ilpara Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Μα ο τύπος στο xda αυτό κάνει, σου φτιάχνει τις stock εφαρμογές να δουλεύουν σε 240dpi. Εσένα δηλαδή τώρα που χεις απλά αλλάξει το dpi σου δουλεύουν όλα σωστά? Dialer, camera κλπ? Ξαναλέω ότι κρασάρει το Samsung πληκτρολόγιο, το οποίο όμως ούτως ή άλλως θα αντικαθιστούσα με το original swype beta από http://www.sywype.com, ότι ο stock dialer δεν κρασάρει αλλά εμφανισιακά είναι μικρότερος της οθόνης, οπότε τον αντικατέστησα με τον εξίσου καλό exdialer, όπως και η stock camera αλλα αυτή δεν με ενοχλεί. There is nothing to show - if you change dpi to 240 some apps are misplaced - this mod fixes this issue and camera becomes normal as on 320 dpi Όμως ο τύπος στο παραπάνω link στο xda λύνει και αυτό το πρόβλημα, για όσους προτιμούν τις stock εφαρμογές (εγώ προτιμώ αυτές που προανέφερα) Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για να μην πάει κάποιος σε 240 και πραγματικά να κάνει άλμα στην εμπειρία χρήσης του note 2!!! Edited January 19, 2013 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Μόνο σε μένα δηλαδή συμβαίνει αυτό με την αλλαγή DPI ?? http://i45.tinypic.com/vrzq6w.png Μόνο με άλλους Launcher το καταφέρνω και Per app Settings.. Το έκανε κανείς με μαμά Launcher ? Edited January 19, 2013 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εμένα μου κράσαρε και ο launcher, κάθε τόσο κόλλαγε για 2-3 δευτερόλεπτα και μου βγαζε μετά το error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εμένα μου κράσαρε και ο launcher, κάθε τόσο κόλλαγε για 2-3 δευτερόλεπτα και μου βγαζε μετά το error. Και μένα..Μάλλον δεν απενεργοποίησες το μαμά πληκτρολόγιο όπως ειπώθηκε πριν. Και μένα κράσαρε γιατί βαρέθηκα να το βγάλω και πάνω που είμαι έτοιμος για επαναφορά εργοστασιακών μου έρχεται η ιδέα να ανοίξω το internet πατάω στο μικρόφωνο και του λέω http://www.swype.com Με πήγε στη σελίδα για το swype το έκανα download απενεργοποίησα το μαμά πληκτρολόγιο και όλα οκ! Κάθε 3 δευτερόλεπτα κόλλαγε και μου πήρε κοντά 10λεπτο όλη η διαδικασία. Το στήνω με Holo Launcher και Nova και θα δω ποιον θα κρατήσω. Επίσης έβαλα fix για camera,μαμά dialer και keyboard και ξαναγύρισα στο μαμά πληκτρολόγιο.Όλα αυτά απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2001577 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Είσαι με 4.1.1 ή 4.1.2? Το μόνο που πρέπει να κατεβάσω δηλαδή είναι swype πληκτρολόγιο? Και πριν το κάνω install αφαιρώ με titanium τελείως το custom keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Είσαι με 4.1.1 ή 4.1.2? Το μόνο που πρέπει να κατεβάσω δηλαδή είναι swype πληκτρολόγιο? Και πριν το κάνω install αφαιρώ με titanium τελείως το custom keyboard? 4.1.2 μαμά Γερμανική. Απλά απενεργοποιήσε το μαμά πληκτρολόγιο..Δεν χρειάζεται να το βγάλεις! Οποιο άλλο πληκτρολόγιο θες μπορεις να κατεβάσεις,μόνο το μαμά κρασάρει.. Ασε που θα ειναι προσωρινο γιατί μετα περνας το fix για το μαμά και είσαι οκ! Το θέμα είναι σε μαμά launcher δούλεψε σε κάποιον με 4.1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 4.1.2 μαμά Γερμανική. Απλά απενεργοποιήσε το μαμά πληκτρολόγιο..Δεν χρειάζεται να το βγάλεις! Οποιο άλλο πληκτρολόγιο θες μπορεις να κατεβάσεις,μόνο το μαμά κρασάρει.. Ασε που θα ειναι προσωρινο γιατί μετα περνας το fix για το μαμά και είσαι οκ! Το θέμα είναι σε μαμά launcher δούλεψε σε κάποιον με 4.1.2 ? Μα με μαμά είναι το θέμα να δουλεύει. Αν είναι με Nova ή με Go αλλάζω σχεδόν τα πάντα και μόνος μου χωρίς ν αλλάξω το dpi :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδια καλημερα. Για οποιον ενδιαφέρεται πουλαω μια θηκη Otterbox commuter glacier αχρησιμοποίητη. Εγω εχω την μαυρη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Απλα σας ενημερωνω. Η αγγελια βρισκεται στο αντίστοιχο section του site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μόνο σε μένα δηλαδή συμβαίνει αυτό με την αλλαγή DPI ?? http://i45.tinypic.com/vrzq6w.png Μόνο με άλλους Launcher το καταφέρνω και Per app Settings.. Το έκανε κανείς με μαμά Launcher ? Έτσι είναι και σε εμένα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Με μαμά launcher πρέπει να κατεβάσεις και τις εφαρμογές απ το xda σχεδιασμένες να δουλεύουν σε 240dpi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 O TW Launcher δεν γίνεται να δουλέψει σωστά με μικρότερο dpi. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αν δεις μερικά ποστ παραπάνω Κώστα παίζει μόντα στο xda, αυτό συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Κραταει δυο μερες ανετα με καλη χρηση. Φιλε εισαι με στοκ και εχεις τετοια αποτελεσματα στο quadrant?Ποια ρομ φορας?Ελληνικη ή Γαλλικη? Edited January 19, 2013 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 καλησπερα εχει καποιο προγραμμα που οταν απεγκατηστω μια εφαρμογη να σβηνει αυτοματα και τα αρχεια της απο την sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Για την ram και τον ελεύθερο χώρο που μένει θέλω να μου εξήγησετε. Όσο περισσότερο χρησιμοποιεί τόσο περισσότερο καίει η μπαταρία; Προχθές έβαλα το tapatalk στο κινητό και από εκεί που όταν έκανα free memory και ήταν στο 650 MB τώρα έχω 800-830MB (αυτά είναι που χρησιμοποιεί) Λέτε να φταίει αυτό; Μπορεί να φαίνεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να μάθω. Εν μέρει ναι, αυξάνεται η κατανάλωση. Η μνήμη RAM αποτελειται από μοναδιαία στοιχεία μνήμης (transistors),τα οποία αποτελούνται (αναλογα και την υλοποιηση βέβαια) από 3 πυκνωτες το καθένα.Η πληροφορία ουσιαστικά είναι φορτισμένος ή μη φορτισμενος πυκνωτής,οπότε όσο πιο πολλή μνήμη χρησιμοποιεις ,τόσο περισσότεροι πυκνωτες της μνήμης μένουν φορτισμένοι υπό τάση,οπότε έχεις μία κάποια άυξηση της κατανάλωσης (άσε που όταν παει να διαβασει από τη RAM ο επεξεργαστής πρέπει να εκφορτίσει το transistor,να μετρήσει την τάση για να πάρει την πληροφορία,αλλά και να το ξαναφορτισει όπως πριν για να μην του αλλάξει την αποθηκευμένη πληροφορια).Απ'όσο ξερω,η αύξηση αυτη ειναι αμελητέα σε σχέση με τη συνολική καταναλωση,οπότε ,όχι,δε φταίει αυτό. :) (τα παραπάνω ισχύουν για την x86 αρχιτεκτονική των οικιακών μας υπολογιστών,αλλά δε νομιζω να αλλάζουν για τα κινητά) (μάλλον είμαστε offtopic :p ) Edited January 19, 2013 by voithostyrempora Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 παιδια τα Live wallpaper ποση μπαταρια λετε να καταναλουν σε εναν κυκλο φορτισης? αν μιλαμε για 2% δεν αξιζει να το βγαλεις αλλα αν μιλαμε για κανα 10% θα τον βγαλω και θα βαλω απλη φωτο Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Χρησiμοποίησα και εγώ την 240 ανάλυση για 2-3 μέρες. Πέραν των προβλημάτων που διορθώνονται η οθόνη δείχνει πιο ωραία και μπορείς να δεις περισσότερα. Πρακτικά όμως επειδή είναι μικρότερα τα εικονίδια και γραμματοσειρές εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε σε καθημερινή βάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Χρησiμοποίησα και εγώ την 240 ανάλυση για 2-3 μέρες. Πέραν των προβλημάτων που διορθώνονται η οθόνη δείχνει πιο ωραία και μπορείς να δεις περισσότερα. Πρακτικά όμως επειδή είναι μικρότερα τα εικονίδια και γραμματοσειρές εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε σε καθημερινή βάση. Αυτό νομίζω κι εγώ. Χάνεις περισσότερα απ όσα κερδίζεις. Δεν παύει να έχουμε μια οθόνη 5.5" ιντσών που πρέπει να χειριζόμαστε γρήγορα και να εντοπίζουμε επίσης γρήγορα την πληροφορία η οποία πρέπει να είναι ευδιάκριτη. Όσο μικρότερα είναι τα εικονίδια, πρέπει να στοχεύσουμε για να επιλέξουμε κάποιο, όταν έχουμε ρίξει 20 απ αυτά σε μια οθόνη. Φανταστείτε να προσπαθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο ενώ περπατάτε η ακόμα όταν βιάζεστε. Άρα έχουμε πρόβλημα πρώτα να το εντοπίσουμε και μετά να πατήσουμε πάνω σ αυτό και όχι σε κάποιο απο τα 4 που βρίσκονται γύρω του. Μπορεί το touching να είναι σούπερ ακριβές αλλα όλα έχουν ένα όριο. Δεν χάλασε ο κόσμος αν κάνουμε scrolling 2 σελίδες παραπέρα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει λίγο-πολύ και μέσα στις εφαρμογές που τους αλλάζουμε το dpi. Στην ανάγνωση πάλι, μπορεί να γλυτώνουμε scrolling, αλλά κουραζόμαστε περισσότερο. Εκτός αυτού δημιουργούνται προβληματάκια αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία εγκατάστασης. Προσωπικά διαπιστώνω ότι όσο πιο official είναι η συσκευή μου τόσο καλύτερα δουλεύει. Δεν επιμένω βέβαια, όποιος βολεύεται περισσότερο στα 240 ας το κάνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ααρρωτιέμαι μόνο αν η εφαρμογή για την αλλαγή στην ανάλυση των εφαρμογών παίζει κανονικά στα 320. τύπου ρε παιδί μου αν θέλεις μια εφαρμογή να την βάλεις να δείχνει σε ανάλυση 240 ενώ είσαι σε 320. θα το δοκιμάσω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 παιδια τα Live wallpaper ποση μπαταρια λετε να καταναλουν σε εναν κυκλο φορτισης? αν μιλαμε για 2% δεν αξιζει να το βγαλεις αλλα αν μιλαμε για κανα 10% θα τον βγαλω και θα βαλω απλη φωτο Εγώ που δοκίμασα και έβαλα ένα 3D με παραλία, παρατήρησα ότι τρώει αρκετά περισσότερο.Βέβαια δεν ξέρω αν φταίει και το update 4.1.2 το τελευταίο που φημολογείται ότι παραπονιέται ο κόσμος πώς η συσκευή τρώει περισσότερη μπαταρία από πρίν και η Samsung θα δώσει ένα νέο update για να το φτιάξει αυτό. Όπως και να 'χει ακόμα και με το Live Wallpaper μου πάει 2.5 μέρες άνετα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αυτό νομίζω κι εγώ. Χάνεις περισσότερα απ όσα κερδίζεις. Δεν παύει να έχουμε μια οθόνη 5.5" ιντσών που πρέπει να χειριζόμαστε γρήγορα και να εντοπίζουμε επίσης γρήγορα την πληροφορία η οποία πρέπει να είναι ευδιάκριτη. Όσο μικρότερα είναι τα εικονίδια, πρέπει να στοχεύσουμε για να επιλέξουμε κάποιο, όταν έχουμε ρίξει 20 απ αυτά σε μια οθόνη. Φανταστείτε να προσπαθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο ενώ περπατάτε η ακόμα όταν βιάζεστε. Άρα έχουμε πρόβλημα πρώτα να το εντοπίσουμε και μετά να πατήσουμε πάνω σ αυτό και όχι σε κάποιο απο τα 4 που βρίσκονται γύρω του. Μπορεί το touching να είναι σούπερ ακριβές αλλα όλα έχουν ένα όριο. Δεν χάλασε ο κόσμος αν κάνουμε scrolling 2 σελίδες παραπέρα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει λίγο-πολύ και μέσα στις εφαρμογές που τους αλλάζουμε το dpi. Στην ανάγνωση πάλι, μπορεί να γλυτώνουμε scrolling, αλλά κουραζόμαστε περισσότερο. Εκτός αυτού δημιουργούνται προβληματάκια αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία εγκατάστασης. Προσωπικά διαπιστώνω ότι όσο πιο official είναι η συσκευή μου τόσο καλύτερα δουλεύει. Δεν επιμένω βέβαια, όποιος βολεύεται περισσότερο στα 240 ας το κάνει. Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως. Φυσικά και σέβομαι την άποψη σου, όμως το λέω τόσο εμφατικά γιατί δεν θέλω να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στους αναγνώστες. Άποψη μου είναι ότι η αύξηση της ανάλυσης απο 320 σε 240 dpi είναι άλμα στην ευχρηστία του note 2 και στην αξιοποίηση της φοβερής οθόνης.Σημαντικότερο άλμα από οτιδήποτε άλλο (πχ custom rom, launcher, κλπ). Αλμα αντίστοιχο του να έχεις μια οθόνη Η/Υ 15 ιντσων και να ανεβάζεις την ανάλυση από 640χ480 σε 1024χ768. Το πώς υλοποιείται, και πως λύνονται τα ασήμαντα μικροπροβλήματα το αναφέρω παραπάνω. Και ξαναλέω σέβομαι απόλυτα την άποψη σου, απλώς ήθελα οι δύο αντίθετες απόψεις να διαβάζονται δίπλα δίπλα για να αποφασίσουν οι αναγνώστες κατά την κρίση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αυτό νομίζω κι εγώ. Χάνεις περισσότερα απ όσα κερδίζεις. Δεν παύει να έχουμε μια οθόνη 5.5" ιντσών που πρέπει να χειριζόμαστε γρήγορα και να εντοπίζουμε επίσης γρήγορα την πληροφορία η οποία πρέπει να είναι ευδιάκριτη. Όσο μικρότερα είναι τα εικονίδια, πρέπει να στοχεύσουμε για να επιλέξουμε κάποιο, όταν έχουμε ρίξει 20 απ αυτά σε μια οθόνη. Φανταστείτε να προσπαθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο ενώ περπατάτε η ακόμα όταν βιάζεστε. Άρα έχουμε πρόβλημα πρώτα να το εντοπίσουμε και μετά να πατήσουμε πάνω σ αυτό και όχι σε κάποιο απο τα 4 που βρίσκονται γύρω του. Μπορεί το touching να είναι σούπερ ακριβές αλλα όλα έχουν ένα όριο. Δεν χάλασε ο κόσμος αν κάνουμε scrolling 2 σελίδες παραπέρα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει λίγο-πολύ και μέσα στις εφαρμογές που τους αλλάζουμε το dpi. Στην ανάγνωση πάλι, μπορεί να γλυτώνουμε scrolling, αλλά κουραζόμαστε περισσότερο. Εκτός αυτού δημιουργούνται προβληματάκια αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία εγκατάστασης. Προσωπικά διαπιστώνω ότι όσο πιο official είναι η συσκευή μου τόσο καλύτερα δουλεύει. Δεν επιμένω βέβαια, όποιος βολεύεται περισσότερο στα 240 ας το κάνει. Η αποψη σου, αποψη μου . Σωστος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ... αργεί και σε εσάς να φορτίσει το κινητό όταν το συνδέεται με usb Στον υπολογιστή ; Γιατί 8 ώρες στον υπολογιστή δεν φορτίζει στο 100% από άδειο... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αυτό νομίζω κι εγώ. Χάνεις περισσότερα απ όσα κερδίζεις. Δεν παύει να έχουμε μια οθόνη 5.5" ιντσών που πρέπει να χειριζόμαστε γρήγορα και να εντοπίζουμε επίσης γρήγορα την πληροφορία η οποία πρέπει να είναι ευδιάκριτη. Όσο μικρότερα είναι τα εικονίδια, πρέπει να στοχεύσουμε για να επιλέξουμε κάποιο, όταν έχουμε ρίξει 20 απ αυτά σε μια οθόνη. Φανταστείτε να προσπαθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο ενώ περπατάτε η ακόμα όταν βιάζεστε. Άρα έχουμε πρόβλημα πρώτα να το εντοπίσουμε και μετά να πατήσουμε πάνω σ αυτό και όχι σε κάποιο απο τα 4 που βρίσκονται γύρω του. Μπορεί το touching να είναι σούπερ ακριβές αλλα όλα έχουν ένα όριο. Δεν χάλασε ο κόσμος αν κάνουμε scrolling 2 σελίδες παραπέρα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει λίγο-πολύ και μέσα στις εφαρμογές που τους αλλάζουμε το dpi. Στην ανάγνωση πάλι, μπορεί να γλυτώνουμε scrolling, αλλά κουραζόμαστε περισσότερο. Εκτός αυτού δημιουργούνται προβληματάκια αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία εγκατάστασης. Προσωπικά διαπιστώνω ότι όσο πιο official είναι η συσκευή μου τόσο καλύτερα δουλεύει. Δεν επιμένω βέβαια, όποιος βολεύεται περισσότερο στα 240 ας το κάνει. Η αποψη σου, αποψη μου . Σωστος . Έχουμε ξανακάνει τέτοια κουβέντα με τον Κώστα -ο οποίος είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος και μετρημένος στις απόψεις του χρήστης- στο νήμα του ΝΟΤΕ Ι. Από τη θεοποίηση των custom roms περάσαμε στο αντίθετο άκρο ,κάναμε θεό το touch wiz της sammy. Ο κάθε χρήστης επιλέγει το καλύτερο γι αυτόν. Και εγώ στοκ είμαι ,μετά από εκατοντάδες φλασαρίσματα σε desire ,S II, NOTE I αλλά έχει και το touch wiz τα προβλήματά του και θέλει τις βελτιώσεις του. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση ... αργεί και σε εσάς να φορτίσει το κινητό όταν το συνδέεται με usb Στον υπολογιστή ; Γιατί 8 ώρες στον υπολογιστή δεν φορτίζει στο 100% από άδειο... PC USB βγαζει 500mAh Ο φορτιστης που ερχεται με το κινητο βγαζει 2000mAh. Αρα στον υπολογιστη θα κανει την 4πλασια ωρα να φορτισει απ'ότι κανει στην πριζα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts