Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Επειδη βρέθηκα στην θέση του να επιλέξω μεταξυ Siii και ΟΝΕ Χ θα προσπαθήσω να αιτιολόγηση με απόλυτη αντικειμενικότητα γιατι προτίμησα το HTC αν και ήμουν κάτοχος του Si και Sii. Κατ' αρχας το Si τους πρώτους 6 μήνες της κυκλοφορίας του παίζει να ήταν το χειρότερο κινητο που έχει περάσει απο τα χέρια μου έξ αιτίας της κακής υλοποίησης της Samsung. Με την 2.3 μεταμορφώθηκε. Το Sii ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο. Φοβερη υλοποίηση. Απλα υπέφερε στα γνωστά σημεία που υποφέρουν όλα τα android λόγο κώδικα. Όμως και τα δυο μ έκαναν να αισθάνομαι άσχημα απο την εικόνα που έδιναν σαν εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής. Όσοι το έβλεπαν έκαναν το ίδιο σχόλιο: "φθηνιάρικο φαίνεται". Βέβαια όταν τους έδειχναν τι μπορει να κάνει, μετριαζονταν η κακη εντύπωση αλλα επειδη τους περισσότερους δεν τους ενδιαφέρουν όλα αυτα πέταγαν ένα "ότι και να κάνει iPhone δεν είναι." Θα μου πείτε εσένα τι σε νοιάζει τι εντύπωση έκανε στους άλλους αφου ήσουν ικανοποιημένος. Μέχρι ενός σημείου δεν μ ενοιαζε. Ήλπιζα ότι στο επόμενο, επιτέλους θα ξεκολλήσουν απ αυτη την ανατολιτικη φιλοσοφία και θα παρουσιάσουν επι τέλους μια συσκευη ισορροπημένη σε hardware, σχεδιασμο, υλικα και software. Όπως αποδείχθηκε δεν το έκαναν. Ναι θα πουλήσει 30 εκατομμύρια, όμως αν έβγαζαν αυτο που περιμέναμε θα πουλαγαν 60. Ήξερα οτι θα υπερτερει σε όλους τους τομείς σε σχέση με το one x, αλλα στα σημεία που λένε. Ακόμα όμως δεν το έχουμε δει πραγματικα και επιφυλασομαι. Σίγουρα το γεγονός ότι είναι ξεκλειδωτο και με μεγάλη υποστήριξη απο το XDA, θα του δώσει πλεονέκτημα αφου θα υπάρξουν βελτιώσεις. Πάντως δεν θα έχει τις διάφορες που υπήρχαν πέρυσι με τις αντίστοιχες εκδοσεις. Ουσιαστικά απο την στιγμη που δεν υστερει σημαντικα κάπου το one x, μου αρκεί η ικανοποίηση που επιτέλους έχω μια συσκευη όπως την ήθελα εξωτερικα και σε οθόνη. Ήμουν ερωτευμένος με τα Lumia και χάρηκα που επιτέλους βρήκα κάτι παραπλήσιο σε android. Με λίγα λόγια δεν ισχυρίζομαι ότι είναι κακη επιλογη το Siii. Απλα δεν κάνει για ανθρώπους που σκέφτονται σαν εμένα. Όσοι θέλουν μια συσκευη στυλ iPhone που να τρέχει android θα πανε στο One X. Σε όσους αρέσει το διαρκές κυνήγι της ταχύτητας, του modding και δεν τους ενδιαφέρει το design θα πρέπει να πανε κατευθείαν στο Siii. Τους διαβεβαιώνω ότι δεν θα τους αρέσει το Χ και θα χάσουν τα λεφτά τους απο την αγοραπωλησία. Φέτος έχουμε διαφορετικα δεδομένα. Μέχρι στιγμής η HTC έχει υποδειγματική υποστήριξη, βελτιώνει την συσκευη με συχνότατα updates. Αν δεν κάνει το λάθος των δυο προηγούμενων χρόνων που έκαιγε τις συσκευές της βγάζοντας νέες σε 3 μήνες, η σειρά One θα την βοηθήσει να αυξήσει και πάλι την κερδοφορία της. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Παιδια τα σχολια του vlachaquito ειναι καθαρα προσωπικη του "αποψη"!Δε νονιζω οτι θιγονται τα συμφεροντα και οι αποψεις καποιων μελων.Οποιος γουσταρει αγοραζει το HTC one X και οποιος οχι αγοραζει Galaxy SIII ή και οποιοδηποτε αλλο.Το θεμα ειναι να βρεθουν τα 700 ευρω!Απο κει και περα ο καθενας αποφασιζει για την παρτη του συμφωνα με τις απαιτησεις του(polycarbonate,πλαστικουρα,αλουμινιο,ατσαλι 18/10,τιτανιο,ξύλο κ.τ.λ).Παντως επειδη εχουν περασει αρκετα Samsung απο τα χερια μου δε θυμαμαι να μου αφησε καποιο την αισθηση της κακης ποιοτητας πλαστικου!Η ενσταση μου στο Galaxy SIII ειναι αυτο το Pebble Blue χρωμα(αντε το ασπρο το παραβλεπω)που θα αργησει κιολας η κυκλοφορια του και το γεγονος οτι δεν κυκλοφορει μαυρο εξ' αρχης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εγω θα διατυπώσω μια απορία (περισσότερο ρητορική ερώτηση αλλά anyway...). Εχω δει πολλάκις σε αυτό το forum να πέφτει ανελέητο κράψιμο σε άτομα που προτιμούν προϊόντα της Apple επειδή είναι "πρόβατα που θέλουν μόνο design και τίποτα παραπάνω". Γιατί λοιπόν σαν fans του Android σας απασχολεί τόσο αν το S3 είναι ντιζαϊνάτο και cool; Είναι ωραίο (ok δεν είναι το πλέον ωραίο κινητό στην αγορά) αλλά με βάση τα λεγόμενα αρκετών θα έπρεπε να σας απασχολεί μόνο το οτι είναι ανελέητα γρήγορο, ξεκλείδωτο και εχει εξωτερική μνήμη. Αντίθετα βλέπω κάτι post που με κάνουν να πιστεύω οτι δεν διαφέρετε πολύ απο τα apple forums. Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibiboss Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Ωραίο το "αρθράκι". Εμένα πάντως και το ύφος και ο τρόπος μια χαρά μου φαίνονται. Αυτό που με χαλάει είναι ο σχεδιασμός της συσκευής. Για τα υλικά περιμένω να κρίνω και μόνος μου όταν το πιάσω, αλλά η εμπειρία μου λέει οτι αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες είναι όντως απογοητευτικό για κινητό αυτής της τιμής. Αλλά πάνω από όλα, συμφωνώ με τον γράφοντα οτι η αισθητική είναι ΤΟΣΟ βαρετή και χιλιοειδομένη... και ας μην μπορώ και εγώ να φερω στο μυαλό μου ποια ακριβώς κινητά μου θυμίζει. Κάποιους αυτό δεν τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν και θα το αγοράσουν ή επιθυμούν να το αγοράσουν. Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνω είναι ο φανατιασμός. Συγγνώμη κι όλας, αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει την αρνητική ΓΝΩΜΗ του επειδή άλλοι διαφωνούν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εγω θα διατυπώσω μια απορία (περισσότερο ρητορική ερώτηση αλλά anyway...). Εχω δει πολλάκις σε αυτό το forum να πέφτει ανελέητο κράψιμο σε άτομα που προτιμούν προϊόντα της Apple επειδή είναι "πρόβατα που θέλουν μόνο design και τίποτα παραπάνω". Γιατί λοιπόν σαν fans του Android σας απασχολεί τόσο αν το S3 είναι ντιζαϊνάτο και cool; Είναι ωραίο (ok δεν είναι το πλέον ωραίο κινητό στην αγορά) αλλά με βάση τα λεγόμενα αρκετών θα έπρεπε να σας απασχολεί μόνο το οτι είναι ανελέητα γρήγορο, ξεκλείδωτο και εχει εξωτερική μνήμη. Αντίθετα βλέπω κάτι post που με κάνουν να πιστεύω οτι δεν διαφέρετε πολύ απο τα apple forums. Φίλε μου εσένα μπορει να σε απασχολούν μόνο αυτα. Επέτρεψε όμως σε κάποιους άλλους που πιθανώς να έχουν υπάρξει στο παρελθόν power users να έχουν διαφορετικη άποψη. Και όπως είπα προηγουμένως δεν υπάρχουν οι διάφορες του παρελθόντος μεταξυ συσκευών και υλοποιησεων. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Πολύ φασαρία για το τίποτα .. Έχω ξανατοποθετηθεί πάνω στο θέμα Samsung VS Ποιότητα .... Προσωπικά θεωρώ πως το κινητό πρέπει πρώτα να χαίρεσαι που το κρατάς και που το βλέπεις .. Το S3 είναι μαζί με το One X, το ικανότερο superphone σήμερα, τα benchmarks της αγοράς ... Οθονάρα, μνήμη, ταχύτητα είναι βασικά του χαρακτηριστικά ... Είναι όμως απαράδεκτο από ποιότητα, κάλλιο να μου ριχναν ένα ένα τα υποσυστήματα σε μία σακούλα και να τα έφτιαχνα με περιτύλιγμα πλαστελίνης .. Έχεις μεν ένα θηρίο στα χέρια σου, ένα κινητό που θα σε έχει βασιλιά για τουλάχιστον ένα χρόνο, όταν όμως βλέπεις και κρατήσεις προτάσεις όπως το One X, τα iPhone, τα Xperia, που πρόσφατα έγιναν και αδιάβροχα αν είναι δυνατόν, τα Lumia και τα Motorola, που φόρεσαν και Kevlar για όνομα του θεού, τότε το Galaxy φαίνεται σαν κινητό-φακός που παίρναμε από το περίπτερο ... Και μην διαβάσω για πτώσεις, βάζα και χαζομάρες, κινητό είναι, όχι τόπι ... Η ποιότητα είναι ποιότητα, όχι ανθεκτικότητα και δεν σημαίνει ότι επειδή έχω χέρι μανταλάκι πρέπει να συγχέονται και οι έννοιες ... Η Samsung έχει φοβερές οθόνες, μεγάλες μνήμες, γρήγορα SoCs, ποικιλία μοντέλων για κάθε γούστο, αυτό το πράγμα με το φύλο πλαστικού πίσω είναι απαράδεκτο, έστω η ναυαρχίδα της να είναι Wave φάση, αν όχι unibody ... Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 επισης το στυλ "δεν με ενδιαφερει η εμφανιση η η ποιοτητα, μια και ετσι και αλλιως θα αγορασω θηκη" μου κανει κατι σαν τον αραβα που δεν τον ενδιαφερει ποσο ομορφη ειναι η γυναικα του, αφου θα φοραει μπουργκα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) Ο κάθε ένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες και προτιμήσεις για τις συσκευές που επιλεγει... Εγώ για παράδειγμα θα κοιτάξω πρώτα: Hardware, Software(+xda support), να έχει αποσπώμενη μπαταρία και επέκταση της μνήμης και μετά την ποιότητα υλικών, όχι πως δεν με ενδιαφέρει το δεύτερο αλλα από την στιγμή που δεν μπορώ να τα έχω όλα βάζω σε προτεραιότητα το πρώτο. Αν το HOX είχε αυτά που θέτω σαν προτεραιότητα (για εμενα πάντα) δεν θα το σκεφτόμουν καν το S3. Από εκεί και πέρα όπως και στο S2 έτσι και στο S3 θα κυκλοφορήσουν με κόστος χαμηλότερο των 10Euro, έτσι κατά κάποιο τρόπο καλύπτομαι και σε αυτό το σημείο. Από την άλλη με το HOX δεν θα έχω καν την επιλογή να επεκτείνω την μνήμη η να αλλάζω μπαταρίες κάτι πολύ σημαντικό για τα δικά μου θέλω. Η εμφάνιση είναι υποκειμενική, μου αρέσει περισσότερο σχεδιαστικά το HOX όμως γουστάρω το hard home button του S3. Σέβομαι την άποψη του @vlachaquito και είναι προφανές ότι στο θέμα υλικών το S3 υστερεί αλλα όπως ανέφεραν και κάποιοι άλλοι, το τελευταίο κομμάτι (Εβίτα-Ηρακλής) για το αν θα έδιναν τα 700Ευρα ήταν κάπως(?)... Edited May 30, 2012 by menios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex523 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Σέβομαι την άποψη του @vlachaquito και είναι προφανές ότι στο θέμα υλικών το S3 υστερεί αλλα όπως ανέφεραν και κάποιοι άλλοι, το τελευταίο κομμάτι (Εβίτα-Ηρακλής) για το αν θα έδιναν τα 700Ευρα ήταν κάπως(?)... To κάπως το καθορίζει ποιος; Πως θέλεις να είναι ένα τέτοιο άρθρο; Ο άνθρωπος έτσι γράφει, αυτό το στιλάκι έχει. Δε καταλαβαίνω ρε παιδιά, τι κολήματα τρώνε μερικοί. Εδώ έχουνε κάνει το forum λαμπόγυαλο για ψήλου πήδημα και το κείμενο σε blog στιλ που το λένε, το παραδέχονται οτι είναι πιο χαλαρό, μας φαίνεται «κάπως»... :down: Μη μασάς φιλαράκι vlachaqito, κοίτα να κάνεις και ένα ίδιο για το iPhone 5 όμως ε; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλώς ήρθατε στην εποχήν των απρόσωπων κουδουνίστρων με 45 πυρήνες και ταχύτητα γρηγορότερη από αυτή του φωτός. Κάποτε, η ποιότητα έπαιζε ρόλο, τώρα παίζουν τα νούμερα. Ευτυχως υπαρχουν ακομα συσκευες που ειναι απιθανες σε κατασκευη , μαζεμενες σε μεγεθος και δεν μοιαζουν με ολες τις υπολοιπες παραθετω σαν παραδειγμα τα Xperia P, E7, N8, N9, Iphone 4/s και άλλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Μάλλον το διαβάζεις όπως θες. Copy / Paste έκανα. Τίποτα το ιδιαίτερο. Και τα 2 άρθρα λένε ότι το One X είναι καλύτερης κατασκευής, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. και ότι ένα ποσοστό αυτών που το πιάνουν στα χέρια τους λένε ότι έχει φθηνή αίσθηση.ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ To τελευταίο τονίζει (ΤΟΝΙΖΕΙ) το ότι το S3 ΔΕΝ ειναι cheap feeling phone σε πλήρη αντίθεση με αυτά που γράφει ο editor in chief. Γιατί να το ΤΟΝΙΖΕΙ? Αυτό σου λέω. Σαφώς πιστεύει ότι υπάρχει θέμα. Δεν είπε πιάνω ένα ακριβό σε αίσθηση τηλέφωνο. Είπε ότι αυτό που πιάνω δεν είναι φθηνό. Άσχετα πάντως από τη σύγκριση των 2 άρθρων που δεν έχει κανένα νόημα, είναι φανερό ότι η κατασκευή του προβληματίζει. Έγινε και η στραβή με τα 600.000 μπλε καπάκια που δείχνει ότι υπάρχει κάποιο ζήτημα. Η οθόνη μην βγάλει κιτρινίλες ή εξασθενίζει όπως του S2 (γι' αυτό το Σ3 δεν είναι plus). To WiFi να μην πέφτει. ή να μην χάνει την SD card όπως το Samsung Duo μιας φίλης μου που το κινητό γίνεται μουγγό επειδή έχει τα ringtones στην κάρτα και τα άλλα τα βλέπουμε. Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 δεν μπορω να καταλαβω γτ η samsung φτιαχνει ενα κινητο 700ων ευρο χωρις να βελτιωνει την ποιοτητα κατασκευης. δηλ ποσο να της κοστιζε αν εβαζε καλυτερα υλικα κατασκευης? 10 ευρο? 20? ελεος. θα ηταν το πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο και ειναι κριμα iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) επισης το στυλ "δεν με ενδιαφερει η εμφανιση η η ποιοτητα, μια και ετσι και αλλιως θα αγορασω θηκη" μου κανει κατι σαν τον αραβα που δεν τον ενδιαφερει ποσο ομορφη ειναι η γυναικα του, αφου θα φοραει μπουργκα.... Βασικά η εμφάνιση με ενδιαφέρει, αλλά όπως είπα η ποιότητα των υλικών όχι. Βάζω θήκη :) Τόσο περίεργο σου φαίνεται? Δεν "ερεθίζομαι" στη σκέψη πως κάτω από την θήκη του κινητού μου υπάρχει μέταλλο, χρυσός, διαμάντι! Το θέλω για μένα το κινητό και όχι για τα τραπέζια. Κακό είναι? Αναφέρομαι μόνο στο κομμάτι "ποιότητα κατασκευής" (που για κάποιο λόγο το συγχέετε με τα υλικά κατασκευής) Edited May 30, 2012 by nikos523 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Και όπως είπα προηγουμένως δεν υπάρχουν οι διάφορες του παρελθόντος μεταξυ συσκευών και υλοποιησεων. Κατά τη γνώμη μου, το κλειδί κρύβεται σε αυτό που γράφει περιεκτικά ο Κώστας εδώ. Εξηγούμαι: Ναι, το SIII θα πάει εξαιρετικά και ναι, σαφώς, και φαίνεται να έχει εξαιρετικές επιδόσεις. Όμως δεν είναι SII. Και δεν είναι γιατί δεν έχει τη διαφορά του SII από τον ανταγωνισμό. Όταν η Samsung έβγαλε το SII δεν υπήρχε δίλημμα επί της ουσίας. Αν ήθελες το καλύτερο έπαιρνες αυτό. Σαφώς και δεν ήταν ό,τι ποιοτικότερο (συγγνώμη από τους κατόχους που διαφωνούν, αλλά δεν συζητώ το αν το SII είναι πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αν και προσωπικά σαν σχέδιο μου αρέσει πολύ) αλλά ήταν αδιαμφισβήτητα το καλύτερο. Αν πέρυσι έπαιρνα κάτι, θα ήταν το SII με κλειστά μάτια. Τώρα θα περίμενα να έρθει, να το δω, να το σκεφτώ κλπ.. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στενά, δεν τίθεται θέμα για το αν θα είναι πολύ καλό. Ούτε για το αν θα σαρώνει στα benchmarks. Αλλά ότι ενώ μπορούσε να είναι πολλά βήματα μπροστά, δεν είναι. Έκανε το ίδιο λάθος για μένα, που κάνουν όλοι μόλις πιάσουν κορυφή. Θεωρούν πως μπορούν να πάνε συντηρητικά. Το έκανε η HTC και την πάτησε. Το έκανε και η Apple με το 4S (εννοώ χωρίς μεγάλες αλλαγές στο νέο μοντέλο) αλλά η Samsung που αγαπά το marketing της Apple ξεχνά πως εκείνη στηρίζεται σε πολύ διαφορετικό - και σαφώς πιο φανατικό - κοινό και σε ένα δικό της OS που όποιος το θέλει θα πάει εκεί. Στο Android o κόσμος μετακινείται πολύ ευκολότερα. Ειδικά τώρα, που δυναμώνουν και εταιρείες όπως η Motorola και η Sony, που ουσιαστικά μέχρι πέρυσι δεν έπαιζαν στη μεγάλη κατηγορία. Φαντάζομαι πως κάτι έχουν στο μυαλό τους, γιατί δεν μπορεί αυτά που βλέπουμε εμείς να μην τα βλέπουν εκείνοι. Απλώς, για μένα, ενώ μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω (υπήρχε άλλωστε μεγάλη γκρίνια για τα υλικά του SII) δεν το έκανε. Αυτό προφανώς και δεν υποτιμά την συσκευή ως επιλογή, μια και υπάροχουν τα προσωπικά κριτήρια με τα οποία αγοράζει ο καθένας, απλώς συγκαταλλέγεται στα αρνητικά μια και μειώνει την απόσταση. Αν είχε και αυτό, δεν θα είχε και πάλι αντίπαλο. Τώρα για το άρθρο, άποψη είπε ο άνθρωπος και ήταν σαφής. Δεν είναι review. Ο διάλογος ίσως ξενίζει λίγο όπως διαβάζεται, αλλά είναι σαφές πως θέλει να αποτυπώσει αυτό που αφορά τον πολύ κόσμο. Και ο πολύς κόσμος δεν είμαστε οι gadgetάκηδες, ούτε οι μόνιμοι του xda. Αλλά ακόμα κι εμείς όταν δίνουμε 700€, θεωρώ πως στο xda πρέπει να πάμε αν θέλουμε να δοκιμάσουμε κι όχι να διορθώσουμε. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Εμένα με κάλυψε απόλυτα το κείμενο του φίλου που το έπιασε στα χέρια του. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το sIII Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross1974 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 θα μπορουσε να φτιαξει γι αυτους που τα θελουν ολα και μπορουν να διαθεσουν +100Ε μια εκδοση premium με τιτανιο και μπετο για να μην υπαρχουν παραπονα! :shock: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) To κάπως το καθορίζει ποιος; Πως θέλεις να είναι ένα τέτοιο άρθρο; Ο άνθρωπος έτσι γράφει, αυτό το στιλάκι έχει. Δε καταλαβαίνω ρε παιδιά, τι κολήματα τρώνε μερικοί. Εδώ έχουνε κάνει το forum λαμπόγυαλο για ψήλου πήδημα και το κείμενο σε blog στιλ που το λένε, το παραδέχονται οτι είναι πιο χαλαρό, μας φαίνεται «κάπως»... :down: Μη μασάς φιλαράκι vlachaqito, κοίτα να κάνεις και ένα ίδιο για το iPhone 5 όμως ε; :lol: Το κάπως το καθορίζει ο κάθε ένας μας διαφορετικά, επειδή εσύ δεν γουστάρεις εμείς δεν πρέπει να γράψουμε κάτι που δεν μας αρεσει? πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια άποψη με εσένα? Αν δεν ήθελε να σχολιάσουμε είτε θετικά είτε αρνητικά θα μπορούσε να το κλειδώσει. Εδώ μπαίνουμε για να κάνουμε συζήτηση (πολιτισμένα) και όχι να κράζουμε και να λέμε κολλημένους αυτούς που έχουν διαφορετική γνώμη απο εμας. Edited May 31, 2012 by menios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 θα μπορουσε να φτιαξει γι αυτους που τα θελουν ολα και μπορουν να διαθεσουν +100Ε μια εκδοση premium με τιτανιο και μπετο για να μην υπαρχουν παραπονα! :shock: Mην τα βαζεις τιτανιο και μπετο στην ιδια προταση... Το τιτανιο ειναι ανθεκτικο αλλα ελαφρυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Βασικά η εμφάνιση με ενδιαφέρει, αλλά όπως είπα η ποιότητα των υλικών όχι. Βάζω θήκη :) Τόσο περίεργο σου φαίνεται? Δεν "ερεθίζομαι" στη σκέψη πως κάτω από την θήκη του κινητού μου υπάρχει μέταλλο, χρυσός, διαμάντι! Το θέλω για μένα το κινητό και όχι για τα τραπέζια. Κακό είναι? Αναφέρομαι μόνο στο κομμάτι "ποιότητα κατασκευής" (που για κάποιο λόγο το συγχέετε με τα υλικά κατασκευής) sorry νικο μου, αλλα και παλι η απαντηση σου μου κανει κατι απο.. ιφονακια. "Δεν με ενδιαφερει η μεγαλη οθονη, κανω εξαιρετικο browsing και βλεπω ταινιες ολη μερα στις 3.7 ιντσες" επειδη η apple τοσο μικρη οθονη γουσταρει να βαζει. Αν το πας ετσι, την επομενη φορα ας βγαλει η samsung ψαθινο κινητο με την οθονη κολλημενη με big bubble πανω στο πλαισιο. τι με νοιαζει ετσι και αλλιως, αφου θα βαλω θηκη... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross1974 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Mην τα βαζεις τιτανιο και μπετο στην ιδια προταση... Το τιτανιο ειναι ανθεκτικο αλλα ελαφρυ ειναι μια φραση του χαρυ κλυν και την ειπα χαριτολογωντας! παντως υπαρχουν πολλοι που κυνηγανε το απολυτο κινητο και ειναι διατεθειμενοι να δωσουν μιση περιουσια για να το αποκτησουν. και μια -τα παντα ολα- συσκευη π.χ. nokia oro η αλλη εξεζητημενη κατασκευη με εντοσθια SIII θα εκανε θραυση στους high-end πορωμενους ανα την υφηλιο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 sorry νικο μου, αλλα και παλι η απαντηση σου μου κανει κατι απο.. ιφονακια. "Δεν με ενδιαφερει η μεγαλη οθονη, κανω εξαιρετικο browsing και βλεπω ταινιες ολη μερα στις 3.7 ιντσες" επειδη η apple τοσο μικρη οθονη γουσταρει να βαζει. Αν το πας ετσι, την επομενη φορα ας βγαλει η samsung ψαθινο κινητο με την οθονη κολλημενη με big bubble πανω στο πλαισιο. τι με νοιαζει ετσι και αλλιως, αφου θα βαλω θηκη... :lol: Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο πάλι.. Εγώ προσωπικά βάζω πάντα θήκη και δεν με ενοχλεί το πλαστικό γενικά ακόμα και αν τύχει να έχω θήκη pouch κάποια στιγμή. Με ενδιαφέρει όμως το σχέδιο και η ποιότητα κατασκευής (όπως και πολλά άλλα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας). Για μένα ποιότητα κατασκευής είναι να μην τρίζουν καπάκια στο κινητό, να μην έχει κενά η οθόνη, να μην ξεφλουδίζει/χαρακώνεται εύκολα κλπ κλπ. Το one x πχ που το λατρεύω (απο θέμα design) δεν μπορώ να το πω ποιοτικό. Υπάρχουν συσκευές με χίλια μύρια. Δηλαδή έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής το hox (ένα που βρίσκεται στις ελαττωματικές παρτίδες) με οθόνη που έχει κενά, κιτρινιλες, γρατσουνιές κάτω από την οθόνη, rainbow effect όταν πατάς στην άκρη της οθόνης, ΑΛΛΑ έχει premium αίσθηση στο χέρι και δεν είναι glossy??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Η ποιότητα κατασκευής φαινόταν ακόμα και από το βίντεο ότι είναι κάτω του μετρίου. Αν είναι να δώσει κάποιος πάνω από 400€, θέλει την καλύτερη δυνατή και χωρίς ψεγάδια όσο γίνεται. Όποιος έχει τον Γαλαξία 2, ας περιμένει το 4αρι. Δεν αξίζει η αναβάθμιση σε καμία περίπτωση. Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 επισης το στυλ "δεν με ενδιαφερει η εμφανιση η η ποιοτητα, μια και ετσι και αλλιως θα αγορασω θηκη" μου κανει κατι σαν τον αραβα που δεν τον ενδιαφερει ποσο ομορφη ειναι η γυναικα του, αφου θα φοραει μπουργκα.... :lol: φοβερό σχόλιο ! So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλά μερικοί εδώ μέσα "διυλίζετε τον κώνωπα" και μάλλον έχετε θέματα... ακούς εκεί ενόχλησε ο τρόπος του άρθρου... Λες και γίνεται παράθεση δοκιμίων εδώ μέσα, για την τεχνολογία και το πάθος μας γράφουν τα παιδιά έλεος τι να χρησιμοποιούν "ξύλινη γλώσσα", και πόσο μάλλον στο κεφάλαιο Απόψεις και με τίτλο "Blogging"... :confused: Anyway, εγώ το ξαναλέω ότι με απογοήτευσε και το design και η ποιότητα. Είναι αυτό που έγραψε ο φίλος, ότι δηλαδή "κάτι σου θυμίζει χωρίς να ξέρεις τι και τελικά στο τέλος σου αφήνει μια περίεργη αίσθηση" λόγω του ότι απλά δεν φέρει καμία μα καμία σχεδιαστική ταυτότητα! Εγώ όταν το είδα το βράδυ της παρουσίασης άνοιξα τον υπολογιστή και άραξα και έπεσα (20 λεπτά αφού είχε ξεκινήσει) στο πίσω μέρος του S3 όντας 100% σίγουρος ότι θα παρουσίαζε πρώτα κάποιο άλλο τηλέφωνο (στις 4,3'') και στην συνέχεια το S3... μόλις άκουσα το όνομα S3 πάγωσα και σκέφτηκα "έλεος"!!! Ευτυχώς που έχω φάει κόλλημα με το Note αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκανα αν περίμενα πως και πως το S3.. το One X από την άλλη όλο και κερδίζει στα μάτια μου και ακούω από έμπειρους χρήστες ότι τα πάει πολύ καλά και με αναβαθμίσεις κτλ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 επισης το στυλ "δεν με ενδιαφερει η εμφανιση η η ποιοτητα, μια και ετσι και αλλιως θα αγορασω θηκη" μου κανει κατι σαν τον αραβα που δεν τον ενδιαφερει ποσο ομορφη ειναι η γυναικα του, αφου θα φοραει μπουργκα.... Ε τώρα εγώ τι να πω: Μου θυμίζεις τον κάθε τυχάρπαστο iPhonακια που όταν τον ρωτάς για το κινητό του που ετσι και του πέσει γίνεται θρύψαλα με τη μία σου δίνει το αφοπλιστικό του επιχείρημα πως "μα έχω θήκη". Κοινώς εκεί μια χαρά είναι το να πάρεις θηκη, αλλά εδώ το να βάλεις θήκη στο S3 ειναι μπούργκα. Double standards μήπως ; Εκτός φυσικά αν συμφωνούμε, ότι πχ το iPhone 4 / 4s στη παρούσα υλοποίηση του ειναι για το καιάδα με ακριβώς την ίδια λογική που θέτει κάποιος (κάποια ;; ) το S3 για τον υπόνομο... :lol: Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts