elthis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μπαίνω με το dolphin youtube και δεν μου ανοιγει τα videos. Ψάχνω στο play store για flash player plugin και δεν μου βγαζει τίποτα... Τι πρεπει να εγκαταστήσω; flash player http://db.tt/Myvr6prI Ο dolphin δεν υποστηρίζει flash player νομίζω, έτσι κι αλλιώς. Άνοιγε στον stock browser οταν θες υποστήριξη flash player... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ο dolphin δεν υποστηρίζει flash player νομίζω, έτσι κι αλλιώς. Άνοιγε στον stock browser οταν θες υποστήριξη flash player... Στο note 1 που τον είχα εγκατεστημένο έπαιζαν κανονικά τα videakia και όλα τα flashakia... Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Στο note 1 που τον είχα εγκατεστημένο έπαιζαν κανονικά τα videakia και όλα τα flashakia... Ναι αλλά το Note1 είχε Ics και όχι Jb:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 flash player http://db.tt/Myvr6prI Ναι αλλά το Note1 είχε Ics και όχι Jb:) +1...Σωστός... Και μιας το έφερε η κουβέντα, εγκαταστήστε τη νεότερη έκδοση flash player που βγήκε, ανεπίσημα φυσικά, χθες (11.1.115.27) : http://d-h.st/x4v Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 +1...Σωστός... Και μιας το έφερε η κουβέντα, εγκαταστήστε τη νεότερη έκδοση flash player που βγήκε, ανεπίσημα φυσικά, χθες (11.1.115.27) : http://d-h.st/x4v Μόνο για ics αυτό; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μόνο για ics αυτό; Όχι...λειτουργεί σε jb κανονικά... Τρόπος εγκατάστασης: Κάντε απεγκατάσταση προηγούμενη έκδοση flash player, αν έχετε. Εγκαταστήστε το install_flash_player_ics (1).apk. Μη το ανοίξετε.Απλά πατήστε ''οκ''. Ανοίξτε το default browser, πηγαίνετε σε μια σελίδα που απαιτεί flash player και περιμένετε λίγο μέχρι να εμφανιστούν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ρε παιδιά τώρα που μιλάμε για flash player, το δικό μου δεν έχει πουθενά τον flash player εγκατεστημένο όπως βλέπω από το applications manager αλλά μου παίζει κανονικά τα videos στο youtube μέσω stock browser. Πώς γίνεται αυτό? (βλέπω στις εφαρμογές μου ότι έχει 2 προγράμματα flashanotate ή κάπως έτσι.. Αυτά λέτε να είναι "υποκατάστατα του flash player?) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Η 1η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε σε 3,5 ώρες Η 2η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε σε 7,5 ώρες Ωραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Η 1η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε σε 3,5 ώρες Η 2η πλήρης φόρτιση ολοκληρώθηκε σε 7,5 ώρες Ωραία... Μήπως άλλαξε καλώδιο φόρτισης?? Με το δικό του κάνει όσο είπες για την πρώτη φόρτιση. Στον λέω γιατί είχα αλλάξει κι εγώ καλώδιο όταν το πήρα (είχα ένα πιο μακρυ) και νόμισα ότι κάτι έπαθε η συσκευή ή ο φορτιστής ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μήπως άλλαξε καλώδιο φόρτισης?? Με το δικό του κάνει όσο είπες για την πρώτη φόρτιση. Στον λέω γιατί είχα αλλάξει κι εγώ καλώδιο όταν το πήρα (είχα ένα πιο μακρυ) και νόμισα ότι κάτι έπαθε η συσκευή ή ο φορτιστής ;) Μα και εμένα η δεύτερη φόρτιση με τρόμαξε, η πρώτη μια χαρά είναι στις 3,5 ώρες... Ο φορτιστής είναι ο μαμίσιος και στις δύο περιπτώσεις. Θα κοιτάξω να το λιώσω σήμερα ώστε το βράδυ να το ξαναβάλω, και να δω πόση ώρα θα κάνει. Αν κάνει πάλι εφτάωρο πάει για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μα και εμένα η δεύτερη φόρτιση με τρόμαξε, η πρώτη μια χαρά είναι στις 3,5 ώρες... Ο φορτιστής είναι ο μαμίσιος και στις δύο περιπτώσεις. Θα κοιτάξω να το λιώσω σήμερα ώστε το βράδυ να το ξαναβάλω, και να δω πόση ώρα θα κάνει. Αν κάνει πάλι εφτάωρο πάει για αντικατάσταση. Όχι μόνο ο φορτιστής αλλά και τα καλώδιο λέω να είναι το μαμισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πλέον λύθηκε το πρόβλημα που είχα να κάνω edit στη Βίβλο, και ήδη πρόσθεσα κάποια καινούρια στοιχεία, όπως τις λειτουργίες Spen στην ενότητα ''Διάφορα'', άλλα επίσης και οδηγίες εγκατάστασης του volume hack (volume boost) στη νέα ενότητα ''Mods''...:) Enjoy.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Όχι μόνο ο φορτιστής αλλά και τα καλώδιο λέω να είναι το μαμισιο Ναι, τίποτα δεν άλλαξε από την πρώτη στη δεύτερη φόρτιση... Ακόμη και η πρίζα η ίδια ήταν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Πλέον λύθηκε το πρόβλημα που είχα να κάνω edit στη Βίβλο, και ήδη πρόσθεσα κάποια καινούρια στοιχεία, όπως τις λειτουργίες Spen στην ενότητα ''Διάφορα'', άλλα επίσης και οδηγίες εγκατάστασης του volume hack (volume boost) στη νέα ενότητα ''Mods''...:) Enjoy.... Ευχαριστούμε μεσιε :) Ναι, τίποτα δεν άλλαξε από την πρώτη στη δεύτερη φόρτιση... Ακόμη και η πρίζα η ίδια ήταν! :) Τότε παρακολουθησε το να δεις τι συμβαίνει. Γενικά πάντως όσο πιο αργά φορτίζει μια μπαταρία τόσο καλύτερο είναι για την "υγεια" της :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automatixxx Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ξέρει κανείς αν αναγνωριζει το note sd card με ntfs format ωστε να μπορουμε να του περασουμε καμια ταινιουλα 1080p ? καλημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ξέρει κανείς αν αναγνωριζει το note sd card με ntfs format ωστε να μπορουμε να του περασουμε καμια ταινιουλα 1080p ? καλημερες exfat αναγκαστικα. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automatixxx Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αν το επιασα καλα το exfat ειναι κατι σαν το ntfs format ? οποτε δεν υπαρχει προβλημα με την sd για αρχεια μεγαλύτερα απο 4 Gb ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αν το επιασα καλα το exfat ειναι κατι σαν το ntfs format ? οποτε δεν υπαρχει προβλημα με την sd για αρχεια μεγαλύτερα απο 4 Gb ... Σωστός,αρκεί να μην έχεις χρησιμοποιήσει triangle away, γιατί υπάρχει ένα bug και χαλάει την υποστήριξη για exfat.. Επίσης για να φορμάρεις κάρτα σε μορφή exfat πρέπει να τη φορμάρεις σε windows 7. Τα xp δεν έχουν επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Σωστός,αρκεί να μην έχεις χρησιμοποιήσει triangle away, γιατί υπάρχει ένα bug και χαλάει την υποστήριξη για exfat.. Επίσης για να φορμάρεις κάρτα σε μορφή exfat πρέπει να τη φορμάρεις σε windows 7. Τα xp δεν έχουν επιλογή. Υποθέτω ότι θα υποστηρίζει και ext4. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_sn Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα έχει κάποιος αγοράσει NFC tags και έχει ασχοληθεί με αυτά αφού το κινητό μας δίνει αυτή την δυνατότητα...βλέπω στο e-bay και στο amazon για αγορά NFC Tags αλλά δεν ξέρω πια είναι τα κατάληλλα για το κινητό μας...Ψάχνω και original της Samsung από ελλάδα αλλά δεν βρήκα πουθενά...Έχετε κάτι να προτείνεται? Παράθεση Never Underestimate The Dark Side... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Μια απορια. Αν περασει κανεις καποιο αλλο επισημο firmware, θα μπορει να κανει κανονικα updates στη συσκευή; Ρε παιδιά τώρα που μιλάμε για flash player, το δικό μου δεν έχει πουθενά τον flash player εγκατεστημένο όπως βλέπω από το applications manager αλλά μου παίζει κανονικά τα videos στο youtube μέσω stock browser. Πώς γίνεται αυτό? (βλέπω στις εφαρμογές μου ότι έχει 2 προγράμματα flashanotate ή κάπως έτσι.. Αυτά λέτε να είναι "υποκατάστατα του flash player?) Γιατι τα βίντεο στο youtube υποστηρίζουν και HTML5, κατι το οποιο το υποστηρίζει η συσκευή. Edited November 7, 2012 by WolfRathmA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μια απορια. Αν περασει κανεις καποιο αλλο επισημο firmware, θα μπορει να κανει κανονικα updates στη συσκευή; Γιατι τα βίντεο στο youtube υποστηρίζουν και HTML5, κατι το οποιο το υποστηρίζει η συσκευή. Αν το firmware που θα περασεις αντιστοιχει και στο σωστο csc της συσκευης ή αλλαξεις το csc της συσκευης ωστε να ματσαρει το firmware, ναι τοτε θα παρεις update Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλώς σας βρήκα και στην καινούρια παρέα. Δεν είχα σκοπό να αλλάξω το note 1 μου, αλλά μου κάνανε δώρο το 2 και δεν είπα όχι :). Μου το φέρανε από Αγγλία και ήθελα να ρωτήσω τώρα που το σεταρω αν προτείνετε να επιλέξω άλλη χώρα για τα updates. Σκεφτόμουνα Γερμανία μιας και στο 1ο note είχε τα πιο πολλά updates. Εσείς τι λέτε? Sorry αλλά ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω το νήμα. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλώς σας βρήκα και στην καινούρια παρέα. Δεν είχα σκοπό να αλλάξω το note 1 μου, αλλά μου κάνανε δώρο το 2 και δεν είπα όχι :). Μου το φέρανε από Αγγλία και ήθελα να ρωτήσω τώρα που το σεταρω αν προτείνετε να επιλέξω άλλη χώρα για τα updates. Σκεφτόμουνα Γερμανία μιας και στο 1ο note είχε τα πιο πολλά updates. Εσείς τι λέτε? Sorry αλλά ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω το νήμα. Η γερμανια δεν εχει αναγνωριση ελληνικων στο πενακι.Ελληνικη και γαλλικη εχουν αναγνωριση Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αν το firmware που θα περασεις αντιστοιχει και στο σωστο csc της συσκευης ή αλλαξεις το csc της συσκευης ωστε να ματσαρει το firmware, ναι τοτε θα παρεις update Το δικό μου είχε την ελβετική LJ3. Πέρασα την Ελληνική και γύρισα το csc σε ΕUR και το αναγνωρίζει κανονικά το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts