DrMobile Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Αν δεν κάνω λάθος η 4G έκδοση ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο FM. Το αναφέρω γιατί μπορεί να είναι σημαντικό για τον φίλο που ρώτησε ποιο να πάρει. Εξαρτάται απ' το πόσα χρόνια σκέφτεται κανείς να το κρατήσει και τι χρήση του κάνει. Παντως αν κρίνω απ' το iPhone 4 που έχω τώρα, όταν έχω καλό σήμα 3G πηγαίνει σφαίρα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα χρειαστώ κάτι ταχύτερο. Βέβαια άλλο iPhone 4 και άλλο Note II... Edited November 21, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Βρε Φρεντυ μέχρι τότε θα έχουμε το Νοτε 4. Επιπροσθέτως κατά τη γνώμη μου ένα καλό 3g είναι υπερ αρκετό για τη χρήση που θέλουμε οι περισσότεροι.Πείτε μου τι παραπάνω θα κάναμε με το 4g. ποτε δεν ξερεις...:) Αν δεν κάνω λάθος η 4G έκδοση ΔΕΝ έχει ραδιόφωνο FM. Το αναφέρω γιατί μπορεί να είναι σημαντικό για τον φίλο που ρώτησε ποιο να πάρει. ωχ μας τα χαλασες τωρα....:lol::lol: για μενα το ραδιο ειναι σημαντικό...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) αχ φιλε μου αλλάξανε οι εποχες πλεον....:) το Note 2 ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ σε ολα του... δυσκολα θα το αλλαξεις.! εμενα με προβληματιζει το 4g και ας μην το κανω χρηση ποτε...!(και παλι ποτε δεν ξερεις....εδω καποτε εβλεπα το σημαδακι του 3g και γελουσα...;) ) εκει η συσκευη για μενα πιανει το 100%...!:) Μου φαίνεται ακομα ψάχνεις αφορμή να πεισεις τον εαυτό σου να μην αγοράσεις το Note2 :) Edited November 21, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Μου φαίνεται ακομα ψάχνεις αφορμή να πεοσεις τον εαυτό σου να μην αγοράσεις το Note2 :) χαχαχχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: μπορει....:p ρε παιδια περα απο την πλακα εγω το ειχα δεδομενο οτι το note θα ηταν και 4g... δεν εχω σκοπο πλεον να αλλαζω συσκευες καθε χρονο(πανε αυτα περασανε....)!:) δεν ειχα ασχοληθει καν με το θεμα μεχρι που ειδα τις διαφημίσεις προχθες στην tv... τεσπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ωχ μας τα χαλασες τωρα....:lol::lol: για μενα το ραδιο ειναι σημαντικό...:mad: Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει, λίγο που το Googlαρα τώρα δεν βρήκα κάτι σίγουρο, άλλοι λένε ότι είναι θέμα h/w, άλλοι ότι είναι θέμα ROM (s/w) και θα διορθωθεί με update. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το έχει. Τόσο δύσκολο είναι; Πάντως παιδιά κακά τα ψέμματα, είμαστε άρρωστοι με αυτά... Μέχρι να καθιερωθεί το 4G στην Ελλαδίτσα μας θα έχουμε το Note IV που θα είναι σίγουρα LTE... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει, λίγο που το Googlαρα τώρα δεν βρήκα κάτι σίγουρο, άλλοι λένε ότι είναι θέμα h/w, άλλοι ότι είναι θέμα ROM (s/w) και θα διορθωθεί με update. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το έχει. Τόσο δύσκολο είναι; Πάντως παιδιά κακά τα ψέμματα, είμαστε άρρωστοι με αυτά... Μέχρι να καθιερωθεί το 4G στην Ελλαδίτσα μας θα έχουμε το Note IV που θα είναι σίγουρα LTE... βασικα εγω με τα note γενικως βρηκα λιμανι....:) δεν τα αλλαζω τοσο ευκολα......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) βασικα εγω με τα note γενικως βρηκα λιμανι....:) δεν τα αλλαζω τοσο ευκολα......;) Δεν έχεις άδικο... Αλλά απ' το ένα Note στο άλλο δύσκολο ν' αντισταθεις... Πλάκα πλάκα η Samsung δημιούργησε νέα κατηγορία συσκευής... Θυμίζει λίγο iPad η όλη ιστορία. Εκεί που αντέγραφε τώρα θα την αντιγράφουν. Edited November 21, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Δεν έχεις άδικο... Αλλά απ' το ένα Note στο άλλο δύσκολο ν' αντισταθεις... Πλάκα πλάκα η Samsung δημιούργησε νέα κατηγορία συσκευής... Θυμίζει λίγο iPad η όλη ιστορία. Εκεί που αντέγραφε τώρα θα την αντιγράφουν. Αν δεις ενα βιντεάκι που ανέβασε ενας Ινδός με το Νοτε συνδεδεμένο σε οθονη pc και apple bt keyboard + magic mouse, θα το αγαπήσεις περισσότερο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Οσο και να φορτονουμε τις home screens, παιζει κανα ρολο στην αποδοση του κινητου? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αν δεις ενα βιντεάκι που ανέβασε ενας Ινδός με το Νοτε συνδεδεμένο σε οθονη pc και apple bt keyboard + magic mouse, θα το αγαπήσεις περισσότερο. Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε το λιγκ να χαζεψουμε Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδια να κανω μια ερωτηση? Οσο και να φορτονουμε τις home screens, παιζει κανα ρολο στην αποδοση του κινητου? Ευχαριστω Σίγουρα παίζει ρόλο. Τα widgets καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία και ram. Βέβαια σε μια τέτοια συσκευή σας τη δική μας με τα 2 gb ram, δε θα δεις μεγάλη και εμφανή πτώση βελτίωσης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Αν δεν σου κάνει κόπο δώσε το λιγκ να χαζεψουμε Ευχαρίστως http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1969880 [VIDEO] Galaxy Note II as a Computer/PC with MHL + Bluetooth Keyboard + Mouse! Έχουν περάσει αρκετές συσκευές από τα χέρια μου και όχι για 1-2 μέρες που δεν μπορείς να δεις τίποτα. Το Note 2 ειναι η πιο πλήρης και η πιο άψογη σε λειτουργία. Το επιβεβαιώνω μετά από 35 μέρες χρήσης και όχι κάτω από τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών. Είναι ξεκάθαρο ότι αν θέλουν να βγάλουν κατι σωστό είναι πολύ εύκολο. Θα επικεντρωθώ σε κάποια σημεία πολύ σημαντικά. Ξέρετε ότι δεν το έχω κάνει ούτε root . Δεν κάνω ποτέ εκκαθάριση μνήμης. Αν ανοίξω τον task manager θα δείτε ότι είναι φουλ από recent apps. Το ίδιο και browser. Κλείνω μόνο τα tabs που δεν πρόκειται να ξανά χρειαστώ. Χρήση και παραγωγικότητα: Έχω ότι χρειάζεται στην δουλειά μου συνεχώς μέσα στην τσέπη μου. Το χρησιμοποιώ συνεχώς στην δουλειά μου πολύ περισσότερο από κάθε άλλο smartphone που είχα πριν. Αρκεί να σας πω οτι χρειάζεται φόρτιση κάθε βράδυ. Έχει την πιο ισορροπημένη κάμερα. Δεν έχω τραβήξει κακή φωτογραφία ως τώρα. Ήχος στην ομιλία: Ακόμα και όταν κατεβαίνω στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου ακούω τέλεια χωρίς να έχω το ακουστικό στο maximum. Το ίδιο και το κουδούνισμα. Το ηχείο επίσης αρκετά καλό. Δεν με εντυπωσιάζει πλέον καμιά άλλη συσκευή γιατί ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο πλήρης με τίποτα. Θα δείτε κάποιους φίλους από εδώ που θα μεταβούν στο Nexus 4 πόσο γρήγορα θα γυρίσουν. Όχι λόγο μικρότερης οθόνης, αλλά γιατί δεν θα έχουν όλα αυτά. Edited November 21, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ευχαρίστως http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1969880 [VIDEO] Galaxy Note II as a Computer/PC with MHL + Bluetooth Keyboard + Mouse! Από τα σχόλια στο βίντεο βρήκ αυτό: http://www.gizmag.com/samsung-galaxy-smart-dock/24820/ καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλησπέρα σας Σκέφτομαι πολύ σοβαρα το ενδεχόμενο τα Χριστούγεννα να κάνω τη σωστή κίνηση. Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy Ace Duos με προσωπική και εταιρική sim. Η μπαταρία με χρήση πάνω από το κανονικό για τα δεδομένα της συσκευής (30' εταιρικές κλησεις, 1 ώρα προσωπικές κλησεις, συγχρονισμός 3 e-mail ανά 15', 3G μόνιμα ανοιχτό με αρκετό σερφάρισμα)μου κρατάει μισή μέρα. Τραγωδία. Μεγάλο λάθος τα dual sim smartphones στο θέμα της αυτονομίας. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να επιστρέψω ξανά στις 2 συσκευές. Η εταιρική sim θα πάει σε ένα τηλέφωνο android της πλάκας που έχω από τη δουλειά με χρήση το πολύ 30' τη μέρα. Η προσωπική sim σκεοπεύω να κάνω όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες που προανέφερα (1 ώρα προσωπικές κλησεις, συγχρονισμός 3 e-mail ανά 15', 3G μόνιμα ανοιχτό με αρκετό σερφάρισμα). Ενώ αρχικά είχα επικεντρωθεί στο Galaxy S3, διαβάζοντας αμέτρητες σελίδες στην ανάλογη ενότητα, κατέληξα ότι η αυτονομία του με τη χρήση που το θέλω θα είναι οριακά 1 μέρα. Μικρό το κακό με λίγη προσοχή στη χρήση δεν θα με αφήνει σκέφτηκα. Το πιο σημαντικό όμως που διάβασα από πολλούς χρήστες είναι ότι τρώει κάποια κολλήματα με την ics και αν αναβαθμιστεί σε jelly bean (για να είναι πιο smooth) πέφτει η αυτονομία. Ε κάπου εκεί πήρα την απόφαση. Note II λοιπόν.. Επειδή σας έχω διαβάσει όλους σας στις τόσες σελίδες μέχρι τώρα, ξέρω ότι όλα τα παραπάνω θα τα κάνω απροβλημάτιστα. Τα 100 περίπου ευρώ της διαφοράς με το S3 δεν με πειράζουν. Το μεγάλο μου δίλλημα όμως είναι Note II N7100 ή Note II N7105? Από τη στιγμή που θα μείνω με το Note για τουλάχιστον 2 χρόνια, αξίζει να κάνω την υπέρβαση και να πάρω (όταν το βρω) το N7105 για μελλοντική χρήση 4G? Την αγορά θα την κάνω τα Χριστούγεννα οπότε έχω χρόνο να περιμένω. Περιμένω με ενδιαφέρον τις γνώμες σας τόσο για τη μετάβαση από dual συσκευή σε 2 συσκευές όσο και για τον αν αξίζει το κάτι παραπάνω αναφορικά με το N7105 σε σχέση με το N7100. Ευχαριστώ Γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να παρεις το μοντελο με το 4g.. ουτε θα σου χρειαστει πουθενα σε κατι παραπανω απο ενα καλο 3g και απλα θα χανες καποια παραπανω λεφτα.. με καλο σημα 3g μπορεις να κανεις ανετα τις δουλειες που θα χρειαστεις.. τωρα αν δεν ξαναλλαξεις κινητο για χροοονια τι να σου πω παρε αυτο με το 4g Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλεία και τη βοήθει απου προσφέρετε. Εχω εδω και ενα μηνα το Note2 και ενω πριν λίγο το είχα ανοικτό και κοιτούσα τι ςσημειώσεις μου ξαφνικά έσβησε και επανεκκινησε και αμεσως πάλι έσβησε και τα ίδια. Επανεκινεί και αμέσως κλινει. Σας παρακαλώ επειδή για μένα είναι εντελώς απαραίτητο γιατι έχω μεσα πολλά για τη δουλεία μου μπορείτε να μου πέιτε τι συμβαίνει; Επίσης ότνα ανοίγει προλαβαίνω να καταβάσω τη κουρτινα πριν κλισει πάλι και βλέπω να κατεβάζει μια αναβάθμηση του φακου +led αλλα δνε την κατεβάζει είναι κολλημενο στο 2%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 και επίσης δεν με ανοίγει το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Δοκίμασε να μπεις σε Safe Mode Μόλις πατήσεις να ανοίξει πάτα αριστερό soft key πολλές φορές μέχρι να ανοίξει και να σου λέει safe mode κάτω αριστερά Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) το soft αριστερα ειναι το πληκτρο αυξομειωσης του ήχου; χω μπει κανονικά αλλα μετα από δυο τρια λεπτα κλεινει παλι και δεν αναγνωριζει το wi fi , και μολις μπω έγινε λήψη εκει τα σβηνει ολα και επανεκινει αν δεν μπω το κανει παλι μονο του μετα απο λιγο Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Είναι το πλήκτρο αφής αριστερά από το κεντρικό (home) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλεία και τη βοήθει απου προσφέρετε. Εχω εδω και ενα μηνα το Note2 και ενω πριν λίγο το είχα ανοικτό και κοιτούσα τι ςσημειώσεις μου ξαφνικά έσβησε και επανεκκινησε και αμεσως πάλι έσβησε και τα ίδια. Επανεκινεί και αμέσως κλινει. Σας παρακαλώ επειδή για μένα είναι εντελώς απαραίτητο γιατι έχω μεσα πολλά για τη δουλεία μου μπορείτε να μου πέιτε τι συμβαίνει; Επίσης ότνα ανοίγει προλαβαίνω να καταβάσω τη κουρτινα πριν κλισει πάλι και βλέπω να κατεβάζει μια αναβάθμηση του φακου +led αλλα δνε την κατεβάζει είναι κολλημενο στο 2%. Καλημέρα...Περίεργο πρόβλημα....κάποια εφαρμογή να φταίει?Δε μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Οι λύσεις που θα προτείνω είναι εξής. 1)Βγάλε τη μπατάρια, βάλε τη πάλι και μπες σε recovery mode με τα πλήκτρα (volume up + home button + power button).Επειδή δεν έχω το stock recovery, θα πρέπει να βρεις εκεί μέσα μια επιλογή wipe cache.Επέλεξε τη να τρέξει και στη συνέχεια επέλεξε reboot system να ανοίξει η συσκευή. 2)Αν το παραπάνω δε φέρει αποτέλεσμα, πιστεύω ότι πρέπει να περάσεις κάποιο official firmware μέσω Pc Odin (θα βρεις οδηγίες στη Βίβλο στην υπογραφή μου) που όμως να είναι NO WIPE για να μη διαγράψει ότι έχεις μέσα στη συσκευή. Νομίζω ότι το τελευταίο διαθέσιμο για Ελλάδα είναι NO WIPE και μπορείς να το κατεβάσεις απο εδω. Ας το επιβεβαιώσει όμως κάποιος μη σε πάρω στο λαιμό μου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Kαλημερα. Υπάρχει κανένα λινκ που μπορω να κατεβάσω ποιο γρηγορα την 4.2 περιμενα 2 ημέρες και κόλλησε.Τα νεύρα μου. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Kαλημερα. Υπάρχει κανένα λινκ που μπορω να κατεβάσω ποιο γρηγορα την 4.2 περιμενα 2 ημέρες και κόλλησε.Τα νεύρα μου. :mad: Καλημερα.4.2? Βιαστικουλης εισαι.Εννοεις 4.1.2 Για δοκιμασε εδω http://hotfile.com/dl/180132975/625b401/N7100XXDLJ2_N7100OXADLJ2_OXA.zip.html @odyssseas Απο τα ποστ σου κρατησα οτι κατεβαζε καποια εφαρμογη led+?Δοκιμασε αυτα που σου ειπαν τα παιδια και στην αρχη μην την ξαναβαλεις.Πιθανο να σου το εκανε αυτη η εφαρμογη Edited November 22, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημέρα...Περίεργο πρόβλημα....κάποια εφαρμογή να φταίει?Δε μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Οι λύσεις που θα προτείνω είναι εξής. 1)Βγάλε τη μπατάρια, βάλε τη πάλι και μπες σε recovery mode με τα πλήκτρα (volume up + home button + power button).Επειδή δεν έχω το stock recovery, θα πρέπει να βρεις εκεί μέσα μια επιλογή wipe cache.Επέλεξε τη να τρέξει και στη συνέχεια επέλεξε reboot system να ανοίξει η συσκευή. 2)Αν το παραπάνω δε φέρει αποτέλεσμα, πιστεύω ότι πρέπει να περάσεις κάποιο official firmware μέσω Pc Odin (θα βρεις οδηγίες στη Βίβλο στην υπογραφή μου) που όμως να είναι NO WIPE για να μη διαγράψει ότι έχεις μέσα στη συσκευή. Νομίζω ότι το τελευταίο διαθέσιμο για Ελλάδα είναι NO WIPE και μπορείς να το κατεβάσεις απο εδω. Ας το επιβεβαιώσει όμως κάποιος μη σε πάρω στο λαιμό μου.Καταρχην Καλημέρα. Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει.Πριν 5 μερες αγορασα το κινητο με γερμανικη ρομ και περασα το παραπανω firmware μεσωPc Odin για να εχω ελληνικα στο s- pen.Σε μια μελοντικη αναβαθμιση θα τη παρω κανονικα ΟΤΑ και εαν ναι ,τι θα γινει με το s-pen;Θα αναγνωρίζει Ελληνικά Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημέρα...Περίεργο πρόβλημα....κάποια εφαρμογή να φταίει?Δε μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Οι λύσεις που θα προτείνω είναι εξής. 1)Βγάλε τη μπατάρια, βάλε τη πάλι και μπες σε recovery mode με τα πλήκτρα (volume up + home button + power button).Επειδή δεν έχω το stock recovery, θα πρέπει να βρεις εκεί μέσα μια επιλογή wipe cache.Επέλεξε τη να τρέξει και στη συνέχεια επέλεξε reboot system να ανοίξει η συσκευή. 2)Αν το παραπάνω δε φέρει αποτέλεσμα, πιστεύω ότι πρέπει να περάσεις κάποιο official firmware μέσω Pc Odin (θα βρεις οδηγίες στη Βίβλο στην υπογραφή μου) που όμως να είναι NO WIPE για να μη διαγράψει ότι έχεις μέσα στη συσκευή. Νομίζω ότι το τελευταίο διαθέσιμο για Ελλάδα είναι NO WIPE και μπορείς να το κατεβάσεις απο εδω. Ας το επιβεβαιώσει όμως κάποιος μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ετσι ακριβώς αν δεν λυθεί με την πρώτη λύση θα λυθεί με την δεύτερη. Στις 35 μέρες που το εχω μου έχει κάνει 2 επανεκκινήσεις στο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών. Συμβαίνουν αυτά. Γι αυτό όσοι δεν είναι root, τα σημαντικά έγγραφα κλπ αποθήκευση στην εξωτερική κάρτα. Ειδικά τις σημειώσεις που δεν έχουν επιλογή αποθήκευσης στην extrenal, μια φορά την μέρα ένα backup του φακέλου είναι η μόνη λύση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καταρχην Καλημέρα. Θα ηθελα να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει.Πριν 5 μερες αγορασα το κινητο με γερμανικη ρομ και περασα το παραπανω firmware μεσωPc Odin για να εχω ελληνικα στο s- pen.Σε μια μελοντικη αναβαθμιση θα τη παρω κανονικα ΟΤΑ και εαν ναι ,τι θα γινει με το s-pen;Θα αναγνωρίζει Ελληνικά Καλημερα.Παρολο που φλασαρες την ελληνικη λογικα θα εχεις csc γερμανικο.Συνεπως οπως εισαι τωρα δεν θα μπορεις να παρεις ota update.Θα πρεπει να αλλαξεις το csc σε EUR. Κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcsc+selector+play+store και λογικα θα σου βγαλει στη λιστα και το EUR.Σαν υπαρχον θα πρεπει να σου εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT. Προσεξε γιατι αν επιλεξεις αλλαγη σε EUR τοτε το κινητ θα κανει factory reset.Οποτε πρωτα κανε backup Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts