GreenMob Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μα η αλλαγή ανάλυσης είναι για σύνδεση HDMI. Θα κοιτάξω να κάνω update τη ROM μήπως μου εμφανίσει την επιλογή που βλέπεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μα η αλλαγή ανάλυσης είναι για σύνδεση HDMI. Θα κοιτάξω να κάνω update τη ROM μήπως μου εμφανίσει την επιλογή που βλέπεις. Ευχαριστώ. το ξέρω αλλά δεν χάνεις τίποτα να πατήσεις την επιλογή μπας και αλλάξει κάτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ....βγήκε η επίσημη xbmc gotham stable εκδοση αλλά δεν ξεκινάει ,... τουλάχιστο στην geass ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 ....βγήκε η επίσημη xbmc gotham stable εκδοση αλλά δεν ξεκινάει ,... τουλάχιστο στην geass ! Πουθενά δεν ξεκινάει..σε Android... Βγάλανε και ανακοίνωση ότι έχει πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Το CX-919 σταμάτησε να λειτουργεί. Βασικά δεν δίνει σήμα σε σύνδεση HDMI ενώ το power led είναι μπλε. Δοκίμασα να περάσω ξανά Rom αλλά δεν προχωράει η διαδικασία. Κολλάει πάντα το IDB download βγάζοντας μήνυμα failed με flashtool από GEEKBUYING αλλά και με Finless. Μπορεί να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Γειά σας παιδιά τέλος του μήνα θα έρθει στον πύργο Ηλείας επιτέλους το περίφημο Digea . Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος ψαγμένος εδώ μέσα γνωρίζει το πάντρεμα τον δύο καταλάβατε digea και Android σε κάτι καλό και αξιόπιστο. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) .. η καινουρια stable έκδοση xbmc gotham rise διορθώθηκε και ξεκινάει κανονικά. για να κάνει passthrough τον ήχο πρέπει να βάλεις number of channels 2.0 και ... enable passthrough,ac3,dts,dolby digital transcoding. αλλά έχω πάρα πολλά drop frames πάλι ,όταν είναι passthrough o ήχος ...καλά παίζει αυτή η έκδοση : XBMCZ Gotham 13.0 New XBMC version libmedia features: * Gotham XBMC 13.0 with support libmedia * Support DTS, AC3 passthrough * Best video performance Tested on CS968. Link: http://www.mediafire.com/download/m2...r379/XBMCZ.rar Edited May 5, 2014 by Buried Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δοκίμασες να περάσεις την stock rom? EDIT: Δοκίμασε στο RK Batch Tool να πατήσεις Resore αντί για Upgrade ή κατέβασε από εδώ το RK_Android_Tool_v1.29.zip και πάτα Erase IDB Button, με δική σου ευθύνη :P Η λειτουργία Erase IDB προχωράει κανονικά. Μετά είτε κάνω restore είτε upgrade βγάζει το ίδιο σφάλμα (IDB download failed). Δοκίμασα και με stock και με Finless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 .. η καινουρια stable έκδοση xbmc gotham rise διορθώθηκε και ξεκινάει κανονικά. ... δεν κατάφερα να κάνω όμως passthrough . υπάρχει μια επιλογή passthrough enable , αλλά δεν μπορώ να επιλέξω digital audio output. ... έχει δοκιμάσει κανείς άλλος ; Τις ....... πριν απο καθε σου προταση για ποιον λογο τις βαζεις φιλε μου??:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 .. η καινουρια stable έκδοση xbmc gotham rise διορθώθηκε και ξεκινάει κανονικά. για να κάνει passthrough τον ήχο πρέπει να βάλεις number of channels 2.0 και ... enable passthrough,ac3,dts,dolby digital transcoding. αλλά έχω πάρα πολλά drop frames πάλι ,όταν είναι passthrough o ήχος ...καλά παίζει αυτή η έκδοση : XBMCZ Gotham 13.0 New XBMC version libmedia features: * Gotham XBMC 13.0 with support libmedia * Support DTS, AC3 passthrough * Best video performance Tested on CS968. Link: http://www.mediafire.com/download/m2...r379/XBMCZ.rar Καλύτερα από την Beyond ; Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τις ....... πριν απο καθε σου προταση για ποιον λογο τις βαζεις φιλε μου??:) ... έλα ντε !! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλύτερα από την Beyond ; Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. δεν την δοκίμασα σε ολόκληρη ταινία. στην official έκδοση μου πετούσε frames συνέχεια ,ενώ σε αυτήν στο 1 λεπτό που είδα όλα ήταν ομαλά. ..για πρώτη εκτίμηση θα έλεγα ότι είναι κάτι παρόμοιο με το beyondxbmc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 ... έλα ντε !! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν την δοκίμασα σε ολόκληρη ταινία. στην official έκδοση μου πετούσε frames συνέχεια ,ενώ σε αυτήν στο 1 λεπτό που είδα όλα ήταν ομαλά. ..για πρώτη εκτίμηση θα έλεγα ότι είναι κάτι παρόμοιο με το beyondxbmc. ........καλα ντε........... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 .. η καινουρια stable έκδοση xbmc gotham rise διορθώθηκε και ξεκινάει κανονικά. για να κάνει passthrough τον ήχο πρέπει να βάλεις number of channels 2.0 και ... enable passthrough,ac3,dts,dolby digital transcoding. αλλά έχω πάρα πολλά drop frames πάλι ,όταν είναι passthrough o ήχος ...καλά παίζει αυτή η έκδοση : XBMCZ Gotham 13.0 New XBMC version libmedia features: * Gotham XBMC 13.0 with support libmedia * Support DTS, AC3 passthrough * Best video performance Tested on CS968. Link: http://www.mediafire.com/download/m2...r379/XBMCZ.rar Το λινκ ειναι νεκρο μπορεις να το ξανανεβασεις παρακλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 ρε συ buried μην μπερδεύεις τον κόσμο :) Το λινκ ειναι νεκρο μπορεις να το ξανανεβασεις παρακλω; μια χαρά είναι το λινκ (γενικά) απλά έκανε c/p από το άλλο φορουμ και δεν το έχει πάρει όλο http://www.freaktab.com/showthread.php?12611-XBMCZ-Gotham-13-0-(Libmedia)-Download και το λινκ http://www.mediafire.com/download/m2lqd991dpar379/XBMCZ.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 μια χαρά είναι το λινκ (γενικά) απλά έκανε c/p από το άλλο φορουμ και δεν το έχει πάρει όλο http://www.freaktab.com/showthread.php?12611-XBMCZ-Gotham-13-0-(Libmedia)-Download και το λινκ http://www.mediafire.com/download/m2lqd991dpar379/XBMCZ.rar Eτσι, για να μην τα θελετε ολα ετοιμα :lol: Λοιπον, εμενα μου ηρθε μολις το MK809 III mini pc.. Θα το δουλευω ετσι, μονο σαν pc, οχι tv box. Θελω να το ρουταρω, βρισκω ομως συνηθως ολοκληρες rom, κατι που δε με πολυενδιαφερει τωρα. Να το κανω κατα τα γνωστα, drivers στο pc και καποιο απο τα προγραμματα ρουταρισματος; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Eτσι, για να μην τα θελετε ολα ετοιμα :lol: Λοιπον, εμενα μου ηρθε μολις το MK809 III mini pc.. Θα το δουλευω ετσι, μονο σαν pc, οχι tv box. Θελω να το ρουταρω, βρισκω ομως συνηθως ολοκληρες rom, κατι που δε με πολυενδιαφερει τωρα. Να το κανω κατα τα γνωστα, drivers στο pc και καποιο απο τα προγραμματα ρουταρισματος; θα το αφήσει με android ή θα του βάλεις κανά ubuntu ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Λες; δεν το σκεφτηκα καθολου.. Με τα gps, bluetooth τι γινεται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Λες; δεν το σκεφτηκα καθολου.. Με τα gps, bluetooth τι γινεται; δεν ξέρω :) , ξέρω απλά ότι μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ανέβηκε και το review για το mele a1000g Unboxing Review αν έχει κανείς καμια ερώτηση μου την λέει ελεύθερα Εξαιρετικη η παρουσιαση σου φιλε μου!! Κατατοπιστικοτατος!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μόλις παρέλαβα το VEGA S89 :yahoo::yahoo::yahoo: . Δεν το έχω βγάλει από το κουτί του ακόμα, το μόνο που είδα είναι ότι γράφει Standard και όχι Elite (το μικρό αδελφάκι). Ironwolf ακούς; Στείλε πμ για να κανονίσουμε unboxing και review (άντε γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην το ανοίξω :p:p:p ) Πάρτε και μερικές φωτό από το κουτί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλώς το δεχτήκαμε! Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μόλις παρέλαβα το VEGA S89 :yahoo::yahoo::yahoo: . Δεν το έχω βγάλει από το κουτί του ακόμα, το μόνο που είδα είναι ότι γράφει Standard και όχι Elite (το μικρό αδελφάκι). Ironwolf ακούς; Στείλε πμ για να κανονίσουμε unboxing και review (άντε γιατί με το ζόρι κρατιέμαι να μην το ανοίξω :p:p:p ) Πάρτε και μερικές φωτό από το κουτί may the force be with it ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Κανένας Launcher σε στυλ Vega S89 για το cs968 υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 παιδια γνωριζει κανεις πως φτιαχνουμε το display screen στο tv box;; γιατι ειναι λιγο πιο αριστερα κεντραρισμενο κ τερματιζει χωρις να καλυπτει ολη την οθονη..πανω κατω κ αριστερα το φτιαχνω μια χαρα...κ αυτο μονο στο 1080p αναλυση.. Στο 1080ι κ στα αλλα ειναι μια χαρα κεντραρισμενο κ μπορω να το φτιαξω οπως θελω..μου λεει να πατησω menu για default settings αλλα οτι κ αν πατησα στο χειρηστηριο δεν βρισκω menu...καμια βοηθεια??? :(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire7184 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδια για άλλη μια φορα χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας.Επιλογη box η stick μεχρι 50euro.Θα δουλεψει σαν Internet σε TV 32,να εχει google play γιατι είμαι ασχετος από φλασαρισμα,και ταινιες από XBMC.Και αν γνωρίζετε τα πλητρολογια τα ασυρματα αν δουλευουν σωστα με τα stick η box.ΠΧ KP-810-16A 3 in 1 iPazzPort Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts