Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ενημερωσω για οποιον μπορει να εχει το ιδιο προβλημα οτι τελικα η λυση ειναι να επιλεξετε το software decoding στον Bsplayer.

menu-> preferences-> playback preferences-> decoding mode-> και επιλεγετε το πρωτο software deconding mode. Στον Bsplayer μου δουλεψε, στον Mx δεν μπορεσα να βρω λυση.

Γι' αυτο ξερει κανεις τι μπορω να κανω;

Ανέβασε μια δυο φωτογραφίες στο dropbox να τις δούμε για να σου πούμε.

Γενικά να ξέρεις ότι το Note2 μαζί με το iPhone 5 βγάζουν τις καλύτερες φώτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν από λίγο νέος κάτοχος του ΝΟΤΕ ΙΙ... Παραμένει και ο 3ος Γαλαξίας στην οικογένεια στα χέρια του υιού....

:happy::happy::happy:

ΤΙ ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

συγγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά..

:D:D:D

Πριν από λίγο νέος κάτοχος του ΝΟΤΕ ΙΙ... Παραμένει και ο 3ος Γαλαξίας στην οικογένεια στα χέρια του υιού....

:happy::happy::happy:

ΤΙ ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

συγγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά..

:D:D:D

Οθοναρα...οπως και στο S3 μην τα υποτιμαμε

Θοδωρής

Εχετε ασχοληθει με το πως μπορουμε να κατεβαζουμε πχ απο Easybytez στο κινητο?

Γινετε κατι τετοιο?

Σωστό αυτό που λες, αλλά παρουσιάζεται σε πολλές δημοφιλείς εφαρμογές. Επειδή λοιπόν κάθε ένας από αυτούς τους μεγάλους προγραμματιστές θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί, έχουμε την απόδειξη ότι πρόκειται για εγγενές πρόβλημα της πλατφόρμας, του ίδιου του λειτουργικού συστήματος δηλαδή. Οπότε, κάθε χρήστης συσκευής Android αναγκάζεται να έχει λιγότερη καλή εμπειρία χρήσης από ένα χρήστη του iOS, για τις ίδιες εφαρμογές (Path, Facebook, Foursquare, Tapatalk κ.α.).

Το θέμα πάντως με το άλμπουμ φωτογραφιών και τα τραγούδια επίσης, για όποιον έχει μερικές χιλιάδες ή μερικές δεκάδες χιλιάδες μαζί του, δεν αφορά εφαρμογές τρίτων.

Κωστή δεν είναι έτσι.

Και το Facebook είχε πρόβλημα αλλά μετά από μερικά updates κατάφεραν να έχουν υποδειγματικό scrolling. Ακόμα και στο tapatalk δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά δεν έχει αυτό το εκρηκτικό σκρολάρισμα που βλέπεις στις υπόλοιπες εφαρμογές τρίτων αλλά και τις ΟΕΜ.

Όσο για τη συλλογή φωτογραφιών απέδειξα με το βίντεο που ανέβασα ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Η εμπειρία χρήσης είναι τεράστια και ο μοναδικός λόγος που το προτιμούν οι περισσότεροι έναντι του iphone είναι ακριβώς αυτή η ξεχωριστή εμπειρία.

Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα αφού οι πιο πολλοί ξοδεύουν πολλά παραπάνω απ όσα κοστίζει το i5.

Ένα μεγάλο μέρος του κοινού δεν συμβιβάζεται πλέον να πληρώνει τόσα για βασικες δυνατότητες και μάλιστα με έξτρα περιορισμούς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα, το facebook τώρα που μιλάμε δεν έχει καλό scrolling στο Note μου.

Αντίθετα στο Ios έχει φτιάξει τελείως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ρε παιδιά, πού βλέπετε lag στο Tapatalk; Με αυτό δουλεύω αυτή τη στιγμή και είναι ταχύτατο...

@nowone: Έχεις δουλέψει ποτέ εσύ ο ίδιος το Galaxy Note II; Πραγματικά αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει έστω και λίγο το έχει απορρίψει επειδή λαγκάρει!

Κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο. Αν το δούμε συνολικά, θεωρώ πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το Android Jelly Bean σε μια συσκευή της κλάσης του Note II παρέχει την καλύτερη, απολαυστικότερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης smartphone που μπορεί κανείς να αποκτήσει, ανεξαρτήτου τιμής.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Από την Πέμπτη κάτοχος και εγώ αυτό του εξαιρετικού κινητού (μετά από ένα χρόνο και κάτι με το iphone 4s)!

Μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα που εγκατέστησα το kies, συνδέθηκε για πρώτη φορά άνετα μέσω wifi (χωρίς να έχει συνδεθεί προηγουμένως με usb), βρήκε το backup από το itunes και μου ζήτησε να περάσει ότι ήθελα από το backup στο note. Πέρασα τα sms που με ενδιέφεραν και όλα άψογα.

Εξαιρετική δουλειά από τη Samsung και το kies!:)

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Ρε παιδιά, πού βλέπετε lag στο Tapatalk; Με αυτό δουλεύω αυτή τη στιγμή και είναι ταχύτατο...

@nowone: Έχεις δουλέψει ποτέ εσύ ο ίδιος το Galaxy Note II; Πραγματικά αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει έστω και λίγο το έχει απορρίψει επειδή λαγκάρει!

Κανένα λειτουργικό δεν είναι τέλειο. Αν το δούμε συνολικά, θεωρώ πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το Android Jelly Bean σε μια συσκευή της κλάσης του Note II παρέχει την καλύτερη, απολαυστικότερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης smartphone που μπορεί κανείς να αποκτήσει, ανεξαρτήτου τιμής.

Εχεις καλο σκρολ στο tapatalk?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κώστα, το facebook τώρα που μιλάμε δεν έχει καλό scrolling στο Note μου.

Αντίθετα στο Ios έχει φτιάξει τελείως.

Ειλικρινά βαριέμαι να προσπαθώ να αποδείξω πράγματα που δεν έχουν διάφορα και είναι τριτευουσας σημασίας.

Έχω δίπλα δίπλα note και ipad. Έχουν ακριβώς το ίδιο ανεπαίσθητο σκαλωματάκι που συμβαίνει μάλλον σε ποστ που περιέχουν φωτογραφία μεγάλης ανάλυσης. Δεν επηρεάζει καθόλου την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής.

Και εν πάση περιπτώσει ακόμα και αν έχει καθυστέρηση ενός millisecond προτιμώ το android και το Note για όλα τα άλλα σημαντικότερα που κάνει σαφώς καλύτερα.

Εχεις καλο σκρολ στο tapatalk?

Στα μάτια μου φαίνεται άψογο, τόσο στη λίστα των threads όσο και στα μηνύματα μέσα σε κάθε thread, τόσο σε portrait όσο και σε landscape. Μιλάω για το myPhone.gr, δεν έχω δοκιμάσει άλλα forums.

Εσάς πού σας λαγκάρει ακριβώς; Πείτε μου να δοκιμάσω. Δεν μπορώ να ανεβάσω και video ρε γ@μωτο...

Φιλικά, Κώστας

Ανέβασε μια δυο φωτογραφίες στο dropbox να τις δούμε για να σου πούμε.

Γενικά να ξέρεις ότι το Note2 μαζί με το iPhone 5 βγάζουν τις καλύτερες φώτο.

Για δες αυτες.

[ATTACH]29111[/ATTACH]

[ATTACH]29112[/ATTACH]

Για δες αυτες.

[ATTACH]29111[/ATTACH]

[ATTACH]29112[/ATTACH]

δεν εχεις την καμερα στη μεγιστη αναλυση, αυτες ειναι σε πολυ χαμηλη

iphone 14 pro

Στα μάτια μου φαίνεται άψογο, τόσο στη λίστα των threads όσο και στα μηνύματα μέσα σε κάθε thread, τόσο σε portrait όσο και σε landscape. Μιλάω για το myPhone.gr, δεν έχω δοκιμάσει άλλα forums.

Εσάς πού σας λαγκάρει ακριβώς; Πείτε μου να δοκιμάσω. Δεν μπορώ να ανεβάσω και video ρε γ@μωτο...

Κώστα δεν είναι αργό το σκρολάρισμα στο tapatalk. Απλά δεν είναι ομαλό και είναι καθαρά ευθύνη του developer.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέλειο scrolling σε όλους τους browsers σε πολύ πιο βαριές σελίδες με φωτο flash κλπ και στο tapatalk που είναι σκέτο κείμενο να έχουμε σκαλώματα.

Όσο για την ομαλότητα και την εμπειρία scrolling στο iphone οποίος θέλει μπορούμε να δοκιμάσουμε το ίδιο αρχείο xls χρησιμοποιώντας την ίδια εφαρμογή.

Εδώ ενα βιντεακι απο scrolling στο facebook.

Για δες αυτες.

[ATTACH]29111[/ATTACH]

[ATTACH]29112[/ATTACH]

Δες στις ρυθμίσεις τι εχεις βάλει και αν δεν τα καταφέρνεις επελεξε τις default μεχρι να μάθεις την κάμερα.

Edited by Te_salat

Τι ειναι το Friday phone;

To Friday phone προέρχεται από το Friday Car, το γνωστό πρόβλημα με το καινούργιο αμάξι που έχει μερικές κακοτεχνίες επάνω. Ο αστικός μύθος λέει ότι συναρμολογήθηκε Παρασκευή απόγευμα, λίγο πριν το τέλος της βάρδιας, την ώρα που ο τεχνικός ονειρευόταν την γωνιά του στην αγαπημένη του pub κτλ :lol:

Σχόλιο από πωλητή του Πλαισίου: Κύριε, σας θυμήθηκα άλλη μια φορά που γκρινιάζατε. Μην κάνετε έτσι, πράγματα είναι και χαλάνε... αχαχαχα

Edited by jlian

δεν εχεις την καμερα στη μεγιστη αναλυση, αυτες ειναι σε πολυ χαμηλη

Η καμερα ειναι με τις εργοστασιακες ρυθμισεις, δεν εχω αλλαξει τιποτα εκτος απο τα εφε που τα εβγαλα και εβαλα στην θεση τους το SCN οπως ελεγε στην "βιβλο". Οι φωτο ειναι τραβηγμενες με "Απλη ληψη" , στα 8 MP, και την "Ποιοτητα εικονας" στο Πολυ λεπτομερεις.

Αποκλείεται να μη σου δείχνει σε τι την φορμάρει.

Αν εννοείς ότι προσπαθείς να το κάνεις με το κινητό συνδεδεμένο σε usb τότε αλλάζει. Βγάλε την sd κάνε φορμάτ και μετά βάλ' την πάλι στο κινητό.

Όπως έγραψα και παραπάνω, ναι όλες οι δοκιμές έγιναν με το κινητό συνδεδεμένο στο USB.

Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι όταν η κάρτα είναι μέσα στο κινητό και το συνδέουμε στο PC με USB καλώδιο ισχύουν τα εξής:

1) Δεν βγαίνει καμία επιλογή για format από τα Windows.

2) Δεν δέχεται αρχεία > 4GB μέσω USB καλωδίου ακόμα και αν είναι φορμαρισμένη σε exFAT.

Όλα αυτά γιατί η Samsung έχει σταματήσει να υποστηρίζει το USB Mass Storage και το έχει γυρίσει στο MTP.

Για να γίνει η δουλειά (format σε όποιο file system θέλουμε - δηλαδή exFAT -και αντιγραφή αρχείων >4GB) θέλουμε USB Card Reader. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές αλλά είναι πιο περίεργες.

Ο δικός μου card reader είναι παλιός και δεν την έβλεπε καθόλου την 16αρα SDHC Kingston class 10 και έπρεπε να τρέχω για καινούργιο USB card reader σήμερα.

Τι κάνει ο άνθρωπος για να δει μια ταινία στο κινητό του :mad:

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Η καμερα ειναι με τις εργοστασιακες ρυθμισεις, δεν εχω αλλαξει τιποτα εκτος απο τα εφε που τα εβγαλα και εβαλα στην θεση τους το SCN οπως ελεγε στην "βιβλο". Οι φωτο ειναι τραβηγμενες με "Απλη ληψη" , στα 8 MP, και την "Ποιοτητα εικονας" στο Πολυ λεπτομερεις.

αυτες που ανεβασες ειναι 816Χ612 pixel

στα 8ΜΡ ειναι 3264χ2448 pixel

εκτος αν τις μικρυνες πριν τις ανεβασεις;

iphone 14 pro

Όπως έγραψα και παραπάνω, ναι όλες οι δοκιμές έγιναν με το κινητό συνδεδεμένο στο USB.

Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι όταν η κάρτα είναι μέσα στο κινητό και το συνδέουμε στο PC με USB καλώδιο ισχύουν τα εξής:

1) Δεν βγαίνει καμία επιλογή για format από τα Windows.

2) Δεν δέχεται αρχεία > 4GB μέσω USB καλωδίου ακόμα και αν είναι φορμαρισμένη σε exFAT.

Όλα αυτά γιατί η Samsung έχει σταματήσει να υποστηρίζει το USB Mass Storage και το έχει γυρίσει στο MTP.

Για να γίνει η δουλειά (format σε όποιο file system θέλουμε - δηλαδή exFAT -και αντιγραφή αρχείων >4GB) θέλουμε USB Card Reader. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές αλλά είναι πιο περίεργες.

Ο δικός μου card reader είναι παλιός και δεν την έβλεπε καθόλου την 16αρα SDHC Kingston class 10 και έπρεπε να τρέχω για καινούργιο USB card reader σήμερα.

Τι κάνει ο άνθρωπος για να δει μια ταινία στο κινητό του :mad:

Νομίζω το θέμα του MTP δεν έχει να κάνει με τη Samsung αλλά είναι απαίτηση της Google/Android (μπορεί να κάνω λάθος, διορθώστε με).

Φόρμαρε την κάρτα σε exFAT (μέσω του PC με card reader ή μέσα από το ίδιο το Note II), βάλε το AirDroid και μετά τα μεταφέρεις όλα μέσω Wi-Fi. Δεν υπάρχει λόγος να συνδέεις το καλώδιο στο USB του PC. Εγώ το έχω μόνιμα στον φορτιστή και συνδέω τη συσκευή μόνο για φόρτιση. Το πίσω καπάκι της συσκευής δεν το έχω ξανανοίξει.

Κώστα δεν είναι αργό το σκρολάρισμα στο tapatalk. Απλά δεν είναι ομαλό και είναι καθαρά ευθύνη του developer.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέλειο scrolling σε όλους τους browsers σε πολύ πιο βαριές σελίδες με φωτο flash κλπ και στο tapatalk που είναι σκέτο κείμενο να έχουμε σκαλώματα.

Όσο για την ομαλότητα και την εμπειρία scrolling στο iphone οποίος θέλει μπορούμε να δοκιμάσουμε το ίδιο αρχείο xls χρησιμοποιώντας την ίδια εφαρμογή.

Εδώ ενα βιντεακι απο scrolling στο facebook.

Νομίζω πως καταλαβαίνω τι εννοείς. Πάντως εγώ που το δουλεύω (το Tapatalk) εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να πω πως με έχει ενοχλήσει κάπου. Ίσως δεν είμαι τόσο αυστηρός όσο εσύ και ο ddr2. Αν μπορεί να γίνει καλύτερο όπως λέτε τότε OK, αλλά κι έτσι όπως είναι νομίζω είναι αποδεκτό. Τουλάχιστον σε σύγκριση με το iPhone 4 που είχα είναι ισάξιο.

Είδα το FB video και το βρίσκω μια χαρά σε scrolling.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

αυτες που ανεβασες ειναι 816Χ612 pixel

στα 8ΜΡ ειναι 3264χ2448 pixel

εκτος αν τις μικρυνες πριν τις ανεβασεις;

Δες 2 ScreenShot με τις λεπτομέρειες των φωτογραφιών, δεν ξέρω αν το Tapatalk μείωσε την αναλυση.

[ATTACH]29114[/ATTACH]

[ATTACH]29115[/ATTACH]

Οι φωτογραφίες είναι χάλια.

Σε παρακαλώ ανέβασε τες στο dropbox και δώσε μας το link για να τις δούμε σε φυσικό μέγεθος.

Αν δεν ξέρεις πως γίνεται μόλις τις ανεβάσεις πάτημα στο βελάκι δεξιά και επιλογή share link. Αποθηκεύεται στο πρόχειρο και μπορείς να το κάνεις paste όπου θέλεις.

Νομίζω το θέμα του MTP δεν έχει να κάνει με τη Samsung αλλά είναι απαίτηση της Google/Android (μπορεί να κάνω λάθος, διορθώστε με).

Φόρμαρε την κάρτα σε exFAT (μέσω του PC με card reader ή μέσα από το ίδιο το Note II), βάλε το AirDroid και μετά τα μεταφέρεις όλα μέσω Wi-Fi. Δεν υπάρχει λόγος να συνδέεις το καλώδιο στο USB του PC. Εγώ το έχω μόνιμα στον φορτιστή και συνδέω τη συσκευή μόνο για φόρτιση.

Όχι Κώστα είναι επιλογή της Samsung.

Το Airdroid είναι από τις εναλλακτικές που δεν ανέφερα λόγω πολύ χαμηλής ταχύτητας του ασύρματου.

Είναι λίγο πιο γρήγορο από το USB 1.1 - εμένα το Wifi πιάνει ταχύτητα περίπου 2 - 2,5 MB/s (όχι Mbps, MBps)

Για ταινίες μεγάλες και αρχεία πάνω από 4GB δεν βολεύει.

Το πίσω καπάκι της συσκευής δεν το έχω ξανανοίξει.

Ρε φίλε που θα ξαναδείς τέτοια μπαταρία ; :D

Λίγο μεγαλύτερη να ήταν θα την βάζαμε στο αυτοκίνητο :p

Οι φωτογραφίες είναι χάλια.

Σε παρακαλώ ανέβασε τες στο dropbox και δώσε μας το link για να τις δούμε σε φυσικό μέγεθος.

Αν δεν ξέρεις πως γίνεται μόλις τις ανεβάσεις πάτημα στο βελάκι δεξιά και επιλογή share link. Αποθηκεύεται στο πρόχειρο και μπορείς να το κάνεις paste όπου θέλεις.

http://db.tt/ZUey9Nmz

http://db.tt/NyzfN2k4

Όχι Κώστα είναι επιλογή της Samsung.

Το Airdroid είναι από τις εναλλακτικές που δεν ανέφερα λόγω πολύ χαμηλής ταχύτητας του ασύρματου.

Είναι λίγο πιο γρήγορο από το USB 1.1 - εμένα το Wifi πιάνει ταχύτητα περίπου 2 - 2,5 MB/s (όχι Mbps, MBps)

Για ταινίες μεγάλες και αρχεία πάνω από 4GB δεν βολεύει.

Ρε φίλε που θα ξαναδείς τέτοια μπαταρία ; :D

Λίγο μεγαλύτερη να ήταν θα την βάζαμε στο αυτοκίνητο :p

Και οχι κανεις λαθος :D

Ειναι επιλογη της google.Ακομα και τα nexus MTP εχουν.Το usb mass storage πεθανε

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πάσο.

Θα περιμένουμε να πάνε όλες οι εταιρείες στο Jelly Bean, να δούμε αν θα ξεφύγει καμία από τον κανόνα.

Αν έχουν και τα Nexus σημαίνει ότι είναι Googlική προτίμηση.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)