Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι δεν εχω φωτο στο google ουτε στο picassa ειναι τα αλμπουμ του φεις αφου εχει και το σηματακι του φεις σε καθε φακελο.

Εφόσον έχεις απενεργοποιήσει όπως είπες τον συγχρονισμό του facebook (μέσα από τις ρυθμίσεις - λογαριασμοί), πήγαινε στο application manager, βρες την εφαρμογή facebook και κάνε εκκαθάριση του cache και του data. Κάνε και ένα force stop και στη συνέχεια σβήσε τους φακέλους των φωτογραφιών που σου έχει κάνει. Κάνε και μία επανεκκίνηση του κινητού και μας λες αν συνεχίζει να το κάνει.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μήπως κανείς που δοκίμασε την 4.1.2 ειδε αν βάλανε ελληνική μπάρα στις επαφές?

Αν γυρισεις τη γλωσσα τηλεφωνου στα ελληνικα τοτε η μπαρα επαφων ειναι στα ελληνικα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εφόσον έχεις απενεργοποιήσει όπως είπες τον συγχρονισμό του facebook (μέσα από τις ρυθμίσεις - λογαριασμοί), πήγαινε στο application manager, βρες την εφαρμογή facebook και κάνε εκκαθάριση του cache και του data. Κάνε και ένα force stop και στη συνέχεια σβήσε τους φακέλους των φωτογραφιών που σου έχει κάνει. Κάνε και μία επανεκκίνηση του κινητού και μας λες αν συνεχίζει να το κάνει.

τα ιδια μου κανει μου τις περναει κανονικα

Αν γυρισεις τη γλωσσα τηλεφωνου στα ελληνικα τοτε η μπαρα επαφων ειναι στα ελληνικα

εμενα παλι γτ ενω ειναι γυριμσενο στα ελληνικα στς επαφες μου μγαζει αγλλικα?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
note 2

χωρις καθολου αγγλικους χαρακτηρες??

εμενα παλι γτ ενω ειναι γυριμσενο στα ελληνικα στς επαφες μου μγαζει αγλλικα?

Αυτο δεν εννοειται?ελληνικα δεν ειναι

Το πληκτρολογιο θελει το fix του.Δεν σας δειχνει σε καποιες φασεις οτι κουνιεται πανω κατω?Εχω απενεργοποιηση την προβλεψη

Edited by Superuser

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αυτο δεν εννοειται?ελληνικα δεν ειναι

Το πληκτρολογιο θελει το fix του.Δεν σας δειχνει σε καποιες φασεις οτι κουνιεται πανω κατω?Εχω απενεργοποιηση την προβλεψη

για δειξε μας τον τροπο

:cool:

για δειξε μας τον τροπο

Δεν εκανα τιποτα βρε παιδια.Επελεξα γλωσσα τηλεφωνου Ελληνικα :D

και εμεις ελληνικα επιλεγουμε αλλα ελα που η μπαρα δεξια στης επαφες δεν αλλαζει σε ελληνικα για αυτο ειπα πες μας τον τροπο.

Λοιπόν, πριν και μετά στο velamo

Πριν

[ATTACH]28213[/ATTACH]

Μετά

[ATTACH]28214[/ATTACH]

Φυσικά με τις ίδιες εφαρμογές, μετά από restore titanium

Αρκετές μικρο-αλλαγές , προς την σωστή κατεύθυνση , μπράβο Samsung

Μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια στην notification bar , μπορείς να επιλέξεις αν θα έχεις ρύθμιση έντασης φωτισμού ή όχι , πλέον στην lockscreen μπορείς να βάλεις το facebook , έχει πλέον timer για το wifi. Αρκετές αλλαγές , αισθητικές οι περισσότερες.

Και το πιο καλό; Μπορείς να ορίσεις τα πλήκτρα έντασης όταν είσαι στην κάμερα να δουλεύουν ως camera button.

Εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια

Τα εικονίδια στην notification bar πώς μπορείς να τα αλλάξεις ;.

@jonakic

Και σε εμένα στα Ελληνικά είναι..

Τα εικονίδια στην notification bar πώς μπορείς να τα αλλάξεις ;.

@jonakic

Και σε εμένα στα Ελληνικά είναι..

Εδω

10chrs

@jonakic φανταζομαι τρεχεις την 4.1.2

Πωπω ξεφτύλα είμαι :lol: Να σε ρωτήσω κάτι. Το fast dormancy μόνο πλέον αν είσαι rooted το αλλάζεις ; Edited by apitsakis

Εδω

10chrs

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στη δική μου ρομ.

Άκυρο.Έχω τη στοκ .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εδω

10chrs

καλα για την 4.1.2 μιλαμε τοση ωρα

εδω την 4.1.1 δεν μπορουμε να μαθουμε καλα καλα σιγα μην παμε και στην 4.1.2:lol

Edited by jonakic

Πάντως και leaked που είναι μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανένα σφάλμα...(και το πενάκι αναγνωρίζει τα ελληνικά εκτός από αυτό το ; )

Πωπω ξεφτύλα είμαι :lol: Να σε ρωτήσω κάτι. Το fast dormancy μόνο πλέον αν είσαι rooted το αλλάζεις ;

Εχει βγαλει η samsung την επιλογη απενεργοποιησης μεσω dialer.Αναγκαστικα (θεωρητικα παντα) με το fast dormancy που υπαρχει στο market αφου πρωτα εγκαταστησεις busybox.Δεν στο συνιστω να το κανεις,μιας και οταν το ειχα κανει ειχα δει μεγαλυτερο battery drain

Για δες το πληκτρολογιο λιγο (κυριως στην εναλλαγη γλωσσας και στην εναλλαγη αριθμων γραμματων ,με το predictive off) συμπεριφερεται καλα?Καποιες φορες μου δινει τημ αισθηση οτι ανεβοκατεβαινει

καλα για την 4.1.2 μιλαμε τοση ωρα

εδω την 4.1.1 δεν μπορουμε να μαθουμε καλα καλα σιγα μην παμε και στην 4.1.2:lol

Σε τσιμπησα :D:D:D

Edited by afilopou

Πάντως και leaked που είναι μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανένα σφάλμα...(και το πενάκι αναγνωρίζει τα ελληνικά εκτός από αυτό το ; )

Αυτό γιατί το είπες; Για να μου χαλάσεις το κέφι;

Και είχα μια κρυφή ελπίδα... ΚΛΑΨ :(

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

γεια σας.παιδια,γιατι στην συλογη μου συχρωνιζει της φωτο του φεις μπουκ ενω εχω απενεργοποιηση ολες της συχρωνισεις απο το φεις?δεν θελω να μου περναει της φωτο μεσα στο κιν μου τι πρεπει να κανω?παω ρυθμισεις-διαχειριση εφαρμογων-ολα βρισκω την συλλογη κανω διαγραφη απο εκει ολες τα δεδωμενα π λεει και μπαινω στην συλλογη παλι κ αρχιζει και μου της φορτωνει παλι ολα τα αλμπουμ του φεις γιατι δεν τα θελω.καμια βοηθεια?

Λοιπόν, πρόσεξε να δεις τί γίνεται...

Έχεις βάλει το ημερολόγιο να συγχρονίζει με Fb; Αν ναι, την ώρα που πέρασες τον κωδικό σου σου έβγαλε αυτήν την καρτέλα

[ATTACH]28233[/ATTACH]

Από προεπιλογή έχει τικαρισμένο τον συγχρονισμό της συλλογής.

Τώρα πήγαινε στις ρυθμίσεις/λογαριασμοί/facebook και ξετικάρισε τον συγχρονισμό της συλογής.

[ATTACH]28234[/ATTACH]

Αλλιώς διέγραψε τον λογαριασμό.

Όταν τον διαγράψεις θα σβήσει όλα τα δεδομένα fb που έχουν συγχρονιστεί.

Ξαναφτιάχτον απο την αρχή με προσοχή.:)

Edited by pandrits

Εγώ το πήρα από Γαλλικό μαγαζί και το firmware λέει ότι είναι απο Τουρκία. :)

Τι εννοείς το πήρες απο Γαλλικό μαγαζί? Ηταν e-shop προφανώς.

Το δικό μου το εχω αγοράσει απο Αίγυπτο και το firmware ειναι της Μεσης Ανατολης, Β. Αφρικης και Τουρκίας.

Αν λοιπον το δικό σου περιλαμβάνει αυτο το Firmware και προορίζονταν για καποια απ αυτες τις χώρες δεν εχει εγγύηση στην ΕΕ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι εννοείς το πήρες απο Γαλλικό μαγαζί? Ηταν e-shop προφανώς.

Το δικό μου το εχω αγοράσει απο Αίγυπτο και το firmware ειναι της Μεσης Ανατολης, Β. Αφρικης και Τουρκίας.

Αν λοιπον το δικό σου περιλαμβάνει αυτο το Firmware και προορίζονταν για καποια απ αυτες τις χώρες δεν εχει εγγύηση στην ΕΕ.

Ζω στην Γαλλία. Χμ... αυτό όντως είναι θέμα, βέβαια εδώ στην Γαλλία είναι πιο πολύπλοκο το θέμα της εγγύησης και έχω αγοράσει και εγγύηση από το μαγαζί για έναν χρόνο.

Καλημερα και απο μενα.Θα ηθελα να ρωτησω πως ενεργοειποιειται να εχεις στη notification bar τις εφαρμογες που μπορεις να εχεις με το πενακι.Χτες αυτο ηταν ενεργοποιημενο δειχνοντας μου στην κορυφη αριστερα στην οθονη το πενακι.Δεν ξερω ουτε πως το απενεργοποιησα ουτε πως ενεργοποιειται.Θα ηθελα και κατι ασχετο να ρωτησω.Μηπως ξερει καποιος σε εγκατασταση αναβαθμισης τι σημαινει το ανθρωπακι ξαπλωμενο με κοκκινο τριγωνο.Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Καλημερα και απο μενα.Θα ηθελα να ρωτησω πως ενεργοειποιειται να εχεις στη notification bar τις εφαρμογες που μπορεις να εχεις με το πενακι.Χτες αυτο ηταν ενεργοποιημενο δειχνοντας μου στην κορυφη αριστερα στην οθονη το πενακι.Δεν ξερω ουτε πως το απενεργοποιησα ουτε πως ενεργοποιειται.Θα ηθελα και κατι ασχετο να ρωτησω.Μηπως ξερει καποιος σε εγκατασταση αναβαθμισης τι σημαινει το ανθρωπακι ξαπλωμενο με κοκκινο τριγωνο.Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλημερα.Για ενεργοποιηση των shortcuts ρυθμισεις-οθονη-page buddy (δες screenshot)

Το ανθρωπακι ανασκελα ειναι οτι εισαι σε stock recovery.Το κινητο μπαινει στο recovery για να φλασαρει το update.Δεν το βγαζει ομως αν το update γινεται επιτυχως.Για πες στο εκανε το update?

http://db.tt/cR44Pxrv

http://db.tt/S9UIlzld

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)