθαρό που εμφανίζεται ως LTE. Τώρα στην Ελλάδα δεν ξέρω τι έχουμε :)

Δεν το ήξερα αυτό που αναφέρεις για τα δύο είδη 4G... Ενδιαφέρον! Πάω στοίχημα ότι το ελληνικό 4G είναι το πρώτο που λες...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως δεν ακούω κάποια βελτίωση στο S3 αλλά επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το iphone 4 που είχα, η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται να έχεις καλή ηχογράφηση σε τέτοιο περιβάλλον, θες έξτρα συσκευή για τον ήχο.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις jimmys, greekn1c

και giorgaras!

Το δεύτερο και το τρίτο λινκ ήταν το ίδιο βίντεο,συγγνώμη για το λάθος, μόλις διορθώθηκε! Έχω την αίσθηση ότι το S3 τα πάει κάπως καλύτερα άλλα σ'ένα τέτοιο περιβάλλον αυτές οι συγκρίσεις ίσως να είναι κάπως άτοπες! Εννοείται πως με καλύπτει απόλυτα το Note 2 σαν συσκευή και δεν βλέπω να την αλλάζω και πολύ σύντομα! :)

https://www.dropbox.com/s/1osphqpdha97t1x/2013-01-20%2004.40.02.mp4 Note 2

https://www.dropbox.com/s/m7t64tfcje8pwn1/2013-01-20%2005.31.42.mp4 Note 2

https://www.dropbox.com/s/t4sjvr0ly94cbzr/2013-01-20%2002.35.30.mp4 S3

Edited by antidot
Προσθήκη περιεχομένου

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις jimmys, greekn1c

και giorgaras!

Το δεύτερο και το τρίτο λινκ ήταν το ίδιο βίντεο,συγγνώμη για το λάθος, μόλις διορθώθηκε! Έχω την αίσθηση ότι το S3 τα πάει κάπως καλύτερα άλλα σ'ένα τέτοιο περιβάλλον αυτές οι συγκρίσεις ίσως να είναι κάπως άτοπες! Εννοείται πως με καλύπτει απόλυτα το Note 2 σαν συσκευή και δεν βλέπω να την αλλάζω και πολύ σύντομα! :)

Ναι ακούγεται λίγο καλύτερα αλλά δες ένα βίντεο που είχα τραβήξει με iphone 4, πόσο μπουκώνει:

Ναι ακούγεται λίγο καλύτερα αλλά δες ένα βίντεο που είχα τραβήξει με iphone 4, πόσο μπουκώνει:

Μου ακούγεται αξιοπρεπέστατο Γιώργο!!! Θα ήμουν ευχαριστημένος μ'ένα τέτοιο αποτέλεσμα στον ήχο! Βέβαια απ'ότι βλέπω και ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος! Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε και κάποιο βίντεο τραβηγμένο με Note 2 σε παρόμοιες συνθήκες! :)

Μου ακούγεται αξιοπρεπέστατο Γιώργο!!! Θα ήμουν ευχαριστημένος μ'ένα τέτοιο αποτέλεσμα στον ήχο! Βέβαια απ'ότι βλέπω και ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος! Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε και κάποιο βίντεο τραβηγμένο με Note 2 σε παρόμοιες συνθήκες! :)

Από iPhone: http://db.tt/tjm8uK7h . Δεν έχω τραβήξει σχετικό βίντεο από note II. Εδώ σε ανοιχτό χώρο αλλά δεν το έχω online θα το ανεβάσω.

Αυτό είναι καλό αλλά έχει άλλο ήχο. Ας δοκιμάσει κανείς. Μήπως θέλει και κάποια καλύτερη εφαρμογή από την δικιά του.

Edited by giorgaras

Nα συμπληρώσω ότI υπάρχουν 2 ειδών 4g. Aυτό που είναι port από 3g και εμφανίζεται ως 4g και το καθαρό που εμφανίζεται ως LTE. Τώρα στην Ελλάδα δεν ξέρω τι έχουμε :)

Και ποια η διαφορά τους, τεχνικά; Στην απόδοση κ λειτουργία;

Αυτό πού ακριβώς το διάβασες?Μπορείς να δώσεις την πηγή?Με παραξένεψε το port απο 3g

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Χαιρετώ κσι γω την παρέα.... Είμαι και γω πριν λίγο καιρό κάτοχος ενός samsung galaxy note II. Θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση. Την εκδοση 4.1.2. που θα την βρω??? Επίσης αν κάνω αυτή την αναβάθμιση θα μου αλλάξει το κινητό??? Εννοώ καποιες ρυθμίσεις κλπ

Αυτό πού ακριβώς το διάβασες?Μπορείς να δώσεις την πηγή?Με παραξένεψε το port απο 3g

Ο φίλος μάλλον εννοεί το HSPA+ το οποίο είναι εξέλιξη του 3G χρησιμοποιώντας όμως τις ίδιες κεραίες κτλ...

Το LTE έχει εντελώς διαφορετική τοπολογία δικτύου οπότε και δεν μπορεί να θεωρηθεί port. Στην Ελλάδα έχει αρχίσει πιλοτικά και με λίγες ακόμα κεραίες (οπότε και μικρή κάλυψη..)το LTE η cosmote σίγουρα και μάλλον και Wind και Vodafone..

Ο φίλος μάλλον εννοεί το HSPA+ το οποίο είναι εξέλιξη του 3G χρησιμοποιώντας όμως τις ίδιες κεραίες κτλ...

Το LTE έχει εντελώς διαφορετική τοπολογία δικτύου οπότε και δεν μπορεί να θεωρηθεί port. Στην Ελλάδα έχει αρχίσει πιλοτικά και με λίγες ακόμα κεραίες (οπότε και μικρή κάλυψη..)το LTE η cosmote σίγουρα και μάλλον και Wind και Vodafone..

Οκ μη μπερδεύουμε τον κόσμο (υπάρχουν παιδιά που έχουν αγοράσει το LTE),γιατί ο φίλος έγραψε ότι στην Ελλάδα μπορεί να έχουν έρθει ported 4g σε 3g :confused:

Στην Ελλάδα έχει έρθει το 7100 (3g) και το 7105 (LTE) και κανένα δεν είναι port κανενός (τουλάχιστον από αυτά που γνωρίζω.Αν κάνω λάθος διορθώστε με)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Βίντεο προ 2 μηνών περίπου από note 2 σε ανοιχτό χώρο (γύρω μου είναι πολλοί άνθρωποι με κάμερες/φωτογραφικές μηχανές) https://www.dropbox.com/sh/lhpcfh8ait7ppjf/IvtPojjZpw#f:20121209_221007.mp4

Παιδια την πρωτη φορα που συγχρονισε το τηλ με το facebook, μου εβγαζε μια ειδοποιηση οταν καποιος φιλος μου ειχε γενεθλια, απο μονο του διπλα στην ωρα εκει που εχω βαλει το Χ στην φωτο. Πατουσα πανω στο εικονιδιο και με πηγαινε στο S Planner και μου εμφανιζε ολο το μηνα και ποιοι εχουν γενεθλια.

[ATTACH]29476[/ATTACH]

Μετα απο μια επαναφορα που εκανα πλεον δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο με την ειδοποιηση.

Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να επανελθει;

Καλησπέρα σε όλους.2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω:

1)Έβαλα στο κινητό την γραμματοσειρά rosemary αλλά όταν μπαίνω στο tapatalk δεν υπάρχει διαφορά στα unread threads από αυτά που είναι read.Με άλλα λόγια δεν υπάρχει το bold type.Γνωρίζει κανείς καμιά λύση σε αυτήν την περίπτωση; Δοκίμασα διάφορα μεγέθη στις γραμματοσειρές αλλά τίποτα.Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με την choco cooky,αλλά όχι με την Helvetica S.

2)Μέχρι τώρα είχα το maildroid για τον συγχρονισμό των mail μου.Έχει δοκιμάσει κανείς την στοκ εφαρμογή του mail;Αν ναι,ποια είναι η άποψη του;Θα με βόλευε να την χρησιμοποιήσω εφόσον αξίζει,γιατι η λειτουργία του airview με εξυπηρετεί απίστευτα.

Καλησπέρα σε όλους.2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω:

...

2)Μέχρι τώρα είχα το maildroid για τον συγχρονισμό των mail μου.Έχει δοκιμάσει κανείς την στοκ εφαρμογή του mail;Αν ναι,ποια είναι η άποψη του;Θα με βόλευε να την χρησιμοποιήσω εφόσον αξίζει,γιατι η λειτουργία του airview με εξυπηρετεί απίστευτα.

Δεν έχω το νοτε2 αλλα έχω δοκιμάσει σχεδόν ολες τις εφαρμογες για μειλ. Το maildroid είναι γρήγορο και πολύ παραμετροποιησιμο. Και η μαμά εφαρμογή όμως είναι εξαιρετική. Καθαρή και απλη χωρίς πολλά πολλά αλλα κανείς πολύ καλά την δουλεία σου. Τελευταία δοκιμάζω και το κ10 που βασίζεται στο κ-9 και δείχνει και αυτό πολύ καλό. Αλλα νομίζω η μαμά καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες.

1-2 ερωτήσεις και από μένα. Αν πάρω backup από s2 μπορώ να το περάσω απευθείας στο νοτε2? Η το νοτε2 χρησιμοποιεί κάποιο πιο εμπλουτισμένο kies λόγω του spen?

Στο s2 έχεις τρεις χώρους αποθήκευσής. Μνημη τηλεφωνου, εσωτερική κάρτα μνήμης και εξωτερική micro-sd. Από οσα έχετε γράψει εδώ στο νοτε οι δυο πρώτοι έχουν ενοποιηθεί. Η κάρτα μνήμης παραμένει ανεξάρτητη η ενοποιείται και αυτή? Φωτογραφίες και βίντεο από την φωτογραφική μηχανή μπορούν να αποθηκευτούν στην micro-sd η μονό στην εσωτερική?

Το mass storage πλέον καταργήθηκε. Συνδέοντας το νοτε στον υπολογιστή βλέπεις αυτόματα την εσωτερική μνημη και την micro-sd σαν δυο εξωτερικές μνήμες η χρειάζεται και κάτι άλλο για να έχεις άμεση πρόσβαση?

Κανοντας μια χειρόγραφη σημείωσή μπορεις να γράφεις σε μια Α4 και να την γεμίσεις σημειώσεις ή η χειρόγραφη σημείωσή έχει χώρο όσο η οθόνη?

Η ελληνικη αναγνώρισή είναι γρήγορη? Υπάρχει καπου κάποιο βίντεο με αναγνώρισή ελληνικών για να δω την ταχύτητα?

Ευχαριστω.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Δεν έχω το νοτε2 αλλα έχω δοκιμάσει σχεδόν ολες τις εφαρμογες για μειλ. Το maildroid είναι γρήγορο και πολύ παραμετροποιησιμο. Και η μαμά εφαρμογή όμως είναι εξαιρετική. Καθαρή και απλη χωρίς πολλά πολλά αλλα κανείς πολύ καλά την δουλεία σου. Τελευταία δοκιμάζω και το κ10 που βασίζεται στο κ-9 και δείχνει και αυτό πολύ καλό. Αλλα νομίζω η μαμά καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες.

1-2 ερωτήσεις και από μένα. Αν πάρω backup από s2 μπορώ να το περάσω απευθείας στο νοτε2? Η το νοτε2 χρησιμοποιεί κάποιο πιο εμπλουτισμένο kies λόγω του spen?

Στο s2 έχεις τρεις χώρους αποθήκευσής. Μνημη τηλεφωνου, εσωτερική κάρτα μνήμης και εξωτερική micro-sd. Από οσα έχετε γράψει εδώ στο νοτε οι δυο πρώτοι έχουν ενοποιηθεί. Η κάρτα μνήμης παραμένει ανεξάρτητη η ενοποιείται και αυτή? Φωτογραφίες και βίντεο από την φωτογραφική μηχανή μπορούν να αποθηκευτούν στην micro-sd η μονό στην εσωτερική?

Το mass storage πλέον καταργήθηκε. Συνδέοντας το νοτε στον υπολογιστή βλέπεις αυτόματα την εσωτερική μνημη και την micro-sd σαν δυο εξωτερικές μνήμες η χρειάζεται και κάτι άλλο για να έχεις άμεση πρόσβαση?

Κανοντας μια χειρόγραφη σημείωσή μπορεις να γράφεις σε μια Α4 και να την γεμίσεις σημειώσεις ή η χειρόγραφη σημείωσή έχει χώρο όσο η οθόνη?

Η ελληνικη αναγνώρισή είναι γρήγορη? Υπάρχει καπου κάποιο βίντεο με αναγνώρισή ελληνικών για να δω την ταχύτητα?

Ευχαριστω.

Για το backup αν αναφέρεσαι για τις εφαρμογές καλύτερα να το κάνεις με tittanium (αν είσαι root) και μόνο τις εφαρμογές χρήστη όχι του συστήματος.

Η κάρτα μνήμης είναι ανεξάρτητη. Την βρίσκεις σε file explorer σαν extSdCard. Στην εσωτερική υπάρχει βέβαια και φακελος SDcard. Και οι δύο φαίνονται κανονικά σε windows pc (στα win7 μπαίνουν αυτόματα οι drivers).

Φιλικά : Κωστής

Ευχαριστω. Όχι δεν είμαι ρουτ για τιτανιουμ αλλα δεν με ενδιαφέρουν και οι εφαρμογες γιατί δεν θέλω να πάρουν σκουπίδια μαζι. Κυρίως με ενδιαφέρουν επαφές, sms. Το ίδιο kies έχει και για το νοτε η σαμσουνγκ?

Παιδια την πρωτη φορα που συγχρονισε το τηλ με το facebook, μου εβγαζε μια ειδοποιηση οταν καποιος φιλος μου ειχε γενεθλια, απο μονο του διπλα στην ωρα εκει που εχω βαλει το Χ στην φωτο. Πατουσα πανω στο εικονιδιο και με πηγαινε στο S Planner και μου εμφανιζε ολο το μηνα και ποιοι εχουν γενεθλια.

[ATTACH]29476[/ATTACH]

Μετα απο μια επαναφορα που εκανα πλεον δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο με την ειδοποιηση.

Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να επανελθει;

βασικά υπάρχουν συνεχώς τέτοια προβλήματα με το facebook. απο ότι έχω καταλάβει είναι μια διαμάχη αναμεσα στη facebook και τη google. Ολα ξεκίνησαν όταν η google θέλησε να προωθήσει το google+ έναντι του facebook. Επειτα άρχισε να μην δίνει η facebook πρόσβαση σε 3rd party εφαρμογές γιαυτό και πλέον δεν παίρνεις ενημέρωση στο widget του καιρού. Εγώ είχα πρόβλημα με τις φωτογραφίες των επαφών στο widget των επαφών (για τις επαφές που έπαιρναν τα στοιχεία απο το facebook).

Η λύση είναι η 3rd party εφαρμογή : haxsync Που κάνει ότι κάνει η εφαρμογή του facebook αλλά με σχετικά καλύτερο τρόπο (μεγάλες φωτογραφιες και σε υψηλή ανάλυση στις επαφές και τα γενέθλια περνάνε στο ημερολόγιο και βγαίνει καθημερινά ειδοποίηση στη status bar.)

δοκίμασέ το καθότι και εγώ ακόμη δοκιμάζω τις δυνατότητές του.

Επίσης έχει επιλογή να περνάει κάποια στοιχεία στις πληροφορίες της επαφής ώστε σε περίπτωση που περνάς νέα ρομ ή πας να σετάρεις νεο κινητό να μην χρειάζεται πάλι Link τις επαφές με αυτές του fb αλλα το κάνει πλεον αυτόματα

Ευχαριστω. Όχι δεν είμαι ρουτ για τιτανιουμ αλλα δεν με ενδιαφέρουν και οι εφαρμογες γιατί δεν θέλω να πάρουν σκουπίδια μαζι. Κυρίως με ενδιαφέρουν επαφές, sms. Το ίδιο kies έχει και για το νοτε η σαμσουνγκ?

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το kies, αλλά για επαφές και sms 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Ας με διορθώσει κάποιος αλλά το kies είναι ένα προγραμμα.

Πάντως οι επαφές συγχρονίζονται και στο gmail οπότε όταν βάλεις το mail σου στο note θα γίνει αμέσως η επαναφορά.

Δεν πιστεύω να έχεις απενεργοποιήσει το συγχρονισό επαφών?

Φιλικά : Κωστής

Καλησπερα, πηρε ο πεθερος μου προχθες το note 2 και ψαχνεται λιγο, θελει να συγχρονισει τις σημειωσεις που εχει στο s-note ωστε να τις βλεπει στο laptop, μπορει να γινει αυτο μεσω του gmail ή kies ή καπως αλλιως;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το kies, αλλά για επαφές και sms 99% δεν θα έχεις πρόβλημα. Ας με διορθώσει κάποιος αλλά το kies είναι ένα προγραμμα.

Πάντως οι επαφές συγχρονίζονται και στο gmail οπότε όταν βάλεις το mail σου στο note θα γίνει αμέσως η επαναφορά.

Δεν πιστεύω να έχεις απενεργοποιήσει το συγχρονισό επαφών?

Τις επαφές τις έχω και στο gmail. Απλα σαν δεύτερό backup έχω το kies. Θα ήθελα όμως και τα sms. Και δυστυχώς το kies αν μου κανει δουλεία. Έχω δει και κάποιες εφαρμογες backup sms στο play αλλα δεν έχω δοκιμάσει κάποια.

Τις επαφές τις έχω και στο gmail. Απλα σαν δεύτερό backup έχω το kies. Θα ήθελα όμως και τα sms. Και δυστυχώς το kies αν μου κανει δουλεία. Έχω δει και κάποιες εφαρμογες backup sms στο play αλλα δεν έχω δοκιμάσει κάποια.

Μια εφαρμογη απο το play που ειχα δοκιμασει εγω δουλευει θαυμασια. Τεσταρε αυτες πρωτα

Το kies μπορεί να κρατήσει bakup από τα sms σου για να τα επαναφέρεις όταν χρειαστεί, ακόμη μπορεί από backup άλλου κινητού π.χ. iphone να σου περάσει τα sms στο note.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Γεια χαρα,

εχει παρατηρησει κανεις οτι ενω το τηλ. ειναι με την οθονη κλειστη, αν κρατησουμε πατημενο το πλαινο δεξιο πληκτρο (power) για περιπου 7 δευτερολεπτα, το τηλεφωνο αρχικα ενεργοποιει την οθονη και μετα κανει restart??

Μου εχει τυχει αρκετες φορες να το κραταω στο χερι μου και ξαφνικα να διαπιστωνω οτι το τηλ . εχει κλεισει και ξαναενεργοποιειται..

Οταν καταλαβα το τροπο με τον οποιο συμβαινει αρχικα σκεφτηκα οτι το τηλ μου εχει προβλημα.. Σημερα το δοκιμασα σε φιλου μου με ελληνικη 4.1.2 και κανει ακριβως το ιδιο... (Εγω εχω 4.1.2 Γαλικη ρομ)

Ειναι αρκετα εκνευριστικο και αν ειναι φυσιολογικο δεν μπορω να καταλαβω το λογο για να συμβαινει κατι τετοιο.. Μου φαινεται πολυ "κουλο" ....

ελληνικη 4.1.2??Βγηκε?Σε εμενα δεν εχει ερθει ακομα:wacko:
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Η λύση είναι η 3rd party εφαρμογή : haxsync Που κάνει ότι κάνει η εφαρμογή του facebook αλλά με σχετικά καλύτερο τρόπο (μεγάλες φωτογραφιες και σε υψηλή ανάλυση στις επαφές και τα γενέθλια περνάνε στο ημερολόγιο και βγαίνει καθημερινά ειδοποίηση στη status bar.)

δοκίμασέ το καθότι και εγώ ακόμη δοκιμάζω τις δυνατότητές του.

Επίσης έχει επιλογή να περνάει κάποια στοιχεία στις πληροφορίες της επαφής ώστε σε περίπτωση που περνάς νέα ρομ ή πας να σετάρεις νεο κινητό να μην χρειάζεται πάλι Link τις επαφές με αυτές του fb αλλα το κάνει πλεον αυτόματα

Το κατέβασα το haxsync και το δοκιμασα στις επαφες αλλα οταν μπαινω στην επαφη διπλα στην φωτο μου βγαζει ενα παραθυρο που το λεει "ενημερωσεις" και εχει κατι σχολια οτι να ναι. Το εβγαλα αμεσως.

Αυτο παντως που ελεγα για την ειδοποιηση μου την εβγαλε π.χ. την Δευτερα και την Τεταρτη εκανα την επαναφορα και Παρασκευη που περιμενα νεα ειδοποιηση δεν την εβγαλε.

Ευχαριστω παντως.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)