ins0mniak Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Παιδιά στο note που έχει προεγκατεστημενες εφαρμογής τυπου Google chrome μπορούμε να τις απεγκαταστησουμε ή θα υπάρχουν προβλήματα; Όχι δεν έχεις πρόβλημα αρκεί να μην σβήσεις καμία system εφαρμογή που χρειάζεται για την σωστή λειτουργία του Android. Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μολις εκανα το update στη 4.1.2.αλλαγες δε βλέπω με τη πρωτη ματια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ρε παιδια γινεται να μην γκριζαρει το οποιο wallpaper βαζω στην οθονη κλειδωματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αμα τη θελεις να ειναι σαν live wallpaper δε γινεται διαφορετικα.εμενα εχει θεμα ο μαμα broswer.γκριζαρει οταν μπαινω κ μονο σε αυριν.μηπως ειναι καποια ρυθμιση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) εγω το κινητο μαλλον θα το δωσω γιατι δεν με βολευει καθολου να το εχω πανω μου λογω μεγεθους. Οσο ημουν Κερκυρα δεν ειχα προβλημα ομως τωρα εχω θεμα μια και ειναι αρκετα μεγαλο και βαριεμαι να εχω τσαντακι και μεγαλες τσεπες. Κριμα γιατι ειναι απλα το καλυτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου. αντί να δώσεις το κιν, δεν γύρνας καλύτερα στη Κέρκυρα. :p παιδιά συνέδεσα τώρα μόλις το κινητό με το pc και kies και άρχισε να κατεβάζει παρότι το kies το δείχνει στη τελευταία έκδοση. αναφέρομαι σε ελληνικό Νοτε2. βλέπετε κάτι παρόμοιο? μήπως ξεκίνησε το ρολάρισμα της 4.1.2 ελληνικής? Edited January 14, 2013 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 αντί να δώσεις το κιν, δεν γύρνας καλύτερα στη Κέρκυρα. :p παιδιά συνέδεσα τώρα μόλις το κινητό με το pc και kies και άρχισε να κατεβάζει παρότι το kies το δείχνει στη τελευταία έκδοση. αναφέρομαι σε ελληνικό Νοτε2. βλέπετε κάτι παρόμοιο? μήπως ξεκίνησε το ρολάρισμα της 4.1.2 ελληνικής? εμένα μέσα από το κινητό δεν μου βγάζει κάτι. Εσένα αν ψάξεις για ενημερώσεις στο τηλέφωνο δεν σου βγαζει? μια ερωτηση παλι θελω να κανω.Στο φορουμ των xda πως καταλαβαινω σε ποια ενοτητα samsung galaxy Note 2 να κοιταξω? Δηλαδη Sprint,Verizon,T-Mobile κλπ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 εμένα μέσα από το κινητό δεν μου βγάζει κάτι. Εσένα αν ψάξεις για ενημερώσεις στο τηλέφωνο δεν σου βγαζει? μια ερωτηση παλι θελω να κανω.Στο φορουμ των xda πως καταλαβαινω σε ποια ενοτητα samsung galaxy Note 2 να κοιταξω? Δηλαδη Sprint,Verizon,T-Mobile κλπ Δοκίμασε αυτό Πρέπει να είναι για την international έκδοση. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δοκίμασε αυτό Πρέπει να είναι για την international έκδοση. Δεν εισαι σιγουρος? Εμεις που το πηραμε απο Ελλαδα κοιταμε για την international παντου? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Αμα τη θελεις να ειναι σαν live wallpaper δε γινεται διαφορετικα.εμενα εχει θεμα ο μαμα broswer.γκριζαρει οταν μπαινω κ μονο σε αυριν.μηπως ειναι καποια ρυθμιση? Μηπως εχει ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 εμένα μέσα από το κινητό δεν μου βγάζει κάτι. Εσένα αν ψάξεις για ενημερώσεις στο τηλέφωνο δεν σου βγαζει? μια ερωτηση παλι θελω να κανω.Στο φορουμ των xda πως καταλαβαινω σε ποια ενοτητα samsung galaxy Note 2 να κοιταξω? Δηλαδη Sprint,Verizon,T-Mobile κλπ μόλις τώρα τελείωσε το d/l και μου έβγαλε μύνημα το KIES για νέο firmware για το Note 1 :confused: παρόλο που έχω και στα δύο το τελευταίο firmware. συνδέω και το 1 και πάλι δεν βλέπει κάποια αναβάθμιση.:worry: τέσπα επειδή τα υπόλοιπα είναι για το άλλο τοπικ, σταματάω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ρε παιδια εβαλα διπλα διπλα το note 2 εμενα και ενος φιλου και ειδα στο δικο του αρκετα πιο πολυ θορυβο σε φωτο σε εσωτερικο χωρο αποτι εμενα. Παιζει κατι με τους αισθητηρες; Ηταν και τα δυο στο εντελως αυτοματο και αγορασμενα απο πλαισιο ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Σήμερα ήλθε η πρώτη πτώση από ύψος 70 εκατοστών. Δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά :) Φορούσα την original flip της Samsung. Το είχα στην εσωτερική τσέπη του σακακιού μου και έπεσε καθώς πήγαινα να το βάλω στην πλάτη της καρέκλας. Δεν ξέρω με ποια πλευρά έσκασε μόνο τον θόρυβο άκουσα όταν χτύπησε στα πλακάκια και ήταν ανατριχιαστικός και πολύ δυνατός.:eek: Το βρήκα με την πλευρά της οθόνης προς τα κάτω. Στο καπάκι είχαν ξεκουμπώσει τα μισά κλιπς που σημαίνει ότι ασκήθηκε κάποια πίεση στο πλαίσιο. Πριν το σηκώσω το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "ωχ το παντρεύτηκα τώρα"' Όμως όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα ούτε ένα σημάδι τόσο στο νικελ οσο και στο καπάκι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπερα στους φιλους! Πηρε ενας φιλος σημερα ενα NOTE 2 και επειδη το πηρε απο σκρουτζομαγαζο προσπαθουσα να δω για ποια χωρα ειναι αλλα δεν βρηκα ακρη. Φοραει την 4.1.2 και γραφει Εκδοση βασικου φασματος N7100DDDLK6 Και αριθμο κατασκευης N7100XXDLL7 Μπορει καποιος να βοηθησει να μου πει για ποια χωρα προοριζοταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπερα στους φιλους! Πηρε ενας φιλος σημερα ενα NOTE 2 και επειδη το πηρε απο σκρουτζομαγαζο προσπαθουσα να δω για ποια χωρα ειναι αλλα δεν βρηκα ακρη. Φοραει την 4.1.2 και γραφει Εκδοση βασικου φασματος N7100DDDLK6 Και αριθμο κατασκευης N7100XXDLL7 Μπορει καποιος να βοηθησει να μου πει για ποια χωρα προοριζοταν; Ινδία μου φαίνεται ή κάπου προς τα κει http://sampro.pl/tag/n7100dddlk6/ Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ισως είναι και άσχετο με το τοπικ, αλλα θα ρωτήσω: Υπάρχει τρόπος οταν ξεκινάς τη συσκευή (με power on) να σου ζητάει κωδικό και να μην ξεκινάει αν δεν τον πάρει; Επίσης δεν θέλω να ζητάει κωδικό κάθε φορά που σβήνει η οθόνη, ή βάλω στην αρχή το γνωστό κλείδωμα της sim μέσω pin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ινδια;Ειναι στανταρ; Μας το πουλησε για ευρωπαικο οποτε θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση. Θα παω να κανω φασαρια αυριο αν ισχυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ινδια;Ειναι στανταρ; Μας το πουλησε για ευρωπαικο οποτε θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση. Θα παω να κανω φασαρια αυριο αν ισχυει... Τίποτα δεν είναι στάνταρ από εμάς. Θα σου