elthis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Μπράβο σας παιδιά. Καλή δουλειά. Στο εξής, σε κάθε ερώτηση που αφορά ζητήματα που έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές, θα πρέπει να δίνεται σαν απάντηση αυτό το link. Καλό είναι να προστεθεί και το θέμα "Εισαγωγή στo android" γιατί έχουμε πολλούς νέους που αγόρασαν πρώτη φορά android. Κώστα νομίζω ότι το κεφάλαιο android είναι καλυμμένο στη ''Βίβλο''. Έχω προσθέσει πολλά και διαφορετικά νήματα που θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά, αρκεί να τα διαβάσουν... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ρε παιδιά ερώτηση.. Όταν μετακινώ έναν φάκελο με εφαρμογές από το μενού των εφαρμογών στην επιφάνεια, δεν θα πρεπε να ενημερώνεται αυτόματα κάθε φορά που του προσθέτω νέες εφαρμογές και στις 2 τοποθεσίες; αυτή την στιγμή πρέπει να σβήνω τον φάκελο στην επιφάνεια και να τον αντικαθιστώ με τον ανανεωμένο φάκελο από το μενού εφαρμογών. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Icarus Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπερα, ειμαι υποψηφιος αγοραστης Note II. Πραγματικα οι δυνατοτητες του τηλεφωνου ειναι απεριοριστες. Εχω ομως μερικες αποριες πριν αποφασισω να προχωρησω στην αγορα : 1. Απο που μπορουν να αγοραστουν αυθεντικα Galaxy accessories για Note II ? Ξερετε αν οι εμποροι εδω τα εχουν? οπως πχ το καλωδιο για HDMI συνδεση με TV, οι αυθεντικες θηκες Samsung flipcovers, τα dockign stations κ.α. 2. το τηλεφωνο το προοριζω για βαρια επαγγελματικη χρηση. Τωρινος χρηστης Iphone 4, μου ειναι ιδιαιτερης σημασιας το email. Πως κρινετε το email app του Galaxy? Υπαρχουν αλλα καλυτερα στο google play ? Unified inbox? 3. Ταχυτητα πληκτρολογησης : το πληκτρολογιο του Iphone ειναι αρκετα γρηγορο. το note Πως τα πηγαινει στο συγκεκριμενο τομεα? το ξερω οτι πολλες (τις περισσοτερες) φορες θα πρεπει να χρησιμοποιω και τα δυο χερια, αλλα εστω και ετσι, συγκρινονται οι ταχυτητες? ειμαι γρηγορος γενικα στη πληκτρολογηση, αλλα θα ηθελα και τη γνωμη καποιων που δουλευουν συχνα τη πληκτρολογηση. Νομιζω με το πενακι δεν ειναι τοσο γρηγορα, αλλα το keyboard με ενδιαφερει πολυ να ειναι πρακτικα γρηγορο. το Swype ειναι οντως καλυτερο απο iphone? 4. Mε ενοχλει που δεν δινει η Samsung στην Ελλαδα 32 ή και 64gb εκδοσεις , οπως δεν φερνει ουτε την LTE εκδοση (7105). Ξερουμε αν θα γινει αυτο στο αμεσο μελλον? τα 16gb ειναι πολυ λιγα.. Οι καρτες μνημης απο την αλλη, ακομα και οι Class 10 δεν ειναι τοσο γρηγορες. Επισης ακουσα καπου οτι οσο μεγαλυτερη η καρτα μνημης σε μεγεθος, τοσο πιο ασχημα παει το τηλεφωνο. Δηλαδη οτι πχ 16gb ειναι η σωστη καρτα μνημης να παρει κανεις, ενω με 64gb Μπορει να υπαρχουν θεματα. το LTE Μπορει να μην ειναι ωριμο ακομα εδω, το τηλεφωνο ομως το αγοραζω με χρονικο οριζοντα 2 ετων, και θα ηθελα αν γινοταν στο μελλον να μπορει να συνδεθει και σε 4g ταχυτητες. 5. Τελος, αν πιστευετε οτι οι διαθεσιμες εφαρμογες γραφειου (office files, PDF, παρουσιασεις) δουλευουν αξιοπιστα και γρηγορα, γιατι σκοπευω να του φορτωσω πολλα αρχεια για τη δουλεια μου, και καποια θα πρεπει να τα δειχνω και ζωντανα στους πελατες μου. με ενδιαφερει η απομακρυσμενη συνδεση με το γραφειο μου, η απροσκοπτη ροη της πληροφοριας και γενικα να εκμεταλλευτω οσο μπορω τις business λειτουργιες του τηλεφωνου. Νομιζω εκει υπερεχει αρκετα του Iphone για το οποιο οφειλω να ομολογησω μεχρι σημερα κανει συγκεκριμενα πραγματα πολυ γρηγορα, αλλα οι 3,5" εστω και οι 4" στο 5ρι μου φαινονται λιγες. Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα. Παράθεση "I'm all in favor of keeping dangerous weapons out of the hands of fools. Let's start with typewriters." (Frank Lloyd Wright) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπερα, ειμαι υποψηφιος αγοραστης Note II. Πραγματικα οι δυνατοτητες του τηλεφωνου ειναι απεριοριστες. Εχω ομως μερικες αποριες πριν αποφασισω να προχωρησω στην αγορα : 1. Απο που μπορουν να αγοραστουν αυθεντικα Galaxy accessories για Note II ? Ξερετε αν οι εμποροι εδω τα εχουν? οπως πχ το καλωδιο για HDMI συνδεση με TV, οι αυθεντικες θηκες Samsung flipcovers, τα dockign stations κ.α. 2. το τηλεφωνο το προοριζω για βαρια επαγγελματικη χρηση. Τωρινος χρηστης Iphone 4, μου ειναι ιδιαιτερης σημασιας το email. Πως κρινετε το email app του Galaxy? Υπαρχουν αλλα καλυτερα στο google play ? Unified inbox? 3. Ταχυτητα πληκτρολογησης : το πληκτρολογιο του Iphone ειναι αρκετα γρηγορο. το note Πως τα πηγαινει στο συγκεκριμενο τομεα? το ξερω οτι πολλες (τις περισσοτερες) φορες θα πρεπει να χρησιμοποιω και τα δυο χερια, αλλα εστω και ετσι, συγκρινονται οι ταχυτητες? ειμαι γρηγορος γενικα στη πληκτρολογηση, αλλα θα ηθελα και τη γνωμη καποιων που δουλευουν συχνα τη πληκτρολογηση. Νομιζω με το πενακι δεν ειναι τοσο γρηγορα, αλλα το keyboard με ενδιαφερει πολυ να ειναι πρακτικα γρηγορο. το Swype ειναι οντως καλυτερο απο iphone? 4. Mε ενοχλει που δεν δινει η Samsung στην Ελλαδα 32 ή και 64gb εκδοσεις , οπως δεν φερνει ουτε την LTE εκδοση (7105). Ξερουμε αν θα γινει αυτο στο αμεσο μελλον? τα 16gb ειναι πολυ λιγα.. Οι καρτες μνημης απο την αλλη, ακομα και οι Class 10 δεν ειναι τοσο γρηγορες. Επισης ακουσα καπου οτι οσο μεγαλυτερη η καρτα μνημης σε μεγεθος, τοσο πιο ασχημα παει το τηλεφωνο. Δηλαδη οτι πχ 16gb ειναι η σωστη καρτα μνημης να παρει κανεις, ενω με 64gb Μπορει να υπαρχουν θεματα. το LTE Μπορει να μην ειναι ωριμο ακομα εδω, το τηλεφωνο ομως το αγοραζω με χρονικο οριζοντα 2 ετων, και θα ηθελα αν γινοταν στο μελλον να μπορει να συνδεθει και σε 4g ταχυτητες. 5. Τελος, αν πιστευετε οτι οι διαθεσιμες εφαρμογες γραφειου (office files, PDF, παρουσιασεις) δουλευουν αξιοπιστα και γρηγορα, γιατι σκοπευω να του φορτωσω πολλα αρχεια για τη δουλεια μου, και καποια θα πρεπει να τα δειχνω και ζωντανα στους πελατες μου. με ενδιαφερει η απομακρυσμενη συνδεση με το γραφειο μου, η απροσκοπτη ροη της πληροφοριας και γενικα να εκμεταλλευτω οσο μπορω τις business λειτουργιες του τηλεφωνου. Νομιζω εκει υπερεχει αρκετα του Iphone για το οποιο οφειλω να ομολογησω μεχρι σημερα κανει συγκεκριμενα πραγματα πολυ γρηγορα, αλλα οι 3,5" εστω και οι 4" στο 5ρι μου φαινονται λιγες. Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα. Ολα αυτα που αναφερεις θα τα κανεις απειρως καλυτερα. Αξεσουαρ υπαρχουν παντου και σε ελληνικα καταστηματα και σε ebay amazon. (Ημουν χρηστης iphone 3g, 3gs, 4 και μεχρι προσφατα ipad. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Το instant upload στην συλλογη τι ειναι; πως το απενεργοποιώ κ πως σβήνω τις εικόνες που ανέβηκαν; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλησπερα, ειμαι υποψηφιος αγοραστης Note II. 4. Mε ενοχλει που δεν δινει η Samsung στην Ελλαδα 32 ή και 64gb εκδοσεις , οπως δεν φερνει ουτε την LTE εκδοση (7105). Ξερουμε αν θα γινει αυτο στο αμεσο μελλον? τα 16gb ειναι πολυ λιγα.. Οι καρτες μνημης απο την αλλη, ακομα και οι Class 10 δεν ειναι τοσο γρηγορες. Επισης ακουσα καπου οτι οσο μεγαλυτερη η καρτα μνημης σε μεγεθος, τοσο πιο ασχημα παει το τηλεφωνο. Δηλαδη οτι πχ 16gb ειναι η σωστη καρτα μνημης να παρει κανεις, ενω με 64gb Μπορει να υπαρχουν θεματα. το LTE Μπορει να μην ειναι ωριμο ακομα εδω, το τηλεφωνο ομως το αγοραζω με χρονικο οριζοντα 2 ετων, και θα ηθελα αν γινοταν στο μελλον να μπορει να συνδεθει και σε 4g ταχυτητες. 5. Τελος, αν πιστευετε οτι οι διαθεσιμες εφαρμογες γραφειου (office files, PDF, παρουσιασεις) δουλευουν αξιοπιστα και γρηγορα, γιατι σκοπευω να του φορτωσω πολλα αρχεια για τη δουλεια μου, και καποια θα πρεπει να τα δειχνω και ζωντανα στους πελατες μου. με ενδιαφερει η απομακρυσμενη συνδεση με το γραφειο μου, η απροσκοπτη ροη της πληροφοριας και γενικα να εκμεταλλευτω οσο μπορω τις business λειτουργιες του τηλεφωνου. Νομιζω εκει υπερεχει αρκετα του Iphone για το οποιο οφειλω να ομολογησω μεχρι σημερα κανει συγκεκριμενα πραγματα πολυ γρηγορα, αλλα οι 3,5" εστω και οι 4" στο 5ρι μου φαινονται λιγες. Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα. 4. Πολλοί εδώ στο φόρουμ έχουμε microSD, και αρκετοί έχουμε πάρει την 64gb scandisk class10 και δεν νομίζω ότι έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο πρόβλημα με αυτό. Εγώ την έχω σχεδόν γεμάτη αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζει την λειτουργεία της συσκευής. 5. Η συσκευή διαθέτει δυνατό hardware για να ανταπεξέλθει μια χαρά. Έρχεται με polaris viewer, ωστόσο αν θες να παρουσιάζεις pdf είναι καλύτερα να κατεβάσεις την εφαρμογή της adobe. Στην αρχή απογοητεύτηκα όταν προσπάθησα να ανοίξω κάποια μεγάλα pdf (~400mb) με το polaris, ο adobe reader όμως κατάφερε να τα ανοίξει αρκετά γρήγορα για το μέγεθός τους και να τα παρουσιάσει με εξαιρετικά ομαλό (smooth) τρόπο. Αναφέρομαι σε pdf που περιέχουν 100 σελίδες με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ακόμα και κάποια pc στην δουλειά δυσκολεύονται να τα διαχειριστούν. Σχετικά με την απομακρυσμένη σύνδεση, χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα androidvnc και teamviewer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) @ikarus δεν συγκρίνεται το iphone με το Note για βαριά επαγγελματική χρήση.Το Note II είναι ο ορισμός του επαγγελματικού εργαλείου.Όσο για τις sd,έχω την sandisc 32 gb ultra microSDHC η οποία είναι ταχύτατη ακόμα και σε video.Για το 4g,είναι κάτι που εσύ θα το συνεκτιμήσεις.Μην ξεχνάς όμως ότι ακόμη και στην Αμερική, η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει μόλις 7% market share σε σχέση με το 63% που έχει το 3g.Στην πράξη πιστεύεις ότι θα έχουμε αξιόπιστο δίκτυο 4g όταν ακόμα και το 3g έχει πολλά προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψιν και την παρούσα οικονομική συγκυρία; Για απομακρυσμένη σύνδεση θα προσθέσω σ' αυτά που ανέφερε ο syd77 και το PocketCloud Remote Desktop Pro. Edited November 25, 2012 by thakost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Φυσάει η συσκευή παιδιά.Δείτε http://www.sammobile.com/2012/11/25/5-million-units-already-sold-of-the-galaxy-note-ii/ 2 μύρια μέσα σε 2 μήνες πούλησε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ένα πολύ ωραίο βίντεο για το πως μπορείς να συνδέσεις το note 2 με bluetooth keyboard, mouse, ηχεία 5.1 και οθόνη και να κάνεις "παπάδες"!!!! Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Φυσάει η συσκευή παιδιά.Δείτε http://www.sammobile.com/2012/11/25/5-million-units-already-sold-of-the-galaxy-note-ii/ 2 μύρια μέσα σε 2 μήνες πούλησε 5 million units already sold of the Galaxy Note II Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Παίδες μόλις συμπληρώθηκε το χρήμα και πλέον αύριο βγαίνω παγανιά να χτυπήσω το Note 2. Λέω να το πάρω απο το πιο φθηνό skroutzo-μάγαζο. Δεν με νοιάζει rom κτλ γιατί έτσι και αλλιώς θα περάσω απο odin αμέσως. Καμια συμβουλή για κάποιο κατάστημα? Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Σας ηρθε update ? χθες κατεβασε ενα 12 ΜΒ. Ειδα φοβερη διαφορα στο ποσο γρηγορα ξοδευει τη μπαταρια τωρα. Πεφτει πιο αργα ο δεικτης. Εχω αγγλικη εκδοση Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Προσπάθησα να προσαρτήσω μέσω usb έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο με ext4 file system, άλλα δεν τα κατάφερα. Το έχει καταφέρει κάποιος; Μήπως χρειάζεται κάποιον άλλον kernel; Χρησιμοποιώ τον stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αν δεν κανω λαθος ο εξωτερικος σκληρος τραβαει και ρευμα απο το usb οποτε δεν θα σου δουλεψει.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αν δεν κανω λαθος ο εξωτερικος σκληρος τραβαει και ρευμα απο το usb οποτε δεν θα σου δουλεψει.. Δοκίμασα με ένα φορητό και με έναν με δική του τροφοδοσία αλλά δε έγινε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δοκίμασα με ένα φορητό και με έναν με δική του τροφοδοσία αλλά δε έγινε τίποτα Είναι θεμα kernel μαλλον.Για δοκιμασε τον neak kernel για samsung rom και βαλε την εφαρμογη ntfs mounter απο το play store Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλημέρα στην καλή παρέα σας. Αν αγοράσω το note 2 με πρόγραμμα για Ιντερνετ θα μπορέσω να μοιράσω με hotspot το ιντερνετ στο ipad 2 που έχω, κάτι που κάνω με το Iphone, όταν χρειάζεται. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλημέρα στην καλή παρέα σας. Αν αγοράσω το note 2 με πρόγραμμα για Ιντερνετ θα μπορέσω να μοιράσω με hotspot το ιντερνετ στο ipad 2 που έχω, κάτι που κάνω με το Iphone, όταν χρειάζεται. Ευχαριστώ Καλημέρα. Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα... ;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλημέρα. Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα... ;) Για πες Ηλία με ενδιαφέρει και μένα.Βέβαια με το iphone το θεωρούσα επιβεβλημένο(Δεν κάνεις σοβαρό browsing με 3,5 οθόνη) αλλά ίσως κάποια στιγμή μου χρειαστεί και στο Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Για πες Ηλία με ενδιαφέρει και μένα.Βέβαια με το iphone το θεωρούσα επιβεβλημένο(Δεν κάνεις σοβαρό browsing με 3,5 οθόνη) αλλά ίσως κάποια στιγμή μου χρειαστεί και στο Note. Δεν έχει χρειαστεί να το δοκιμάσω πότε, αλλά η δυνατότητα δίνεται στις ρυθμίσεις της συσκευής - ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα - περισσότερες ρυθμίσεις του - tethering Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Δεν έχει χρειαστεί να το δοκιμάσω πότε, αλλά η δυνατότητα δίνεται στις ρυθμίσεις της συσκευής - ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα - περισσότερες ρυθμίσεις του - tethering Thanks.:) Δουλεύει άψογα.Γραφω απ´ το iPad στο οποίο παίρνω σήμα wifi από το Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 ενα ομορφο βιντεο για την ποιοτητα κατασκευης http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dc9c5YFyovU#! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Thanks.:) Δουλεύει άψογα.Γραφω απ´ το iPad στο οποίο παίρνω σήμα wifi από το Note. Εισθε αψογοι ολοι σας. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας. Εχω ipad και iphone, αλλα αρχιζω να πιστευω οτι το iphone τουλάχιστον αρχίζει να μενει πισω απο τον ανταγωνισμο και προσανατολίζομαι προς το Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το πρόγραμμα αιχμής στις ρυθμίσεις του email?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το πρόγραμμα αιχμής στις ρυθμίσεις του email?? Με πολυ απλα λογια, επιλεγεις ποσο συχνα θα ψαχνει για καινουργια email σε εργασιμες ωρες και ποσο συχνα θα ψαχνει σε μη εργασιμες ωρες. Πχ καθημερινη και σε εργασιμες ωρες να ψαχνει καθε 10 λεπτα σ/κ να ψαχνει καθε ωρα ή και καθολου. Δεν τρεχω samsung rom αυτη τη στιγμη για να σου πω ακριβως τις επιλογες, αλλα χοντρικα ειναι αυτο που σου εγραψα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts