junglist Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Είναι εφαρμογή όπως το utorrent η οποία είναι συμβατή με android και Greak-Team και μπορείς να διαχειρίζεσαι τη συσκευή απο μακριά (όπως το nas σου πχ) Δες το δικό μου αυτή τη στιγμή πχ. Δηλαδή αν πάω στη λίστα με τους συμβατούς client του Greek team, με τι όνομα θα είναι εκεί; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Είναι εφαρμογή όπως το utorrent η οποία είναι συμβατή με android και Greak-Team και μπορείς να διαχειρίζεσαι τη συσκευή απο μακριά (όπως το nas σου πχ) Δες το δικό μου αυτή τη στιγμή πχ. Η εφαρμογή που δείχνεις εσύ είναι για τηλε-Διαχείριση των τόρρεντ σε συσκευή η ¨οποία πρέπει να τρέχει ένα άλλο, κανονικό πρόγραμμα τόρρεντ. ...δεν είναι η κατεξοχήν εφαρμογή τόρρεντ... Η ίδια η εφαρμογή τορρεντ "Transmission" δεν υπάρχει στο Google Play, γιατί περιέχει Malware....στο sourceforge αυτό δηλώνεται ρητά https://sourceforge.net/projects/atransmission/ Πάντως και το Vuze / Azureus από το Google Play πρακτικά λειτουργεί, αλλά στον τράκερ εμφανίζομαι ως "μη συνδεδεμένος"...κοίταξα στον ρούτερ και παρότι έχω σωστά δηλωμένη θύρα στο forwarding, κι ενώ το Vuze επιτρέπει τον ορισμό θύρας, εντούτοις το βλέπω να συνδέεται και μέσω άλλων θυρών, κι ίσως γι αυτό να μην με βγάζει "συνδεδεμένο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παίδες αυτό σημαίνει ότι επίσημα το TANIX υποστηρίζει NETFLIX; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_v Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παιδια καποιος που εχει Mecool M8S Pro W και τρεχει netflix, αν μπορει ας επικοινωνσει μαζι μου παρακαλω με π.μ Ευχαριστω Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Παίδες αυτό σημαίνει ότι επίσημα το TANIX υποστηρίζει NETFLIX; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Drm level L3 ,αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μεχρι 480p max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Η εφαρμογή που δείχνεις εσύ είναι για τηλε-Διαχείριση των τόρρεντ σε συσκευή η ¨οποία πρέπει να τρέχει ένα άλλο, κανονικό πρόγραμμα τόρρεντ. ...δεν είναι η κατεξοχήν εφαρμογή τόρρεντ... Η ίδια η εφαρμογή τορρεντ "Transmission" δεν υπάρχει στο Google Play, γιατί περιέχει Malware....στο sourceforge αυτό δηλώνεται ρητά https://sourceforge.net/projects/atransmission/ Πάντως και το Vuze / Azureus από το Google Play πρακτικά λειτουργεί, αλλά στον τράκερ εμφανίζομαι ως "μη συνδεδεμένος"...κοίταξα στον ρούτερ και παρότι έχω σωστά δηλωμένη θύρα στο forwarding, κι ενώ το Vuze επιτρέπει τον ορισμό θύρας, εντούτοις το βλέπω να συνδέεται και μέσω άλλων θυρών, κι ίσως γι αυτό να μην με βγάζει "συνδεδεμένο"Δεν παίζει εφαρμογή τορεντ μέσω Android να σε εμφανίζει συνδεδεμένο στοGT.άμα βρείτε κάτι πείτε. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Δεν παίζει εφαρμογή τορεντ μέσω Android να σε εμφανίζει συνδεδεμένο στοGT.άμα βρείτε κάτι πείτε. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι όμως...σήμερα λίγο αργότερα το status άλλαξε σε Not/Available και τώρα με βγάζει "Connectable: YES", ενώ στη λίστα των τόρρεντ σε seed φαίνεται εκείνο που κατέβασα με το Vuze/Azureus... ...με άλλες εφαρμογές που δοκίμασα, μού έβγαζε σε μήνυμα στο πεδίο "trackers" του τόρρεντ ότι δεν επιτρέπεται η εφαρμογή, ενώ με το Vuze δεν δείχνει τίποτα τέτοιο, επικοινωνεί κανονικά. Ακόμη κι όταν δεν με έδειχνε συνδεδεμένο η ιστοσελίδα GT, κατέβαζα στο μέγιστο της σύνδεσής μου, ενώ με το tTorrent δεν έπαιρνε καν μπρος.... ...αν βρούμε και εφαρμογή που να παρακολουθεί τις ενδείξεις SMART σκληρών δίσκων, είμαστε γκιουζέλ Edited December 15, 2017 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Drm level L3 ,αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μεχρι 480p maxΣωστά! Πρέπει να σου λέει L1 για HD από Netflix Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Κι όμως...σήμερα λίγο αργότερα το status άλλαξε σε Not/Available και τώρα με βγάζει "Connectable: YES", ενώ στη λίστα των τόρρεντ σε seed φαίνεται εκείνο που κατέβασα με το Vuze/Azureus... ...με άλλες εφαρμογές που δοκίμασα, μού έβγαζε σε μήνυμα στο πεδίο "trackers" του τόρρεντ ότι δεν επιτρέπεται η εφαρμογή, ενώ με το Vuze δεν δείχνει τίποτα τέτοιο, επικοινωνεί κανονικά. Ακόμη κι όταν δεν με έδειχνε συνδεδεμένο η ιστοσελίδα GT, κατέβαζα στο μέγιστο της σύνδεσής μου, ενώ με το tTorrent δεν έπαιρνε καν μπρος.... ...αν βρούμε και εφαρμογή που να παρακολουθεί τις ενδείξεις SMART σκληρών δίσκων, είμαστε γκιουζέλΈχεις τον σταθερό υπολογιστή ανοιχτό όμως έτσι;ή έχεις κατεβάσει στο κινητό το τορεντ; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Έχεις τον σταθερό υπολογιστή ανοιχτό όμως έτσι;ή έχεις κατεβάσει στο κινητό το τορεντ; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το τόρρεντ κατέβηκε στο Android Box (Mecool KII Pro) μέσω Vuze (Azureus, από Google Play) και γίνεται seed μέσω αυτού....και παρατήρησα ότι και το bonus αυξήθηκε απ' όταν δημοσίευσα το screenshot Έχω ανοιχτό και το λαπτοπ, αλλά δεν τρέχει εφαρμογή τορρεντ σε αυτό από χθες το βράδυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paraxeni Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Καλησπέρα.Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα Android Tv Box κάπως οικονομικό. Κυρίως για kodi και για κάνα παιχνιδάκι να μπορώ να παίξω. Και αν είναι εύκολο κάποιο πού μπορώ να παραγγείλω από κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα. Γιατί είμαι λίγο άσχετη με της παραγγελίες προς το εξωτερικό. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Επανέρχομαι,....... Στη συνέχεια, δοκίμασα με την επιλογή των 6V και το tv box άναψε κανονικά...... Υπάρχει τρόπος να το σώσουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάνε μία καθαρή εγκατάσταση του τελευταίου λογισμικού μέσω του amlogic Burning Tool. Η τελευταία επίσημη είναι 7.1.2 στης 6/12/2017... ;-). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Το τόρρεντ κατέβηκε στο Android Box (Mecool KII Pro) μέσω Vuze (Azureus, από Google Play) και γίνεται seed μέσω αυτού....και παρατήρησα ότι και το bonus αυξήθηκε απ' όταν δημοσίευσα το screenshot Έχω ανοιχτό και το λαπτοπ, αλλά δεν τρέχει εφαρμογή τορρεντ σε αυτό από χθες το βράδυ...Δοκίμασε με κλειστό τον σταθερό, μόνο με log in από το tv box Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Κάνε μία καθαρή εγκατάσταση του τελευταίου λογισμικού μέσω του amlogic Burning Tool. Η τελευταία επίσημη είναι 7.1.2 στης 6/12/2017... ;-).Βρήκα αρκετούς οδηγούς για το πώς να κάνω την εγκατάσταση, αλλά δεν βρήκα κάπου το τελευταίο firmware. Μήπως έχεις κάποιο λινκ; Το tv box είναι το παρακάτω: https://m.banggood.com/H96-PRO-PLUS-Amlogic-S912-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-TV-Box-p-1100082.html?rmmds=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δηλαδή αν πάω στη λίστα με τους συμβατούς client του Greek team, με τι όνομα θα είναι εκεί; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0X transmission ή transmission remote στο playstoreΗ εφαρμογή που δείχνεις εσύ είναι για τηλε-Διαχείριση των τόρρεντ σε συσκευή η ¨οποία πρέπει να τρέχει ένα άλλο, κανονικό πρόγραμμα τόρρεντ. ...δεν είναι η κατεξοχήν εφαρμογή τόρρεντ... Η ίδια η εφαρμογή τορρεντ "Transmission" δεν υπάρχει στο Google Play, γιατί περιέχει Malware....στο sourceforge αυτό δηλώνεται ρητά https://sourceforge.net/projects/atransmission/ Πάντως και το Vuze / Azureus από το Google Play πρακτικά λειτουργεί, αλλά στον τράκερ εμφανίζομαι ως "μη συνδεδεμένος"...κοίταξα στον ρούτερ και παρότι έχω σωστά δηλωμένη θύρα στο forwarding, κι ενώ το Vuze επιτρέπει τον ορισμό θύρας, εντούτοις το βλέπω να συνδέεται και μέσω άλλων θυρών, κι ίσως γι αυτό να μην με βγάζει "συνδεδεμένο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 X transmission ή transmission remote στο playstoreΠότε έβγαλαν συμβατότητα με Android; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Το χρησιμοποιώ απο το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά, ίσως και νωρίτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Το χρησιμοποιώ απο το καλοκαίρι αν θυμάμαι καλά, ίσως και νωρίτερα..Ο σύνδεσμος για τους συμβατούς client δεν λειτουργεί πλέον.Επειδή το είχα δοκιμάσει και έφαγα ποινή για hit n run, μην φάω ban μόνιμο.ρωτώ πάλι, κατεβάζεις στο κινητό μέσω αυτού του προγράμματος χωρίς να έχεις σταθερό υπολογιστή ανοιχτό ως nas ή με το μtorrent ανοιχτό; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Ο σύνδεσμος για τους συμβατούς client δεν λειτουργεί πλέον.Επειδή το είχα δοκιμάσει και έφαγα ποινή για hit n run, μην φάω ban μόνιμο.ρωτώ πάλι, κατεβάζεις στο κινητό μέσω αυτού του προγράμματος χωρίς να έχεις σταθερό υπολογιστή ανοιχτό ως nas ή με το μtorrent ανοιχτό; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι έχω nas στο σπίτι και κατεβάζω εκεί.. Απλά τα διαχειρίζομαι απο την εφαρμογή αυτή και όταν είμαι εκτός σπιτιού βάζω να κατεβάζει το nas μέσω του τηλεφώνου μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Όχι έχω nas στο σπίτι και κατεβάζω εκεί.. Απλά τα διαχειρίζομαι απο την εφαρμογή αυτή και όταν είμαι εκτός σπιτιού βάζω να κατεβάζει το nas μέσω του τηλεφώνου μου. Αυτο έγραψα πριν...τo "transmission remote" ειναι για την απομακρυσμένη διαχειριση των τορρεντ...δεν ειναι κατεξοχην εφαρμογη προγραμμα δημιουργίας/κατεβασματος τορρεντ. Ενω η εφαρμογη στο Google Play ειναι "καθαρη", η βασικη εφαρμογη transmission περιεχει malware, συμφωνα με το sourceforge τουλαχιστον. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε με κλειστό τον σταθερό, μόνο με log in από το tv box Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκιμασα, οπως στα ειπα παραπανω, λειτουργει αψογα...η εκδοση client πρεπει να ειναι συμβατη και να μην δημιουργει προβλημα (Azureus/Vuze με λινουξοειδες λειτουργικο) Εξαλλου εφοσον δεν τρεχουν τορρεντ - με συμβατο προγραμμα - στον φορητο, παρα μονο στο Android Box, γιατι να παιζει ρολο αν θα ειχες συνδεθει κι απο δευτερη συσκευη στον τροπο επικοινωνιας του client με τον tracker;; Edited December 15, 2017 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Drm level L3 ,αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει μεχρι 480p maxΣωστά! Πρέπει να σου λέει L1 για HD από Netflix Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαίδες καταλαβαίνω αυτό που λέτε, αλλά βλέπω σειρές και η ποιότητα αποκλείεται να είναι μόνο 480. Βλέπω καθημερινά HD από terrarium και καταλαβαίνω την διαφορά. Κάτι παίζει και το ΤΑΝΙΧ δείχνει σε καλύτερη ποιότητα. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να το αποδείξω κάπως ή να έβγαιναν τα στοιχεία της ανάλυσης κατά την αναπαραγωγή. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Αυτο έγραψα πριν...τo "transmission remote" ειναι για την απομακρυσμένη διαχειριση των τορρεντ...δεν ειναι κατεξοχην εφαρμογη προγραμμα δημιουργίας/κατεβασματος τορρεντ. Ενω η εφαρμογη στο Google Play ειναι "καθαρη", η βασικη εφαρμογη transmission περιεχει malware, συμφωνα με το sourceforge τουλαχιστον. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δοκιμασα, οπως στα ειπα παραπανω, λειτουργει αψογα...η εκδοση client πρεπει να ειναι συμβατη και να μην δημιουργει προβλημα (Azureus/Vuze με λινουξοειδες λειτουργικο) Εξαλλου εφοσον δεν τρεχουν τορρεντ - με συμβατο προγραμμα - στον φορητο, παρα μονο στο Android Box, γιατι να παιζει ρολο αν θα ειχες συνδεθει κι απο δευτερη συσκευη στον τροπο επικοινωνιας του client με τον tracker;;Μπορείς να με στείλεις την έκδοση που χρησιμοποιείς και δουλεύει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Μπορείς να με στείλεις την έκδοση που χρησιμοποιείς και δουλεύει; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγκατεστησα τη τελευταια απο Google Play, ν2.1 λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Εγκατεστησα τη τελευταια απο Google Play, ν2.1 λεειΈβαλες την έκδοση από το play store, μπήκες GT, κατεβάζεις τορεντ και σε δείχνει connectable και μετρά το ratio του upload που κάνεις; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Έβαλες την έκδοση από το play store, μπήκες GT, κατεβάζεις τορεντ και σε δείχνει connectable και μετρά το ratio του upload που κάνεις; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άνοιξες το κινητό σου, συνδέθηκες στον λογαριασμό σου, βρήκες το νήμα και πάτησες στον τίτλο του, πάτησες "απάντηση", πληκτρολόγησες το μήνυμά σου κι ύστερα πάτησες "δημοσίευση"; Μην με απογκαστρώσεις ρε φίλε βραδιάτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts