Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τη νεότερη έκδοση Triangle Away η διαδικασία για να γυρίσουμε σε stock κατάσταση απο Root έγινε εύκολη και ίδια με όποιο τρόπο κι αν έχουμε κάνει root!!!

Οι οδηγίες στη ''Βίβλο'' άλλαξαν!!!

Ευχαριστώ τον Αργύρη για την ενημέρωση...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγγνώμην!

Νέος στα android και στο νοτε2

Λίγο τα φώτα σας.

Το HDR είναι ρύθμιση στην ενσωματωμένη φωτογραφική, η άλλο πρόγραμμα;

Ρύθμιση φωτογραφίας στην κάμερα..

Καλημερα σας...να σημειωσω οτι μπορω να αδειασω το νοτελι σε 1 μερα(κατορθωμα ειναι τωρα αυτο? δεν ξερω ^^)

....αν και πριν το φωρτισω παλι χθες αντεξε 2 ημερες και 10 ωρες....απλα εχω βγει λιγο απο το τρυπακι με καθε χρηση να βλεπω να πεφτει η μπαταρια και απλα χαιρομαι την συσκευη! το ποσταρω εδω γτ βλεπω το νημα για την μπαταρια να ειμαι ειναι και τοσο active.Λοιπον το αφησα κλεισει απο μπαταρια...το φωρτισα κλειστο μεχρι 100%,το αφησα αλλα 10 λεπτα. το εβγαλα απο την φωρτιση και το αφησα αλλα 10-15 λεπτα κλειστο. το ανοιξα και ετρεξα το battery calibraion,εκανα καλιμπρειτ και εδειχνε 4225mV. μου εβγαλε 2 μερες και 10 ωρες....ελεγε στο προγραμα να το ξανα κανω πληρη φωρτιση-αποφορτιση αλλη μια φορα και το εκανα χθες. οταν το νοιξα χωρις να κανω καλιμπρειτ εδειχνε 4245mV. τωρα ειμαι στο 63% σε περιπου 1 μερα αλλα επεξα 3-4ωρες πιαχνιδακια χθες. το ερωτημα ειναι να ξανα κανω το ιδιο? πληρη φωρτιση-αποφωρτιση η δεν χρειαζεται πλεον?

Επισης η αφη του ειναι με πολυ ευαισθητη αλλα λογο (υποθετικα μιλωντας) του σχετικα χαμηλου ppi (267) χρειαζεται περισσοτερη κινηση με το δαχτυλο για να πιασει η αφη. Δεν ξερω αν με καταλαβενετε...εννοω επεζα angry gran και σε μια στροφη αν εσερνα το δαχτυλο μου στην οθονη σε μια τετοια αποσταση |________| δεν εστριβε και επεφτε πανω στον τοιχο...επρεπε να σειρω το δαχτυλο περισσοτερο.... περιπου τοσο |_________________| για να δουλεψει τελεια. Το θεμα ισχυει γενικα και για το μενου κλπ οχι μονο για το παιχνιδι....υπαρχει τροπος να βελτιωθει αυτο καπως? πχ με το DPI? αυξηση ή μειωση.

Ευχαριστω και καλο μεσημερι

Χθες έκανα επαναφορά σε στοκ για να το δώσω.

Μπορώ να πω πως η stock odexed (με στοκ κερνελ χωρίς πείραγμα) είναι άνετα πιο smooth και απροβληματιστη από κάθε custom-deodexed.

Όταν πέρασα aosp και Ω μου φάνηκε παράξενο που έβλεπα spikes στο scrolling και στα transition effects. Νόμιζα πως έτσι ήταν από την αρχή απλά δεν το θυμόμουν.

Τελικά όντως η stock είναι 100% smooth και απροβληματιστη.-

Μόλις πάρω το επόμενο σε γκρι θα ρουταρω απλά και θα απολαύσω την τέλεια συσκευή :D

Μπορώ να πω πως η stock odexed (με στοκ κερνελ χωρίς πείραγμα) είναι άνετα πιο smooth και απροβληματιστη από κάθε custom-deodexed.

Όταν πέρασα aosp και Ω μου φάνηκε παράξενο που έβλεπα spikes στο scrolling και στα transition effects. Νόμιζα πως έτσι ήταν από την αρχή απλά δεν το θυμόμουν.

Μόλις πάρω το επόμενο σε γκρι θα ρουταρω απλά και θα απολαύσω την τέλεια συσκευή :D

Νίκο αυτό το φωνάζω απο οταν ειχα το Siii.

Είμαι τώρα ενα μηνα με official δηλαδή απ οταν το αγόρασα. Δεν εχω δει μεταβολή στη ταχύτητα και γενικα στην λειτουργία της συσκευης ουτε οταν εχω 10 μερες χωρις να το κλεισω.

Για μενα δεν αξίζει να φλασαει κάνεις αυτό το κινητό.

Βάζουν custom και μετά ψάχνουν για kernel για να ξαναα γίνει smooth η συσκευη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα έτσι είναι.

Κι εγώ ήμουν 2 βδομάδες χωρίς ροοτ και ένα μήνα και κάτι σύνολο με στοκ. Πρόβλημα = κανένα

Δοκίμασα τις custom για χαβαλέ περισσότερο και να έχω άποψη.

Για το s3 δεν συμφωνώ, ήθελε χέρι για να έρθει στα λογικά του (μέχρι την πολωνική jb τουλάχιστον).

Το note 2 πάντως φτιάχτηκε για να δουλεύει τέλεια out of the box και αυτό κάνει.

Από άποψη απόδοσης δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ψεγάδι (για εμένα τουλάχιστον που πριν το n2 αηδίαζα με τις stock)

Νίκο αυτό το φωνάζω απο οταν ειχα το Siii.

Είμαι τώρα ενα μηνα με official δηλαδή απ οταν το αγόρασα. Δεν εχω δει μεταβολή στη ταχύτητα και γενικα στην λειτουργία της συσκευης ουτε οταν εχω 10 μερες χωρις να το κλεισω.

Για μενα δεν αξίζει να φλασαει κάνεις αυτό το κινητό.

Βάζουν custom και μετά ψάχνουν για kernel για να ξαναα γίνει smooth η συσκευη.

Είναι ενδιαφέρον αυτό και θα ήθελα αν υπάρχει εξήγηση να την ακούσω, λες να είναι η δομή της deodexed σε σχέση με τη στοκ odexed που το κάνει αυτό;

Κι εγώ τρεις ημέρες τώρα με τη στοκ είμαι σε αντίθεση με το ΝΟΤΕ Ι που ρουταρίστικε στις τρεις ώρες -παρόλο το ρίσκο του του μπρικ που υπήρχε τότε -.

Ότι και να πω είναι λίγο .Ο στοκ launcher είναι smooth σαν τον tsf. Δεν έχω αλλάξει ούτε launcher - πρωτοφανές -

Τη μπαταρία δε, προσπαθώ μάταια να την εξαντλήσω σε ένα 24 ωρο .Με τίποτα ρε ****το.Είχα μάθει να το φορτίζω κάθε βράδυ.Τώρα με χαλάει:lol:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Είναι ενδιαφέρον αυτό και θα ήθελα αν υπάρχει εξήγηση να την ακούσω, λες να είναι η δομή της deodexed σε σχέση με τη στοκ odexed που το κάνει αυτό;

Κι εγώ τρεις ημέρες τώρα με τη στοκ είμαι σε αντίθεση με το ΝΟΤΕ Ι που ρουταρίστικε στις τρεις ώρες -παρόλο το ρίσκο του του μπρικ που υπήρχε τότε -.

Ότι και να πω είναι λίγο .Ο στοκ launcher είναι smooth σαν τον tsf. Δεν έχω αλλάξει ούτε launcher - πρωτοφανές -

Τη μπαταρία δε, προσπαθώ μάταια να την εξαντλήσω σε ένα 24 ωρο .Με τίποτα ρε ****το.Είχα μάθει να το φορτίζω κάθε βράδυ.Τώρα με χαλάει:lol:

Ακριβως είναι η δομή.Τα odex αρχεια παιζουν σημαντικό ρολο στη "σπιρταδα"

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παντως σημερα επαιξα με ενα εκθεσιακο Note 2 στο αεροδρομιο της Στοκχολμης και αναγνωριζε κανονικα την Ελληνικη γραφη. Δεν ξερω ποια ρομ ειχε απλα επρεπε να παω στις ρυθμισεις και να την διαλεξω απο μια λιστα με ολες τις διαθεσιμες γλωσσες. Καθως δεν εχω χρησιμοποιησει το γερμανικο εχετε ψαξει στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου και δεν εχει Ελληνικα; Ποιες γλωσσες εχει;

Καλησπερα παιδια.

Γνωριζει κανείς πως μπορώ στις επαφες να κανω τους αριθμους να φαινονται χωρις κενά;

Ευχαριστώ.

Φυσικά και η odex είναι καλύτερη και τρέχει νεράκι. Deodex κάνουμε για να έχουμε θέματα και "εύκολα" mod.

Ζυγίζεις τι θέλεις και επιλέγεις.

Εγώ π.χ. κάποια mod που χρειάζομαι δεν υπήρχαν όταν μπήκα στην Ω

Τώρα απλά βαριέμαι :-)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Φυσικά και η odex είναι καλύτερη και τρέχει νεράκι. Deodex κάνουμε για να έχουμε θέματα και "εύκολα" mod.

Ζυγίζεις τι θέλεις και επιλέγεις.

Εγώ π.χ. κάποια mod που χρειάζομαι δεν υπήρχαν όταν μπήκα στην Ω

Τώρα απλά βαριέμαι :-)

Αυτό γίνεται γιατί βαριούνται οι περισσότεροι themers να κάνουν ξανά odex τα θέματα.

Από το sgs ακόμα έκανε μπαμ η διαφορά μιας custom odex με μια deodex.

Δεν με απασχολεί, ζω και χωρίς θέματα :p

Τα mods τα κάνω και μόνος μου re-odex αν χρειαστεί (δεν έτυχε να χρειάζεται κανένα ως τώρα) αν καίγομαι τόσο για αυτά :)

Καλησπερα παιδια.

Γνωριζει κανείς πως μπορώ στις επαφες να κανω τους αριθμους να φαινονται χωρις κενά;

Ευχαριστώ.

Δεν νομιζω οτι γινεται.Τουλαχιστον δεν γινεται με καποια ρυθμιση

Το αυτο ειναι και στη pure google rom

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πάντως με τη στοκ ρομ που είμαι Δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα μικρολαγκ ή κάποιο δισταγμό στο λειτουργικό.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πάντως με τη στοκ ρομ που είμαι Δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα μικρολαγκ ή κάποιο δισταγμό στο λειτουργικό.

Ούτε πρόκειται να δεις :p

:)

Καλησπερα.. Παιδια το παρειγγειλα κ εγω μεσω expansys.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :D :D το χει παρει κανεις απο κει? σε ποσες μερες θα μου έρθει? Γιατι ειναι Τεταρτη σημερα, κ εγω αυριο θα στειλω τις φωτοτυπιες, θα το χω παρασκευη η δευτερα τωρα? Ευχαριστω..!!

Καλησπέρα, για να καταλάβω...

Για να ισχύει η εγγύηση αφ ενός ο μετρητής πρέπει να είναι 0, και συγχρόνως η κατάσταση της συσκευής από τις ρυθμίσεις να λεέι ότι δεν τροποποιήθηκε.

Ρούταρα τη συσκευή με το CF auto root, έτρεξα το Triangle Away, ο counter δείχνει 0, αλλά η κατάσταση της συσκευής

λέει ότι τροποποιήθηκε.

Έτσι είναι ή κάτι δεν έκανα σωστα

Καλησπέρα, για να καταλάβω...

Για να ισχύει η εγγύηση αφ ενός ο μετρητής πρέπει να είναι 0, και συγχρόνως η κατάσταση της συσκευής από τις ρυθμίσεις να λεέι ότι δεν τροποποιήθηκε.

Ρούταρα τη συσκευή με το CF auto root, έτρεξα το Triangle Away, ο counter δείχνει 0, αλλά η κατάσταση της συσκευής

λέει ότι τροποποιήθηκε.

Έτσι είναι ή κάτι δεν έκανα σωστα

Ετσι ειναι και αν διαβασεις αρκετες σελιδες η ερωτηση εχει γινει παρα πολλες φορες.Μην σε απασχολει μεχρι χτυπα ξυλο να χρειαστει να πας service

Ετσι ειναι και αν διαβασεις αρκετες σελιδες η ερωτηση εχει γινει παρα πολλες φορες.Μην σε απασχολει μεχρι χτυπα ξυλο να χρειαστει να πας service

Ευχαριστώ, για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα και τις 270 σελίδες αλλά αρκετές, στη βιασύνη μου ίσως γρήγορα και αποσπασματικά γι αυτό δεν το πρόσεξα, ρώτησα όμως γιατί στο S3 που θα χρειαστώ service, μου επανέφερε την κατάσταση σε "κανονική"

Edited by argam

Ευχαριστώ, για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα και τις 270 σελίδες αλλά αρκετές, στη βιασύνη μου ίσως γρήγορα και αποσπασματικά γι αυτό δεν το πρόσεξα, ρώτησα όμως γιατί στο S3 που θα χρειαστώ service, μου έκανε την κατάσταση "κανονική"

Οταν χρειαστει service θα ξερουταρεις ,θα κανεις και ενα wipe data/factory reset και ολα θα ειναι οπως πρεπει.Περισσοτερα στη βιβλο του elthis

Τι έκανες για να το βρεις ;

αφού πρώτα άλλαξα τη γλώσσα σε αγγλικά και άνοιξα το google now για να το ενεργοποιήσω...μετά ξανάλλαξα τη γλώσσα στα ελληνικά και τώρα όλα εμφανίζονται στα ελληνικά!!!

Ευχαριστώ, για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα και τις 270 σελίδες αλλά αρκετές, στη βιασύνη μου ίσως γρήγορα και αποσπασματικά γι αυτό δεν το πρόσεξα, ρώτησα όμως γιατί στο S3 που θα χρειαστώ service, μου επανέφερε την κατάσταση σε "κανονική"

Αν έκανες root με cf auto root, τρέχεις triangle away και μετά κάνεις wipe.

Ο μετρητής γίνεται 0, η κατάσταση "κανονικό" και το root φυσικά μένει.

Μόνο το wipe μένει να κάνεις δηλαδή.

(Σβήνονται όλα)

Πάντως παιδιά το note2 όντως έχει το πιο απροβλημάτιστο δούλεμα σε android συσκευή μαζί με το GN αλλά βεβαίως πολύ πιο φορτωμένο και αυτό το λέω μιας και χθες έπαιξα λίγο με το s3 lte με τα 2giga ram στο mall και το κινητό είχε σπασίματα,μικρά μεν,ανεπαίσθητα αλλά είχε!!!!

Πράγμα που δε το περίμενα,και το αναφέρω και εδώ γιατί πολλοί λένε για τη διάφορα του απλού s3 με αυτό των 2 giga,και αρκετοί δώσαμε το s3 μας και για αυτό το λόγο πηγαίνοντας στο note2.

Ε λοιπόν έχοντας περάσει και απ'το απλό s3 και το note2 θέλω να πω ότι το s3 lte είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά τα 2,και δε φτάνει με τη καμία το smooth δούλεμα του note2 η έτσι μου έδωσε να καταλάβω το μαύρο lte που έπαιξα μαζί του,αφού κοίταξα αρκετές φορές αν όντως ήταν αυτό με τα 2giga και του έκανα και το ανάλογο καθάρισμα χώρου!

Τελικά παίζει μεγάλο ρόλο η Rom και πως θα κάτσει στη συσκευή η μάλλον πως θα τη προσέξει η μαμά εταιρία!

Φωτο για του λόγου το αληθές δεν έχω πρόχειρες στο κινητό αλλά τις έχει ανεβάσει φίλος που του τις έστειλα χθες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4385816#post4385816

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)