πρότεινα να κάνετε ένα τηλέφωνοσστην Samsung Hellas να πείτε το Imei και να πάρετε την πλέον εγγυημένη απάντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Σήμερα ήλθε η πρώτη πτώση από ύψος 70 εκατοστών. Δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά :) Φορούσα την original flip της Samsung. Το είχα στην εσωτερική τσέπη του σακακιού μου και έπεσε καθώς πήγαινα να το βάλω στην πλάτη της καρέκλας. Δεν ξέρω με ποια πλευρά έσκασε μόνο τον θόρυβο άκουσα όταν χτύπησε στα πλακάκια και ήταν ανατριχιαστικός και πολύ δυνατός.:eek: Το βρήκα με την πλευρά της οθόνης προς τα κάτω. Στο καπάκι είχαν ξεκουμπώσει τα μισά κλιπς που σημαίνει ότι ασκήθηκε κάποια πίεση στο πλαίσιο. Πριν το σηκώσω το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "ωχ το παντρεύτηκα τώρα"' Όμως όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα ούτε ένα σημάδι τόσο στο νικελ οσο και στο καπάκι. Το πισω καπακι και το εσωτερικο μαζι με το bezel κανει 25 δολαρια στο ebay και το αλλαζεις και μονος σου βγαζοντας 8 βιδες. Αρα μην μασας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Υπάρχει τρόπος να προχωράει η εικόνα του background καθώς αλλάζουμε τις σελίδες? Ρωτάω γιατί αν επιλέξουμε μία φωτογραφία για φόντο, την κόβει μεν ορθογώνια αλλά κόβει κ 2 "φτερά" αριστερά κ δεξιά. Τα ποια όμως δεν τα αξιοποιεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Υπάρχει τρόπος να προχωράει η εικόνα του background καθώς αλλάζουμε τις σελίδες? Ρωτάω γιατί αν επιλέξουμε μία φωτογραφία για φόντο, την κόβει μεν ορθογώνια αλλά κόβει κ 2 "φτερά" αριστερά κ δεξιά. Τα ποια όμως δεν τα αξιοποιεί... Και εγώ θέλω να το μάθω αυτό. Το είχα πετύχει με τον nova launcher όμως. Είχα βάλει ένα wallpaper και στην Κεντρική οθόνη γύριζε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Όντως έχεις δίκιο. NOVA LAUNCHER.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Το πισω καπακι και το εσωτερικο μαζι με το bezel κανει 25 δολαρια στο ebay και το αλλαζεις και μονος σου βγαζοντας 8 βιδες. Αρα μην μασας. Δεν έσπασε απλά ξεκουμπωσε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Και εγώ θέλω να το μάθω αυτό. Το είχα πετύχει με τον nova launcher όμως. Είχα βάλει ένα wallpaper και στην Κεντρική οθόνη γύριζε. Τελικά απογοήτευση ο Nova. Ναι μεν το γυρίζει το background αλλά τη φωτογραφία που του έχεις υποδηλώσει στη μεγεθύνει κ την παραμορφώνει. Φαίνεται να την κόβει σωστά στα όρια που θες, αλλά στο τέλος τη μεγαλώνει. Και την κάνει χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τελικά απογοήτευση ο Nova. Ναι μεν το γυρίζει το background αλλά τη φωτογραφία που του έχεις υποδηλώσει στη μεγεθύνει κ την παραμορφώνει. Φαίνεται να την κόβει σωστά στα όρια που θες, αλλά στο τέλος τη μεγαλώνει. Και την κάνει χάλια... Καλά εγώ είμαι με touch wiz δεν με βόλεψε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Το πισω καπακι και το εσωτερικο μαζι με το bezel κανει 25 δολαρια στο ebay και το αλλαζεις και μονος σου βγαζοντας 8 βιδες. Αρα μην μασας. Εννοείς κάτι τέτοιο ? :confused: Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts