Theodore41 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Εγω πηγα στο Αιγαλεω,στο μαγαζι,οπου και το ξεκινησε,γιατι κατι ειχα κανει και ειχε παγωσει. Τωρα,εβαλα αυτα που ηξερα να βαζω,και τα υπολοιπα με το πασο μου, με το συμβουλο μου,τον ανηψιο μου δηλαδη.Τι στο καλο,ολοκληρο S3 θα παρει,δεν θα κατσει ενα απογευμα εδω να τα φτιαξουμε; Μια ερωτηση τωρα. Παω να ψαξω στο γουγλ με ελληνικα στοιχεια,αλλα το πληκτρολογιο που εμφανιζεται,βγαζει μονον λατινικα. Τι κανουμε; Εννοειται οτι εχω βαλει Ελληνικα σαν γλωσσα,και το τηλεφωνο ειναι Γαλλικο. Και αλλη μια. Πως θα φτιαξω το λογαριασμο google gmail,μιας και καταφερα να θυμηθω το password που ειχα βαλει; Edited November 17, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το τηλέφωνο πολύ καλό αλλά θα πω τι δεν μου αρέσει: 1) Όταν παίρνω φωτογραφία κάνει ήχο αλλά δεν είναι τόσο διακριτικός, μου φαίνεται πολύ δυνατός. Ναι ξέρω ότι υπάρχει σχετικός νόμος αλλά δεν θέλω να ενοχλώ όταν παίρνω φωτογραφίες, ας έκανε λιγότερο θόρυβο. Δεν νομίζω να λύνεται με χρήση άλλης εφαρμογής για την κάμερα αλλά από την άλλη κρίμα να χάσω τις προσφερόμενες λειτουργίες. Διάβασα όταν αν είμαι root μπορώ να σβήσω ένα αρχείο. Από την βίβλο είδα ότι είναι εύκολο να γίνω root χωρίς να αλλάξω rom, σωστά; Χάνω τίποτα αν το κάνω root; 2) Έχουν τοποθετήσει σε λάθος σημείο την κάμερα, θα ήταν πολύ καλύτερα να ήταν σε άλλο σημείο. Όταν το κρατάω σε landscape mode λερώνω με τα χέρια μου την κάμερα και θέλει καθάρισμα. Έχω αρχίσει να ψάχνω camera lens protector, έχει κανείς ιδέα από αυτά; Για τα θετικά, πολύ ευχαριστημένος, με δυνατή χρήση έχει πολύ καλή αυτονομία και το απολαμβάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Παω να ψαξω στο γουγλ με ελληνικα στοιχεια,αλλα το πληκτρολογιο που εμφανιζεται,βγαζει μονον λατινικα. Τι εννοείς;Αλλάζεις τα αγγλικά σε ελληνικά κι αντίστροφα αν σύρεις το πλήκτρο του space δεξια η αριστερά.Αν δεν στο εμφανίζει, πηγαίνεις Ρυθμίσεις-Γλώσσα και εισαγωγή-πληκτρολόγιο Samsung-Γλώσσες εισαγωγής-τσεκάρεις και τα ελληνικά εκτός των αγγλικών. Edited November 17, 2012 by thakost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Γεια σας.... δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε άλλους αυτό... ελπίζω να είμαι εγώ μόνο ο άτυχος. Μου έπεσε το πενάκι με τη μύτη με αποτέλεσμα να σπάσει η άκρη της μύτης και να απορυθμιστεί πλήρως το πενάκι. Πλέον, δεν ξέρω πως και γιατί, μου το αναγνωρίζει ανάποδα... δηλαδή όταν το ακουμπάω στην οθόνη είναι σαν να αιωρώ και όταν το αιωρώ είναι σαν να πατάω την οθόνη!!!!!!!!...Πολύ περίεργο... δεν περίμενα να είναι τόσο ευαίσθητο γιατί δεν έφαγε και το τρελό πέσιμο... τι να πω... παρήγγειλα καινούριο. Πάντως γενικά να προσέχετε... τζάμπα σχεδόν 30 ευρώ. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Το τηλέφωνο πολύ καλό αλλά θα πω τι δεν μου αρέσει: 1) Όταν παίρνω φωτογραφία κάνει ήχο αλλά δεν είναι τόσο διακριτικός, μου φαίνεται πολύ δυνατός. Ναι ξέρω ότι υπάρχει σχετικός νόμος αλλά δεν θέλω να ενοχλώ όταν παίρνω φωτογραφίες, ας έκανε λιγότερο θόρυβο. Δεν νομίζω να λύνεται με χρήση άλλης εφαρμογής για την κάμερα αλλά από την άλλη κρίμα να χάσω τις προσφερόμενες λειτουργίες. Διάβασα όταν αν είμαι root μπορώ να σβήσω ένα αρχείο. Από την βίβλο είδα ότι είναι εύκολο να γίνω root χωρίς να αλλάξω rom, σωστά; Χάνω τίποτα αν το κάνω root; 2) Έχουν τοποθετήσει σε λάθος σημείο την κάμερα, θα ήταν πολύ καλύτερα να ήταν σε άλλο σημείο. Όταν το κρατάω σε landscape mode λερώνω με τα χέρια μου την κάμερα και θέλει καθάρισμα. Έχω αρχίσει να ψάχνω camera lens protector, έχει κανείς ιδέα από αυτά; Για τα θετικά, πολύ ευχαριστημένος, με δυνατή χρήση έχει πολύ καλή αυτονομία και το απολαμβάνω. Το πρώτο διορθώνεται από τις ρυθμίσεις. Το δεύτερο όχι:lol: Edited November 17, 2012 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εξαρτάται τις παρτίδες φίλε μου που έχει το κάθε μαγαζί... Αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμμονή με τις ρομ και το πενάκι Η λύση του odin και το πέρασμα γαλλικής η ελληνικής ρομ είναι υπόθεση ενός λεπτού για τον πιο αρχάριο... Φιλικά πάντα πάρε το από όπου το βρεις πιο φθηνά και μέσω odin βάλε την επίσημη ρομ που σε βολεύει Είναι πανεύκολο... Τωρα αν είσαι από αυτούς που δεν θέλουν ούτε στο καινούργιο τους αυτοκίνητο να αλλάζουν ούτε ζάντα που λέει ο λόγος ρώτα τον εκάστοτε ντιλερ που θα αγοράσεις από που είναι η συσκευή... Φιλικά Νίκος Η εμμονη για ρομ κα πενακι ειναι γιατι οι περισσοτεροι παιρνουν το note για αυτο το λογο ,τουλαχιστον για αυτο το παιρνω εγω. Δεν διαφωνω οτι η ρομ αλλαζει ευκολα και το εχω κανει σε αλλες συσκευες αλλα το προβλημα που ειχε δημιουργηθει με αλλαγη ρομ(μαμισια ρομ) σε αλλη συσκευη που ειχα (Galaxy tab 7) δεν αναβαθμιζε μετα κανονικα ota. Αν κανω αλλαγη πομ με το παρω το κινητο δεν θελω να χρειαζεται καθε φορα που εχει αναβαθμιση να μπαινω σε αυτην την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Το πρώτο διορθώνεται από τις ρυθμίσεις. Το δεύτερο όχι:lol: Πω πω το άλλαξα σε Ελληνικά το μενού και δεν έχω αυτή την επιλογή... γιατί ρε παιδιά δεν την έχω εγώ; Να και το δικό μου screenshot. Έχεις αλλάξει rom; Edited November 17, 2012 by giorgaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Η εμμονη για ρομ κα πενακι ειναι γιατι οι περισσοτεροι παιρνουν το note για αυτο το λογο ,τουλαχιστον για αυτο το παιρνω εγω. Δεν διαφωνω οτι η ρομ αλλαζει ευκολα και το εχω κανει σε αλλες συσκευες αλλα το προβλημα που ειχε δημιουργηθει με αλλαγη ρομ(μαμισια ρομ) σε αλλη συσκευη που ειχα (Galaxy tab 7) δεν αναβαθμιζε μετα κανονικα ota. Αν κανω αλλαγη πομ με το παρω το κινητο δεν θελω να χρειαζεται καθε φορα που εχει αναβαθμιση να μπαινω σε αυτην την διαδικασια. ρε παιδια, δεν βαζετε custom rom με το να βαλετε αλλο variant σε rom, μην τρομοκρατειστε. Μια χαρα θα αναβαθμιζετε ΟΤΑ, απλα με την πολιτικη της χωρας, της οποιας τη ρομ θα επιλεξετε. Δεν εχει καμια αλλη διαφορα, για αυτο μη δισταζετε για κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm40 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Πω πω το άλλαξα σε Ελληνικά το μενού και δεν έχω αυτή την επιλογή... γιατί ρε παιδιά δεν την έχω εγώ; Να και το δικό μου screenshot. Έχεις αλλάξει rom; ουτε εγω εχω αυτη την επιλογη με γαλλικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 ουτε εγω εχω αυτη την επιλογη με γαλλικη ρομ και εμένα Γαλλική είναι νομίζω. Ε την τρέλα μου... βέβαια αν το κάνω root μπορώ να το ξηλώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Πω πω το άλλαξα σε Ελληνικά το μενού και δεν έχω αυτή την επιλογή... γιατί ρε παιδιά δεν την έχω εγώ; Να και το δικό μου screenshot. Έχεις αλλάξει rom; Ναι έχω omega, μάλλον είναι πειραγμένο από την rom, δεν το ήξερα. Edited November 17, 2012 by syd77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Να έχω omega, μάλλον είναι πειραγμένο από την rom, δεν το ήξερα. Ναι αυτό κατάλαβα, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να το πειράξω πολύ θα το καθαρίσω από root μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ναι παλικαρια.Ο ηχος της καμερας απενεργοποιειται κυριως σε custom rom Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Τι εννοείς;Αλλάζεις τα αγγλικά σε ελληνικά κι αντίστροφα αν σύρεις το πλήκτρο του space δεξια η αριστερά.Αν δεν στο εμφανίζει, πηγαίνεις Ρυθμίσεις-Γλώσσα και εισαγωγή-πληκτρολόγιο Samsung-Γλώσσες εισαγωγής-τσεκάρεις και τα ελληνικά εκτός των αγγλικών. Σ' ευχαριστω πολυ,οπως ειπες εγινε.Να εισαι καλα. Και κατι σχετικο με την εντυπωση που μου εκανε το τηλεφωνο σημερα,που καταφερα να το βαλω μπρος. Ειλικρινα σας μιλαω,επαθα πλακα,αν και οπως θα θυμαστε ισως,προερχομαι απο την οικογενεια του S3. Μιλαμε καμια σχεση.Τουλαχιστον σ'αυτα που ξερω και που ειδα. Εβαλα ραδιο,αλλαζα σταθμους,και ειχα και Ιντερνετ.Κανενα μπερδεμα,καμια παυση λειτουργιας κατα την αλλαγη,οπως μου εκανε το S3. Eιμαι υπερευχαριστημενος.Χαλαλι το χρημα. Πιστευω οτι το παντρευτηκα τωρα. Edited November 17, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Σ' ευχαριστω πολυ,οπως ειπες εγινε.Να εισαι καλα. Και κατι σχετικο με την εντυπωση που μου εκανε το τηλεφωνο σημερα,που καταφερα να το βαλω μπρος. Ειλικρινα σας μιλαω,επαθα πλακα,αν και οπως θα θυμαστε ισως,προερχομαι απο την οικογενεια του S3. Μιλαμε καμια σχεση.Τουλαχιστον σ'αυτα που ξερω και που ειδα. Εβαλα ραδιο,αλλαζα σταθμους,και ειχα και Ιντερνετ.Κανενα μπερδεμα,καμια παυση λειτουργιας κατα την αλλαγη,οπως μου εκανε το S3. Eιμαι υπερευχαριστημενος.Χαλαλι το χρημα. Πιστευω οτι το παντρευτηκα τωρα. Η διαφορα στη ram σε σχεση με το s3 ειναι τραγικη.Μας αρεσει δεν μας αρεσει το s3 ηταν κατασκευαστικο λαθος και ευτυχως φιλε Θοδωρε που πηρες το n2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Γεια σας και απο εμενα και καλως σας βρηκα.Εχω το κινητο απο προχθες αλλα δυστυχώς μου ηρθε με γερμανικη ρομ.Σημερα τελικα καταφερα και εβαλα ελληνικη ρομ και του εκανα ρουτ.Το τηλεφωνο: δεν εχω λογια αν και λιγα εχω δει.Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι η μπαταρια του.Πιστευω αυτο και μονο θα με κανει να το κρατησω τουλαχιστον πανω απο χρονο.Οσον αφορα για τη διαδικασια αλλαγης ρομ μπορω να πω οτι ειναι πολυ ευκολη για καποιον ασχετο, για αυτο τολμήστε το! Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Γεια σας.... δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε άλλους αυτό... ελπίζω να είμαι εγώ μόνο ο άτυχος. Μου έπεσε το πενάκι με τη μύτη με αποτέλεσμα να σπάσει η άκρη της μύτης και να απορυθμιστεί πλήρως το πενάκι. Πλέον, δεν ξέρω πως και γιατί, μου το αναγνωρίζει ανάποδα... δηλαδή όταν το ακουμπάω στην οθόνη είναι σαν να αιωρώ και όταν το αιωρώ είναι σαν να πατάω την οθόνη!!!!!!!!...Πολύ περίεργο... δεν περίμενα να είναι τόσο ευαίσθητο γιατί δεν έφαγε και το τρελό πέσιμο... τι να πω... παρήγγειλα καινούριο. Πάντως γενικά να προσέχετε... τζάμπα σχεδόν 30 ευρώ. Μόλις μου έπεσε κι έμενα. 'Εκανε 3 τούμπες . Σε κάθε μία έσκαγε με διαφορετική πλευρά. Σε θυμήθηκα και παγωσα μεχρι να το δοκμάσω. Ευτυχώς όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά διορθώθηκε ένα προβληματάκι. πολλές φορές όταν πλησίαζε εκανε γραμμές χωρίς να ακουμπάω την επιφάνεια της οθόνης. Πλέον δεν το κάνει. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το air view πως ενεργοποιειτε; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το air view πως ενεργοποιειτε; Settings> S Pen και εκει θα βρεις την επιλογη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Μόλις μου έπεσε κι έμενα. 'Εκανε 3 τούμπες . Σε κάθε μία έσκαγε με διαφορετική πλευρά. Σε θυμήθηκα και παγωσα μεχρι να το δοκμάσω. Ευτυχώς όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά διορθώθηκε ένα προβληματάκι. πολλές φορές όταν πλησίαζε εκανε γραμμές χωρίς να ακουμπάω την επιφάνεια της οθόνης. Πλέον δεν το κάνει. :) Τέτοια να λες να αρχίσουν και οι άλλοι τα τεστ... :thumbup: Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μηπως γνωριζετε πως κανουμε reset τα battery stats? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μηπως γνωριζετε πως κανουμε reset τα battery stats? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd Πρεπει να εισαι rooted. Βασικα γινεται και manually με file explorer, αλλα κατεβασε καλυτερα την εφαρμογη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 ειμαι rooted αλλα απλως θελω να κανω reset τα στατιστικα που μας δειχνει στην μπαταρια.οχι calibration.εχω κολλησει και δεν θυμαμαι πως γινεται. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Τελικά το Swype είναι κλάσεις ανώτερο από το πληκτρολόγιο της Samsung. Και έχει και αναγνώριση γραφής στα Ελληνικά και το ; μια χαρά φαίνεται πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 ειμαι rooted αλλα απλως θελω να κανω reset τα στατιστικα που μας δειχνει στην μπαταρια.οχι calibration.εχω κολλησει και δεν θυμαμαι πως γινεται. Με explorer πηγαινε στο /data/system/batterystats.bin διεγραψε το και κανε reboot για να το ξαναδημιουργησει το συστημα @pandrits δεν χρειαζεται cwm recovery.Το αρχειο βρισκεται στο path που εγραψα πιο πανω Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts