Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις απαντήσει μόνος σου .. εφόσον έχεις πληρώσει για HD θα βλέπεις σε HD (720p) .Δεν μπορείς σε FHD και ας το υποστηρίζει η συσκευή σού

Φιλε μου σε καμία ταινία δεν έχει σήμανση για ανάλυση FHD. Ολες HD λέει ότι είναι, ανεξάρτητα απο τον λογαριασμό που έχεις! Εξάλλου και να το αλλάξω οι δυνατότητες που δίνει είναι HD & ULTRA HD δηλαδή 4k, ενώ στην άλλη επιλογή μόνο HD. Το σκέτο HD ρωτάω τι ανάλυση είναι;

Διότι και στην υποστήριξη του Netflix που ρώτησα μου είπαν μάλλον 1080p το HD, αλλά όχι σίγουρα.

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1314

• makis1024

566

• ath156

1840

Φιλε μου σε καμία ταινία δεν έχει σήμανση για ανάλυση FHD. Ολες HD λέει ότι είναι, ανεξάρτητα απο τον λογαριασμό που έχεις! Εξάλλου και να το αλλάξω οι δυνατότητες που δίνει είναι HD & ULTRA HD δηλαδή 4k, ενώ στην άλλη επιλογή μόνο HD. Το σκέτο HD ρωτάω τι ανάλυση είναι;

Διότι και στην υποστήριξη του Netflix που ρώτησα μου είπαν μάλλον 1080p το HD, αλλά όχι σίγουρα.

Αν μπορείς να βάλεις πληκτρολόγιο πάτησε το f4 να δεις την ανάλυση ή το συνδυασμό

Ctrl + Shift + Alt + D

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή εκτός του swift streamz (γιατί κολλάει) που κάποιος χρησιμοποιεί για να βλέπει τηλεόραση απο Αγγλία ?

Αν μπορείς να βάλεις πληκτρολόγιο πάτησε το f4 να δεις την ανάλυση ή το συνδυασμό

Ctrl + Shift + Alt + D

Θα δοκιμάσω ευχαριστώ!

Ctrl + Shift + Alt + D

Δεν δείχνει κάτι.

Καλά ο καθένας γράφει οτι να'ναι για την ανάλυση στο Netflix.

Η ποιότητα της ανάλυσης που θα δεις είναι συνδυασμός πολλών παραμέτρων: τι συνδρομή Netflix έχεις, αν η συσκευή σου είναι συμβατή με το Netflix για να βγάλει HD, τι ταχύτητα ίντερνετ πιάνεις εκείνη την στιγμή και κάποιες φορές ποιο Netflix apk φοράς.

Οπότε κάτι ποστ ότι απλά αλλάζεις apk ή επειδή έχεις συνδρομή HD, στάνταρ θα βλέπεις HD είναι όλα λάθος.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η ποιότητα της ανάλυσης που θα δεις είναι συνδυασμός πολλών παραμέτρων: τι συνδρομή Netflix έχεις, αν η συσκευή σου είναι συμβατή με το Netflix για να βγάλει HD, τι ταχύτητα ίντερνετ πιάνεις εκείνη την στιγμή και κάποιες φορές ποιο Netflix apk φοράς.

Οπότε κάτι ποστ ότι απλά αλλάζεις apk ή επειδή έχεις συνδρομή HD, στάνταρ θα βλέπεις HD είναι όλα λάθος.

Αυτό ακριβώς διάβασα και σε ένα ξένο site! Οπότε με την "τρελή" ταχύτητα εδω στο χωριό, μια χαρά βλέπω κι έτσι!

Μήπως ξέρεις να μου πεις όταν παίζω ταινία από kodi σε 1080p, γιατί κολλάει και άλλοτε πάει καρε καρε;

Edited by memostrikas

Συγγνώμη για το off topic, αλλά με την ευκαιρία να ρωτήσω.

Έχω συνδρομή για HD στο Netflix. Στην android tv έχει αρκετές πηγές ultra HD και 4Κ 5.1. Στον Xbox one S, ο ίδιος λογαριασμός μου μου βγάζει περισσότερα αποτελέσματα για 4Κ, ακόμη και για τους ίδιους τίτλους και όλες οι πηγές είναι 5.1. Πώς γίνεται αυτό;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

ευτυχώς που ξεκαθάρισες την ιστορία με το παραπάνω ποστ σου. ήσουν απόλυτα ξεκάθαρος και σαφής σε αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους που τον μπερδέψαμε τον άνθρωπο :)

Σοβαρά τώρα....... εγώ έχω Πλήρες πρόγραμμα: 4 οθόνες σε ποιότητα HD/UHD 4K (παρακολούθηση σε 4 συσκευές ταυτόχρονα, σε High Definition και Ultra High Definition εφόσον διατίθενται) στο mecool m8s pro βάσει των test μέσα από την εφαρμογή του netflix παίζει μέχρι 480p , με την 4.5.1 black edition ανεβάζει μέχρι 720 ,το μηχάνημα είναι L1 και με το fix και χωρίς αυτό δεν ανεβάζει πάνω από 700p, το mecool m8s pro L και πριν όσο έπαιζε και μετά μέσω του fix και αυτό L1, παίζει με την λευκή έκδοση 1080p .

Με λίγα λόγια η σειρά είναι η εξής :

NETFLIX πλήρες πρόγραμμα.

Συσκευή με certificate L1 ή συσκευή που τσεκαρισμένα ( Πχ ψάξιμο στο freaktab ) παίζει 1080 ή 720 στην ΄΄χειρότερη΄΄

Τον παράγοντα ταχύτητα internet δεν τον βάζω στην εξίσωση, θα έλεγα ότι είναι εντελώς άσκοπο να ψάχνεις να στριμάρεις 1080p και να ξεκινάς έχοντας ταχύτητες 2-3 mbps

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ευτυχώς που ξεκαθάρισες την ιστορία με το παραπάνω ποστ σου. ήσουν απόλυτα ξεκάθαρος και σαφής σε αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους που τον μπερδέψαμε τον άνθρωπο :)

Σοβαρά τώρα....... εγώ έχω Πλήρες πρόγραμμα: 4 οθόνες σε ποιότητα HD/UHD 4K (παρακολούθηση σε 4 συσκευές ταυτόχρονα, σε High Definition και Ultra High Definition εφόσον διατίθενται) στο mecool m8s pro βάσει των test μέσα από την εφαρμογή του netflix παίζει μέχρι 480p , με την 4.5.1 black edition ανεβάζει μέχρι 720 ,το μηχάνημα είναι L1 και με το fix και χωρίς αυτό δεν ανεβάζει πάνω από 700p, το mecool m8s pro L και πριν όσο έπαιζε και μετά μέσω του fix και αυτό L1, παίζει με την λευκή έκδοση 1080p .

Με λίγα λόγια η σειρά είναι η εξής :

NETFLIX πλήρες πρόγραμμα.

Συσκευή με certificate L1 ή συσκευή που τσεκαρισμένα ( Πχ ψάξιμο στο freaktab ) παίζει 1080 ή 720 στην ΄΄χειρότερη΄΄

Τον παράγοντα ταχύτητα internet δεν τον βάζω στην εξίσωση, θα έλεγα ότι είναι εντελώς άσκοπο να ψάχνεις να στριμάρεις 1080p και να ξεκινάς έχοντας ταχύτητες 2-3 mbps

Και τα δύο mecool της υπογραφής μου, παίζουν fhd με το λευκό netflix. Ίσως μετράει ποια έκδοση netflix δουλεύεις και ποια rom φοράς.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Και τα δύο mecool της υπογραφής μου, παίζουν fhd με το λευκό netflix. Ίσως μετράει ποια έκδοση netflix δουλεύεις και ποια rom φοράς.

Εχω την στοκ ρομ, και την τελευταία λευκή εκδοσή Netflix από το play store. Εσύ πως καταλαβαίνεις ότι βλέπεις Netflix FHD?

Μήπως χρειάζεται κάνα Netflix mod apk?

μιλάω με stock rom και τα δύο, android το pro και atv το L

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιας που σε βρήκα να σε ρωτήσω:

Στα δικα σου έχεις πρόβλημα με το Bluetooth ?

Στο δικό μου όταν συνδέω ενα Bluetooth ηχείο που έχω, το Bluetooth του mecool ασταμάτητα ανοίγει κλείνει και κάνει συνέχεια σύνδεση αποσύνδεση.

Η τηλεόραση μου δεν έχει καμία έξοδο ήχου, και έτσι προσπαθώ να το συνδέσω μέσω Bluetooth, αλλά δεν.

Review του H96 Max+ (plus) με Android 8.1 και 4GB RAM.

Τιμιο, μονο αν βρεθει σε προσφορα. Δεν κανει για συνδεση με ενισχυτές μιας και βγαζει μονο stereo ηχο.

Edited by vadergr

Πιστεύω ότι με την 18 έκδοση kodi θα λυθεί και το όποιο πρόβλημα netflix 1080p μέσω του πρόσθετου που ήδη κυκλοφορεί . Βέβαια τα box θα πρέπει να έχουν κάπως δυνατό επεξεργαστή επειδή η αποκωδικοποίηση γίνεται με software decoding .

Για να δούμε λοιπόν σε λίγες ημέρες......

Πιστεύω ότι με την 18 έκδοση kodi θα λυθεί και το όποιο πρόβλημα netflix 1080p μέσω του πρόσθετου που ήδη κυκλοφορεί . Βέβαια τα box θα πρέπει να έχουν κάπως δυνατό επεξεργαστή επειδή η αποκωδικοποίηση γίνεται με software decoding .

Δεν ξέρω και ρωτάω:

Το Netflix τι σχέση έχει με το kodi?

Δεν ξέρω και ρωτάω:

Το Netflix τι σχέση έχει με το kodi?

Υπάρχει πρόσθετο για kodi 18 μόνο,όπου χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σου στο Netflix,το βλέπεις όχι μέσω της εφαρμογής αλλά μέσω του kodi

Sent from my iPad using Tapatalk

Αυτό το ακούμε εδώ και μήνες. Είναι τελείως beta η φάση. Γιατί προσπαθεί το add-on να παρακάμψει τον έλεγχο που κάνει το Netflix για να παίξει HD.

Σε άλλους κάνει σπασίματα, σε άλλους δεν παίζει ο ήχος.

Προτιμώ να βλέπω σε SD και όσο βλέπω να μην κολλάει τίποτα. Αλλιώς αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά παίρνεις συμβατό κουτί ή τηλεόραση. Τα άλλα είναι μόνο για πειραματισμό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Review του H96 Max+ (plus) με Android 8.1 και 4GB RAM.

Τιμιο, μονο αν βρεθει σε προσφορα. Δεν κανει για συνδεση με ενισχυτές μιας και βγαζει μονο stereo ηχο.

Με αφορμή το σχόλιό σου θα ήθελα να ενημερώσω ότι όποιος θέλει να πάρει μηχανάκι χωρίς optical out (όπως και εγώ) αλλά θέλει να το συνδέσει σε ενισχυτή με οπτική υπάρχει λύση και δεν είναι και πολύ ακριβή ,λέγετε DMI to HDMI + Audio Extractor Adapter Converter SPDIF Toslink + L/R RCA Output 61Vx5fZZKWL._SX342_.jpg

71C7-ALzoyL._SY355_.jpg και με κόστισε 14 ευρώ , κάνει πολύ καλά τη δουλειά του . εγώ το πήρα από Γερμανία ebay .

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Καλησπέρα παιδιά ,παρέλαβα προχθές το mecool km9 και προσπαθώ να περάσω το Netflix android TV apk που κατεβασα , αλλά όταν προσπαθεί να μου κάνει εγκατάσταση μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου. Πρώτη φορά σε android TV..έχετε να προτείνετε καμία λύση;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

Με αφορμή το σχόλιό σου θα ήθελα να ενημερώσω ότι όποιος θέλει να πάρει μηχανάκι χωρίς optical out (όπως και εγώ) αλλά θέλει να το συνδέσει σε ενισχυτή με οπτική υπάρχει λύση και δεν είναι και πολύ ακριβή ,λέγετε DMI to HDMI + Audio Extractor Adapter Converter SPDIF Toslink + L/R RCA Output 61Vx5fZZKWL._SX342_.jpg

71C7-ALzoyL._SY355_.jpg και με κόστισε 14 ευρώ , κάνει πολύ καλά τη δουλειά του . εγώ το πήρα από Γερμανία ebay .

Να ρωτήσω, εάν έχει hdmi και ο ενισχυτής και το box ποιος ο λόγος για κάτι τέτοιο ?

Όποιος έχει L1 κινεζο-μηχανάκι , να βάλει kodi 18 , κάποιο από τα τελευταία nightly builds .

Το netflix addon στην τελευταία του έκδοση 0.13.21 , τα παίζει όλα σε FHD (1080p) ή 4K (ανάλογα με τη συνδρομή που έχεις βέβαια) και full dolby 5.1 surround και δεν συμμαζεύεται , ήχο.

Mόνο κάποιες ταινίες που δεν ξεκινούν με το γνωστό άσπρο logo του netflix παίζουν σε SD.

Ας ελπίσουμε οτι και αυτό θα διορθωθεί , γιατί ακόμα το project netflix σε kodi , είναι υπό εξέλιξη.

Να ρωτήσω, εάν έχει hdmi και ο ενισχυτής και το box ποιος ο λόγος για κάτι τέτοιο ?

Ο λόγος είναι προφανές φίλος, σε περίπτωση που δεν έχει hdmi είσοδο ο ενισχυτής...

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.