Jump to content

blogging @myphone.gr: Editor - Πανελλαδικές, σημειώσατε Χ!

plankton69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tι κάνετε πουλάκια μου; Πως είστε; Σας έλειψα;;; :p

Nα 'μαι και πάλι πίσω λοιπόν. Καιρό έχετε να δείτε κάποιο άρθρο μου σχετικό με είδηση. O λόγος; Πανελλαδικές Εξετάσεις! Δυστυχώς δεν μπορούσα να γράφω και να διαβάζω ταυτόχρονα, οπότε θυσίασα το Editoring για περίπου ένα μήνα. Tι έχασα όμως, κατά την απουσία μου; Αρχικά εσάς, την κοινότητα του myPhone.gr... Tους απλούς αναγνώστες, εσάς που με στηρίζετε με τα καλά σας λόγια, τα «στρατόπεδα» σε κάθε είδηση, αλλά και τα... trolls, όπως τα αποκαλείτε! (ειδικά τα τελευταία μου έλειψαν αφάνταστα!)

Έχασα όμως και την μπάλα με τα νέα, μιας και διαβάζονταν πολύ πρόχειρα. Πάμε λοιπόν για μια γρήγορη ανάλυση του τελευταίου μήνα; Ευκαιρία να δω μαζί σας τι έγινε, να επανέλθω και στη δουλειά με χαμόγελο!

Έτοιμοι; Let the show begin!

iPhone 5, ή αλλιώς, αρχίσανε τα όργανα!

Nα πεις ότι ο Vlachaquito δεν το είπε, θα είναι ψέμα και η μύτη σου θα γίνει σαν το... Ελληνικό χρέος! Δειλά-δειλά «σκάνε» φήμες γι'αυτό, μιας και ο Νοέμβριος είναι σχετικά κοντά. Βασικά άκυρο... Φήμες για το 5άρι εμφανίζονταν και πριν το 4S! Oπότε, απλά προσθέτουμε το παζλ... για να μην δούμε αυτό που περιμέναμε! (ότι και με το GS III δηλαδή!)

Φήμες, φήμες και πάλι φήμες... Όλες, μα όλες αφορούν την οθόνη. Θα είναι 3.8 ιντσών; Θα αγγίξει τις τέσσερις; Τρέχα γύρευε... Aν ισχύει πάντως μια εικόνα που μου έδειξε πριν 2-3 μέρες ο αδερφός μου, δεν νομίζω Apple... «Σάπιο» το μήλο...

http://content.myphone.gr/photo/full/5939/neo-eikona-bitmap.jpg

Ευτυχώς όμως εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με κοντά ανθρωπάκια και... Ταϊλανδέζικα, αλλά με απρόσεκτους υπαλλήλους-θαμώνες κάθε μπαρ στη N.Υόρκη, σαν άλλες... «γκομενίτσες», που με 2-3 ποτά παραδίνονται ολοκληρωτικά. Mόνο που εδώ δεν καλοπερνάμε, αλλά έχουμε το καλύτερο αποκλειστικό! Ολόκληρη συσκευή για ψαχούλεμα!

( :!: Προσοχή: Tο myPhone.gr δεν συμφωνεί με αυτή τη μέθοδο προσέγγισης γυναικών... Προσπαθείτε πάντα να είστε ρομαντικοί, αλλά έχετε κάπου πρόχειρο και κανένα κρασάκι...;) Όλο και σε καμιά δύσκολη θα πέσετε!!! )

Aχχχ αυτό το Galaxy S III!

Την παρουσίαση του την είδα «στο πόδι» και δυστυχώς δεν συμμετείχα, αν και το ήθελα. Αλλά δεν λέω, καλό σε άσπρο, προσωπικά μου άρεσε εξωτερικά, αλλά ως εκεί... Mε τα αφής δεν έχω (και δεν θέλω) σχέσεις. Aν συμπεράνω και από τη δοκιμή σου Ηρακλή... στα τρένα!!! Λίγο ποιότητα δεν βλάπτει!

Κάπου εκεί άρχισε και η ανάλυση σε κάθε επίπεδο. Tι κάνει το νέο του μενού, τι εφαρμογές έχει, τι οθόνη κλπ κλπ... Ουφ! Εξετάσεις πάνω σ'αυτό να έδινα, με τόση ενημέρωση, 25 θα έγραφα χαλαρά! Πλούσιο όμως, δεν το λες φτωχό σε δυνατότητες... Κάνει τα πάντα! Αυτά τα -πολυσυζητημένα- πλαστικά μην ήταν μάπα μόνο... Ίσως και να με κέρδιζε... (Αλλά τι λέω... Χωρίς ενσωματωμένο μιξεράκι για φραπέ και αυτόματο γυριστή σελίδων, μου είναι τέρμα άχρηστο...)

Φυσικά τα σχόλια από κάτω, βροχή! (κι αν έκανε καφέ ακόμα θα μετρούσα...) Fans, haters, απλές απόψεις... Χαμός! Όλοι είχαν και κάτι να πουν. Λογικό, μιας και μιλάμε για ναυαρχίδα... Tο που κολλούσαν οι διαμάχες χωρίς να το έχετε δει ακόμα, άγνωστο!

Όλα καλά ως εδώ λοιπόν...(λέμε τώρα...) Ανακοινώθηκε πως έρχεται τελικά και στην Ελλάδα... Αλλά μόλις ακούσατε την τιμή...

Εκεί να δεις φωτιά στα νούμερα! Είναι ακριβό, δεν θα το πάρω ακόμα, θα το πάρω απ'έξω κλπ κλπ... Ok, λογικό να έχει τόσο και να θεωρείται ακριβό, αλλά σκεφτείτε το εξής:

Πόσο έχει το GS II κι από τα πόσα άρχισε;

Πόσο είχε το iPhone 4 όταν παρουσιάστηκε και πόσο έχει τώρα;

Mάλλον καταλάβατε που το πάω... Aλλά ψυχραιμία... Θα πέσει η τιμή του... Mην βιάζεστε! Galaxy S III υπάρχουν! (Αρκεί να υπάρχουν λεφτά, αλλά εκεί πάμε αλλού...)

Nokia=Eλληνικό κράτος και αντίστροφα...

Στην περίπτωση που δεν το καταλάβατε εκεί στη Φινλανδία (μάλλον φταίει το κρύο, που καίει ( ; ) εγκεφαλικά κύτταρα), πάτε με την ταχύτητα του φωτός... το βράδυ, καρφί για χρεωκοπία! Tα πράγματα ζορίζουν κάθε μέρα περισσότερο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, αλλά εσείς εκεί! Tο χαβά σας! Ξυπνήστε, αυγά με (ξέρετε τι) δεν βάφονται.

Σοβαρά (λέμε τώρα...), τι χάλι είναι αυτό ρε παιδάκι μου; Ανεβασμένοι τόνοι στο μετοχικό, κλείσιμο εργοστασίων και γραφείων, απόρριψη του Symbian Carla και Donna, αλλά υπάρχει σωτηρία!!! Ηρεμία, η Nokia δεν σβήνει!

Καλή η ανάλυση 5 ωρών στο μετοχικό, δεν λέω, θέλω πολύ όμως να δω ρε Elop τι θα τους πεις στο επόμενο, αν είσαι εκεί ακόμα και δεν σε πετάξουν έξω κακήν κακώς... Θα κάνεις ανάλυση συσκευών ή αριθμών; Θα έχουν πλακωθεί οι μέτοχοι στα ηρεμιστικά, ή θα γίνει της... Κορέας; Σοβαρευτείτε, βρείτε λύση γρήγορα, γιατί δεν σας παίρνει...

(Btw το 808 PureView που είναι; Τέτοιες μέρες θα έβγαινε στην αγορά...)

Με τους άλλους τι γίνεται;

Δεν είδα ιδιαίτερη κίνηση στους άλλους, οπότε...

• H Sony πάει για ρεκόρ Γκίνες στη γκάμα των Xperia.
  • H ZTE προσπαθεί να κάνει το μπαμ στις αγορές με κάθε τρόπο (και μπράβο της).
  • Tο Facebook το πάει γύρω-γύρω στην κινητή τηλεφωνία, μετά και την αγορά της Opera. (Μην ακούσω κανένα να μου λέει ότι πήρα «Facebook phone» όταν και αν βγουν... E Series έχω...)
  • Η Alcatel το παλεύει, αλλά δεν της κάθετε.
  • Η HTC καλά το πάει με τα One Series, ανεβαίνει πολύ στα μερίδια της πιστεύω.

Πάμε και στα δικά μας λίγο...

Προσωπικά ήξερα πως υπάρχει και δοκιμάζεται, ήδη από το νοσταλγικό meeting της Θεσσαλονίκης. Μιλάω για το mobile site του myPhone.gr, το οποίο είναι προσπάθεια πολλών μηνών που βγήκε απλά πανέμορφη.

Aν είχα και λίγη παραπάνω RAM θα την χρησιμοποιούσα στον Opera Mobile (που πας ρε Χρήστο με 118 MB RAM φώναζε το «μωρό» μου), αλλά που τέτοια τύχη... Έστω και εκ των υστέρων, συγχαρητήρια στον MsK που το έφτιαξε, αλλά και σε όσα παιδιά το δοκίμαζαν τόσο καιρό... Πολύ καλή δουλεία κι ας είναι ακόμα beta, κρίμα που σε Symbian δεν θα το δω -μάλλον- ποτέ, ήταν κάτι που χρειαζόταν στο site μας όπως και να 'χει.

Πάμε μια... και στα δικά μου;

Πρέπει φέτος να έχω γράψει καλά. Καλύτερα από πέρυσι. Aν και υπήρχε δυσκολία και πάλι, δεν ήταν σαν την Τεχνολογική... Φέτος την τσάκισαν, ειδικά στη Φυσική. Παιδιά (αν έχουμε κι άλλους που έδωσαν φέτος) κουράγιο, ηρεμία, ακόμα και χάλια να πήγατε, υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία. Σε όσους θα δώσετε του χρόνου, ανοίγουμε και κανένα βιβλίο... Παθών...! ;)

http://content.myphone.gr/photo/full/5906/panellhnies.jpg

Και δεν αγχωνόμαστε κυρίως! Μεγάλο μυστικό, αν όχι επιτυχίας, προσωπικής ηρεμίας τουλάχιστον! Τα σκονάκια ξεχάστε τα, δεν σας παίρνει!

Επίλογος

Πιστεύω -αρχικά- να μην σας ζάλισα, να ήταν αστείο το κείμενο (τελικά δεν το πολυέχω...), αλλά και να σας... έλειψα! Από δω και πέρα θα με διαβάζετε και πάλι καθημερινά και θα σχολιάζουμε, αναλύουμε, ακόμα και... trollάρουμε τα νέα της κινητής τηλεφωνίας, μέσα από το καλύτερο Ελληνικό site γι'αυτή, το myPhone.gr!

Καλώς σας (ξανά)βρήκα λοιπόν!

*** Έστω κι από εδώ, καλή επιτυχία σε όσους έδωσαν Πανελλαδικές από την κοινότητα, αλλά και στους φίλους μου που δίναμε μαζί φέτος, είτε μικρότεροι μια χρονιά, είτε ίδιας ηλικίας! Επίσης, sorry σε όλους τους Editors που «φορτώθηκαν» περισσότερη δουλειά για να κρατηθούν οι ρυθμοί του site. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόηση σας όλο αυτό το διάστημα! :)

Edited by Mythozz

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Καλώς ήρθες και πάλι πίσω στο myphone. Πολυ ωραίο αυτο το blogging εύχομαι να το κάνετε πιο συχνά. Φοβερο το κείμενο ακόμα γελαω. :)

Πάμε μια... και στα δικά μου;

Πρέπει φέτος να έχω γράψει καλά. Καλύτερα από πέρυσι. Aν και υπήρχε δυσκολία και πάλι, δεν ήταν σαν την Τεχνολογική... Φέτος την τσάκισαν, ειδικά στη Φυσική. Παιδιά (αν έχουμε κι άλλους που έδωσαν φέτος) κουράγιο, ηρεμία, ακόμα και χάλια να πήγατε, υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία. Σε όσους θα δώσετε του χρόνου, ανοίγουμε και κανένα βιβλίο... Παθών...! ;)

Παθών, δίνω του χρόνου. Λες να ανοίξω βιβλίο;;:p (Tα έχουμε πει εμείς! Ξέρεις!!:))

Καλή επιτυχία και να περάσεις εκεί που θες!!!

Θέλω και άλλα τέτοια άρθρα στο myphone!! Να ξεφεύγουμε λίγο!:D:D

Τα σκονάκια ξεχάστε τα, δεν σας παίρνει!

Όταν με το καλό περάσεις σε μια σχολή τότε θα καταλάβεις πως τα πτυχία copies κτώνται !!!!!!!! :p

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Πολύ ωραίο κείμενο, το έχεις γενικά στον τρόπο που εκφέρεις λόγο και μπράβο σου. Φαντάζομαι στην Έκθεση θα έσκισες. Καλά αποτελέσματα τώρα στις Πανελλήνιες, εύχομαι να καταφέρεις αυτό που θέλεις! :)
There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't.

Χρήστο υπέροχο το άρθρο.:):bow:

Τα σκονάκια ξεχάστε τα, δεν σας παίρνει!

Πιτσιρίκο :p ,άσε γιατί δεν το έχεις.Με λίγα μαθήματα από κάποιον παλιό στο κουρμπέτι :D να είσαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Τελικά πολύ καλή ιδέα αυτά τα άρθρα στο myphone, διαβάζονται ευχάριστα. Καλή επιτυχία και από μένα φίλε μου.
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Αρχικά σας ευχαριστώ όλους!!!

Παθών, δίνω του χρόνου. Λες να ανοίξω βιβλίο;;:p (Tα έχουμε πει εμείς! Ξέρεις!!:))

Καλή επιτυχία και να περάσεις εκεί που θες!!!

Βρε άνοιξε που σου λέω... 2η χρονιά δεν συμφέρει...!!!

Όταν με το καλό περάσεις σε μια σχολή τότε θα καταλάβεις πως τα πτυχία copies κτώνται !!!!!!!! :p

Δεν διαφωνώ...!!! Ας μπούμε μια, high-tech σκονάκια θα πέσουν! Όχι αστεία!

Πολύ ωραίο κείμενο, το έχεις γενικά στον τρόπο που εκφέρεις λόγο και μπράβο σου. Φαντάζομαι στην Έκθεση θα έσκισες. Καλά αποτελέσματα τώρα στις Πανελλήνιες, εύχομαι να καταφέρεις αυτό που θέλεις!

Αν δεν βγήκα off-topic έσκισα! :)

Πιτσιρίκο :p ,άσε γιατί δεν το έχεις.Με λίγα μαθήματα από κάποιον παλιό στο κουρμπέτι :D να είσαι σίγουρος ότι θα αναθεωρήσεις.;)

Λες, ε;;; Σε επόμενο νοσταλγικό meeting θέλω σεμινάριο!!! :lol:

plankton69 - Χρήστος 

Παλιέ στο κουρμπέτι! Θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω στην ενισχυτική διδασκαλία!!;)

καλη επιτυχια στις εξετασεις πιτσιρικο αλλα και σε ολους τους υποψηφιους εδω μεσα :happy:
Symbian, Die hard

plankton69 το΄χεις λέμε... σκάει και κάνα χαμόγελο το χειλάκι μας με όλα αυτά που συμβαίνουν! Καλά αποτελέσματα να΄χεις αδελφέ... :)

Όντως το άρθρο ήταν εξαιρετικό! Κάτι "ανάλαφρο" κι ευχάριστο και σίγουρα κάτι διαφορετικό! Kαλά αποτελέσματα Χρήστο :) Όσο για το μάθημα απ'το Γιώργο... θέλω κι εγώ :p

Edited by Villis
Τhe end of an era...

Καλή επιτυχία, κομάντο! Γράφεις καλά, "το έχεις" που λέμε, ελπίζω τα καλύτερα και στα αποτελέσματα που αναμένεις! Βέβαια, η είσοδος σε μια σχολή δε σημαίνει από μόνη της τίποτα. Είναι μακρύς ο δρόμος...

καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα σε οσους εδωσαν φετος ,αλλα οπου και να περασετε (γτ αν διαβασατε σιγουρα καπου θα περασετε) μην κανετε το λαθος να τα φορτωσετε στον κοκορα τον πρωτο ετος γτ πριν απο ενα χρονο δινατε πανελληνιες ,η ζωη μετα τα 18 παει σφαιρα!!!

αυτα απο μενα!

Χαχα :lol: Πολύ ωραίο κείμενο! Διαφορετικό από τις "ειδήσεις" για τις αγαπημένες μας συσκευές. Καλά αποτελέσματα, plankton69!!! :)

P.S.: Παθών κι εγώ. 2 φορές έχω δώσει, αλλά πριν μερικά χρόνια... :P

Huawei Nova 5T

Welcome back! Αν και πρώτη φορά σε διαβάζω :P

Πολύ καλά τα λες, θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, το 'χεις το γράψιμο ;)

Καλή επιτυχία στις πανελλαδικές σου κι από εμένα, κι όπως είπε κάποιος παραπάνω, μη τα γράψεις όλα στο πρώτο έτος.. (παθών :P )

Άντε καλή συνέχεια, περιμένουμε κι άλλα, παρόμοια posts :)

σιγα και αν δεν τελειωσεις τη σχολη καντο οπως ο τζιμερος :lol::lol::lol:

αιωνιοι φοιτητες ενωθειτε :!::!:

Ρε παιδιά είναι άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τις εξετάσεις.. Έγραφα σήμερα έκθεση και είχε τη λέξη ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και ήθελε αντίθετο.. Ποιό στο διάστημα είναι το αντίθετο;;;;;

Ρε παιδιά είναι άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τις εξετάσεις.. Έγραφα σήμερα έκθεση και είχε τη λέξη ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και ήθελε αντίθετο.. Ποιό στο διάστημα είναι το αντίθετο;;;;;

Ιστορία ίσως; :confused:

plankton69 - Χρήστος