Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χερεται. Επιτελους μου ηρθε κ μενα παιδια .. απ οτι καταλαβα ειναι γερμανικο???

N7100XXALJ2

Δώσε προσοχή στο csc. Γιατί το δικό μου:

ΑP: N7100XXALJ3

CP: N7100XXLJ2

CSC: N7100AUTALJ2

δεν νομίζω να είναι γερμανικό αλλά ελβετικό. :)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω γερμανικο και μολις περασα ελληνικο fw . Οταν ανοιξε το κινητο ειναι ολα μεσα (προγραμματα & ρυθμισεις) . πως εγινε αυτο ρε παιδια ; δεν τα σβηνει ολα το fw ; Η εκανε συγχρονισμο πριν ανοιξει ;

To ξαναρουταρα & ετρεξα triangle away , και το status λεει oficial . Ενταξει ειμαι τωρα ;

To πενακι αναγνωριζει ελληνικα τωρα μια χαρα ;)

Εχω γερμανικο και μολις περασα ελληνικο fw . Οταν ανοιξε το κινητο ειναι ολα μεσα (προγραμματα & ρυθμισεις) . πως εγινε αυτο ρε παιδια ; δεν τα σβηνει ολα το fw ; Η εκανε συγχρονισμο πριν ανοιξει ;

To ξαναρουταρα & ετρεξα triangle away , και το status λεει oficial . Ενταξει ειμαι τωρα ;

To πενακι αναγνωριζει ελληνικα τωρα μια χαρα ;)

Εαν δεν είναι full wipe το fw δεν διαγράφει τίποτα. Το ελληνικό δεν είναι full wipe. :)

Καμία βοηθεια?

1

Δεν νομιζω οτι μπορεις να βγεις απο το safe mode χωρις reboot

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν νομιζω οτι μπορεις να βγεις απο το safe mode χωρις reboot

Δλδ με μια επανεκκινηση καθαριζω? Γιατι αραγε εγινε?

Μήπως την ώρα που έβαλες τη sim και το άνοιξες πάτησες συνεχόμενα το volume up;;; Πάντως μη φοβάσαι με επανεκκίνηση σίγουρα θα έρθει στα ισια του, αλλά χωρίς κωδικό τι θα κάνεις;

Μήπως την ώρα που έβαλες τη sim και το άνοιξες πάτησες συνεχόμενα το volume up;;; Πάντως μη φοβάσαι με επανεκκίνηση σίγουρα θα έρθει στα ισια του, αλλά χωρίς κωδικό τι θα κάνεις;

Δεν παταγε volume up.Το εκανα reproduce.Παταγε το μενου (αριστερο πληκτρο). Θα κλεισεις το κινητο σου (ασε το για σιγουρα γυρω στο ενα λεπτο κλειστο) και ανοιξε το κανονικα.Το safe mode θα φυγει .Φυσικα σκεψου οτι δεν εχεις το pin :banghead:

Δες τα screenshots.Πριν και μετα

Edited by Superuser

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

διαβάζω ότι θα βγει note 2 dual sim .είναι όντος

αλήθειά ?όντος θα βγει ? πιστεύω με τα χαρακτηριστικά

του κινητού θα είναι ότι καλύτερο με δύο κάρτες σιμ .

εχώ προπαραγγείλει να περιμένω να βγει το δίκαρτο ?

πότε περίπου θα βγει σε κυκλοφορία στην ελλάδα ?

γνωρίζει κανειίς ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

διαβάζω ότι θα βγει note 2 dual sim .είναι όντος

αλήθειά ?όντος θα βγει ? πιστεύω με τα χαρακτηριστικά

του κινητού θα είναι ότι καλύτερο με δύο κάρτες σιμ .

εχώ προπαραγγείλει να περιμένω να βγει το δίκαρτο ?

πότε περίπου θα βγει σε κυκλοφορία στην ελλάδα ?

γνωρίζει κανειίς ?

Μονο στην Κίνα...μη περιμένεις άδικα. :)

Φίλοι μου, ερώτηση.....

ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ήδη απαντηθεί, σε 300 σελίδες του θέματος είναι αδύνατο να ψάξω...

Το nοτε 2 υποστηρίζει τις dual sim της cosmote; (μια καρτα sim με 2 αριθμούς τηλεφώνου).

Φίλοι μου, ερώτηση.....

ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ήδη απαντηθεί, σε 300 σελίδες του θέματος είναι αδύνατο να ψάξω...

Το nοτε 2 υποστηρίζει τις dual sim της cosmote; (μια καρτα sim με 2 αριθμούς τηλεφώνου).

Η αλλαγή της γραμμής γίνεται κανονικά. Όμως το όνομα της προηγούμενης γραμμής εξακολουθεί να μένει στην οθόνη (δηλαδή παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η ενναλλαγή της γραμμής εσύ στο κινητό βλέπεις ότι η ενεργή γραμμή είναι αυτή που είχες πριν την εναλλαγή, κάτι που είναι λάθος) εκτός αν κάνεις επανεκκίνηση ή στιγμιαία ανοιγοκλείσεις την λειτουργία πτήσης. Ελπίζω σε μελλοντικο update να διορθωθεί, μικρό το κακό βέβαια.

Edited by achillesgk

πως μπορεις να εντυπωσιασεις με ενα note και να κανεις ολα τα αλλα να μοιαζουν απλα παιχνιδια?:σημερα σε παρεα με ατομα με πολλα high end κινητα (αναμεσα τους ενα hox,και ενα iphone 5 εξ αμερικης) χτυπαει ξαφνικα το θηριο!σηκωνω handsfree τραβαω πενακι γραφω email ενος παιδιου στο pop up note και ενω συνεχιζω να μιλαω ανοιγω προγραμμα email αντιγραφω διευθυνση email απο to pop up note περναω συνημμενο με foto απο screenshot σε site με on line παρακολουθησης φωτοβολταικων με παρατηρησεις που γραφτηκαν επιτοπου με το πενακι,στελνω email χαιρετω την κληση μου και αφηνω το handsfree πανω στο note και τοτε καταλαβαινω πως ολο το τραπεζι με παρακολουθει και αναρωτιεται τι εχει γινει!και αντε τωρα να τους εξηγησεις πραγματα που μπορει να κανει αυτο το κινητο οταν με τα δικα τους ουτε καν το διαννοουνται οτι γινονται!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εάν καποιος αλλάξει απο γερμανική σε ελληνική rom,και το csc με το αντίστοιχο euro,το status γίνεται λογικά official. Σε αυτήν την περίπτωση αν πάθει κάτι το κινητο μπορεί να το παει στο service χωρίς να αλλάξει rom,επειδή γράφει official ή κάνω λάθος?

ρε παιδια για εμενα καμια βοηθεια που δεν μου βρισκει και τα wifi?

Φιλε μου κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις των router που χρησιμοποιείς και δεν σου δίνουν ip.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταίει η συσκευή. Δεν ξερω τι router έχεις και δεν ειμαι καλος σ αυτά. Προσπάθησε μηπως και καταφέρεις απο τις ρυθμίσεις της συσκευής να κάνεις το router σου να εχει στατική σύνδεση. Μηπως υπαρχουν πολλές συσκευές συνδεδεμένες?

πως μπορεις να εντυπωσιασεις με ενα note και να κανεις ολα τα αλλα να μοιαζουν απλα παιχνιδια?:σημερα σε παρεα με ατομα με πολλα high end κινητα (αναμεσα τους ενα hox,και ενα iphone 5 εξ αμερικης) χτυπαει ξαφνικα το θηριο!σηκωνω handsfree τραβαω πενακι γραφω email ενος παιδιου στο pop up note και ενω συνεχιζω να μιλαω ανοιγω προγραμμα email αντιγραφω διευθυνση email απο to pop up note περναω συνημμενο με foto απο screenshot σε site με on line παρακολουθησης φωτοβολταικων με παρατηρησεις που γραφτηκαν επιτοπου με το πενακι,στελνω email χαιρετω την κληση μου και αφηνω το handsfree πανω στο note και τοτε καταλαβαινω πως ολο το τραπεζι με παρακολουθει και αναρωτιεται τι εχει γινει!και αντε τωρα να τους εξηγησεις πραγματα που μπορει να κανει αυτο το κινητο οταν με τα δικα τους ουτε καν το διαννοουνται οτι γινονται!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αυτη ειναι η χρήση του Note. Είναι καθαρά η έστω 80% επαγγελματική συσκευή.

Και επειδή το χρησιμοποιώ έτσι, δεν το εχω κάνει root ως τώρα.

Ξέρω οτι αν το κάνω θα μπω στον πειρασμό για φλασαρίσματα και modes. Και κάποια στιγμή κατι θα χάσω απο οσα σημαντικά εχω καταχωρήσει.

Στο Siii έτυχε περίπτωση που δεν δεχόταν το nand backup και εχασα αρχεία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια εχω 2 αποριες

1:γτ ενω εδω μπορω να κανω εναλλαγη κεφάλαια πεζά στα μηνύματα εχει κολλήσει στα κεφαλαια;;;

2:Ερχομαι απο WP και οταν πατουσα desktop mode στο site και πατουσα τα κουμπια απαντηση η παράθεση δουλευαν κανονικα ενω τώρα

Κολλάει η μπαρα φόρτωσης; ;;

Παιδια εχω 2 αποριες

1:γτ ενω εδω μπορω να κανω εναλλαγη κεφάλαια πεζά στα μηνύματα εχει κολλήσει στα κεφαλαια;;;

Για να έχεις μηνύματα 160 χαρακτήρων.

Για να έχεις μηνύματα 160 χαρακτήρων.

Αυτο πρωτη φορα το ακουω...γίνεται να κάνω τίποτα? ??

Οσο για το οτι δεν μου αναγνωρίζει το παράθεση μαλλον έφταιγε ο chrome γιατι με το κανονικο του note 2 δουλεύει άψογα. ..

επαθαν σοκ σιγουρα. κατι τετοια μπορεις να κανεις και το σκεφτομαι και εγω να το παρω. και να δωσω στη γυναικα το s3 που της αρεσει κιολας.

Εάν καποιος αλλάξει απο γερμανική σε ελληνική rom,και το csc με το αντίστοιχο euro,το status γίνεται λογικά official. Σε αυτήν την περίπτωση αν πάθει κάτι το κινητο μπορεί να το παει στο service χωρίς να αλλάξει rom,επειδή γράφει official ή κάνω λάθος?

Καλημερα.Για να εισαι 100% σιγουρος πριν το πας περνας τη γερμανικη official και αλλαζεις το csc σε dbt

Θα το βρεις στη Βίβλο στην ενότητα mods.

Κράτησε back up το αντίστοιχο αρχείο που έχεις τώρα έτσι ώστε να μπορείς να επιστρέψεις αν θες.

Μπα,δε βαριεσαι,τελικα εγω νομιζα οτι επηρρεαζει και τη λειτουργια του ιδιου του μεγαφωνακίου του τηλεφωνου,για να εχω δυνατοτερο ηχο κλησης και ξυπνητηρια .

Για τα ακουστικα,αλλαξα τα Απλ που ειχα, σε JVC που πηρα με 16€,και επειδη εχουν μικρη αντισταση-υψηλη ευαισθησια,παιζουν πολυ δυνατοτερα,πραγμα που με καλυπτει.

Ευχαριστω anyway.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το ξέρω ότι 290 σελίδες δεν διαβάζονται εύκολα,αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο.Θα βρείς απαντήσεις για κάθε σου ερώτημα,ακόμα και γι αυτά που δεν έχεις σκεφτεί.:)

Για ποιες 290 λες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Μπα,δε βαριεσαι,τελικα εγω νομιζα οτι επηρρεαζει και τη λειτουργια του ιδιου του μεγαφωνακίου του τηλεφωνου,για να εχω δυνατοτερο ηχο κλησης και ξυπνητηρια .

Για τα ακουστικα,αλλαξα τα Απλ που ειχα, σε JVC που πηρα με 16€,και επειδη εχουν μικρη αντισταση-υψηλη ευαισθησια,παιζουν πολυ δυνατοτερα,πραγμα που με καλυπτει.

Ευχαριστω anyway.

Που είδες ότι δε δυναμώνει μεγάφωνο, δηλαδή ήχο κλήσης, ξυπνητήρι κτλ; ;;

Δυναμώνει όλους τους ήχους της συσκευής χωρίς εξαίρεση..

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για ποιες 290 λες;

Eχει να κανει με τις Ρυθμισεις του στον Control Pannel, εγω πχ εχω βαλει να βλεπω παραπανω ποστ ανα σελιδα οποτε εχω 113 σελιδες :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

αχ φιλε μου αλλάξανε οι εποχες πλεον....:)

το Note 2 ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ σε ολα του...

δυσκολα θα το αλλαξεις.!

εμενα με προβληματιζει το 4g και ας μην το κανω χρηση ποτε...!(και παλι ποτε δεν ξερεις....εδω καποτε εβλεπα το σημαδακι του 3g και γελουσα...;) )

εκει η συσκευη για μενα πιανει το 100%...!:)

Παντως,αμα θες το Note II και με LTE ,υπάρχει και απ'αυτο.

Πηγαινε στο idealo.de και θα βρεις εκει,αρκει να ρωτησεις πρωτα στον παροχο που θες,αν ταιριαζε,γιατι απο ο,τι ειδα,αλλα γραφουν Τ Mobile,και αλλα,Deutsche Telecom.

Κανει βεβαια κανα κατοσταρικο παραπανω,και δεν εχει και ραδιοφωνο.

Ερώτηση ενός άσχετου :p

Η 4.1.2 δε χρειάζεται root στο κινητό, έτσι?

Μπαίνει κανονικά και στην ελληνική έκδοση του κινητού φαντάζομαι :O

Στη Γαλλλικη;

Και πρεπει να το κανουμε εμεις μονοι μας;Μονο του δεν θα ελθει ΟΤΑ;

Ακριβως! Σου βγαζει μηνυμα το κινητο οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση, επιλεγεις την εγκατασταση της (απο εκει και περα το κινητο μονο του κανει την αναβαθμιση) και ετσι απο εκδοση lj1 πας σε lj3.

Πρεπει να κλικαρουμε το κουμπι για αυτοματες αναβαθμισεις,ή να το αφησουμε να μας ειδοποιει μονον;

Που είδες ότι δε δυναμώνει μεγάφωνο, δηλαδή ήχο κλήσης, ξυπνητήρι κτλ; ;;

Δυναμώνει όλους τους ήχους της συσκευής χωρίς εξαίρεση..

Δεν ειδα,νομιζα.Ετσι ερμηνευσα το σχολιο σου,που μιλουσε για ασυρματα και ενσυρματα ακουστικά.

Να ρωτησω μονον ,μπορω να κανω την αλλαγη με απειραχτο τηλεφωνο;Γιατι ,επειδη ειμαι ασχετος ακομα,δεν θα ηθελα να μπλεξω και να μη βρισκω ακρη μετά.

Ευχαριστω για ολα.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κοσμοτε,100Mbps.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)