rx8_75 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 οχι δεν εχω φωτο στο google ουτε στο picassa ειναι τα αλμπουμ του φεις αφου εχει και το σηματακι του φεις σε καθε φακελο. Εφόσον έχεις απενεργοποιήσει όπως είπες τον συγχρονισμό του facebook (μέσα από τις ρυθμίσεις - λογαριασμοί), πήγαινε στο application manager, βρες την εφαρμογή facebook και κάνε εκκαθάριση του cache και του data. Κάνε και ένα force stop και στη συνέχεια σβήσε τους φακέλους των φωτογραφιών που σου έχει κάνει. Κάνε και μία επανεκκίνηση του κινητού και μας λες αν συνεχίζει να το κάνει. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 μήπως κανείς που δοκίμασε την 4.1.2 ειδε αν βάλανε ελληνική μπάρα στις επαφές? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 μήπως κανείς που δοκίμασε την 4.1.2 ειδε αν βάλανε ελληνική μπάρα στις επαφές? Αν γυρισεις τη γλωσσα τηλεφωνου στα ελληνικα τοτε η μπαρα επαφων ειναι στα ελληνικα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 χωρις καθολου αγγλικους χαρακτηρες?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Εφόσον έχεις απενεργοποιήσει όπως είπες τον συγχρονισμό του facebook (μέσα από τις ρυθμίσεις - λογαριασμοί), πήγαινε στο application manager, βρες την εφαρμογή facebook και κάνε εκκαθάριση του cache και του data. Κάνε και ένα force stop και στη συνέχεια σβήσε τους φακέλους των φωτογραφιών που σου έχει κάνει. Κάνε και μία επανεκκίνηση του κινητού και μας λες αν συνεχίζει να το κάνει. τα ιδια μου κανει μου τις περναει κανονικα Αν γυρισεις τη γλωσσα τηλεφωνου στα ελληνικα τοτε η μπαρα επαφων ειναι στα ελληνικα εμενα παλι γτ ενω ειναι γυριμσενο στα ελληνικα στς επαφες μου μγαζει αγλλικα? Edited November 20, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) χωρις καθολου αγγλικους χαρακτηρες?? εμενα παλι γτ ενω ειναι γυριμσενο στα ελληνικα στς επαφες μου μγαζει αγλλικα? Αυτο δεν εννοειται?ελληνικα δεν ειναι Το πληκτρολογιο θελει το fix του.Δεν σας δειχνει σε καποιες φασεις οτι κουνιεται πανω κατω?Εχω απενεργοποιηση την προβλεψη Edited November 20, 2012 by Superuser Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Αυτο δεν εννοειται?ελληνικα δεν ειναι Το πληκτρολογιο θελει το fix του.Δεν σας δειχνει σε καποιες φασεις οτι κουνιεται πανω κατω?Εχω απενεργοποιηση την προβλεψη για δειξε μας τον τροπο Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 για δειξε μας τον τροπο Δεν εκανα τιποτα βρε παιδια.Επελεξα γλωσσα τηλεφωνου Ελληνικα :D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 και εμεις ελληνικα επιλεγουμε αλλα ελα που η μπαρα δεξια στης επαφες δεν αλλαζει σε ελληνικα για αυτο ειπα πες μας τον τροπο. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Λοιπόν, πριν και μετά στο velamo Πριν [ATTACH]28213[/ATTACH] Μετά [ATTACH]28214[/ATTACH] Φυσικά με τις ίδιες εφαρμογές, μετά από restore titanium Αρκετές μικρο-αλλαγές , προς την σωστή κατεύθυνση , μπράβο Samsung Μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια στην notification bar , μπορείς να επιλέξεις αν θα έχεις ρύθμιση έντασης φωτισμού ή όχι , πλέον στην lockscreen μπορείς να βάλεις το facebook , έχει πλέον timer για το wifi. Αρκετές αλλαγές , αισθητικές οι περισσότερες. Και το πιο καλό; Μπορείς να ορίσεις τα πλήκτρα έντασης όταν είσαι στην κάμερα να δουλεύουν ως camera button. Εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια Τα εικονίδια στην notification bar πώς μπορείς να τα αλλάξεις ;. @jonakic Και σε εμένα στα Ελληνικά είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τα εικονίδια στην notification bar πώς μπορείς να τα αλλάξεις ;. @jonakic Και σε εμένα στα Ελληνικά είναι.. Εδω 10chrs @jonakic φανταζομαι τρεχεις την 4.1.2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Πωπω ξεφτύλα είμαι :lol: Να σε ρωτήσω κάτι. Το fast dormancy μόνο πλέον αν είσαι rooted το αλλάζεις ; Edited November 20, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Εδω 10chrs @jonakic φανταζομαι τρεχεις την 4.1.2 Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στη δική μου ρομ. Άκυρο.Έχω τη στοκ . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Φλάσαρες σήμερα την 4.1.2 leaked και δεν έχει αυτή την επιλογή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Εδω 10chrs @jonakic φανταζομαι τρεχεις την 4.1.2 καλα για την 4.1.2 μιλαμε τοση ωρα εδω την 4.1.1 δεν μπορουμε να μαθουμε καλα καλα σιγα μην παμε και στην 4.1.2:lol Edited November 20, 2012 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Πάντως και leaked που είναι μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανένα σφάλμα...(και το πενάκι αναγνωρίζει τα ελληνικά εκτός από αυτό το ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Πωπω ξεφτύλα είμαι :lol: Να σε ρωτήσω κάτι. Το fast dormancy μόνο πλέον αν είσαι rooted το αλλάζεις ; Εχει βγαλει η samsung την επιλογη απενεργοποιησης μεσω dialer.Αναγκαστικα (θεωρητικα παντα) με το fast dormancy που υπαρχει στο market αφου πρωτα εγκαταστησεις busybox.Δεν στο συνιστω να το κανεις,μιας και οταν το ειχα κανει ειχα δει μεγαλυτερο battery drain Για δες το πληκτρολογιο λιγο (κυριως στην εναλλαγη γλωσσας και στην εναλλαγη αριθμων γραμματων ,με το predictive off) συμπεριφερεται καλα?Καποιες φορες μου δινει τημ αισθηση οτι ανεβοκατεβαινει καλα για την 4.1.2 μιλαμε τοση ωρα εδω την 4.1.1 δεν μπορουμε να μαθουμε καλα καλα σιγα μην παμε και στην 4.1.2:lol Σε τσιμπησα :D:D:D Edited November 20, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Πάντως και leaked που είναι μέχρι στιγμής δεν βλέπω κανένα σφάλμα...(και το πενάκι αναγνωρίζει τα ελληνικά εκτός από αυτό το ; ) Αυτό γιατί το είπες; Για να μου χαλάσεις το κέφι; Και είχα μια κρυφή ελπίδα... ΚΛΑΨ :( Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 @afilopou Λιγάκι ναι. Αλλά δεν χρησιμοποιώ αυτό το πληκτρολόγιο αλλά το Swype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Εγώ το πήρα από Γαλλικό μαγαζί και το firmware λέει ότι είναι απο Τουρκία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) γεια σας.παιδια,γιατι στην συλογη μου συχρωνιζει της φωτο του φεις μπουκ ενω εχω απενεργοποιηση ολες της συχρωνισεις απο το φεις?δεν θελω να μου περναει της φωτο μεσα στο κιν μου τι πρεπει να κανω?παω ρυθμισεις-διαχειριση εφαρμογων-ολα βρισκω την συλλογη κανω διαγραφη απο εκει ολες τα δεδωμενα π λεει και μπαινω στην συλλογη παλι κ αρχιζει και μου της φορτωνει παλι ολα τα αλμπουμ του φεις γιατι δεν τα θελω.καμια βοηθεια? Λοιπόν, πρόσεξε να δεις τί γίνεται... Έχεις βάλει το ημερολόγιο να συγχρονίζει με Fb; Αν ναι, την ώρα που πέρασες τον κωδικό σου σου έβγαλε αυτήν την καρτέλα [ATTACH]28233[/ATTACH] Από προεπιλογή έχει τικαρισμένο τον συγχρονισμό της συλλογής. Τώρα πήγαινε στις ρυθμίσεις/λογαριασμοί/facebook και ξετικάρισε τον συγχρονισμό της συλογής. [ATTACH]28234[/ATTACH] Αλλιώς διέγραψε τον λογαριασμό. Όταν τον διαγράψεις θα σβήσει όλα τα δεδομένα fb που έχουν συγχρονιστεί. Ξαναφτιάχτον απο την αρχή με προσοχή.:) Edited November 21, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγώ το πήρα από Γαλλικό μαγαζί και το firmware λέει ότι είναι απο Τουρκία. :) Τι εννοείς το πήρες απο Γαλλικό μαγαζί? Ηταν e-shop προφανώς. Το δικό μου το εχω αγοράσει απο Αίγυπτο και το firmware ειναι της Μεσης Ανατολης, Β. Αφρικης και Τουρκίας. Αν λοιπον το δικό σου περιλαμβάνει αυτο το Firmware και προορίζονταν για καποια απ αυτες τις χώρες δεν εχει εγγύηση στην ΕΕ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τι εννοείς το πήρες απο Γαλλικό μαγαζί? Ηταν e-shop προφανώς. Το δικό μου το εχω αγοράσει απο Αίγυπτο και το firmware ειναι της Μεσης Ανατολης, Β. Αφρικης και Τουρκίας. Αν λοιπον το δικό σου περιλαμβάνει αυτο το Firmware και προορίζονταν για καποια απ αυτες τις χώρες δεν εχει εγγύηση στην ΕΕ. Ζω στην Γαλλία. Χμ... αυτό όντως είναι θέμα, βέβαια εδώ στην Γαλλία είναι πιο πολύπλοκο το θέμα της εγγύησης και έχω αγοράσει και εγγύηση από το μαγαζί για έναν χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλημερα και απο μενα.Θα ηθελα να ρωτησω πως ενεργοειποιειται να εχεις στη notification bar τις εφαρμογες που μπορεις να εχεις με το πενακι.Χτες αυτο ηταν ενεργοποιημενο δειχνοντας μου στην κορυφη αριστερα στην οθονη το πενακι.Δεν ξερω ουτε πως το απενεργοποιησα ουτε πως ενεργοποιειται.Θα ηθελα και κατι ασχετο να ρωτησω.Μηπως ξερει καποιος σε εγκατασταση αναβαθμισης τι σημαινει το ανθρωπακι ξαπλωμενο με κοκκινο τριγωνο.Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλημερα και απο μενα.Θα ηθελα να ρωτησω πως ενεργοειποιειται να εχεις στη notification bar τις εφαρμογες που μπορεις να εχεις με το πενακι.Χτες αυτο ηταν ενεργοποιημενο δειχνοντας μου στην κορυφη αριστερα στην οθονη το πενακι.Δεν ξερω ουτε πως το απενεργοποιησα ουτε πως ενεργοποιειται.Θα ηθελα και κατι ασχετο να ρωτησω.Μηπως ξερει καποιος σε εγκατασταση αναβαθμισης τι σημαινει το ανθρωπακι ξαπλωμενο με κοκκινο τριγωνο.Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω προκαταβολικα. Καλημερα.Για ενεργοποιηση των shortcuts ρυθμισεις-οθονη-page buddy (δες screenshot) Το ανθρωπακι ανασκελα ειναι οτι εισαι σε stock recovery.Το κινητο μπαινει στο recovery για να φλασαρει το update.Δεν το βγαζει ομως αν το update γινεται επιτυχως.Για πες στο εκανε το update? http://db.tt/cR44Pxrv http://db.tt/S9UIlzld Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts