john74 Δημοσιεύτηκε May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 28, 2004 Apo poy mehri poy ftasate se mia mera se monoimero me to aytokinito/Motosykleta sas ktl ktl ,posa KM kanate, kai me ti to kanate????Ego eho kanei Athina-Thessaloniki-Athina se mia mera me to CBR1100 XX diladi peripoy 1100km,episis prin 4 hronia perasa Voreia Italia(Lago di garda)-Aystria kai Elvetia mehri synora Galias (Neuchatel) se 16 ores odygiseis (1300km+)den to xana kano me tipota omos...ESEIS mehri poy ftasate kai posa hiliometra kanate??? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 'Ασε έχω μεγάλη ιστορία σε μακρυνά ταξίδια και τα γουστάρω με την μία. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1)Την διαδρομή που έκανες και εσύ Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε μία μέρα την έχω κάνει 4 φορές! 2) Σικάγο-Μιάμι σε 22 ωρές σερί (μαζί με στάσεις) 2250κμ!!! Γουστάρω αφάνταστα να οδηγώ την νύχτα με ξεκουράζει αντί να με κουράζει. Αυτοκίνητο BMW M3 μοντέλο 1995. 3) Σικάγο-Μόντρεαλ (για να δω Φορμουλα 1) σε 15 ώρες περίπου 1700 km. Αυτοκίνητο: Ford Focus. 4) Το γύρο Γαλλιά, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία σε 3 μέρες περίπου 1500km την ημέρα. Aυτοκίνητο: Opel Corsa 1.7 turbodiesel. 5) 'Ολα τα παραπάνω είναι τα ταξίδια που έχουν σπάσει το φράγμα των 1000km/μέρα. Για τα υπόλοιπα άστα πολλά. Γελάω με τους δικούς μου καμια φορά που κάνουν ολόκληρες ετοιμασίες για να πάνε κάπου 200km μακρυά, ενώ για μένα πλέον έχει γίνει βόλτα μέχρι το περίπτερο. Στα περισσότερα από τα ταξίδια είχα παρέα αλλά κανείς άλλος δεν πήρε το τιμόνι μιας και μισώ να είμαι συνοδηγός, οπότε όλα τα χιλιόμετρα ήταν δικά μου. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOS11 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 megaliteres apostasis poy exo kani xanthi a8ina ke a8ina xanthi af8imeron piha ida to neofenito eggonaki moy :)) ke afti ti diadromi tin kano akomi taktika zirixi amsterntam xanthi voydapesti 3 fores to exo kani afto gia F 1 xanthi roymania ke pola ta opia den ta 8imame me moto GOLDWING 1500cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tupac Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Megaliteri apostasi einai dusseldorf(germania) - ouranoupoli (xalkidiki). ?Me mia mercendes 2000 kivika se 1,5 mera me stasi Παράθεση 2pac forever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefP Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Μια φορά το έκανα & δεν το ξανακάνω... Ξεκίνησα απο το Ροβανιέμι (Βόρεια Φινλανδία) & μέσω Στοκχόλμης & Κοπενχάγης (με μικρό διάλλειμα για το φέρυ μποτ) έφτασα στο Αμβούργο (γύρω στα 1800-1900 χλμ σε 20 ώρες) :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Cape Town - Cairo , 2 εβδομαδες με ψυγειο δεκαπενταμετρο ;) πριν πολλα χρονια αυτο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Tι να πω ρε παιδια! Μπροστα σας ειμαι ασημαντος! 600 κατι χλμ απο Αθηνα σε ενα χωριο προς Αρτα μερια, μεσω Ριου-Αντιριου, εννοειται σε μια μερα. Και Αθηνα-Κιλκις που ειναι παλι πανω απο 600 χλμ νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αθήνα - Ξάνθη και επιστροφή 735 + 735 = 1470 χλμ. συνολικά σε 13 ώρες περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 2 έχετε πει "δεν το ξανακάνω" για μεγάλα ταξίδια στην Ευρώπη... σκεφτόμουν ένα αυθυμερόν, Ιταλία - Γαλλία και πέρασμα σε Αγγλία. Τόσο κουρστικό είναι; Εγώ ζηλεύω! :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 k go zilevo tha thela na pao odikos toso makria alla na min odigo mono ego giati ego exo paei mono mexri xalkida kai... kourastika http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/laugh_2.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (28 Μάι. 2004 , 09:41) Cape Town - Cairo , 2 εβδομαδες με ψυγειο δεκαπενταμετρο ;) πριν πολλα χρονια αυτο Του αλλαξες τα φωτα στο χιλιομετρο φιλε μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (28 Μάι. 2004 , 11:25) 2 έχετε πει "δεν το ξανακάνω" για μεγάλα ταξίδια στην Ευρώπη... σκεφτόμουν ένα αυθυμερόν, Ιταλία - Γαλλία και πέρασμα σε Αγγλία. Τόσο κουρστικό είναι; Εγώ ζηλεύω! :) Τι ζηλευεις βρε συ? Λες να ναι τοσο ευχαριστο να εισαι στο τιμονι 12-15-18 ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 μέχρι τώρα, δεν μπορώ να σκεφτώ την πιθανότητα να βαρεθώ πίσω από το τιμόνι! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (28 Μάι. 2004 , 07:17) 1)Την διαδρομή που έκανες και εσύ Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε μία μέρα την έχω κάνει 4 φορές! Με αεροπλάνο; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Wirelessly posted (Nokia3200/1.0 () Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Athina-Konstantinoupoli, 1150km,anahorisi to proi,afixi to vradaki,kai tin epomeni mera sinexeia gia Agkira, akoma 450km. Genika mou aresoun ta megala taxidia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (28 Μάι. 2004 , 22:58) μέχρι τώρα, δεν μπορώ να σκεφτώ την πιθανότητα να βαρεθώ πίσω από το τιμόνι! i aderfi mou kourazete na kanei tin apostasi xalandri - koropi meta einai dead http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/thud.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 gineka ti perimenis... :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MARIOS11 (28 Μάι. 2004 , 08:28) megaliteres apostasis poy exo kani xanthi a8ina ke a8ina xanthi af8imeron piha ida to neofenito eggonaki moy :)) ke afti ti diadromi tin kano akomi taktika zirixi amsterntam xanthi voydapesti 3 fores to exo kani afto gia F 1 xanthi roymania ke pola ta opia den ta 8imame me moto GOLDWING 1500cc roumania me mihani??me ti gyrises ta podia??ithela kapoioa stigmi kai ego pros boulgaria alla moy lene poy tha moy ti pesoune kai tha moy fane ti mihani...esi pos kai efyges "zontanos"? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (28 Μάι. 2004 , 07:17) 'Ασε έχω μεγάλη ιστορία σε μακρυνά ταξίδια και τα γουστάρω με την μία. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1)Την διαδρομή που έκανες και εσύ Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε μία μέρα την έχω κάνει 4 φορές! 2) Σικάγο-Μιάμι σε 22 ωρές σερί (μαζί με στάσεις) 2250κμ!!! Γουστάρω αφάνταστα να οδηγώ την νύχτα με ξεκουράζει αντί να με κουράζει. Αυτοκίνητο BMW M3 μοντέλο 1995. 3) Σικάγο-Μόντρεαλ (για να δω Φορμουλα 1) σε 15 ώρες περίπου 1700 km. Αυτοκίνητο: Ford Focus. 4) Το γύρο Γαλλιά, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία σε 3 μέρες περίπου 1500km την ημέρα. Aυτοκίνητο: Opel Corsa 1.7 turbodiesel. 5) 'Ολα τα παραπάνω είναι τα ταξίδια που έχουν σπάσει το φράγμα των 1000km/μέρα. Για τα υπόλοιπα άστα πολλά. Γελάω με τους δικούς μου καμια φορά που κάνουν ολόκληρες ετοιμασίες για να πάνε κάπου 200km μακρυά, ενώ για μένα πλέον έχει γίνει βόλτα μέχρι το περίπτερο. Στα περισσότερα από τα ταξίδια είχα παρέα αλλά κανείς άλλος δεν πήρε το τιμόνι μιας και μισώ να είμαι συνοδηγός, οπότε όλα τα χιλιόμετρα ήταν δικά μου. :eek: :eek: nomiza oti ego eimouna MAHIMOS!!!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Zer0cooL24 (28 Μάι. 2004 , 17:26) Τι ζηλευεις βρε συ? Λες να ναι τοσο ευχαριστο να εισαι στο τιμονι 12-15-18 ωρες? pistevo me to katallilo ergaleio einai KA*LA thelo kai ego voreia evropi syntoma alla i douleia moy einai kalokairini ara to heimona me mihani den leei.... :( Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius (28 Μάι. 2004 , 15:48) Με αεροπλάνο; :confused: Όχι 4 φορές ρε συ σε μια μέρα μην τρελαθούμε. Εννοώ Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα σε μία μέρα. Αυτην την φάση 4 φορές. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (29 Μάι. 2004 , 01:12) pistevo me to katallilo ergaleio einai KA*LA thelo kai ego voreia evropi syntoma alla i douleia moy einai kalokairini ara to heimona me mihani den leei.... :( Με το καταληλο εργαλειο ειναι να πας ωραιες βολτες, ωραιες διαδρομες...Οχι να ξημεροβραδιαζεσαι στις εθνικες...Αποψη μου παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOS11 Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (29 Μάι. 2004 , 01:06) roumania me mihani??me ti gyrises ta podia??ithela kapoioa stigmi kai ego pros boulgaria alla moy lene poy tha moy ti pesoune kai tha moy fane ti mihani...esi pos kai efyges "zontanos"? poles fores exo kani aftes tis diadromes mia fora ixa provlima sta skopia enas skopianos troxonomos i8ele na kani volta me ti mixani moy ala ok den ekane kata ta ala den ixa provlima poli pi8anon na pao voyrgaria kyriaki mexri ti deftera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 LOL eseis eiste tsakalia re... Egw to max pou exw paei einai Patra - Peykoxwri Xalkidikis gia diakopes... kapou 800 xlm pernwntas kai apo Thessaloniki gia volta... To fxaristithika einai alitheia... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MARIOS11 (29 Μάι. 2004 , 14:02) poles fores exo kani aftes tis diadromes mia fora ixa provlima sta skopia enas skopianos troxonomos i8ele na kani volta me ti mixani moy ala ok den ekane kata ta ala den ixa provlima poli pi8anon na pao voyrgaria kyriaki mexri ti deftera ela re sy gyrises i soy to efage kanenas FAKE astynomos apo ti Voulgaria ti mihani?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts