Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά τα λες... κάνε ένα τηλέφωνο πρώτα στην samsung βέβαια και εξήγησε τους τι έχει συμβεί... μη τυχών έχει γίνει κάτι άλλο και χαλάσεις τη ζαχαρένια σου άδικα.
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον, αγαπητοι συμφορουμιτες, θελω την αποψη σας.

Την προηγουμενη Κυριακη αγορασα απο τα media markt στο Μαρουσι το note 2. Κατα το ανοιγμα της συσκευης, βρηκα καποια ελαχιστα σημαδακια στο ασημι bazel, αλλα ειπα να μη δωσω σημασια.

Ομως στη συνεχεια συνδυασα το περιστατικο και με κατι ακομα: παροτι εβαλα τα στοιχεια του λογαριασμου μου στο dropbox.......δεν πηρα τα 50gb δωρο , που υποτιθεται θα επρεπε να παρω.

Τα δυο αυτα στοιχεια, συνδυαζομενα, με οδηγουν σε ενα και μονο συμπερασμα. Οτι η συσκευη που μου εδωσαν (υποτιθεται ως καινουρια) δεν ηταν καινουρια αλλα ειχε ανοιχτει, καποιος ειχε βαλει τα στοιχεια του λογαριασμου του στο dropbox και πηρε τα 50gb δωρο, πιθανον να εχει στειλει και στη samsung το κουπονι για την επιστροφη των 100 ευρω και μετα η συσκευη επιστραφηκε στο καταστημα για καποιο λογο, ξανασυσκευαστηκε, αφου πρωτα εγινε hard reset και την εδωσαν σε εμενα:blink:

Σου λεει, που θα το καταλαβει και πως θα το αποδειξει.

Το μονο που τους διεφυγε, ηταν το δωρο του dropbox, που προδιδει οτι η συσκευη ειχε ενεργοποιηθει στο παρελθον!!

Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται.

Εννοειται οτι αυριο (πρωτη εργασιμη απο τοτε που το πηρα) θα παω και θα απαιτησω αντικατασταση με καινουριο ή τα λεφτα μου πισω, διαφορετικα, μη σας πω τι θα κανω στη μανα του τζαμπα.

Ειναι πραγματικα τραγικο μεγαλες και υποτιθεται αξιοπιστες αλυσιδες καταστηματων να κανουν τετοιες απατεωνιες.

Σε καθε περιπτωση, ειτε μου το αλλαξουν, ειτε πολυ περισσοτερο οχι, κραταω τα στοιχεια της συσκευης και του τιμολογιου και καταθετω μηνυση στο καταστημα και στον υπευθυνο του καταστηματος προσωπικα, για απατη.:!:

Πειτε μου μηπως κατι μου διαφευγει.:)

Για να ενεργοποιηθεί o επιπλέον χώρος στο dropbox πρέπει να πατήσεις το link που θα σου έρθει στο email.

Για να ενεργοποιηθεί o επιπλέον χώρος στο dropbox πρέπει να πατήσεις το link που θα σου έρθει στο email.
ξερω φιλε μου. Το εχω κανει και με το htc one x. Δεν....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Λοιπον, αγαπητοι συμφορουμιτες, θελω την αποψη σας.

Την προηγουμενη Κυριακη αγορασα απο τα media markt στο Μαρουσι το note 2. Κατα το ανοιγμα της συσκευης, βρηκα καποια ελαχιστα σημαδακια στο ασημι bazel, αλλα ειπα να μη δωσω σημασια.

Ομως στη συνεχεια συνδυασα το περιστατικο και με κατι ακομα: παροτι εβαλα τα στοιχεια του λογαριασμου μου στο dropbox.......δεν πηρα τα 50gb δωρο , που υποτιθεται θα επρεπε να παρω.

Τα δυο αυτα στοιχεια, συνδυαζομενα, με οδηγουν σε ενα και μονο συμπερασμα. Οτι η συσκευη που μου εδωσαν (υποτιθεται ως καινουρια) δεν ηταν καινουρια αλλα ειχε ανοιχτει, καποιος ειχε βαλει τα στοιχεια του λογαριασμου του στο dropbox και πηρε τα 50gb δωρο, πιθανον να εχει στειλει και στη samsung το κουπονι για την επιστροφη των 100 ευρω και μετα η συσκευη επιστραφηκε στο καταστημα για καποιο λογο, ξανασυσκευαστηκε, αφου πρωτα εγινε hard reset και την εδωσαν σε εμενα:blink:

Σου λεει, που θα το καταλαβει και πως θα το αποδειξει.

Το μονο που τους διεφυγε, ηταν το δωρο του dropbox, που προδιδει οτι η συσκευη ειχε ενεργοποιηθει στο παρελθον!!

Το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται.

Εννοειται οτι αυριο (πρωτη εργασιμη απο τοτε που το πηρα) θα παω και θα απαιτησω αντικατασταση με καινουριο ή τα λεφτα μου πισω, διαφορετικα, μη σας πω τι θα κανω στη μανα του τζαμπα.

Ειναι πραγματικα τραγικο μεγαλες και υποτιθεται αξιοπιστες αλυσιδες καταστηματων να κανουν τετοιες απατεωνιες.

Σε καθε περιπτωση, ειτε μου το αλλαξουν, ειτε πολυ περισσοτερο οχι, κραταω τα στοιχεια της συσκευης και του τιμολογιου και καταθετω μηνυση στο καταστημα και στον υπευθυνο του καταστηματος προσωπικα, για απατη.:!:

Πειτε μου μηπως κατι μου διαφευγει.:)

Η συσκευή σαν συσκευασία ήταν περιτυλιγμενη με την διαφανή μεμβράνη ?

Αν υπήρχε γύρω γύρω από την συσκευασία η διαφανή μεμβράνη και ήταν αθικτη,τότε αποκλείεται να είχε ανοιχτή .

Τέλος γύρω γύρω απο την συσκευασία αφου βγαλεις την μεμβρανη που ανεφερα ,στις άκρες υπάρχει αυτοκόλλητο ,το οποίο μπορείς να καταλάβεις εάν έχει παραβιαστεί .

Αν όλα αυτά ήταν αθικτα ,τότε υπάρχει περίπτωση να έχεις κάνει κάτι λάθος εσύ :)

@ddr2: Γιάννη καλημέρα. Μερικές ερωτήσεις που θα βοηθήσουν να καταλάβουμε τι έχει συμβεί:

1. Ήταν η συσκευή σου σφραγισμένη στην αυθεντική συσκευασία της Samsung, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία;

http://i50.tinypic.com/2dj4gac.jpg

2. Έλεγξες το email σου για να δεις αν σου έχει έχει έρθει κάτι απ' το Dropbox; Για να πάρεις τα 50 GB χρειάζεται επιβεβαίωση. Προφανές, αλλά το ρωτάω για σιγουριά.

3. Παρατήρησες ίχνη πειράγματος στα παρελκόμενα της συσκευής; Οι επαφές της μπαταρίας ήταν "παρθένες" ή είχαν μικρές χαρακιές από προηγούμενη επαφή με την ακιδοσειρά της συσκευής; Αυτό αν δεν το έχεις ήδη δει είναι πλέον αργά για να το δεις, έπρεπε να το είχες δει πριν τη βάλεις στη συσκευή.

Σχετικά με τα ψεγάδια στο ασημί bezel, εξαρτάται αν αυτά είναι χαράγματα στα οποία έχει αφαιρεθεί ή χαραχθεί το ασημί υλικό ή είναι πολύ μικρά βαθουλώματα ή εξογκώματα, που μπορεί να υπήρχαν πριν τη βαφή του bezel και είναι κάτι που συμβαίνει σποραδικά σε τέτοιου είδους πλαστικές κατασκευές. Αν είναι κάτω απ' τη βαφή μάλλον είναι ψεγάδια της γραμμής παραγωγής, αλλιώς μπορεί να είναι ενδείξεις προηγούμενης χρήσης.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

ξερω φιλε μου. Το εχω κανει και με το htc one x. Δεν....

Γιαννη σε οσα πολυ σωστα και ολοκληρωμενα παρεθεσε ο DrMobile θα προσθεσω πως αν εχεις ενεργοποιησει τον εξτρα χωρο απο αλλη συσκευη με promo (π.χ. htc με 25Gb) πολυ πιθανο να μη δικαιουσαι αλλο data.

Στο λεω γιατι τον τελευταιο χρονο εχουν περασει καμια δεκαρια μοντελα (htc one x, S3, Note 2) απο τα χερια μου, που αποσφραγιζα παντα εγω και κανονικα το καθενα θα επρεπε να μου δινει εξτρα GB, αλλα... φευ.

Μονο απο το πρωτο S3 πηρα extra GB και τελος (εχω δει και συσκευες φιλων να παιρνουν μεχρι και 2 αθροιστικα, αλλα στην περιπτωση μου δεν ισχυσε και δεν ξερω το λογο).

@gatokefalo

Διαφανη μεμβρανη εχουν μονο μερικα μαγαζια που συσκευαζουν οι ιδιοι (π.χ. bird....). Απο media και γενικα ελληνικης εισαγωγης υπαρχουν μονο οι ταινιες ασφαλειας που παραθετει ο Κωστας.

Edited by v@gelis

Γιαννη σε οσα πολυ σωστα και ολοκληρωμενα παρεθεσε ο DrMobile θα προσθεσω πως αν εχεις ενεργοποιησει τον εξτρα χωρο απο αλλη συσκευη με promo (π.χ. htc με 25Gb) πολυ πιθανο να μη δικαιουσαι αλλο data.

Στο λεω γιατι τον τελευταιο χρονο εχουν περασει καμια δεκαρια μοντελα (htc one x, S3, Note 2), που κανονικα το καθενα θα επρεπε να μου δινει εξτρα GB, αλλα... φευ.

Μονο απο το πρωτο S3 πηρα extra GB και τελος (εχω δει και συσκευες φιλων να παιρνουν μεχρι και 2 αθροιστικα, αλλα στην περιπτωση μου δεν ισχυσε και δεν ξερω το λογο).

Πολύ σωστό αυτό που λες.

Επειδή έχω καταλάβει ότι ο Γιάννης (ddr2) πάσχει από την ψυχολογική ασθένεια της τελειομανίας (όπως κι εγώ), τον αντιλαμβάνομαι πλήρως. Υποπτεύομαι όμως πως κάνει λάθος και η συσκευή του είναι OK.

Φιλικά, Κώστας

Πολύ σωστό αυτό που λες.

Επειδή έχω καταλάβει ότι ο Γιάννης (ddr2) πάσχει από την ψυχολογική ασθένεια της τελειομανίας (όπως κι εγώ), τον αντιλαμβάνομαι πλήρως. Υποπτεύομαι όμως πως κάνει λάθος και η συσκευή του είναι OK.

Μετα απο χρονια και πραγματικα πολλες, παρα πολλες συσκευες μπορω να σου πω οτι συμμεριζομαι τον προβληματισμο του απολυτα.

Θεωρω ομως - κι εγω με τη σειρα μου- οτι κατα πασα πιθανοτητα απλα τα γδαρσιματα ειναι απο την παραγωγη (και που πιθανοτατα κι αλλοι χρηστες ειχαν στη συσκευη τους, αλλα ποτε δεν προσεξαν καθως δεν ειναι ευδιακριτα).

@gatokefalo

Διαφανη μεμβρανη εχουν μονο μερικα μαγαζια που συσκευαζουν οι ιδιοι (π.χ. bird....). Απο media και γενικα ελληνικης εισαγωγης υπαρχουν μονο οι ταινιες ασφαλειας που παραθετει ο Κωστας.

Οκ Βαγγέλη ,σορυ, αυτό δεν το ήξερα πραγματικά ,είχα την εντύπωση πως όλες έχουν την διαφανή μεμβράνη :)

Οκ Βαγγέλη ,σορυ, αυτό δεν το ήξερα πραγματικά ,είχα την εντύπωση πως όλες έχουν την διαφανή μεμβράνη :)

Δεν υπαρχει προβλημα.

Εγω θα προτεινα στο φιλο Γιαννη, αν ολα ηταν οπως επρεπε (ταινια ασφαλειας, μπαταρια στο σακουλακι της χωρις ιχνος να εχει ανοιχτει -απο τα pins ειναι μια καλη λυση να ελεγχθει, αλλα οι περισσοτεροι δεν το τσεκαρουν) και η συσκευη του κατα τα αλλα ειναι αψεγαδιαστη (χωρις καμενα πιξελς, οχι σωστο colour uniformity, high pitched earpiece κλπ κλπ) να την απολαυσει χωρις να δωσει συνεχεια.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα τα προβληματα που παραθετω τα εχω πετυχει στα 16 συνολικα (note 1 + note 2) που εχουν περασει απο τα χερια μου και 3 φορες απευθυνθηκα στο service της Samsung (2 φορες με καμενα pixels - ναι κι αυτες οι οθονες εχουν)...

@ddr2: Γιάννη καλημέρα. Μερικές ερωτήσεις που θα βοηθήσουν να καταλάβουμε τι έχει συμβεί:

1. Ήταν η συσκευή σου σφραγισμένη στην αυθεντική συσκευασία της Samsung, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία;

http://i46.tinypic.com/2ryinvm.jpg

2. Έλεγξες το email σου για να δεις αν σου έχει έχει έρθει κάτι απ' το Dropbox; Για να πάρεις τα 50 GB χρειάζεται επιβεβαίωση. Προφανές, αλλά το ρωτάω για σιγουριά.

3. Παρατήρησες ίχνη πειράγματος στα παρελκόμενα της συσκευής; Οι επαφές της μπαταρίας ήταν "παρθένες" ή είχαν μικρές χαρακιές από προηγούμενη επαφή με την ακιδοσειρά της συσκευής;

Σχετικά με τα ψεγάδια στο ασημί bezel, εξαρτάται αν αυτά είναι χαράγματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ασημί υλικό ή είναι πολύ μικρά βαθουλώματα ή εξογκώματα, που μπορεί να υπήρχαν πριν τη βαφή του bezel και είναι κάτι που συμβαίνει σποραδικά σε τέτοιου είδους πλαστικές κατασκευές. Αν είναι κάτω απ' τη βαφή μάλλον είναι ψεγάδια της γραμμής παραγωγής, αλλιώς μπορεί να είναι ενδείξεις προηγούμενης χρήσης.

Λοιπον, η συσκευασια ηταν σφραγισμενη, οπως δειχνεις στην φωτο. Μαλιστα και απο τις 2 μεριες. Αριστερα και δεξια. Αλλα αυτο δεν νομιζω οτι τελικα εξασφαλιζει κατι...

Τα παρελκομενα ηταν ανεγγιχτα.

Οι γρατζουνιες στο bazel, δεν ειναι ελαττωματα στη βαφη, αλλα γρατζουνιες. Καθετες γρατζουνιες, πολυ ελαφριες που φαινονται μονο υπο κλιση, κατω απο το φως.

Μειλ μου ηρθε απο το dropbox αμεσως που λεει οτι η συσκευη μου συνδεθηκε στο λογαριασμο του dropbox. Μεχρι εκει, για τα 50 γιγα ουτε λογος.

Πες μου εσυ τωρα......

Στο λεω γιατι τον τελευταιο χρονο εχουν περασει καμια δεκαρια μοντελα (htc one x, S3, Note 2) απο τα χερια μου, που αποσφραγιζα παντα εγω και κανονικα το καθενα θα επρεπε να μου δινει εξτρα GB, αλλα... φευ.

@gatokefalo

Βαγγελη, ακομα και αν ισχυει αυτο, η συσκευη θα επιστραφει γιατι δεν πληροι τις υποσχεσεις της σαμσουγκ. Η σαμσουγκ δεν λεει οτι σου δινουμε χωρο μονο αν δεν δεν σου εχει δωσει αλλος.

Διαφανη μεμβρανη δεν ειχε παντως.

Edited by ddr2

Βαγγελη, ακομα και αν ισχυει αυτο, η συσκευη θα επιστραφει γιατι δεν πληροι τις υποσχεσεις της σαμσουγκ. Η σαμσουγκ δεν λεει οτι σου δινουμε χωρο μονο αν δεν δεν σου εχει δωσει αλλος.

Οκ, σε αυτο παω πασο κι ειναι δικο σου θεμα.

Προσωπικα αν απλα δεν εχεις καμια διαθεση να την κρατησεις λογω των -εστω ανεπαισθητων- γρατζουνιων, σωστα θα πραξεις.

Αλλα θεωρω κριμα -εφοσον σε εχει ευχαριστησει τοσο- να μην την κρατησεις για αυτο το λογο.

Με το σκεπτικο σου, οταν ενεργοποιησα για πρωτη φορα το htc one x (μια εβδομαδα μετα απο S3) επρεπε να επιστρεψω τη συσκευη επειδη η htc δεν μου εδωσε το χωρο. Τελικα αποκλειοντας τις εταιριες για αυτο το λογο, θα εμενα με κανενα παλιο Alcatel :lol:

Περα απο την πλακα, αφου μπηκες σε αυτη τη διαδικασια καλα θα κανεις να την επιστρεψεις...

Οκ, σε αυτο παω πασο κι ειναι δικο σου θεμα.

Προσωπικα αν απλα δεν εχεις καμια διαθεση να την κρατησεις λογω των -εστω ανεπαισθητων- γρατζουνιων, σωστα θα πραξεις.

Αλλα θεωρω κριμα -εφοσον σε εχει ευχαριστησει τοσο- να μην την κρατησεις για αυτο το λογο.

Με το σκεπτικο σου, οταν ενεργοποιησα για πρωτη φορα το htc one x (μια εβδομαδα μετα απο S3) επρεπε να επιστρεψω τη συσκευη επειδη η htc δεν μου εδωσε το χωρο. Τελικα αποκλειοντας τις εταιριες για αυτο το λογο, θα εμενα με κανενα παλιο Alcatel :lol:

Περα απο την πλακα, αφου μπηκες σε αυτη τη διαδικασια καλα θα κανεις να την επιστρεψεις...

Τι να σου πω Βαγγελη. Μου κανει εντυπωση να μην παιρνεις επιπλεον χωρο επειδη ειχες παρει απο καποιον αλλο. Οι συμφωνιες των εταιριων ειναι ξεχωριστες, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο.

Ακομα και αν ειναι ετσι, βαζοντας αλλο λογαριασμο dropbox, θα πρεπει να μου τα δωσει. Σωστα? θα βαλω της γυναικας μου που δεν εχει παρει κανενα μπονους και θα ξαναποσταρω.

Σορρυ, αλλα ειμαι λιγο αναστατωμενος. ...

Edited by ddr2

Τι να σου πω Βαγγελη. Μου κανει εντυπωση να μην παιρνεις επιπλεον χωρο επειδη ειχες παρει απο καποιον αλλο. Οι συμφωνιες των εταιριων ειναι ξεχωριστες, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο.

Ακομα και αν ειναι ετσι, βαζοντας αλλο λογαριασμο dropbox, θα πρεπει να μου τα δωσει. Σωστα? θα βαλω της γυναικας μου που δεν εχει παρει κανενα μπονους και θα ξαναποσταρω.

Συμφωνω μαζι σου, αλλα υποθετω οτι ειναι καποιο μετρο "ασφαλειας" απο την dropbox (πιστεψε με, θα ειχα καπου στα 600GB αυτη τη στιγμη, κι ομως εχω μονο 57GB).

Δεν ξερω αν θα πετυχεις κατι με τη δοκιμη σου αυτη, καθως η πρωτη ενεργοποιηση της συσκευης σου "δεθηκε" με το υπαρχον dropbox account σου (που αυτοματα "βλεπει" οτι δεν ειναι eligible λογω αλλου data bonus offer ενεργου ηδη το account σου).

Με αλλα λογια, δε νομιζω να πιστωθει ο χωρος, αλλα για αλλο λογο αυτη τη φορα - θα το δοκιμασω κι εγω στο 4 ημερων note 2 μου με το account του αδερφου μου για να δω αν ισχυουν τα λεγομενα μου.

Δε χανεις κατι να δοκιμασεις ομως...

Edit

Επιβεβαιωνω Γιαννη, μολις μπηκα με το account της κοπελας μου και δεν πηρε τα εξτρα δεδομενα. Ανοησια μου, καθως δεν το σκεφτηκα καν και αν κατα την πρωτη ενεργοποιηση εβαζα το account της θα ειχε παρει τον εξτρα χωρο...

Edited by v@gelis

Δεν υπαρχει προβλημα.

Εγω θα προτεινα στο φιλο Γιαννη, αν ολα ηταν οπως επρεπε (ταινια ασφαλειας, μπαταρια στο σακουλακι της χωρις ιχνος να εχει ανοιχτει -απο τα pins ειναι μια καλη λυση να ελεγχθει, αλλα οι περισσοτεροι δεν το τσεκαρουν) και η συσκευη του κατα τα αλλα ειναι αψεγαδιαστη (χωρις καμενα πιξελς, οχι σωστο colour uniformity, high pitched earpiece κλπ κλπ) να την απολαυσει χωρις να δωσει συνεχεια.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα τα προβληματα που παραθετω τα εχω δει ολα στα 16 συνολικα (note 1 + note 2) που εχουν περασει απο τα χερια μου και 3 φορες απευθυνθηκα στο service της Samsung...

Συμφωνώ απόλυτα. Να αναφέρω ότι και στο δικό μου Note II υπήρχε ένα ψεγάδι στο λευκό εύκαμπτο καπάκι. Στη μια του άκρη περιμετρικά υπήρχε κάτι σαν πολύ μικρό εξογκωματάκι, που διατάρασσε την ευθεία του ορίου του καπακιού. Όταν το χέρι μου "χάιδευε" τη συσκευή το ένιωθα και με χάλαγε. Τελικά κατάφερα να το αφαιρέσω με ένα μικρό κοπίδι και μετά να "γλυκάνω" την περιοχή τρίβοντάς την με ένα ειδικό υλικό που είναι για λείανση (polishing) επιφανειών. Αν το δείτε τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να εντοπίσετε κάποιο ψεγάδι ακόμα κι αν σας πω που είναι (ήταν). Μετά από αυτό κατάλαβα πόσο πολύ καλής ποιότητας είναι το πλαστικό καπάκι. Καμία σχέση με απλά πλαστικά. Είναι ειδικό, ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας κι ας φαίνεται ψεύτικο και φτηνό.

@ddr2: Γιάννη σκέψου αυτά που σου λέει ο Βαγγέλης και πράξε ανάλογα. Έχουν περάσει απ' τα χέρια μου συσκευές που ήταν αψεγάδιαστες εξωτερικά αλλά είχαν σοβαρά προβλήματα στην ουσία (στο εσωτερικό h/w). Στις περισσότερες φορές αλλάχτηκε μητρική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ταλαιπωρία του κουτιού, πείραγμα της συσκευής κτλ.).

Η γνώμη μου είναι ότι αν η συσκευή παίζει μια χαρά και δεν έχει h/w πρόβλημα (και φυσικά αν επιθυμείς να την έχεις ως συσκευή με όλα τα υπέρ και τα κατά της), τότε να την κρατήσεις. Δεν ξέρεις αν η επόμενη θα έχει τέλειο σασί αλλά προβληματική οθόνη, καμμένα pixels ή προβληματικά wireless modules. Δυστυχώς σήμερα οι συσκευές δεν έχουν τη στιβαρότητα που κάποτε είχαν και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και τα προϊόντα της Apple. Οπότε αν η συσκευή δουλεύει όπως πρέπει και τη θέλεις ως συσκευή τότε κράτα τη. Αν πάλι θέλεις να την ξεφορτωθείς για κάτι άλλο, το θέμα με το Dropbox είναι μια καλή ευκαιρία να "πατήσεις" για να την επιστρέψεις.

Φιλικά, Κώστας

Συμφωνω μαζι σου, αλλα υποθετω οτι ειναι καποιο μετρο "ασφαλειας" απο την dropbox (πιστεψε με, θα ειχα καπου στα 600GB αυτη τη στιγμη, κι ομως εχω μονο 57GB).

Δεν ξερω αν θα πετυχεις κατι με τη δοκιμη σου αυτη, καθως η πρωτη ενεργοποιηση της συσκευης σου "δεθηκε" με το υπαρχον dropbox account σου (που αυτοματα "βλεπει" οτι δεν ειναι eligible λογω αλλου data bonus offer ενεργου ηδη το account σου).

Με αλλα λογια, δε νομιζω να πιστωθει ο χωρος, αλλα για αλλο λογο αυτη τη φορα - θα το δοκιμασω κι εγω στο 4 ημερων note 2 μου με το account του αδερφου μου για να δω αν ισχυουν τα λεγομενα μου.

Δε χανεις κατι να δοκιμασεις ομως...

Με καθησυχασες καπως Βαγγελη.

Θα δοκιμασω να επικοινωνησω με το dropbox αλλα και με τη σαμσουγκ αυριο.

Οι γρατζουνιες στο bazel, δεν ειναι ελαττωματα στη βαφη, αλλα γρατζουνιες. Καθετες γρατζουνιες, πολυ ελαφριες που φαινονται μονο υπο κλιση, κατω απο το φως.

Πες μου εσυ τωρα......

Πάντως να ξέρεις ότι στο S3 υπάρχουν 4 κάθετες ας πούμε γραμμές(σαν λεπτές γρατζουνιες) σε κάθε άκρη ,δυο στην κάτω πλευρά και δυο στην πάνω ...στο ασήμι bazel.

Υπάρχει πιθανότητα να εννοείς αυτές ?

:)

Γιατί να έχει θέμα η προσφορά του Note II με κάποια άλλη προσφορά; Είχα και τα 25GB του One X και καπάκι πήρα και τα 50 του Note II χωρίς πρόβλημα. Με τα λίγα τα δικά μου έχω τώρα 83.

Δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα να υπάρξουν όσες προσθήκες χώρου θέλεις και ας φτάσεις και τα 600GB όπως λέει ο φίλος στο λογαριασμό σου. Έτσι και αλλιώς το Dropbox ξέρει ότι 600GB ανεβασμένα στο cloud δεν παίζει να έχεις οπότε το νούμερο είναι καθαρά εικονικό.

Πάντως να ξέρεις ότι στο S3 υπάρχουν 4 κάθετες ας πούμε γραμμές(σαν λεπτές γρατζουνιες) σε κάθε άκρη ,δυο στην κάτω πλευρά και δυο στην πάνω ...στο ασήμι bazel.

Υπάρχει πιθανότητα να εννοείς αυτές ?

:)

τσου. Αυτες που λεω ειναι μονο απο την αριστερη πλευρα, προς τα κατω.:)

Παιδιά σορρυ αλλά ξέρετε τι σημαίνει OCD; Κάποιες φορές μάλιστα πάσχω κι εγώ και το καταλαβαίνω. Δηλαδή φίλε DDR θα επιστρέψεις το κινητό επειδή δεν πήρες τα 50 Gb; Δικαίωμα σου αλλα δεν σε καταλαβαίνω. Σχετικά τώρα με το Dropbox έχω τόσο Νοτε 2 και 10 αλλά πήρα μόνο 50 gb όχι 100. Και για να τα πάρω αυτά έπρεπε να κάνω μια σειρά από βήματα πχ να εγκαταστήσω το Dropbox στο laptop, να κάνω copy ένα αρχείο, να προτείνω ένα φίλο κτλ. Θέλει 4 βήματα συνολικά και αν μπεις από το site στα λέει ένα ένα.

Επίσης αν θες ανεβασε καμιά φωτογραφία να δούμε τι εννοείς.

Με καθησυχασες καπως Βαγγελη.

Θα δοκιμασω να επικοινωνησω με το dropbox αλλα και με τη σαμσουγκ αυριο.

Αν δεις και το edit που εκανα στο μηνυμα μου, σου επιβεβαιωνω οτι με την πρωτη ενεργοποιηση γινεται ο "ελεγχος" απο την dropbox, κι ετσι τωρα δε μπορω να "δωσω" σε καποιο φιλικο προσωπο τα δεδομενα που θα μου πιστωνονταν...

@ gpgalanis

Οχι δεν χρειαζεται καποια διαδικασια αν εχεις ηδη ενεργο account - παιρνεις τα 50GB αυτοματα χωρις να κανεις καποια αλλη διαδικασια (μονο μια φορα, ομως, οπως ειπα).

Αυτο που περιγραφεις ειναι να παρεις τα πρωτα 500ΜΒ σε νεο account...

@ duk3r

Οπως ειπα εχω δει σε καποιους να παιρνουν μεχρι 2 (max) ενεργοποιησεις δεδομενα και παντα απο δυο διαφορετικα brands (htc, Samsung) και ΠΟΤΕ παραπανω - κι αυτο μονο σε συγκεκριμενουν χρηστες κι οχι σε ολους. Στο δικο μου account πιστωθηκαν στα 7 GB που ειχα και αλλα 50GB απο ενεργοποιηση Galaxy S3 και ΤΕΛΟΣ. Το ιδιο εγινε και σε καλο φιλο (που λογω επαγγελματος του εχει ενεργοποιησει καμια 50αρια eligible συσκευες).

Δε μιλαω υποθετικα, μιλαω με την εμπειρια μου. Μπορω να σου απαριθμησω ποσα Note 2, S3, Note 10.1 κλπ περασαν απο τα χερια μου για να κανεις τους υπολογισμους σου...

Edited by v@gelis

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Κατά την διάρκεια ομιλίας και έχοντας το κινητό στο αυτί μου ξαφνικά πέφτει η ένταση της φωνής του συνομιλητή μου στο ελάχιστο ίσα που μπορώ να τον ακούσω. Κάποιες φορές επανέρχεται από μόνο του άλλες φορές όχι. Έχω δοκιμάσει να ανοίξω την ένταση όμως διαπιστώνω ότι ήδη είναι τέρμα. Σταματάω την κλήση και παίρνω πάλι αλλά το ίδιο. Ξέρετε τι μπορεί να είναι? Edited by C_L_O_U_D
{What goes around comes around}

Γιατί να έχει θέμα η προσφορά του Note II με κάποια άλλη προσφορά; Είχα και τα 25GB του One X και καπάκι πήρα και τα 50 του Note II χωρίς πρόβλημα. Με τα λίγα τα δικά μου έχω τώρα 83.

Δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα να υπάρξουν όσες προσθήκες χώρου θέλεις και ας φτάσεις και τα 600GB όπως λέει ο φίλος στο λογαριασμό σου. Έτσι και αλλιώς το Dropbox ξέρει ότι 600GB ανεβασμένα στο cloud δεν παίζει να έχεις οπότε το νούμερο είναι καθαρά εικονικό.

Χμμμ... Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες. Επίσης σκεφτείτε ότι τα τεράστια πακέτα των πολλών GB έχουν συνήθως ημερομηνία λήξης 1 ή 2 χρόνια. Άρα δεν μπορεί να αυξάνεται επ' άπειρον ο χώρος, οπότε θα μπορούσαν να λειτουργούν και σωρευτικά οι προσφορές, δίνοντας δίκιο στον Γιάννη.

Φαντάζομαι πως αν υπάρχει περιορισμός, αυτός θα αναφέρεται στους όρους χρήσης, τους οποίος φυσικά δεν διάβασα, καθότι πρώτη φορά λαμβάνω τα 50 GB.

Φιλικά, Κώστας

Αν δεις και το edit που εκανα στο μηνυμα μου, σου επιβεβαιωνω οτι με την πρωτη ενεργοποιηση γινεται ο "ελεγχος" απο την dropbox, κι ετσι τωρα δε μπορω να "δωσω" σε καποιο φιλικο προσωπο τα δεδομενα που θα μου πιστωνονταν...

@ gpgalanis

Οχι δεν χρειαζεται καποια διαδικασια αν εχεις ηδη ενεργο account - παιρνεις τα 50GB αυτοματα χωρις να κανεις καποια αλλη διαδικασια (μονο μια φορα, ομως, οπως ειπα).

Αυτο που περιγραφεις ειναι να παρεις τα πρωτα 500ΜΒ σε νεο account...

Εγω ειχα ηδη 2 gb δωρεαν και για να μου δωσει επιπλέον 48 δηλαδη συνολο 50 με εβαλε να κανω τα παραπάνω βηματα. Ομοιως και στη γυναικα μου.

Τώρα στο θεμα της ποιότητας και ειδικά στο bezel νομίζω ότι είναι πιο κάτω πχ από το Νοτε 1 και γενικά η βαφή όπως και στο S3 είναι ψιλομετρια (στο S3 είναι ψιλοχαλια).

Επίσης κάτι που έχει αναφερθεί στους xda είναι πως τα γκρι που δεν φτιάχνονται στην Κορέα αλλά εκτός είναι ένα κλικ υποδεέστερα. Πχ σε πολλά το bezel σε σχέση με το κυρίως σώμα αφήνει με ορισμένα σημεία πχ κοντά στο notification led μεγαλύτερο κενό.

Θα συμφωνήσω όμως με τον φίλο που είπε πως αν όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια κάποιες μικρολεπτομερειες εμφανισιακά αν και σπαστικές είναι το λιγότερο.

Edited by gpgalanis

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)