Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως βλέπετε την κεντρική μου οθονουλα?

http://imageshack.us/a/img812/7811/20121004210840.png

giphy.gif

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να μην γινόμαστε και γραφικοί η συσκευή απλά Δεν Υπάρχει...είναι Απίστευτη!!!:D

Είμαι τυχερός γιατί η θήκη ζώνης της Pdair του Note 1 ταιριάζει μια χαρά με το εργαλείο, οπότε εγώ είμαι εντάξει με θήκη. Το γκρι τελικά φαίνεται πολύ καλύτερο από τις φωτο και τα βίντεο, το υλικό στο καπάκι όμως είναι μάπα και γλιστράει αν ιδρώσει λίγο το χέρι (που θα ιδρώσει απο το πολύ κρατημα...:p)

Άντε κανα δυό μέρες στρώσημο και πάμε για Omega...:D

Πως βλέπετε την κεντρική μου οθονουλα?

http://imageshack.us/a/img812/7811/20121004210840.png

Πολύ ωραία.Ποιο κινητό έχεις;:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Όλα μπλε. Αν δεν χαλάσω την οθόνη σε 2 χρόνια θα σκάσω.

Αν και σε ένα χρόνο θα βγει το 3 ...

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Πολύ ωραία.Ποιο κινητό έχεις;:)

Μα φυσηκα Note 2 τι άλλο ?:lol:

giphy.gif

Εναι η κορυφαια συσκευη της σαμμυ και φυσικα με την κορυφαια αυτονομια. Μετα απο 40 λεπτα πλοηγηση με wifi κοιταξα την μπαταρια και λεω ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? Να μην εχω καβαντζα τον φορτιστη μαζι μου μη μεινω . . . Ομορφιες πολλες:D

Ειπα να περιμενω 1 μηνα μηπως και αληθευουν οι φημες οτι το 5" της htc θα ειναι το nexus 5. Με ολα αυτα που διαβαζω δυσκολα θα περιμενω.....

Το μονο που περιμενω ειναι τιμη απο ελληνικο καταστημα <600 και το αγοραζω! (να μη τρεχω στη ΔΟΥ για εναρξη ενδοκοινωτικων συναλλαγων...)

Ειπα να περιμενω 1 μηνα μηπως και αληθευουν οι φημες οτι το 5" της htc θα ειναι το nexus 5. Με ολα αυτα που διαβαζω δυσκολα θα περιμενω.....

Το μονο που περιμενω ειναι τιμη απο ελληνικο καταστημα <600 και το αγοραζω! (να μη τρεχω στη ΔΟΥ για εναρξη ενδοκοινωτικων συναλλαγων...)

Δεν έχουν καμία σχέση τα κινητά με το Note2..

Είναι αλλού :)

Προσπαθώ και από το note αλλά και από το S3 να στείλω εικόνα από το what's aps αλλά δεν την στέλνει...

Ξέρει κάνεις γιατί?

Δεν το είχα προσέξει πριν με ics αν λειτουργούσε γιατί χρησιμοποιώ το viber όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.Αλλά αν Ξέρει κάποιος ας μας πει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Προσπαθώ και από το note αλλά και από το S3 να στείλω εικόνα από το what's aps αλλά δεν την στέλνει...

Ξέρει κάνεις γιατί?

Δεν το είχα προσέξει πριν με ics αν λειτουργούσε γιατί χρησιμοποιώ το viber όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.Αλλά αν Ξέρει κάποιος ας μας πει...

δουλεύει κανονικά. μαλλον εφαγε φλασια.....καντο απεγκατάσταση,σβησε και τον φακελο απο το κιν τελείως και ξανα περνα το

δουλεύει κανονικά. μαλλον εφαγε φλασια.....καντο απεγκατάσταση,σβησε και τον φακελο απο το κιν τελείως και ξανα περνα το

Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει ούτε στο s3...

Μηνύματα γραπτά και τα σμαιλ που έχει τυποποιημένα κανονικά...

Φωτο όμως δεν στέλνει...

Παίδες καλησπέρα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χτυπήσω το Note II (το λευκό είναι κουκλί) και έχω μερικές ερωτήσεις. Θα είναι το πρώτο μου Samsung και το πρώτο μου Android, ερχόμενος απ' τον γυάλινο και αποστειρωμένο κόσμο του iPhone 4! Όπως καταλαβαίνετε, η μετάβαση θα είναι το λιγότερο "τολμηρή"... Πάμε στις ερωτήσεις:

1. Στο eXpansys το έχουν 670 € από 700 που είχε αρχικά. Αναμένουμε κάποια σημαντική μείωση σε περίπου 1+ μήνα ή να το χτυπήσω από τώρα και να το χαρώ;

2. Είδα την official flip-case της Samsung και την ερωτεύτηκα! Την έχει πάρει κάποιος από εσάς κι αν ναι από πού και πόσο; Πώς τη βλέπετε; Αξίζει; Θέλω κάτι λιτό, απλό και χρηστικό, που να μου δίνει άμεση πρόσβαση στο κινητό όταν το χρειάζομαι. Η εναλλακτική είναι μια όμορφη δερμάτινη θήκη τύπου "pouch" όπως οι πανέμορφες θήκες Zero-series της Beyza Cases, οι οποίες όμως δεν έχουν βγει ακόμα για το Note II.

3. Έχω όλες τις επαφές και το ημερολόγιό μου στο MS Outlook 2010 στο PC μου. Μιλάμε για εκατοντάδες επαφές με πλήρη ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα, emails, διευθύνσεις, IM addresses, γενέθλια και άλλες πληροφορίες. Στο iPhone 4 που έχω τώρα όλα αυτά συγχρονίζονται άψογα μέσω iTunes και υπάρχει αμφίδρομος συγχρονισμός μεταξύ συσκευής και PC. Με το Note II πώς γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποιο s/w τύπου iTunes που εγκαθιστούμε (ακούω για κάποιο "Kies" ή κάτι τέτοιο); Θα μπορέσω να έχω πλήρη και αμφίδρομο συγχρονισμό επαφών και ημερολογίου μεταξύ Note II και PC (Outlook 2010); Υπάρχει και η εναλλακτική να τα ανεβάσω όλα στο Gmail. Πιστεύετε πως είναι καλύτερα έτσι; Είμαι υπερβολικά τελειομανής με τις επαφές μου και θέλω τα πάντα να περνάνε τέλεια στη συσκευή, με πλήρεις και τονισμένους ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς corruptions και άλλα θέματα. Το iPhone 4 είναι άψογο στον τομέα αυτόν. Θα έχω πρόβλημα με το Note II;

Η συσκευή είναι άκρως ελκυστική, τόσο που εκπλήσσομαι με την επιλογή μου, δεδομένης της θέσης μου κατά των μεγάλων συσκευών, πράγμα που έχω υπερασπιστεί έντονα εδώ στο myPhone.gr. Σίγουρα το μέγεθός του είναι μεγάλο και ξέρω ότι θα με δυσκολέψει στην αρχή, αλλά πιστεύω και ελπίζω πως τα πολλά υπέρ του θα το αντισταθμίσουν αυτό. Η σειρά Note έχει δημιουργήσει μια δική της κατηγορία (ας την πούμε "tab-phone") και εκεί το Note II παίζει μόνο του. Είναι δύσκολο να του αντισταθείς...

Αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ για τα φώτα σας και συγγνώμη για τις newbie Qs!

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784

Η ''Βίβλος 2'' ξεκίνησε!!!Τωρα και με ψηφοφορια!!!:p

Φυσικά θα προστεθούν πολλά ακόμα.....Σύντομα.....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια εχω στα χερια μου (η καλυτερα φορεμενη στο κινητο) μια gray flip cover case (original)... προπαραγωγης (ναι, συνεβη κι αυτο :lol:).

Εντυπωσεις:

ΕΥΤΥΧΩΣ εχει κι αυτη (οπως και του 1) πιο παχυ ποιοτικο πισω καπακι και φορωντας τη στο κινητο το κανει κοσμημα, πραγματικα!

Αποκτα αψογη αισθηση - εμφανιση και το προστατευει.

Θα προτιμουσα να μην ειναι glossy η πλατη, αλλα μετα απο κανα τριμηνο αν χρειαστει την αντικαθιστω.

Ειναι πιο ποιοτικη απο την αντιστοιχη του προκατοχου της (note 1) και δενει πολυ ομορφα με το κινητο.

Το πρωι θα ανεβασω φωτο.

Εντωμεταξυ, ηρθε σε κανεναν σας tracking number απο handtec? Κανονικα σημερα θα επρεπε να γινει αποστολη.

Ρωταω γιατι περιμενω ενα κομματι για μενα και ενα για το Χαρη εδω...

Παιδια εχω στα χερια μου (η καλυτερα φορεμενη στο κινητο) μια gray flip cover case (original)... προπαραγωγης (ναι, συνεβη κι αυτο :lol:).

Εντυπωσεις:

ΕΥΤΥΧΩΣ εχει κι αυτη (οπως και του 1) πιο παχυ ποιοτικο πισω καπακι και φορωντας τη στο κινητο το κανει κοσμημα, πραγματικα!

Αποκτα αψογη αισθηση - εμφανιση και το προστατευει.

Θα προτιμουσα να μην ειναι glossy η πλατη, αλλα μετα απο κανα τριμηνο αν χρειαστει την αντικαθιστω.

Ειναι πιο ποιοτικη απο την αντιστοιχη του προκατοχου της (note 1) και δενει πολυ ομορφα με το κινητο.

Το πρωι θα ανεβασω φωτο.

Εντωμεταξυ, ηρθε σε κανεναν σας tracking number απο handtec? Κανονικα σημερα θα επρεπε να γινει αποστολη.

Που την βρήκες ρε παιδί μου...

Αύριο θα την δω από κοντά...κατά τις 7 θα είμαι εκεί...

Αν θα είχες και μια σε λευκό την πλήρωνα αδρά...

Ελα επισημη δευτερη (μετα το xda) repack της στοκ laie οπως τη γεννησε η μανα της

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1875311

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Που την βρήκες ρε παιδί μου...

Αύριο θα την δω από κοντά...κατά τις 7 θα είμαι εκεί...

Αν θα είχες και μια σε λευκό την πλήρωνα αδρά...

Νικο την ειδα και τη λευκη, πολυ ομορφη...

@afilopou

Πραγματικα δουλευει τοσο καλο το νοτελι (2) που το ΣΚ θα ασχοληθω μονο με ρουταρισμα κι αυτο μονο και μονο για να δουλεψουν οι εφαρμογες που το απαιτουν και να αφαιρεσω 2-3 αχρηστα πραγματα...

Edited by v@gelis

3. Έχω όλες τις επαφές και το ημερολόγιό μου στο MS Outlook 2010 στο PC μου. Μιλάμε για εκατοντάδες επαφές με πλήρη ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα, emails, διευθύνσεις, IM addresses, γενέθλια και άλλες πληροφορίες. Στο iPhone 4 που έχω τώρα όλα αυτά συγχρονίζονται άψογα μέσω iTunes και υπάρχει αμφίδρομος συγχρονισμός μεταξύ συσκευής και PC. Με το Note II πώς γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποιο s/w τύπου iTunes που εγκαθιστούμε (ακούω για κάποιο "Kies" ή κάτι τέτοιο); Θα μπορέσω να έχω πλήρη και αμφίδρομο συγχρονισμό επαφών και ημερολογίου μεταξύ Note II και PC (Outlook 2010); Υπάρχει και η εναλλακτική να τα ανεβάσω όλα στο Gmail. Πιστεύετε πως είναι καλύτερα έτσι; Είμαι υπερβολικά τελειομανής με τις επαφές μου και θέλω τα πάντα να περνάνε τέλεια στη συσκευή, με πλήρεις και τονισμένους ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς corruptions και άλλα θέματα. Το iPhone 4 είναι άψογο στον τομέα αυτόν. Θα έχω πρόβλημα με το Note II;

Κωστή δύσκολα τα πράγματα με τον outlook.

Για δες αυτο. http://www.android-sync.com/

Δεν κανει air sync.χρειαζεται οπωσδήποτε καλώδιο.

Μετα μπορείς να πάρεις τις επαφές και ημερολόγια με εξαγωγή απο τον outlook και εισαγωγή στο gmail όμως έτσι δεν υπάρχει μεταξυ τους συγχρονισμός.

Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε αφήσει τον outlook εδω και χρόνια. Τα έχουμε όλα στο gmail.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστή δύσκολα τα πράγματα με τον outlook.

Για δες αυτο. http://www.android-sync.com/

Δεν κανει air sync.χρειαζεται οπωσδήποτε καλώδιο.

Μετα μπορείς να πάρεις τις επαφές και ημερολόγια με εξαγωγή απο τον outlook και εισαγωγή στο gmail όμως έτσι δεν υπάρχει μεταξυ τους συγχρονισμός.

Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε αφήσει τον outlook εδω και χρόνια. Τα έχουμε όλα στο gmail.

Εγώ πάντως μια χαρά το δουλεύω το outlook εδώ και πολλά χρόνια. Τον συγχρονισμό τον κανω μέσω gsync. Τα ανεβάζει αυτόματα στο gmail.

Νικο την ειδα και τη λευκη, πολυ ομορφη...

@afilopou

Πραγματικα δουλευει τοσο καλο το νοτελι (2) που το ΣΚ θα ασχοληθω μονο με ρουταρισμα κι αυτο μονο και μονο για να δουλεψουν οι εφαρμογες που το απαιτουν και να αφαιρεσω 2-3 αχρηστα πραγματα...

Συμφωνω απλα να υπαρχει και μια μαμα καλου κακου

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παίδες καλησπέρα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χτυπήσω το Note II (το λευκό είναι κουκλί) και έχω μερικές ερωτήσεις. Θα είναι το πρώτο μου Samsung και το πρώτο μου Android, ερχόμενος απ' τον γυάλινο και αποστειρωμένο κόσμο του iPhone 4! Όπως καταλαβαίνετε, η μετάβαση θα είναι το λιγότερο "τολμηρή"... Πάμε στις ερωτήσεις:

1. Στο eXpansys το έχουν 670 € από 700 που είχε αρχικά. Αναμένουμε κάποια σημαντική μείωση σε περίπου 1+ μήνα ή να το χτυπήσω από τώρα και να το χαρώ;

2. Είδα την official flip-case της Samsung και την ερωτεύτηκα! Την έχει πάρει κάποιος από εσάς κι αν ναι από πού και πόσο; Πώς τη βλέπετε; Αξίζει; Θέλω κάτι λιτό, απλό και χρηστικό, που να μου δίνει άμεση πρόσβαση στο κινητό όταν το χρειάζομαι. Η εναλλακτική είναι μια όμορφη δερμάτινη θήκη τύπου "pouch" όπως οι πανέμορφες θήκες Zero-series της Beyza Cases, οι οποίες όμως δεν έχουν βγει ακόμα για το Note II.

Η συσκευή είναι άκρως ελκυστική, τόσο που εκπλήσσομαι με την επιλογή μου, δεδομένης της θέσης μου κατά των μεγάλων συσκευών, πράγμα που έχω υπερασπιστεί έντονα εδώ στο myPhone.gr. Σίγουρα το μέγεθός του είναι μεγάλο και ξέρω ότι θα με δυσκολέψει στην αρχή, αλλά πιστεύω και ελπίζω πως τα πολλά υπέρ του θα το αντισταθμίσουν αυτό. Η σειρά Note έχει δημιουργήσει μια δική της κατηγορία (ας την πούμε "tab-phone") και εκεί το Note II παίζει μόνο του. Είναι δύσκολο να του αντισταθείς...

Αυτά προς το παρόν, ευχαριστώ για τα φώτα σας και συγγνώμη για τις newbie Qs!

3. Το outlook καλό χρυσό άγιο ΑΛΛΑ δεν είναι και το ποιο ευχρηστο... Anyway στο ψητό ... Μπορείς πολύ εύκολα να ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ τα πάντα από το OUTLOOK σαν export αρχειο , ενα για τις επαφες , ενα για ημερολογιο κτλ ΚΑΙ για να γίνει η ζωή σου ΑΠΕΙΡΑ ΑΠΛΗ θα φτιάξεις ένα google account( ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ) (αν και γίνεται και με hotmail ) θα πάρεις τα αρχειάκια και θα τα κάνεις IMPORT καθε ένα σε καθε ενοτητα του email σου... Δηλαδή τις επαφες που έσωσες θα ενημερώσεις το πεδιο επαφες του mail κτλ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ υπάρχει κάποια ασυμφωνία στα πεδία εαν δεν τα τραβήξεις σωστά ... αλλα στη τελική κάτσε και έλεγξέ τα ΜΙΑ ΦΟΡΑ και θα είναι ΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !! τώρα μόλις πάρεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ANDROID απλά πας στα accounts και προσθέτεις το google account που έφτιαξες... σε λίγο θα έχουν ενημερωθεί όλα... ΤΟ ΚΙΕΣ να σου πώ δεν θα το χρειάζεσαι απο κει και πέρα... εγω χρησιμοποιώ το MobileGO της Wondershare που κάνει διαχείρηση σε όλα τα τηλέφωνα...εαν υποστηρίζει iphone μπορεις και μέσω MobileGO να κάνεις το Tranfer ΧΩΡΙΣ να ΜΠΛΕΞΕΙΣ το outlook...

Μερικές απορίες για τους φρέσκους κατόχους:

Έχετε δοκιμάσει το S-Voice, λέει τίποτα? Και κυρίως αν μπορεί να λειτουργήσει σωστά με κάποιο bluetooth Headset... τι ενέργειες θα μπορούσα να κάνω χωρίς να ακουμπήσω το κινητό?

Απλώς....Κωστας

Μερικές απορίες για τους φρέσκους κατόχους:

Έχετε δοκιμάσει το S-Voice, λέει τίποτα? Και κυρίως αν μπορεί να λειτουργήσει σωστά με κάποιο bluetooth Headset... τι ενέργειες θα μπορούσα να κάνω χωρίς να ακουμπήσω το κινητό?

Φυσικά πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο στο bt για να ενεργοποιηθεί. Μετά μπορείς να το μιλάς για να ακούσει την επόμενη σου εντολή.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Τιποτα Βαγγελη... ακομα περιμενουμε. Κανονικα έπρεπε να ειχε σταλει απο χθες...

Τιποτα Βαγγελη... ακομα περιμενουμε. Κανονικα έπρεπε να ειχε σταλει απο χθες...

Ούτε σε μένα ήρθε tracking από handtec. Έχω παραγγείλει μια γκρι..

Το κόβω να μην την είχαν ετοιμοπαράδοτη και να περιμένουν να παραλάβουν.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)