Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν μάγκες μιας κ το εχω απ το πρωί να πω αυτό που παρατήρησα -

Στην επανεκκίνηση είδα redraw κ οι (apex-nova-holo) πάλη κάνουν το γνωστό θέμα με την JB και το glow:mad:

Φανταζομαι με apex-nova θα συνεχιζει να υπαρχει προβλημα μιας και στο s3 η sammy απο οτι θυμαμαι "αρνιοταν" να δωσει το fix.Ειδες redraw στον tw?3 μερες τωρα ουτε μισο δεν εχω δει.

Καποιος φιλος πιο πανω ρωτησε για το παιχνιδι Horn που ειναι προσφορα στα 25 cents.Δεν θα το αγοραζα γιατι πολυ απλα δεν ειναι συμβατο με ολα τα κινητα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φανταζομαι με apex-nova θα συνεχιζει να υπαρχει προβλημα μιας και στο s3 η sammy απο οτι θυμαμαι "αρνιοταν" να δωσει το fix.Ειδες redraw στον tw?3 μερες τωρα ουτε μισο δεν εχω δει.

Καποιος φιλος πιο πανω ρωτησε για το παιχνιδι Horn που ειναι προσφορα στα 25 cents.Δεν θα το αγοραζα γιατι πολυ απλα δεν ειναι συμβατο με ολα τα κινητα

Ρε παίδες τι πρόβλημα υπάρχει με Νόβα κτλ; ρωτάω γιατί στο πρώτο νοτελι μετά το τελευταίο του update είναι βούτυρο.

Ότι καλύτερο.

Sent from my note

Έβγαλε σε κανέναν από εσάς ενημέρωση λογισμικού? Μόλις το πήρα και δίπλα μου ένας άλλος κύριος που το πήρε και αυτός το έβαλε για συγχρονισμό και του έβγαλε ενημέρωση λογισμικού. Εγώ τώρα πάω σπίτι για να τσεκάρω

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Κάνει αναζήτηση για πρόσφατο λογισμικό αλλά δεν βρίσκει και σου λέει πως έχεις το πιο πρόσφατο.

Τουλάχιστον σε μένα αυτό έκανε

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Δευτερος κυκλος φορτισης-εκφορτισης

@freddy οταν εχεις βαλει καποιο transparent widget στην οθονη και σκρολαρεις απο τη μια στην αλλη τοτε το widget δεν παραμενει transparent.Οταν βγηκαν τα sources του i9305 τα παιδια στο xda το διορθωσαν (αν θυμαμαι ενα .lib αρχειο ηθελε) αλλα η samsung κοιμαται.Ελπιζω οταν βγει η jb για το note1 να το εχουν φτιαξει γιατι τα ιδια θα αντιμετωπισεις

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Το παρηγγειλα το πρωι που σημαινει οτι αυριο θα το εχω στα χερια μου(μαλλον) :happy: .επισης σημαινει οτι θα εχω το note 1 ,to s3 ,και το note 2 μαζι..χορηγος samsung κανονικα...:rolleyes: ..θα το δω και θα σας πω διαφορες με τα αλλα..;)

Το αλλαξα στο Γερμανικο οταν ηρθε την Παρασκευή, μιας και τα ΟΤΑ βγαίνουν σε γενικές γραμμές πρωτα εκει.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής πριν λίγο με χάρη, ευθύμη.

Βέβαια η καλή παρέα δεν άφησε πολύ χρόνο για συγκριτικά τεστ με το sgiii που έχω εγώ κι ο ευθύμης.

Κάποια λίγα θέματα όμως συγκρίναμε..

Λοιπόν, note ii vs sgsiii...

Note ii:

Καλύτερο σήμα wifi.

Καλύτερο λευκό.

Ποιο άμεσο άνοιγμα dialer, contracts.

Πιο βολικό home button.

Απίστευτη μπαταρία.

Sgsiii:

Για κλάσματα δευτερολέπτου άνοιγε πιο γρήγορα κάποιες βαριές σελίδες.

Συνολικά η εμπειρία Spen έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το note i.

Και κάτι που ξέχασα να πω...η μπαταρία του είναι απίστευτη...:p

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το Samsung Galaxy Note II αναμένεται να δοθεί στην αγορά το 2ο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου με προτεινόμενη τιμή τα 699€.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co. Ltd αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μία πρωτοπόρο εταιρεία στις τεχνολογίες των ημιαγωγών, των τηλεπικοινωνιών, των ψηφιακών μέσων και των τεχνολογιών ψηφιακής σύγκλισης, με ενοποιημένες πωλήσεις που ανήλθαν στα 143,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2011. Η εταιρεία, που απασχολεί περίπου 206.000 άτομα σε περισσότερα από 197 γραφεία σε 72 χώρες, αποτελείται από δύο βασικούς τομείς, τους Digital Media & Communications και Device Solutions, οι οποίοι απαρτίζονται από εννέα ανεξάρτητους επιχειρηματικούς τομείς: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging και Memory, System LSI, LED. Αναγνωρισμένη για την ηγετική προσφορά της σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών κριτηρίων, η Samsung Electronics αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο σύμφωνα με το Δείκτη Αειφορίας 2011 του Dow Jones (2011 Dow Jones Sustainability Index). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.samsung.com/gr .

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

εχει καποιος ασφαλη εκτιμηση για την μπαταρια?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εχει καποιος ασφαλη εκτιμηση για την μπαταρια?

Νικόλα μου ότι ακούγεται είναι αλήθεια.Δε θα μπορουσε να ειναι και αλλιώς αλλωστε με 3100mAh...

Όση ώρα καθόμασταν με τα παιδιά και πιέζαμε το Note αλλά και το sgsiii, 1% έπεφτε το Note,2% έπεφτε το δικό μου!

Και ακόμα δεν έχει στρώσει η μπαταρία του Χάρη!

Follow me on XDA

Νικόλα μου ότι ακούγεται είναι αλήθεια.Δε θα μπορουσε να ειναι και αλλιώς αλλωστε με 3100mAh...

Όση ώρα καθόμασταν με τα παιδιά και πιέζαμε το Note αλλά και το sgsiii, 1% έπεφτε το Note,2% έπεφτε το δικό μου!

Και ακόμα δεν έχει στρώσει η μπαταρία του Χάρη!

πολυ καλο πολυ καλο

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εχει βρει κανεις τις επισημες θηκες σε κυκλοφορια?

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Το Samsung Galaxy Note II αναμένεται να δοθεί στην αγορά το 2ο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου με προτεινόμενη τιμή τα 699€.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co. Ltd αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μία πρωτοπόρο εταιρεία στις τεχνολογίες των ημιαγωγών, των τηλεπικοινωνιών, των ψηφιακών μέσων και των τεχνολογιών ψηφιακής σύγκλισης, με ενοποιημένες πωλήσεις που ανήλθαν στα 143,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2011. Η εταιρεία, που απασχολεί περίπου 206.000 άτομα σε περισσότερα από 197 γραφεία σε 72 χώρες, αποτελείται από δύο βασικούς τομείς, τους Digital Media & Communications και Device Solutions, οι οποίοι απαρτίζονται από εννέα ανεξάρτητους επιχειρηματικούς τομείς: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging και Memory, System LSI, LED. Αναγνωρισμένη για την ηγετική προσφορά της σε ένα ευρύ φάσμα οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών κριτηρίων, η Samsung Electronics αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο σύμφωνα με το Δείκτη Αειφορίας 2011 του Dow Jones (2011 Dow Jones Sustainability Index). Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.samsung.com/gr .

Μα ειναι λογικο φιλοι μου... Οταν κυκλοφορισε το 1 ηταν σ'αυτη την τιμη δεν γινεται το 2 να κυκλοφορισει λιγοτερο... Απλα τωρα περιμενουμε απο amazon και σκρουτζομαγαζα μετα απο καποιους μηνες

kTm Duke 690

Το αλλαξα στο Γερμανικο οταν ηρθε την Παρασκευή, μιας και τα ΟΤΑ βγαίνουν σε γενικές γραμμές πρωτα εκει.

Αληθεια ομως μονο η αλλαγη του csc βοηθαει σε κατι?Ακομα και αν αλλαξεις σε dbt ειναι πιθανο να σου βγαλει το OTA και οταν παει στο recovery να κανει το install να κολλησει μιας και μπορει να απαιτει διαφορετικο modem.

Ηλια,Ευθυμη ο Χαρης το γκρι εχει?Αν ναι πως σας φανηκε το χρωμα?

Για την μπαταρια απλα εχω να πω τα καλυτερα,επισης

Edited by afilopou

Αληθεια ομως μονο η αλλαγη του csc βοηθαει σε κατι?Ακομα και αν αλλαξεις σε dbt ειναι πιθανο να σου βγαλει το OTA και οταν παει στο recovery να κανει το install να κολλησει μιας και μπορει να απαιτει διαφορετικο modem.

Ηλια,Ευθυμη ο Χαρης το γκρι εχει?Αν ναι πως σας φανηκε το χρωμα?

Για την μπαταρια απλα εχω να πω τα καλυτερα,επισης

Άρεσε και στους 2 το γκρι του Χάρη.Όμορφο, διαφορετικό απο το μαύρο.Τελικά δε μετανιώσαμε για τη παραγγελία και το χρώμα!

Βεβαια δε γνωρίζω πως είναι το λευκό, αλλα αφού άρεσε το γκρι, no problem...;)

Επίσης, προσωπικά, ούτε κατάλαβα ότι το Note ii είναι μεγαλύτερο απο το i, αλλά επίσης δε κατάλαβα τη διαφορά που λένε στο χέρι, ότι δηλαδή το κρατάς πιο άνετα.Σε μένα φάνηκε ότι κρατουσα το Note i που είχα μέχρι πριν λίγους μήνες...:)

Follow me on XDA

Άρεσε και στους 2 το γκρι του Χάρη.Όμορφο, διαφορετικό απο το μαύρο.Τελικά δε μετανιώσαμε για τη παραγγελία και το χρώμα!

Βεβαια δε γνωρίζω πως είναι το λευκό, αλλα αφού άρεσε το γκρι, no problem...;)

Επίσης, προσωπικά, ούτε κατάλαβα ότι το Note ii είναι μεγαλύτερο απο το i, αλλά επίσης δε κατάλαβα τη διαφορά που λένε στο χέρι, ότι δηλαδή το κρατάς πιο άνετα.Σε μένα φάνηκε ότι κρατουσα το Note i που είχα μέχρι πριν λίγους μήνες...:)

εμενα μου φανηκε οτι το 2 το κρατας και πιο ανετα στο χερι!:)

παντως elthis οπως εγραψα και πιο πανω αν τα βαλεις διπλα διπλα τα νοτελια στο ενα φαινεται πιο χοντρη η οθονη! εχει πολυ πλακα!:lol:

Παιδια τα φωτα σας λιγο.

Ειμαι ειδη κάτοχος του S3 και απο σήμερα και του note2.

Ενω εβαζα και διαμορφωνα εφαρμογές στο νοτελι ξαφνικα μου γύρισε στο background που εχω στο s3 χωρις να κανω τίποτα καθως και μου βρήκε και μπήκε στο wifi με κωδικό χωρις να τον βάλω εγω.

Εχω την εντυπωση πως πηρε ρυθμίσεις που εχω στο s3..

Πως εγινε αυτο???

Παιδια τα φωτα σας λιγο.

Ειμαι ειδη κάτοχος του S3 και απο σήμερα και του note2.

Ενω εβαζα και διαμορφωνα εφαρμογές στο νοτελι ξαφνικα μου γύρισε στο background που εχω στο s3 χωρις να κανω τίποτα καθως και μου βρήκε και μπήκε στο wifi με κωδικό χωρις να τον βάλω εγω.

Εχω την εντυπωση πως πηρε ρυθμίσεις που εχω στο s3..

Πως εγινε αυτο???

Έγινε συγχρονισμός με τον Gmail ή τον Samsung λογαριασμό σου...

Edited by elthis

Follow me on XDA

Έγινε συγχρονισμός με τον Gmail λογαριασμό σου...

ο συγχρονισμός κραταει και τους κωδικους απο το wifi?:confused:

δεν το ηξερα αυτο!

εγω τα επανέφερα αυτα με το τιτανιουμ!

πως γινεται αυτο ρε παιδες?

ο συγχρονισμός κραταει και τους κωδικους απο το wifi?:confused:

δεν το ηξερα αυτο!

εγω τα επανέφερα αυτα με το τιτανιουμ!

πως γινεται αυτο ρε παιδες?

Ναι, κρατάει backup κωδικούς απο wifi, κρατάει κάποιες απο τις ρυθμίσεις, επαναφέρει το wallpaper, επαναφέρει apps απο play store κτλ.

Follow me on XDA

Ναι, κρατάει backup κωδικούς απο wifi, κρατάει κάποιες απο τις ρυθμίσεις, επαναφέρει το wallpaper, επαναφέρει apps απο play store κτλ.

Δεν το εκανε στον συνχρονισμο του emai η του Samsung λογαριασμού μου.

Το εκανε αρκετα μετα που εβαζα τους browser...

Περίεργο μου φαίνεται.

μπορεις πχ να επαναφερεις μονο τους κωδικους πχ απο το wifi η πρεπει να φας στην μαπα αναγκαστικά ολο το πακετο?:p

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)