Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά είχα ξαναγράψει κάτι σχετικά με το Google now και με τις καρτέλες που μου εμφανίζει (όχι όλες δηλαδή) ) αυτό που είδα σήμερα είναι ότι με το που άλλαξα τη γλώσσα σε αγγλικά από ελληνικά μου εμφανίζει στο search απαντήσεις σε καρτέλα...τι παίζει με αυτό και επιπλέον με τις καρτέλες γιατί όπως είχα πει αυτή με τα σημεία φωτογραφιών δεν μου τα έχει εμφανίσει πότε, ενώ στου φίλου μου το s3 τηβ εμφάνισε κανονικά!!!

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι δεν βρήκα το swype πληκτρολόγιο της Samsung.

Στις επιλογες του samsung keyboard επελεξε το continuous input

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Παρέλαβα χθές το Samsung Wi-Fi All Share Cast Hub for Galaxy Note 2 απο εδώ - Προσοχή έρχετε με US adaptor!

Παίζει άψογα με την TV, χωρίς κομπιάσματα και χωρίς προβλήματα!

Εψαξα στο "βιβλος 2" αλλα και στο search αλλα δεν μπορεσα να βρω απαντηση στο θεμα του screen protector.

Χρησιμοποιει κανεις screen protector πανω στο ΝΟΤΕ ?Αν ναι αλλαζει η συμπεριφορα στο πενακι ?

Χρειαζεται να βαλουμε screen protector??

Εψαξα στο "βιβλος 2" αλλα και στο search αλλα δεν μπορεσα να βρω απαντηση στο θεμα του screen protector.

Χρησιμοποιει κανεις screen protector πανω στο ΝΟΤΕ ?Αν ναι αλλαζει η συμπεριφορα στο πενακι ?

Χρειαζεται να βαλουμε screen protector??

Σχεδόν όλοι μας έχουμε screen protector στο κινητο και δεν επηρεάζει σε κάτι την συμπεριφορά του ακόμα και με ματ που χρησιμοποιησα για κάποιο διάστημα το πενακι λειτουργούσε θαυμάσια

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Το πηρα και εγω το εργαλειακι εδω και 2 μερες. Πολυ ψαξιμο. Λοιπον το πηρα απο Γερμανο το κινητο αλλα ενω ολα τα εχω βαλει στα Ελληνικα στις επαφες στην μπαρα μου βγαζει μονο λατινικους χαρακτηρες. Γιατι συμβαινει αυτο? Το κουτι εχει πανω και αυτοκολλητο της samsung hellas οποτε λογικα ειναι ελληνικο αλλα δεν μπορω να βρω καμμια ρυθμιση.

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Το πηρα και εγω το εργαλειακι εδω και 2 μερες. Πολυ ψαξιμο. Λοιπον το πηρα απο Γερμανο το κινητο αλλα ενω ολα τα εχω βαλει στα Ελληνικα στις επαφες στην μπαρα μου βγαζει μονο λατινικους χαρακτηρες. Γιατι συμβαινει αυτο? Το κουτι εχει πανω και αυτοκολλητο της samsung hellas οποτε λογικα ειναι ελληνικο αλλα δεν μπορω να βρω καμμια ρυθμιση.

Δεν υπάρχει ρύθμιση για αυτό. Πρόκειται για κακή μεταφορά στην ελληνική γλώσσα. Διορθώνεται στην επόμενη έκδοση (4. 1. 2)

Πώς μπορώ βρε παιδιά όταν χαμηλώνω τον ήχο απο το αριστερό κουμπί να χαμηλώνει όλους τους ήχους (notifications κτλ) και όχι μόνο τον ήχο του ringtone?? Στις ρυθμίσεις τους ήχου δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή. :(

Ενα άλλο που έχω παρατηρήσει είναι οτι όταν χτυπάει το τηλέφωνο ο ήχος (ringtone) για ένα δευτερόλεπτο περίπου ακούγεται σιγά και μετά δυναμώνει απότομα στην κανονική ένταση (χωρίς fade in δηλαδή). Ούτε και σε αυτό έχω βρει κάποια επιλογή.

κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και ευπρόσδεκτη

Πώς μπορώ βρε παιδιά όταν χαμηλώνω τον ήχο απο το αριστερό κουμπί να χαμηλώνει όλους τους ήχους (notifications κτλ) και όχι μόνο τον ήχο του ringtone?? Στις ρυθμίσεις τους ήχου δεν έχει κάποια τέτοια επιλογή. :(

Ενα άλλο που έχω παρατηρήσει είναι οτι όταν χτυπάει το τηλέφωνο ο ήχος (ringtone) για ένα δευτερόλεπτο περίπου ακούγεται σιγά και μετά δυναμώνει απότομα στην κανονική ένταση (χωρίς fade in δηλαδή). Ούτε και σε αυτό έχω βρει κάποια επιλογή.

κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και ευπρόσδεκτη

Το δευτερο θελει mod για να μη στο κανει (και συνεπως root) .Για το πρωτο δεν γνωριζω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλησπέρα στο forum. Παίδες μπορεί να μου προτείνει κάποιος μία εύκαμπτη case που να είναι matt από πίσω η υφή της και όχι glossy; Έχουν τρελλαθεί στις glossy όλα τα μαγαζιά! Από ελληνικό μαγαζί με κάποιο link αν υπάρχει. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα στο forum. Παίδες μπορεί να μου προτείνει κάποιος μία εύκαμπτη case που να είναι matt από πίσω η υφή της και όχι glossy; Έχουν τρελλαθεί στις glossy όλα τα μαγαζιά! Από ελληνικό μαγαζί με κάποιο link αν υπάρχει. Ευχαριστώ.

Γιατι δεν παιρνεις απο ebay? Πολυ πιο φτηνα θα σου βγει. ΠΑΡΑ πολυ πιο φτηνα!

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

καταρχην επειδη ειναι αξεσουαρ καλητερα να το γραφεις στο σωστο θεμα. υπαρχει θεμα για αξεσουαρ. και σαν δευτερο για δες αυτη εδω http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-THiki-silikonis-Mayri-TPU-Screen-Protector.733134.html

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

καταρχην επειδη ειναι αξεσουαρ καλητερα να το γραφεις στο σωστο θεμα. υπαρχει θεμα για αξεσουαρ. και σαν δευτερο για δες αυτη εδω http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-THiki-silikonis-Mayri-TPU-Screen-Protector.733134.html

Όχι εντάξει. Δε θα δώσω κάποια έκταση στο θέμα, κανα-δυο προτασούλες ήθελα. Πάντως αυτή που μου προτείνεις είναι καρα-glossy εκτός από τα πλαϊνά. Είναι σαν τις puro σχεδόν που έχει το πλαίσιο και το public.

Σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως! Μάλλον πάμε για ebay όπως λέει ο φίλος παραπάνω! :D

καλησπέρα παιδία μήπως ξέρει κανένας εαν μπορούμε να κάνουμε update απο το προγραμμα της samsung ενω έχουμε κάνει root το τηλεφωνο;

Δεν με ενδιαφέρει εαν θα κρατήσει το root...

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Πώς γίνεται στον stock browser να ορίσω σαν αρχική σελίδα αυτήν που θέλω? Όταν θέλω να κλείσω τον browser κλείνω όλες τις καρτέλες και όταν τον ανοίγω αργότερα βλέπω μόνο μια άσπρη οθόνη.

Πώς γίνεται στον stock browser να ορίσω σαν αρχική σελίδα αυτήν που θέλω? Όταν θέλω να κλείσω τον browser κλείνω όλες τις καρτέλες και όταν τον ανοίγω αργότερα βλέπω μόνο μια άσπρη οθόνη.

Ρυθμίσεις - Γενικά - Ρύθμισή αρχικής σελίδας

Kαλησπέρα στο "νήμα" .

Απο χθές κρατώ στα χέρια μου την πιό ακριβή "Παντόφλα" που αγόρασα ποτέ... :lol: Κατ΄αρχάς το πιο δυνάτο χαρακτηριστικό της συσκευής -προσωπική άποψη- είναι το μεγεθός της ! ! ! Ο χαρακτηρισμός "κινητό", ΔΕΝ ταιριάζει στο note2 καθώς πρόκειτε για μία πολυχρηστική συσκευή τεχνολογίας αιχμής, που έχει ΚΑΙ τηλέφωνο...

Επίσης, (δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω αυτό για πολυεθνική) μπραβο στην samsung για την γενικά πολύ καλή ποιότητα, αλλά και για την τιμή του προϊόντος (σε συνθήκες "αγοράς" μιλώντας, γιατί απο άποψη γενικού κόστους σε συνδυασμό με τις ανθρώπινες συνθήκες στην παραγωγή... "άστα κλαφτα"...)

Οπότε... Θα "πρηξω" το νήμα κατά καιρούς με την ασχετοσύνη & την αφέλεια μου περι της συσκευής και του android, ξεκινώντας απο:

-Γνωρίζει κάποιος φίλος αν η συσκευή -αγορασμένη απο τον Γερμανό- είναι "κλειδωμένη" στην cosmote ? Γιατί και στο άνοιγμα και στο κλεισιμό της έχει "σήματα" cosmote, καθώς και κάμποσες εφαρμογές αυτού του παρόχου...

Ευχαριστώ για τον χρόνο !

με πια εφαρμογη μετακινουμε τις εφαρμογες στην καρτα μνημης?
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Άρχισαν τα όργανα από τώρα; ;;;

Υπερβολικο το βρισκω να κανει τετοιο αλμα στις ιντσες. Πολυ δυσκολο. Αν παει εκει δεν θα ακολουθησω. Θα παω σε s4 με 5" και θα νομιζω οτι χανεται στην τσεπη μου... :)

-Γνωρίζει κάποιος φίλος αν η συσκευή -αγορασμένη απο τον Γερμανό- είναι "κλειδωμένη" στην cosmote ? Γιατί και στο άνοιγμα και στο κλεισιμό της έχει "σήματα" cosmote, καθώς και κάμποσες εφαρμογές αυτού του παρόχου...

Ευχαριστώ για τον χρόνο !

Το πηρες με επιδοτηση η κατι παροιμοιο? Η σαν σκετη συσκευη?

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

με πια εφαρμογη μετακινουμε τις εφαρμογες στην καρτα μνημης?

Δεν μετακινουνται οι εφαρμογες στη καρτα μνημης

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το πηρες με επιδοτηση η κατι παροιμοιο? Η σαν σκετη συσκευη?
Σκέτη την συσκευή, μετρητά.

Ούτε επιδότηση, ούτε συμβόλαιο...

Ακόμα κάρτα δεν έχω προλάβει να βάλω για να διαπιστώσω αν είναι, η δεν είναι κλειδωμένο,αλλα ούτως η άλλως σκόπευω να αλλάζω συνεχώς κάρτες sim ανάλογα με την χώρα που θα βρίσκομαι, λόγω εργασίας.

Μακάρι να είναι ξεκλείδωτο, γιατί δεν έχω διάθεση και χρόνο για να μπώ στη διαδικασία "πειράγματος" της συσκευής. Τουλάχιστον όχι ακόμη, μέχρι να εξοικειωθώ...

Δεν μετακινουνται οι εφαρμογες στη καρτα μνημης

καπου ειχε παρει το ματι καποια στιγμη οτι υπηρχε μια εφαρμογη, δεν ειμαι στοκ;)

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)