GreenMob Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Το CS968 βγάζει σήμα ntsc ενώ η τηλεόρασή σου είναι pal. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλώδιο a/v που να μετατρέπει το ntsc σε pal. Δεν είναι ακριβό. Το ίδιο είχα πάθει και στο ps2 και τα ntsc παιχνίδια τα έπαιζε ασπρόμαυρα μέχρι που πήρα αυτό το καλώδιο Λες ε;;; Ευχαριστώ. Καμμια φτηνή υλοποίηση ξέρεις; Γιατί με ένα 5λεπτο ψάξιμο βρήκα κάτι μετατροπείς από 15€ και πάνω όπως αυτός http://www.ebw.gr/el/product/2395/TV-VIDEO-SYSTEM-CONVERTER(NTSC-to-PAL)-Metatropeas-simatos-apo-NTSC-se-PAL τα οποία σε καμμία περίπτωση δεν τα δίνω για τη δουλειά που θέλω. Καλώδιο δεν βρήκα. Με custom ROM δεν μπορεί να πειραχτεί αυτό επάνω στο cs968; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εχω αγορασει αυτο NATEC NAT-0544 EXTREME MEDIA HD240 SMART TV HDMI DONGLE ANDROID 4.2 δεν ειναι tv box αλλα ειναι σε αυτην την κατηγορια, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω με καποιον τροπο να το κανω unroot. Ευχαριστω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εχω αγορασει αυτο NATEC NAT-0544 EXTREME MEDIA HD240 SMART TV HDMI DONGLE ANDROID 4.2 δεν ειναι tv box αλλα ειναι σε αυτην την κατηγορια, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω με καποιον τροπο να το κανω . Ευχαριστω Για ποιον λογο βρε να το κανεις unroot?Εδω το rootαρουμε για να εχουμε προσβαση σε παρα πολλα πραματα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το χρησιμοποιω μονο για 3,4 πραγματα, το ενα προγραμμα που με ενδιαφερει πολυ δεν παιζει με root. Αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Μπορεις να μας πεις τι θελεις να κανεις ακριβως? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Σε εμενα το hide my root δεν δουλευει το δοκιμασα πολλες φορες. Η συσκευη που εχω επαιζε κανονικα το novago στην tv μεχρι προχτες που εγινε αναβαθμιση και δεν παιζει τωρα σε πολλες ροοτ συσκευες Ευχαριστω πολυ φιλε ironwolf , θα το δοκιμασω αυριο Edited May 8, 2014 by teodgeor Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 καλησπερα παιδια παρελαβα σημερα tv box (cs968) και το τροφοδοτικου μου εσκασε μολις το ανοιξα κανα 2 φορες( εβγαλα- εβαλα μπριζα) η τροφοδοσια του tv box απο κατω λεει οτι ειναι 5V-3A αλλα το τροφοδοτικο ειναι 5V-2.5A οσοι εχετε το ιδιο μπορειτε να τσεκαρετε και να μου πειτε τι voltage λεει απο κατω το tv box για να δω τι θα πω και στου κινεζους πηραμε αλλο τροφοδοτικο το box αναβει το λαπμακι περιμενω να μου πουν αν δουλευει...θα δουμε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδια για άλλη μια φορα χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας.Επιλογη box η stick μεχρι 50euro.Θα δουλεψει σαν Internet σε TV 32,να εχει google play γιατι είμαι ασχετος από φλασαρισμα,και ταινιες από XBMC.Και αν γνωρίζετε τα πλητρολογια τα ασυρματα αν δουλευουν σωστα με τα stick η box.ΠΧ KP-810-16A 3 in 1 iPazzPort Ελάχιστα πάνω από την τιμή που είπες είναι το http://www.geekbuying.com/item/T-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6-GHz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-BT-RJ45-External-Wifi-Antenna-with-IR-Remote-Controller-Black-317424.html. Δοκιμασμένο και καλό. Στην τιμή που είπες είναι το http://www.geekbuying.com/item/Q7-TV-BOX-RK3188-Bluetooth-v4-0-Android-4-2-External-Wifi-Antenna-Ethernet-Port-with-2-4GHZ-wireless-Air-Mouse--Black-324259.html. Διαφορά μεταξύ των δύο μόνο στα τσιπάκια wifi kai bluetooth, το t-r42 πάντως το δοκίμασα και πάει μια χαρά. Στα κουτιά, όπου δοκίμασα διάφορα keyboards & mouse δουλεύουν όλα ρολόϊ. Μόνο σημείο προσοχής είναι ότι τα μικρά λαστιχένια πλήκτρα στα air-mouse controls σε καθυστερούν σε σχέση με ένα απλό πληκτρολόγιο. Και με ένα απλό ποντικάκι κάνεις την δουλειά σου πάντως. Εναλλακτικά ίσως πρέπει να δεις την περίπτωση πληκτρολογίου με touchpad σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος και το οποίο να συνδέεται με bluetooth για να μην χάνεις τις usb θύρες. Έχει ένα γύρω στα 25ευρώ η geekbuying. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Λοιπον εχω εδω και 2 εβδομαδες το Tronsmart A928.Αφου το δουλεψα αρκετα και φυσικα περασα και την rom Kit Kat 4.4.2 εχω να πω οτι απλα μιλαμε πλεον για ενα εξειρετικο μηχανακι!!!!Τρεχει τα παντα απροβληματιστα,δοκιμασα ολα σχεδον τα ειδη ταινιων,μονο 4Κ δεν δοκιμασα ακομα.Ολες τις ταινιες τις τσεκαρα απο τον εξωτερικο σκληρο μου,αλλα και απο καποια στικακια.Πεντακαθαρη εικονα χωρις κανενα σπασιμο στην εικονα,η καποια χαμενα frames.Oλα αυτα με το mxplayer παντα και σε λειτουργια hw. Εβαλα και XBMCZ Gotham 13.0(αν και το δουλευω ελαχιστα ειναι η πραγματικοτητα.....)νερακι και εδω κανενα προβλημα.Και κατα την πλοηγηση στο net σε ολα τα γνωστα site με τον Google chrome δεν ειχα καποιο παρατραγουδο,και το wi-fi που το φοβομουν να πω την αληθεια,διοτι δεν εχει εξωτερικη κεραια,αψογο και εδω σαν σημα και ποιοτητα αυτου.Το μονο που δεν ελυσα ακομα,αν και δεν το πολυκοιταξα να πω την αληθεια,ειναι οτι δεν εχω ηχο απο την απτικη στον ενισχυτη μου.Και στο αισθητικο τομεα ξεφευγει απο τα συνηθυσμενα κουτακια,που φωναζε και η κυρια μου......:lol: Επισης να πω οτι και το air mouse που ερχεται μαζι (ναι εχει 2 τ/χ στην συσκευασια)ειναι παρα πολυ καλο σε ποιοτητα κατασκευης,αλλα και λειτουργικοτητας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Πρώτα κατέβασε από εδώ τους drivers http://forum.gsmhosting.com/vbb/f906/all-about-rockchip-only-here-1765054/ Μετά κατέβασε αυτό το εργαλείο https://copy.com/e2pfNPe1QbQw κάντο extract, μετά 1) ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB (usb debugging) που βρίσκεται στις ρυθμίσεις-->επιλογές για προγραμματιστές 2) Τρέξε το 0.Root-Unroot Tool.bat από το εργαλείο που έκανες extract 3) Διάλεξε την επιλογή που θέλεις Το κάνεις με δική σου ευθύνη πάντα Το έκανες unroot? Δεν το εκανα ακομη τελικα , γιατι βρηκα αλλο τροπο προς το παρων και παιζει Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 μας δινεις το λινκ για το review του s86? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πριν λίγο ανέβηκε και το review για το tronsmart vega s89 standard edition Review: Unboxing: Θα ήθελα τη γνώμη σου τώρα που έχεις δουλέψει και τα δύο μηχανήματα. Mele a1000g vs.Tronsmart Vega s89 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Για τι χρήση το θέλεις? Xbmc, ταινίες από τον σκληρό, λίγο σερφαρισμα στο διαδίκτυο, όλα αυτά από απόσταση από το ρούτερ 2 δωματίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μόλις παρήγγειλα το s89 από geek buying. μου το βγάζει presel μέχρι τις 31/5.τι εννοεί; ότι θα μου το στείλουν από αρχές ιουνιου; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 είχα να μπω καιρό στο φόρουμ λόγω διάφορων δουλειών και διάβασα για kit kat στο cs968 και μου κίνησε την περιέργεια. Δεν είμαι και ο πιο ειδήμων στις αλλαγές rom και δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία με ρίσκο αν δεν σιγουρευτώ ότι θα έχει αποτελέσματα. Άρα, α)αξίζει ; β) είναι σταθερή ; η βασική δουλειά που κάνω με το cs968 είναι να βλέπω σειρές και ταινίες από σκληρό, συνήθως στα 720. xbmc δεν κατάφερα ποτέ να δω χωρίς σπασίματα και το εγκατέλειψα νωρίς. Επίσης, πρώτη επιλογή είναι πάντα να στρημάρω από το πισί παρά να τα περνάω στο σκληρό για να τα δω, αλλά αυτό μερικές φορές συμβαίνει σωστά και μερικές φορές τρώω διακοπές ανά 5λεπτο, οπότε αναγκάζομαι να τα περάσω στο σκληρό. θα δω λοιπόν διαφορά στις δουλειές που κάνω ; Υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να δω σωστά xbmc ; τέλος, πηγή της νέας rom είναι αυτό το θέμα ; http://www.freaktab.com/showthread.php?12071-NEW-OFFICIAL-KitKat-4-4-720p-1080p-CR11S-CS968-2MP-5MP-ROM-Builds-Now-Available-BeYond-XBMC-v3-4-5-READY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 είχα να μπω καιρό στο φόρουμ λόγω διάφορων δουλειών και διάβασα για kit kat στο cs968 και μου κίνησε την περιέργεια. Δεν είμαι και ο πιο ειδήμων στις αλλαγές rom και δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία με ρίσκο αν δεν σιγουρευτώ ότι θα έχει αποτελέσματα. Άρα, α)αξίζει ; β) είναι σταθερή ; η βασική δουλειά που κάνω με το cs968 είναι να βλέπω σειρές και ταινίες από σκληρό, συνήθως στα 720. xbmc δεν κατάφερα ποτέ να δω χωρίς σπασίματα και το εγκατέλειψα νωρίς. Επίσης, πρώτη επιλογή είναι πάντα να στρημάρω από το πισί παρά να τα περνάω στο σκληρό για να τα δω, αλλά αυτό μερικές φορές συμβαίνει σωστά και μερικές φορές τρώω διακοπές ανά 5λεπτο, οπότε αναγκάζομαι να τα περάσω στο σκληρό. θα δω λοιπόν διαφορά στις δουλειές που κάνω ; Υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να δω σωστά xbmc ; τέλος, πηγή της νέας rom είναι αυτό το θέμα ; http://www.freaktab.com/showthread.php?12071-NEW-OFFICIAL-KitKat-4-4-720p-1080p-CR11S-CS968-2MP-5MP-ROM-Builds-Now-Available-BeYond-XBMC-v3-4-5-READY Ακριβώς επειδή έχεις καιρό να μπεις, μάλλον έχεις χάσει τα ποστ που αναφέρθηκε ότι με το Beyond Xbmc 3.4 πλέον παίζουν τα πάντα σταθεροτατα είτε σε streaming online μέχρι 720p ,είτε από τον δίσκο του μέχρι 1080p. Το Kit Kat δεν βοηθάει κάπου σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvgrr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Θελω την βοηθεια σας ψαχνω ενα αξιολογο android tv box μπορειται να προτεινεται καποιο κατα προτιμηση δοκιμασμενο, επισης το βασικοτερο σε ολα αυτα ειναι, αν βαλω εξωτερικο σκληρο 1TB θα τον αναγνωριζει??? Ευχαριστω εχω δει αυτα εγω!!!! CS968 Android 4.2.2 Smart TV Box RK3188 63ευρω Tronsmart Vega S89 Amlogic S802 79 ευρω Q7 Android tv box Quad Core CS918 46 ευρω Edited May 13, 2014 by stvgrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Πριν λίγο ανέβηκε και το review για το tronsmart vega s89 standard edition Review: Unboxing: Τα σέβη μου και στους δύο σας για την άμεση παρουσίαση της συσκευής. Την περίμενα με μεγάλη προσμονή. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Μετά από κάποια θεματάκια που είχα σήμερα με το xbmc στο a1000g τελικά σου προτείνω δαγκωτό το s89 Ευχαριστώ. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο έμπιστο μαγαζί που να το έχει διαθέσιμο? Δύσκολα το βρίσκω κάπου. Έχει ακούσει κανείς κάτι για αυτό το κατάστημα? http://www.aurabuy.com/products/Vega-s89.html Το έχει και 8% έκπτωση αυτή την περίοδο με το κουπόνι. Edited May 14, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλύτερα να ρωτήσεις τον Αντώνη (Antonis78) ξέρει περισσότερα πάνω στο θέμα μιας και πήρε το standard version Όταν το διαβάσει ο "Antonis78" ας απαντήσει αν έχει να προτείνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Φίλε μου, εγώ το πήρα από geekbuying, όταν ήταν ακόμα presale και περίμενα να μου το στείλουν. Δεν ξέρω για άλλο κατάστημα και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αν μπορείς να περιμένεις πήγαινε στο geek. EDIT: τώρα είδα ότι στο Geekbuying είναι presell το Standard για 31-05 και το Elite για 17-05. Από την εμπειρία μου, τότε περίπου παραλαμβάνουν και το στέλνουν. Αν αντέχεις να περιμένεις για το Standard πάρτο από εκεί αλλιώς για το Elite δεν είναι μεγάλη η αναμονή. Βέβαια, για να είμαστε και σωστοί πάντα υπάρχει η περίπτωση τα κομμάτια που θα παραλάβουν να μην φτάνουν και να μην στο στείλουν τότε. Όπως και να έχει η απόφαση είναι δική σου! :) Όσον αφορά τους εξωτερικούς δίσκους, δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω αλλά λέω να το κάνω σήμερα οπότε θα σας πω αν δουλεύουν ή όχι. Edited May 14, 2014 by Antonis78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μετά από κάποια θεματάκια που είχα σήμερα με το xbmc στο a1000g τελικά σου προτείνω δαγκωτό το s89 τι θεματακια ειχεις με το xbmc στο α1000? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Αντώνη έχεις δοκιμάσει να κάνεις passthrough τον ήχο,σε κάποιο home theater μέσω της οπτικής ίνας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 hardware acceleration έχει μόνο με το Vidon XBMC 1.0.1.2 στο οποίο δεν μου φορτώνει και όλα τα sources από μερικά add-ons. Εξωτερικός player που δοκίμασα στο XBMC Gotham 13 δεν λειτουργεί. Το hardware acceleration που το έχει στο xbmc? (Δεν το έχω ψάξει στο minix edition και δεν ξέρω αν υπάρχει..) Για πιο λόγο να εκκινείς εξωτερικό player για να δεις μια ταινία στο xbmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το hardware acceleration που το έχει στο xbmc? (Δεν το έχω ψάξει στο minix edition και δεν ξέρω αν υπάρχει..) Για πιο λόγο να εκκινείς εξωτερικό player για να δεις μια ταινία στο xbmc? Ειδικά στα 1080p που τα έχεις στον δίσκο, τα βρίσκει σκούρα ο μαμισιος xbmc player. Προσωπικά στο cs968 πλέον όλα κομπλέ με το Beyond xbmc, που παίζει αέρα και τα 1080p. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts