afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Περι chrome Το text wrapping ειναι αστειο σε σχεση με τον safari.Απλα εχει το διπλο κλικ που απομακρυνει ή φερνει κοντα το κειμενο.Δεν μπορει να κανει αυτο που γινεται και με opera και δεν λυνει το προβλημα του freddy και για να δειτε τί εννοω (και προφανως τι θελει ο freddy, δειτε τις φωτο) Opera https://dl.dropbox.com/u/14913717/Opera.png Chrome https://dl.dropbox.com/u/14913717/Chrome.png @GeoX Εγω αυτη πηρα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007JTKM30/ref=oh_details_o00_s00_i00 Edited October 13, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Παίδες Ποιά SD μου προτείνετε στα 64 GB για να την συνδυάσω με το νοτε 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Περι chrome Το text wrapping ειναι αστειο σε σχεση με τον safari.Απλα εχει το διπλο κλικ που απομακρυνει ή φερνει κοντα το κειμενο.Δεν μπορει να κανει αυτο που γινεται και με opera και δεν λυνει το προβλημα του freddy και για να δειτε τί εννοω (και προφανως τι θελει ο freddy, δειτε τις φωτο) Opera https://dl.dropbox.com/u/14913717/Opera.png Chrome https://dl.dropbox.com/u/14913717/Chrome.png σωστος! τεσπα και η τελευταία εκδοση του dolphin/jetpack οπως εγραψα επαναφέρει το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ text wrapping του samsung galaxy 1 για οσους το θυμούνται! ζουμ διπλο ταμπ και μετα προσαρμογή!:) δοκιμαστε τον αξιζει τον κοπο! εκτος οπερα και dolphin στον συνδυασμό πιο πανω κανενας αλλος browser δεν εχει σωστο text wrapping σε boat πχ αν μεγαλωσεις το κειμενο το προσαρμοζει μεν αλλα επικρατει χαος! σε παει μια παραγραφο πιο πανω η κατω απο εκει που ζουμαρες με αποτέλεσμα να ξεχνας σε ποιο σημειο ζουμαρες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 σωστος! τεσπα και η τελευταία εκδοση του dolphin/jetpack οπως εγραψα επαναφέρει το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ text wrapping του samsung galaxy 1 για οσους το θυμούνται! ζουμ διπλο ταμπ και μετα προσαρμογή!:) δοκιμαστε τον αξιζει τον κοπο! εκτος οπερα και dolphin στον συνδυασμό πιο πανω κανενας αλλος browser δεν εχει σωστο text wrapping σε boat πχ αν μεγαλωσεις το κειμενο το προσαρμοζει μεν αλλα επικρατει χαος! σε παει μια παραγραφο πιο πανω η κατω απο εκει που ζουμαρες με αποτέλεσμα να ξεχνας σε ποιο σημειο ζουμαρες!:) Το ui του opera ειναι τραγικο(μετα απο τοσα χρονια τα ιδια χαλια).Πραγματι ο dolphin+jetpack ειναι εντυπωσιακος. Σωστος ο freddy :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Έχει αγοράσει κανείς απο Smarties.gr Το έχει 619.50 Ξέρει κανείς αν ειναι εμπιστη? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 O dolphin υποστηριζει το ανεπισημο flash που κυκλοφορει? Επισης συγχρονιζει με τους σελιδοδεικτες του firefox η του chrome που με ενδιαφερει? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charitosn Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Έχει αγοράσει κανείς απο Smarties.gr Το έχει 619.50 Ξέρει κανείς αν ειναι εμπιστη? ΚΑΙ ΤΟ Samsung I9300 Galaxy S III 16Gb - Blue €471.50 παει καλα ρε??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 οπως εγραψα παραπάνω , στη θεσσαλονίκη και εγώ 620 το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 οπως εγραψα παραπάνω , στη θεσσαλονίκη και εγώ 620 το βρήκα ααααα και σημείωση πήρα τηλ και είπα εαν έχουν κανένα να δω απο κοντα γιατι είμαι αναποφασιστος για το χρώμα... και μου απαντησαν ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΚ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 O dolphin υποστηριζει το ανεπισημο flash που κυκλοφορει? Επισης συγχρονιζει με τους σελιδοδεικτες του firefox η του chrome που με ενδιαφερει? Αν πας στις ρυθμισεις λεει οτι δεν το υποστηριζει αλλα youtube βιντεο μια χαρα ειδα. Για το συγχρονισμο Ηλια δεν εχω βρει κατι (που φυσικα και εμενα με ενδιαφερει) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 O dolphin υποστηριζει το ανεπισημο flash που κυκλοφορει? Επισης συγχρονιζει με τους σελιδοδεικτες του firefox η του chrome που με ενδιαφερει? Για το δεύτερο δεν ξέρω φλας σε μενα υποστηρίζει κανονικά. Προσοχή δεν μιλάω για τον απλό dolphin αλλά για τον παραπάνω συνδυασμό. Μόνο εκεί θα βρείτε το text wrapping.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Για το δεύτερο δεν ξέρω φλας σε μενα υποστηρίζει κανονικά. Προσοχή δεν μιλάω για τον απλό dolphin αλλά για τον παραπάνω συνδυασμό. Μόνο εκεί θα βρείτε το text wrapping.. Sent from my note Στις ρυθμισεις του dolphin λεει οτι δεν το υποστηριζει αλλα στο in.gr και youtube μια χαρα παιζει.To μειον ειναι ο συγχρονισμος των bookmarks Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Στις ρυθμισεις του dolphin λεει οτι δεν το υποστηριζει αλλα στο in.gr και youtube μια χαρα παιζει.To μειον ειναι ο συγχρονισμος των bookmarks Φίλε μου σε μένα κανονικά υπάρχει η επιλογή για φλας. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Πολλοί που προέρχονται από iPhone ρωτούν διάφορα πράγματα και καλά κάνουν. Όμως θα πρέπει να ξέρουν ότι πλέον τα Samsung galaxy & Note είναι πολύ μπροστά σε δυνατότητες από iPhone και iPad. Σίγουρα δεν θα θέλετε να ξανά πιάσετε iPhone μετά από λίγες μέρες χρήσης. Νομίζω ότι πλέον έπαψε το iPhone να είναι σημείο αναφοράς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το καινουριο Google Play 3.9.16 σας εχει ερθεί??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το καινουριο Google Play 3.9.16 σας εχει ερθεί??? Εδώ τίποτα ακόμα, με το 3.8.κάτι είμαι ακόμα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το καινουριο Google Play 3.9.16 σας εχει ερθεί??? Βουρ - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1934441 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Πολλοί που προέρχονται από iPhone ρωτούν διάφορα πράγματα και καλά κάνουν. Όμως θα πρέπει να ξέρουν ότι πλέον τα Samsung galaxy & Note είναι πολύ μπροστά σε δυνατότητες από iPhone και iPad. Σίγουρα δεν θα θέλετε να ξανά πιάσετε iPhone μετά από λίγες μέρες χρήσης. Νομίζω ότι πλέον έπαψε το iPhone να είναι σημείο αναφοράς. Και μετά την αναβάθμιση σε ios 6,τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό εύκολα για μας.Στο 4s έχω προβλήματα σε δικτυα wifi που πριν δεν είχα θέμα και στο ipad(το καινούργιο) μου κλείνει εφαρμογές ενώ δουλεύω(κυρίως τον safari). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Το καινουριο Google Play 3.9.16 σας εχει ερθεί??? Και που να δεις το νεο gmail 4.2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Και που να δεις το νεο gmail 4.2 ;) Εδω - https://www.dropbox.com/s/enl9trdber5ui9y/AndroidPolice_Gmail2.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εδω - https://www.dropbox.com/s/enl9trdber5ui9y/AndroidPolice_Gmail2.apk Κοίτα τη μου γράφει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 To S3 μου έφυγε... Πίσω στην εποχή του χαλκού μέχρι να έρθω και εγώ στην παρέα σας... :D Η ζωή χωρίς smartphone είναι δύσκολη... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Κοίτα τη μου γράφει... Νίκο δες εδώ οδηγίες - http://www.doctorandroid.gr/2012/10/gmail-42.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Κοίτα τη μου γράφει... Πρέπει πρώτα να διαγραψεις απο το System/ apps το apk της παλιάς έκδοσης. Αν θες Καντο απλά μια μεταφορά στην κάρτα σου γιατι θα το χρειαστείς οταν θα δοθει επίσημα η αναβάθμιση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Φίλε μου σε μένα κανονικά υπάρχει η επιλογή για φλας. Sent from my note Εμενα αλλα γραφει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts