Jump to content

Sony Xperia Go

Koucos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι ένα αρκετά συμπαθητικό τηλέφωνο. Δεν βάζει φωτιές αλλά όπως έχω πει στο παρελθόν το σώζουν οι δυο πυρήνες του μιας και όπως επισήμανες έχει μόνο 512ΜΒ μνήμη. Αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης πιστεύω θα το ευχαριστηθείς. Φρόντισε να μην το φορτώσεις με πολλά και νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι ένα αρκετά συμπαθητικό τηλέφωνο. Δεν βάζει φωτιές αλλά όπως έχω πει στο παρελθόν το σώζουν οι δυο πυρήνες του μιας και όπως επισήμανες έχει μόνο 512ΜΒ μνήμη. Αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης πιστεύω θα το ευχαριστηθείς. Φρόντισε να μην το φορτώσεις με πολλά και νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ευχάριστω.βλέπεις έχω το se live with walkman και είμαι πολύ ευχαριστημένος.απλά ήθελα ένα κινητο ίδιου τύπου αλλά λίγο ποιο ανθεκτικό.δεν πιστεύω να είναι χειρότερο απο το τωρινό μου κινητό μιας και είναι διπύρηνο.ευχαριστώ πολύ για τι βοήθεια.Επίσης δεν είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης απλά θα ήθελα να παίξει κάνα δυό βαριά παιχνίδια.

Edited by Johnako

Ευχαριστώ πολύ.το κινητό ανταποκρίνεται καλά σε βαριά παιχνίδια και εφαρμογές???επίσης η μπαταρία του πως πάει με μέτρια χρήση???

στην έκδοση 4.1.2 η μπαταρία του κινητού είναι ΆΨΟΓΗ. Με Battery Stamina ενεργοποιημένο και έχοντας κάνει Force Stop εφαρμογές όπως Google Maps και άλλα plugins η μπαταρία μπορεί να κρατήσει με μέτρια χρήση 3 και 4 μέρες!

στην έκδοση 4.1.2 η μπαταρία του κινητού είναι ΆΨΟΓΗ. Με Battery Stamina ενεργοποιημένο και έχοντας κάνει Force Stop εφαρμογές όπως Google Maps και άλλα plugins η μπαταρία μπορεί να κρατήσει με μέτρια χρήση 3 και 4 μέρες!

Πως κάνεις Force Stop μια εφαρμογή??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρυθμίσεις > εφαρμογες > βρες την εφαρμογή που θες, πάτησε επάνω της και επέλεξε "αναγκαστική διακοπή".

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και αν είστε root κατεβάστε το greenify.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Αυτά είναι ευχάριστα νέα γα την μπαταρία.δηλαδή αξίζει η jelly bean.επίσης ποσά ελεύθερα mb ram έχει με την jelly bean??? Edited by Johnako

Ρυθμίσεις > εφαρμογες > βρες την εφαρμογή που θες, πάτησε επάνω της και επέλεξε "αναγκαστική διακοπή".

απάντησε ο φίλος από πάνω^ :D

Όταν όμως ανοίξεις την εφαρμογή το Force Stop "καταργείται" και πρέπει να το κάνεις ξανά! ;) Απλά να το χεις στο νου σου αυτό ;) Ό,τι δε χρειάζεσαι το απενεργοποιείς αλλιώς τρέχει στο Background. Κρατώντας πατημένο το Home Button εμφανίζονται οι ενεργές εφαρμογές τις οποίες θα σου πρότεινα να τις κλείνεις. Εάν δεν έχεις διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες -κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει με την μπαταρία- είναι να πας Ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές. Κι εκεί τικάρεις το Μη διατήρηση δραστηριοτήτων και στο "Όριο διεργασιών παρασκηνίου βάζεις έως και 2 διεργασίες. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Αυτά είναι ευχάριστα νέα γα την μπαταρία.δηλαδή αξίζει η jelly bean.επίσης ποσά ελεύθερα mb ram έχει με την jelly bean???

εμένα φτάνει μέχρι τα 211mb ελεύθερα. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Clean Master και έχω βάλει το widget της εφαρμογής οπότε όποτε θέλω πατάω το κουμπάκι που έχει και ανακυκλώνει-καθαρίζει τη RAM

Edited by trek240

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με wifi... Μου κανει το εξης κουλο..λέει οτι ειναι κανονικα συνδεδεμενο αλλα δεν εχω πρόσβαση στο ιντερνετ.. με 2 αλλα κινητα που εχω δοκιμασει δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα...
Never give up

Μήπως έχει κάποιο πρόγραμμα που να σου κόβει το ιντερνετ? Κάποιο firewall?

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μήπως έχει κάποιο πρόγραμμα που να σου κόβει το ιντερνετ? Κάποιο firewall?

Όχι δεν υπάρχει κάποιο firewall

Never give up

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με wifi... Μου κανει το εξης κουλο..λέει οτι ειναι κανονικα συνδεδεμενο αλλα δεν εχω πρόσβαση στο ιντερνετ.. με 2 αλλα κινητα που εχω δοκιμασει δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα...

κάνε restart το κινητό πιέζοντας το Power Button + Volume Buttons και μια επανεκκίνηση το router. Τα περισσότερα λύνονται με μια επανεκκίνηση :p

τα αλλα δυο κινητα που εχεις δοκιμασει ειναι sony?αλλαξε το καναλι εκπομπης απο το ρουτερ.συνηθως τα sony πανω απο το 10 συχνοτητα εχουν προβλημα.( βαλε ή 1 ή 5 ή 9)

Έχει κανένας ξεκλείδωτο bootloader και να έχει δοκιμάσει το phantom kernel να μας πει τη γνώμη του;

τα αλλα δυο κινητα που εχεις δοκιμασει ειναι sony?αλλαξε το καναλι εκπομπης απο το ρουτερ.συνηθως τα sony πανω απο το 10 συχνοτητα εχουν προβλημα.( βαλε ή 1 ή 5 ή 9)

το ενα κινητο ειναι sony και το αλλο ειναι samsiung...αυτο που εκανα και λυθηκε το προβλημα ειναι update με το seus...θελω να πιστευω οτι λυθηκε το προβλημα οριστικα...

Never give up

μου ηρθε και εμενα σημερα το μηνυμα για την αναβαθμιση του κινητου αλλα με ολα αυτα που διαβαζω τελικα αναρωτιεμαι αν πρεπει να την κανω.... δεν εχω την διαθεση και τον χρονο να παιζω με τις ωρες και δεν θελω να μπλεξω με πολλα πολλα... τι λετε???

μου ηρθε και εμενα σημερα το μηνυμα για την αναβαθμιση του κινητου αλλα με ολα αυτα που διαβαζω τελικα αναρωτιεμαι αν πρεπει να την κανω.... δεν εχω την διαθεση και τον χρονο να παιζω με τις ωρες και δεν θελω να μπλεξω με πολλα πολλα... τι λετε???
Έχω την εντύπωση πως αν δεν βγει άλλη έκδοση, μην πας σε αναβάθμιση! Το κινητό είναι κατ' αρχήν ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!! Και όταν σε έχει καταστρέψει με το θέμα των κλήσεων (πχ σε παίρνουν και δεν βαράει, δεν μπορείς να το σηκώσεις, το σηκώνεις και μπορείς να μιλήσεις μετά από 5 δευτερόλεπτα, πας να κάνει κλήση και παγώνει η οθόνη μέχρι να το σηκώσει ο άλλος κλπ κλπ), ε τότε δεν μιλάμε για αναβάθμιση. Μιλάμε με έχει ξετινάξει...

ολα αυτα φοβαμαι και εγω και μιας και δεν εχω και πολυ πολυ διαθεση να σκαλιζω και να πειραματιζωμαι μαλλον δεν θα την περασω μεχρι να βρεθει -αν βρεθει- λυση. το εικονιδιο πανω αριστερα που με ειδοποιει για την υπαρξη αναβαθμισης πως μπορω να το σβησω?

Πάνε ρυθμίσεις εφαρμογές όλες και βρες το update center και κάνε αναγκαστική διακοπή κ εκκαθάριση δεδομένων. Μετά λογικά δεν θα υπάρχει. (ίσως θέλει επανεκκίνηση στο τέλος για να φύγει το εικονίδιο)

Αν έχει απενεργοποίηση το update center κάνε το. Λογικά μετά δεν θα σου βγει ξανά..

Να κανεις την αναβαθμισει λέμε.

Η μπαταρία του διπλασιάζετε και η μνήμη ελευθερώνεται και το μοναδικό πρόβλημα είναι ενα μικρο Lag στις κλήσεις που είναι ενοχλητικό μεν αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο ώστε να δημιουργεί αυτά που αναφέρονται. Κλήσεις προσωπικα δεν έχω χάσει, καμια φοα όμως λόγω του Lag αλλον θελεις να καλέσεις και καλείς άλλον.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.μια από αυτές τις μέρες θα αποφασίσω και αν δεν βρω κάτι καλύτερο,καταλήγω σε αυτό.Δηλαδή από τα λεγόμενα σας δεν σας απογοήτευσε το κινητό που το πηρατε έτσι?

Οχι δεν με απογοήτευσε. Το κινητό είναι πολύ καλό για κάποιον που δεν κάνει πολύ χρήση αυτού και δεν το πολύ προσέχει.

Η μπαταρία όπως προείπαν οι άλλοι και όπως εχω αναφέρει και γω μερικές σελίδες πίσω κρατάει 4 μέρες άνετα.

Εγώ έχω καταφέρει να κρατήσει έως και 10.5 μέρες με μεσώ όρο τις 6.

Αν αγόραζα τώρα κινητό θα κοιτούσα το lenovo S750 που είναι στα ίδια λεφτά.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Ευχαριστώ πολύ.κάτι αλλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικα με το πρόβλημα των κλήσεων.μπορείτε να μου πείτε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του??? Και είναι τόσο σοβαρό που υπάρχει περίπτωση να χάνουμε και κλήσεις??? Δεν έχω το κινητό αλλά αν τύχη να το αγοράσω να ξέρω το πρόβλημα του.κατά τ'αλλα ειναι καλό το κινητό με την νέα αναβάθμιση???

Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλο νόημα να αγοράσεις το Go, πέρα από τις δυνατότητές του σε αντοχή σε νερό και χτυπήματα.. (τουλάχιστον εγώ δεν πρόκειται να το δοκιμάσω σε ποτήρι, αλλά νιώθω πιο χαλαρός που ξέρω ότι έχω μία έξτρα προστασία). Ωστόσο κλήσεις μπορείς να χάσεις. Εξαρτάται αν αυτός που σε παίρνει έχει αρκετή υπομονή ή όχι. Πάντως προσωρινά με μία επανεκκίνηση το πρόβλημα λύνεται για κάποιο διάστημα..

Αγαπητέ blkik θα μου επιτρέψεις να έχω λίγο διαφορετικές απόψεις. Δεν έχω σκοπό να το παίξω πιο έμπειρος ούτε θέλω να καβγαδίσω. Το διευκρινίζω γιατί μπορεί να φανώ εριστικός :D

Και εξηγούμαι:

Η μπαταρία του διπλασιάζετε
Εμένα ΔΕΝ διπλασιάστηκε

και η μνήμη ελευθερώνεται και το μοναδικό πρόβλημα είναι ενα μικρο Lag στις κλήσεις που είναι ενοχλητικό μεν αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο ώστε να δημιουργεί αυτά που αναφέρονται. Κλήσεις προσωπικα δεν έχω χάσει, καμια φοα όμως λόγω του Lag αλλον θελεις να καλέσεις και καλείς άλλον.
Το πρόβλημα με τις κλήσεις σε εμένα δεν είναι απλά ενοχλητικό, μου έχει βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι. Αλλά αυτό, εκτός από το ότι ασφαλώς έχει να κάνει και με το όλο configuration του συστήματος (launcher, ρυθμίσεις), έχει να κάνει και με το πόσες κλήσεις κάνει ο καθένας. Αν δηλαδή έκανα που και πού ένα τηλεφώνημα στη μάνα μου και στην αδερφή μου δεν τρέχουν και πολλά. Σκεφτείτε όμως ότι υπάρχουν άλλοι που το δουλεύουν συνεχώς το τηλέφωνο για δουλειές. Και μετράει το αν έχεις τηλέφωνο ή game boy...

Η μπαταρία όπως προείπαν οι άλλοι και όπως εχω αναφέρει και γω μερικές σελίδες πίσω κρατάει 4 μέρες άνετα.

Εγώ έχω καταφέρει να κρατήσει έως και 10.5 μέρες με μεσώ όρο τις 6.

Ναι, αλλά αυτά είναι υπό προϋποθέσεις. Αν έχεις καταφέρει να το κάνεις root ώστε να ξηλώσεις τα σκουπίδια, αν έχεις βάλει εφαρμογές σαν τις δικιές σου που βάζουν το κινητό σε εξοικονομήσεις ενέργειας βάσει χρονοδιαγράμματος, αν έχεις το κινητό σου 8 ώρες σε flight mode... Και ο μέσος χρήστης αυτά δεν τα κάνει. Ειδικά το flight mode γνώμη μου είναι ότι μετράει πολύ στην εξοικονόμηση ενέργειας. Αλλά όταν έχεις παιδιά/σκυλιά/γατιά/δουλειές/κλπ συνήθως δεν μπορείς να το βάλεις σε flight mode.

Ευχαριστώ πολύ.κάτι αλλο θα ήθελα να ρωτήσω σχετικα με το πρόβλημα των κλήσεων.μπορείτε να μου πείτε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του??? Και είναι τόσο σοβαρό που υπάρχει περίπτωση να χάνουμε και κλήσεις???
Θα σου πω τι συμβαίνει με το δικό μου.

Όταν καλώ το ενδεχόμενο είναι να παγώσει η οθόνη για 5-10 δευτερόλεπτα και ξαφνικά να μου δείξει/ακούσω ότι ο άλλος έχει απαντήσει και ήδη με βρίζει (αυτό έχει σαν συνέπεια να μην μπορώ να ακυρώσω μία κλήση που πάτησα κατα λάθος και να μην μπορώ να άνω αναπάντητη)

Όταν δέχομαι κλήση τα ενδεχόμενα είναι:

- Να πατάω απάντηση και αντί να ανοίγει να κολάει η οθόνη και να περιμένω πάλι 5 sec για να με συνδέσει (ο χρόνος μετά σου δείχνει ότι ήδη είχε αρχίσει να μετράει)

- Το προηγούμενο ενδεχόμενο, μόνο που όσο περιμένω μου παίζει το ringtone πιο σιγανά

- Να μην χτυπάει καθόλου το κινητό και απλά να παίζει το προειδοποιητικό φωτάκι

- Να μου κλείσει το κινητό (Αυτό ευτυχώς έτυχε μόνο μία φορά)

Όλα αυτά συνεχώς σου τα κάνει; Γιατί νομίζω ότι είναι λίγο μεγιστοποιημένα όλα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί.

Δηλαδή με ένα restart η συσκευή δεν στρώνει; Αν όχι σε βλέπω να περνάς ξανά εξαρχής τη Rom με full wipe. Πραγματικά και εγώ έχω το θέμα με τις κλήσεις, αλλά όχι κι έτσι...

Το restart σίγουρα βοηθάει αλλά δεν μπορώ να κάνω πολύ συχνά γιατί χάνονται κάτι υπενθυμήσεις που σκάνε με το τσουβάλι (Note Everything Pro)!

• The title was changed to Sony Xperia Go