rush2 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Το είδα στο πλαίσιο και κάθομαι στα αναμμένα κάρβουνα μέχρι να έρθει η ώρα να το αποκτήσω. Τα οικονομικά είναι χάλια και έτσι πρέπει να κάνω υπομονή λίγους μήνες. Θα ήθελα να ρωτήσω έχει από την μάνα του να μπορείς να κάνεις επεξεργασία σε αρχεία word και excel ή πρέπει να περάσεις έξτρα πρόγραμμα για αυτή την δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπέρα. Είναι εύκολο να μου πει κάποιος ποιος είναι ο κωδικός στο dialer που δείχνει το ιστορικό της μπαταρίας; παταω το γνωστό *#*#4636#*#* και δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλησπέρα. Είναι εύκολο να μου πει κάποιος ποιος είναι ο κωδικός στο dialer που δείχνει το ιστορικό της μπαταρίας; παταω το γνωστό *#*#4636#*#* και δεν κάνει τίποτα. Εδώ είναι όλοι οι κωδικοί http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1603210 Πάντα από stock dialer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Δεν αντεξα. Το πηρα. Χωρις κινητο αφου εχασα το δικο μου, ειμαι πιο φτωχος αλλα εχω κινητο που ηθελα. Παιζω μαζι του απο το απογευμα και το χω φτασει στα ορια του. Καμια δυσκολια. Πουθενα. Βλεπω τρομακτικη διαφορα απο οτιδηποτε εχω πιασει ως τωρα. Μοναδικη μου αντιρρηση. Η οθονη. Μη γελασετε αλλα προτιμω τη παλια που ειναι πιο μεγαλη :P update μολις το ανοιξα και στοκ ALJ. AP: N7100XXALJ1 CP: N7100XXALIH CSC:N7100OXXALJ1 Ποια ειναι αυτη? Ποια να περασω? Επισης πρεπει να μαθω και το πενακι. Ακομα νιωθω λιγο περιεργα και δε ξερω τι να κανω με αυτο Edited November 4, 2012 by mplip^ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 update μολις το ανοιξα και στοκ ALJ. Μαλλον γαλλικο τηλεφωνο εχεις.Κατεβασε απο το playstore αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dplay+store+csc+selector και δες τί θα σου γραψει οταν πατησεις αλλαγη csc (μη πατησεις το install,απλα δες τί θα σου γραφει σαν επιλεγμενο και κανε back για να βγεις απο την εφαρμογη).Λογικα θα σου εχει επιλεγμενο το XEF (γαλλια) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaiantas Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Εδώ είναι όλοι οι κωδικοί http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1603210 Πάντα από stock dialer.... Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά την είχα βρει τη σελίδα. Ωστόσο παταω στο dialer (παντα τον stock) * # * # 4636 # * # * όπως έγραψα και παραπάνω αλλά δεν κάνει τίποτα. Επίσης αυτοί οι κωδικοί είναι για το πρωτο note και στο xda forum (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931834) διάβασα ότι έχουν αλλάξει απο το s3 και μετα. Δοκίμασα και την διαφορετική αρχη *# αντι του *#*# αλλά πάλι τίποτα. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά την είχα βρει τη σελίδα. Ωστόσο παταω στο dialer (παντα τον stock) * # * # 4636 # * # * όπως έγραψα και παραπάνω αλλά δεν κάνει τίποτα. Επίσης αυτοί οι κωδικοί είναι για το πρωτο note και στο xda forum (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1931834) διάβασα ότι έχουν αλλάξει απο το s3 και μετα. Δοκίμασα και την διαφορετική αρχη *# αντι του *#*# αλλά πάλι τίποτα. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το *#*#4636#*#* παιζει σιγουρα σε google rom.Δεν θυμαμαι αν παιζει σε samsung rom.Μονο στατιστικα μπαταριας θες; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημέρα. εχω κάνει root με stock (cf-root) μηδένισα με το triangle,αλλα μεσα στις πληροφορίες συσκευής,κατασταση συσκευής γραφει τροποποιήθηκε. επίσης OTA δεν μπορω να κανω εχω βαλει τη γαλλικη απο γερμανική. ετσι πρέπει να λέει? αν χρειαστώ εγγύηση τι γίνεται? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Καλημερα ειμαι και τυχερος κατοχος του νοτελι εδω και 5 μερες το κινητο ειναι απλα απιστευτο οτι καλυτερο εχω δει Το εχω ρουταρι εβαλα ωμεγα ρομ την 5 .. Ειναι απλα τελειο .ειμαι ερωτευμενος ... Ερωτηση κερνελ δεν εχω αλλαξει αξιζει να βαλω αλλο κερνελ ?? Και αν ναι ποιο ειναι το καλυτερο boys ??? Eυχαριστω αργυρης... Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημέρα. εχω κάνει root με stock (cf-root) μηδένισα με το triangle,αλλα μεσα στις πληροφορίες συσκευής,κατασταση συσκευής γραφει τροποποιήθηκε. επίσης OTA δεν μπορω να κανω εχω βαλει τη γαλλικη απο γερμανική. ετσι πρέπει να λέει? αν χρειαστώ εγγύηση τι γίνεται? Καλημέρα. Έτσι πρέπει να λέει. Για να επιστρέψεις όταν θελήσεις σε stock κατάσταση, και αφού έχεις μηδενίσει μετρητή, περνάς μια επίσημη μέσω pc odin και είσαι οκ. Καλημερα ειμαι και τυχερος κατοχος του νοτελι εδω και 5 μερες το κινητο ειναι απλα απιστευτο οτι καλυτερο εχω δει Το εχω ρουταρι εβαλα ωμεγα ρομ την 5 .. Ειναι απλα τελειο .ειμαι ερωτευμενος ... Ερωτηση κερνελ δεν εχω αλλαξει αξιζει να βαλω αλλο κερνελ ?? Και αν ναι ποιο ειναι το καλυτερο boys ??? Eυχαριστω αργυρης... Μόνο ένας custom kernel κυκλοφορεί για τη συσκευή μας. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχουν εμφανείς διάφορες με τον stock. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 καλημέρα. εχω κάνει root με stock (cf-root) μηδένισα με το triangle,αλλα μεσα στις πληροφορίες συσκευής,κατασταση συσκευής γραφει τροποποιήθηκε. επίσης OTA δεν μπορω να κανω εχω βαλει τη γαλλικη απο γερμανική. ετσι πρέπει να λέει? αν χρειαστώ εγγύηση τι γίνεται? Φιλε μου μαλλον εχεις το ιδιο προβλημα με μενα..δεν σου εχει μηδενισει το flash counter..για ξανατρεξε το triangle away και δες σου γραφει 0 η 1 ο counter? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Φιλε μου μαλλον εχεις το ιδιο προβλημα με μενα..δεν σου εχει μηδενισει το flash counter..για ξανατρεξε το triangle away και δες σου γραφει 0 η 1 ο counter? Τι εκδοση triangle away εχεις; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Ειναι η V2.26 Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Έχετε στοκ recovery? Κάνατε wipe μετά το reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Ειναι η V2.26 Θα σου ανεβάσω τη 2.06 Απεγκατεστησε τη 2.26 και δοκίμασε πάλι Δώσε μου 5 λεπτα εδω http://db.tt/T0np2VkG Edited November 4, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Έχετε στοκ recovery? Κάνατε wipe μετά το reset? Αυτο με το wipe δεν το καταλαβα..τι εννοει ο ποιητης?::p Θα σου ανεβάσω τη 2.06 Απεγκατεστησε τη 2.26 και δοκίμασε πάλι Δώσε μου 5 λεπτα Ευχαριστω εκ των προτερων..:D Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Έχετε στοκ recovery? Κάνατε wipe μετά το reset? Νικο στο φιλο δεν μηδενιζει ο counter Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Νικο στο φιλο δεν μηδενιζει ο counter Δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Φιλε μου μαλλον εχεις το ιδιο προβλημα με μενα..δεν σου εχει μηδενισει το flash counter..για ξανατρεξε το triangle away και δες σου γραφει 0 η 1 ο counter? οχι συγκεκριμένα γράφει product name: gt-7100 custom binary download : NO current binary : samsung official system status: custom Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 οχι συγκεκριμένα γράφει product name: gt-7100 custom binary download : NO current binary : samsung official system status: custom Να το πω με απλα λογια.εχετε μπερδευτει. @mastelos δεν εχεις θεμα με τον counter.Δεν χρειαζεται να τρεξεις το triangle away.για να σου φυγει το system status custom θα πρεπει μεσα απο το stock recovery να κανεις wipe data factory reset. Ο dr.gio εχει αλλο θεμα Μην τα μπερδευεται Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Μαλλον γαλλικο τηλεφωνο εχεις.Κατεβασε απο το playstore αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dplay+store+csc+selector και δες τί θα σου γραψει οταν πατησεις αλλαγη csc (μη πατησεις το install,απλα δες τί θα σου γραφει σαν επιλεγμενο και κανε back για να βγεις απο την εφαρμογη).Λογικα θα σου εχει επιλεγμενο το XEF (γαλλια) BTU και απο οτι ειδα δεν αναγνωριζει ελληνικα το spen στη μετατροπη Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 BTU και απο οτι ειδα δεν αναγνωριζει ελληνικα το spen στη μετατροπη ΒΤU aka αγγλικο.Εχεις επιλογη ελληνικων μεσα απο τα settings του snote? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 δεν ειπα οτι εχω το ιδιο θέμα,απλα το αρχικό μου μήνυμα ηταν οτι ενω εχω 0 counter μέσα στο σύστημα γραφει τροποποιήθηκε... μου ελυσε την απορία ο elthis:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) οχι συγκεκριμένα γράφει product name: gt-7100 custom binary download : NO current binary : samsung official system status: custom Αυτα στα βγαζει οταν μπαινεις σε download mode.μου βγαζει τα ιδια με τη διαφορα στο system status :official αλλα ισως επειδη δεν εχω αλλαξει ρομ.. .ξανατρεξε το triangle away και δες ..εμενα βγαζει Device gt n7100 Flash counter 1 Binary status :custom Εγω που δεν εχω αλλαξει ρομ χρειαζοταν factory reset? Edited November 4, 2012 by doctor-gio Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Αυτα στα βγαζει οταν μπαινεις σε download mode.μου βγαζει τα ιδια με τη διαφορα στο system status :official αλλα ισως επειδη δεν εχω αλλαξει ρομ.. .ξανατρεξε το triangle away και δες ..εμενα βγαζει Device gt n7100 Flash counter 1 Binary status :custom ετρεξες το triangle away που σου ποσταρα,εχοντας απεγκαταστησει το 2.26? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts