Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ό,τι μίλησα σήμερα μαζί τους όχι. Εμένα κόλλησε Γερμανία από εχτές. Μου τα λένε περίεργα. Είχε κάποιος ανάλογο θέμα; απαράδεκτο το τμήμα της dhl στην Αθήνα αφού μίλησα με μια τόσο πρωί και με διαβεβαίωσε ότι θα το κοιτάξει άμεσα το απόγευμα η συνάδελφος της δεν ήξερε τίποτα ούτε καν το έψαξε. Μακριά... Την επόμενη φορά θα παραγγείλω με άλλη.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια χαρά θα'ναι Ευθύμη.

Πολύ ρεύμα το 1.3,δεν θα το υποστηρίζει το παλιό καλώδιο.Το'χεις ξαναδοκιμάσει;

Το έχω απο πέρυσι,απο s2... Θα δείξει στην επόμενη φόρτιση μετα απο κανά 2ημερο πάλι με τετοια διάρκεια που έχει :D

Η ''Βίβλος 2'' είναι έτοιμη...:)

Προστέθηκε ο τρόπος rooting, το νεο efs backup tool και κάποια άλλα στοιχεια.

Απο δω και πέρα θα προσθαφαιρούμε όποτε χρειάζεται...:)

Καλό βραδυ...Κομματια είμαι...:p

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Άραγε αυτή η τερατώδης ΜΠΑΤΑΡΙΑ , υποστηρίζει το FAST CHARGING protocol μέσω USB 3 ?

και ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ θα έρθει στα καταστήματα να το δούμε απο κοντά ??? είμαι ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ λευκό ή γκρί ....

Άραγε αυτή η τερατώδης ΜΠΑΤΑΡΙΑ , υποστηρίζει το FAST CHARGING protocol μέσω USB 3 ?

και ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ θα έρθει στα καταστήματα να το δούμε απο κοντά ??? είμαι ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ λευκό ή γκρί ....

:rolleyes:Και τα δυο χρωματα του πανε πολυ.Το titanium-grey τσιμπα θα ελεγα ποντους απο την αποψη οτι "κρυβει" το μεγεθος το μικραινει σε σχεση με το λευκο.Επισης το νεο "wide" σχημα του ΝοτεΙΙ του δινει γενικα επιπλεον ποντους.Μπορεις δηλαδη να το πιασεις ποιο ανετα στο χερι σε σχεση με το Νοτε1

Ρε παιδια εσεις που το εχετε η οθονη του πως σας φαινεται ποιοτικα σε σχεση με NOTE 1 ?

Ναι ειναι ποιοτικη και το νεο "wide" σχημα της οπως λεω ποιο πανω στον Geox της χαριζει ποντους.:rolleyes:

Edited by s_wind

καλησπέρα. Σε μια εβδομαδα θα παω στη Γερμανια και σκέφτομαι μήπως το αγοράσω απο εκει εαν ειναι φτηνότερα. Εχει κανεις καμια ιδεα για το που εχει καλες τιμες στο βερολινο?

Ευχαριστω.

Κανείς????????

Να αναφέρω κάτι για τα χρώματα μιας και περάσανε και τα δύο από τα χέρια μου γιατί όπως φαίνεται δεν έχει αναφερθεί.

Η συσκευασίες των δύο κινητών είναι ολόιδιες. Τι εννοώ?

Καλώδιο φορτιστής και ακουστικά και στις δύο συσκευασίες είναι χρώματος λευκού.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με χάλασε λιγάκι αυτό όταν έκανα unboxing στο Γκρι και είδα τα παρελκόμενα,

Επίσης να σημειώσω και κάτι ακόμα για τις αποχρώσεις και τις φωτεινότητες όταν έβαλα τις δύο συσκευές δίπλα δίπλα.

Η μία οθόνη ηταν αρκετά πιο φωτεινή από την άλλη και ο τόνος του λευκού εντελώς διαφορετικός. Στο ένα κινητό το λευκό του ήταν προς το κίτρινο λες και το κινητο να είχε πάθει ίκτερο. Αυτό φυσικά είναι οπως καταλαβαίνετε άσχετο από την εξωτερική απόχρωση της συσκευής και έχει να κάνει καθαρά με την οθόνη.

Φυσικά για σας προλάβω και στα δύο είχα βάλει full φωτεινότητα , είχαν full stock rom και ήταν δίπλα δίπλα.

Οπότε φαίνεται οτι είναι λαχείο να έχει κάποιος καλή αποχρωση και μεγάλη φωτεινότητα. Απλά κάνεις το σταυρό σου να πετύχεις καλό κομμάτι.

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Να αναφέρω κάτι για τα χρώματα μιας και περάσανε και τα δύο από τα χέρια μου γιατί όπως φαίνεται δεν έχει αναφερθεί.

Η συσκευασίες των δύο κινητών είναι ολόιδιες. Τι εννοώ?

Καλώδιο φορτιστής και ακουστικά και στις δύο συσκευασίες είναι χρώματος λευκού.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με χάλασε λιγάκι αυτό όταν έκανα unboxing στο Γκρι και είδα τα παρελκόμενα,

Επίσης να σημειώσω και κάτι ακόμα για τις αποχρώσεις και τις φωτεινότητες όταν έβαλα τις δύο συσκευές δίπλα δίπλα.

Η μία οθόνη ηταν αρκετά πιο φωτεινή από την άλλη και ο τόνος του λευκού εντελώς διαφορετικός. Στο ένα κινητό το λευκό του ήταν προς το κίτρινο λες και το κινητο να είχε πάθει ίκτερο. Αυτό φυσικά είναι οπως καταλαβαίνετε άσχετο από την εξωτερική απόχρωση της συσκευής και έχει να κάνει καθαρά με την οθόνη.

Φυσικά για σας προλάβω και στα δύο είχα βάλει full φωτεινότητα , είχαν full stock rom και ήταν δίπλα δίπλα.

Οπότε φαίνεται οτι είναι λαχείο να έχει κάποιος καλή αποχρωση και μεγάλη φωτεινότητα. Απλά κάνεις το σταυρό σου να πετύχεις καλό κομμάτι.

Φίλε gkp ,είμαι σίγουρος ότι το εψαξες,μήπως κάπου εκει βρίσκεται και η απάντηση ,στις διαφορετικές γνώμες σε ότι αφορα την συνμπεριφορα της οθόνης κάτω απο τον ήλιο;.

Έβαλα ταινίες για να δοκιμάσω.. άφαντο το black clipping που υπέφερε το Note 1. :cool:

και απο την δική του εφαρμογή αναγνωρίζει τους υπότιτλους.

Δεν μου παίζει όμως τα αρχεία από τον εξωτερικό δικτυακό ( ούτε avi ούτε mkv..) ψάχνω γιατί.. αν ξέρει κανείς βοηθάει.

Επίσης αν θυμάται κανείς το προγραμματάκι για να παίζει μέσω wifi με το apple TV μου το λέει.

- 'ντάξει το βρήκα .. άκυρο !

Εκτός από root ή άλλο launcher υπάρχει τρόπος να έχουμε 5 εικονίδια εφαρμογών στη σειρά στις αρχικές οθόνες ?

Έχει 5 στη σειρά στο μενού εφαρμογών αλλά όχι στις αρχικές..

Νάτα και τα εσωτερικά του ..

αν και αγχώθηκα λίγο εκεί που έσπρωχνε με το κατσαβιδάκι :-)

Thanks !

Edited by qosmio

Φίλε gkp ,είμαι σίγουρος ότι το εψαξες,μήπως κάπου εκει βρίσκεται και η απάντηση ,στις διαφορετικές γνώμες σε ότι αφορα την συνμπεριφορα της οθόνης κάτω απο τον ήλιο;.

Οχι δεν εχει να κανει, τα ιδια παρατηρω κι εγω χρονια τωρα σε πολλα κινητα.

Αυτα ηταν προνομιο του iphone, αλλα το quality control εχει παει περιπατο και σε αλλες εταιριες (η samsung κανει πλακα στον ανταγωνισμο και την παιρνει να τα κανει αυτα).

Πραγματι, απο την πρωτη στιγμη διαπιστωσα οτι καθε note 2 (οπως συνεβαινε και στο 1 - περασαν 13 απο τα χερια μου και ειδα καμια 50αρια ακομα φιλων και γνωστων) εχει διαφορετικη οθονη (περιπου 10 τετοια εχω δει ηδη).

Ειδικα στην αποδοση του λευκου υπαρχουν τεραστιες διαφορες, απλα οι περισσοτεροι χρηστες ουτε που μπορουν να το αντιληφθουν...

εβαλε κανεις την flip case να δουμε?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Το concept του note μου φαινεται πολυ ενδιαφερον και ιδιαίτερα η δυνατότητα να χρησιμοποιείς πενάκι.Είμαι οδοντίατρος και η χρήση του με ενδιαφέρει τόσο στην επεξήγηση θεραπειών στον ασθενή(πρεπει να ψάξω βέβαια αν υπάρχουν στο android εφαρμογές,στο ios υπάρχουν),όσο και χρήση διαχείρισης ιατρείου on the go.To θέμα μου λοιπόν είναι η χρήση του ως τηλεφωνο,σε στιγμές της καθημερινότητας.Π.χ.Πας για ποδήλατο,πας για περπάτημα ή τζόκιν,το καλοκαίρι φοράς σορτσάκι και πάς να πάρεις εφημερίδα,ή είσαιστην παραλία.Χρησιμοποιείτε σε κάποιες περιπτώσεις και δεύτερη συσκευή;

εβαλε κανεις την flip case να δουμε?

2 προχειρες φωτο:

http://i50.tinypic.com/mjxnk5.jpg

http://i46.tinypic.com/2m345uf.jpg

Edited by Superuser
Διόρθωση μεγάλης εικόνας

2 προχειρες φωτο:

http://i50.tinypic.com/mjxnk5.jpg

http://i46.tinypic.com/2m345uf.jpg

H flip είναι όντως εκπληκτική δίνει άλλη Αίγλη στο νοτελι...

Την είδα στον Βαγγέλη φορεμενη και μου άρεσε παρά πολύ...

Edited by Superuser
Διόρθωση μεγάλης εικόνας

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Την είδα στον Βαγγέλη φορεμενη και μου άρεσε παρά πολύ...

Αντε να ερθουν και τα screen protectors γιατι για την ωρα κανουμε αστειους συμβιβασμους με τα κοψιματα.

2 προχειρες φωτο:

Επειδή είμαι έτοιμος να την παραγγειλω, είναι βολικη κατα την διάρκεια των κλήσεων;

2 προχειρες φωτο:

Επειδή είμαι έτοιμος να την παραγγειλω, είναι βολικη κατα την διάρκεια των κλήσεων;

Η αλήθεια δεν είναι πολύ εύχρηστη στο να περπατάς ας πούμε στο δρόμο και να παίρνεις τηλ...

Αλλά είναι τόσο ευκαμπτη που γυρίζει το πάνω καπάκι όλο στο πίσω μέρος και πιάνεις το τηλ χωρίς δυσκολίες...

Για κάποιους ίσως και όχι αδικαιολόγητα να μην φανεί χρηστική...

Εγώ την είχα στο Note και στο S3 και δεν την αλλάζω με τίποτα...

Δίνει άλλη Αίγλη στο τηλ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

καλησπερα παιδια.οντως φαν πια των galaxy και εχοντας ηδη το s3,ειδα τον γιγαντα 2 σε εναν φιλο.αυτο που εχω να πω κατα την γνωμη μου ειναι πως το "κινητο"εξαντλειτε απο θεμα μεγεθους στο τριαρι.το νοτελι2 ειναι υπερβολη των υπερβολων.αν θελει κανεις πανω απο 5 ιντσες να στραφει στα ταμπλετ η να περιμενει τις ευκαμπτες οθονες του μελλοντος

.οσο φοβερο και να ειναι δεν ειναι για καθημερινη χρηση.σε λιγο θα κουβαλαμε βαλιτσα για τα κινητα.που να βαλεις αυτο το πραγμα στο αυτι σου και να μη γελαει ο κοσμος.

:lol:

καλησπερα παιδια.οντως φαν πια των galaxy και εχοντας ηδη το s3,ειδα τον γιγαντα 2 σε εναν φιλο.αυτο που εχω να πω κατα την γνωμη μου ειναι πως το "κινητο"εξαντλειτε απο θεμα μεγεθους στο τριαρι.το νοτελι2 ειναι υπερβολη των υπερβολων.αν θελει κανεις πανω απο 5 ιντσες να στραφει στα ταμπλετ η να περιμενει τις ευκαμπτες οθονες του μελλοντος

.οσο φοβερο και να ειναι δεν ειναι για καθημερινη χρηση.σε λιγο θα κουβαλαμε βαλιτσα για τα κινητα.που να βαλεις αυτο το πραγμα στο αυτι σου και να μη γελαει ο κοσμος.

Καλημέρα, αυτα που γραφεις είναι υποκειμενικά... το αν εσενα δεν σε βολεύει ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο , τωρα οσον αφορά το γέλιο τον γύρο ν μου με αφήνει αδιάφορο εμενα διότι τηλέφωνά αγόραζα παντα για παρτι μου κ οχι για τους γυρο μου.

ΥΓ.

Δεν εχω δει κανεναν να γελαει.

giphy.gif

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για όλους... Εμείς που το προτιμούμε έχουμε τους λόγους μας πίστεψέ με. Επίσης δεν έχουμε το παραμικρό θέμα κομπλεξισμου με το μέγεθος τουναντίον μάλιστα!! Ο κόσμος που γελάει τόσο ξέρει δεν παρεξηγουμε κανέναν ;)

και μενα τι με νοιαζει αν γελαει ο κοσμος?ελατε ρε παιδια παιρνετε κινητο συμφωνα με την αποψη των γυρω?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Κλασικο ιδιωμα την Ελληνων. "Ελα μωρε, θα γελαει ο κοσμος...", μια πτυχη του που εχουμε οδηγηθει σημερα.

Δε ζουμε τη ζωη μας, ζουμε τη ζωη του γειτονα...

Εσυ φιλος θα επρεπε να το αγρασεις γιατι ειναι "@monster"...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άσε τους γύρω να γελάνε και όταν καθήσετε για ένα καφέ και θέλετε να δείτε κάτι στο ίντερνετ άστους να βγάλουν τα μάτια τους στο iphone. Καρφί δε μας καίγεται!

Για την flip μια ερώτηση. Είδα στην αντίστοιχη του πρώτου Note, η flip στο πίσω μέρος της ήταν λίγο πιο ψηλή ώστε να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με την κάμερα και ακουμπάει όταν το αφήνεις. Ισχύει το ίδιο τώρα;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)