Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήσπερα Παιδια είμαι να αναμεσα απο αυτα τα https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html η αυτο https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html?wid=4 ειμαι σε τι μου προτινεται για netflix 4k και kodi γεινικα δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια

Το Xiaomi ειναι το μονο που παιζει Netflix 4k, λογω αδειων οπως πολυ σωστα ανεφερε ενας φιλος πριν. ;-)

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1323

• makis1024

573

• ath156

1862

Πέρυσι είχα αλλάξει μια τιμή σε ένα αρχείο στο gt1 για να σταματήσει ένα θέμα με την φωτεινότητα που υπήρχε (νομίζω). Από τότε όμως σταμάτησε να υπάρχει η δυνατότητα να παίρνει τις εργοστασιακές αναβαθμίσεις.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό και να μπορώ να ξανακάνω αναβαθμίσεις ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Βεβαίως μπορείς, μέσω usb tool.Διάβασε πρώτα τις αλλαγές του κάθε update μήπως και δεν σε βολεύουν

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

έχει τύχει σε κανένα το air mouse μετά απο 10 δευτερόλεπτα να "χαλάει και να κινείτε ανάποδα?

Πχ όταν το πάω αριστερά στην οθόνη κινείται δεξιά και παει λέγοντας.

Αναφέρομαι στο rkm 705.

Η μαλα... είναι ότι το είχα αγορασμένο και δεν το χρησιμοποίησα καθόλου οπότε τώρα τρέχα γύρευε.

Αν και σε άλλο πρόβλημα πάλι με ίδιο μοντέλο όταν το άφησα και άδειασε εντελώς η μπαταρία και έσβησε έπειτα έστρωσε.

Tv box με tv tuner dvt2 ποια είναι αξιόπιστα;dr περιμένω γνώμη σου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Βεβαίως μπορείς, μέσω usb tool.Διάβασε πρώτα τις αλλαγές του κάθε update μήπως και δεν σε βολεύουν

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μετά είδα ότι μπορεις να την κανείς και μέσω micro sad card.

Βέβαια ακόμη δεν έχει βγάλει νεότερη, στην 109 έχει μείνει όποτε τζάμπα το ενδιαφέρον.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Πέρυσι είχα αλλάξει μια τιμή σε ένα αρχείο στο gt1 για να σταματήσει ένα θέμα με την φωτεινότητα που υπήρχε (νομίζω). Από τότε όμως σταμάτησε να υπάρχει η δυνατότητα να παίρνει τις εργοστασιακές αναβαθμίσεις.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό και να μπορώ να ξανακάνω αναβαθμίσεις ;

Αλλαξες μαλλον στο αρχειο build.prop την τιμη boot video απο 0 σε 1. Ξανακαντη 0, κανε την ΟΤΑ ενηνερωση και ξαναλλαξετο σε 1 αν χρειαζεται.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αλλαξες μαλλον στο αρχειο build.prop την τιμη boot video απο 0 σε 1. Ξανακαντη 0, κανε την ΟΤΑ ενηνερωση και ξαναλλαξετο σε 1 αν χρειαζεται.

Ναι αυτό που λες είχα κάνει.

Είχα δοκιμάσει να το επαναφέρω όπως περιγράφεις, αλλά δεν επανήλθα ποτέ σε "εργοστασιακή" μορφή.

Το ΟΤΑ update πια δεν γίνεται. Αλλά μικρό το κακό μιας και από ότι είδα δεν έχει βγει καινούργια ενημέρωση από την 109 που φοράει.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Ναι αυτό που λες είχα κάνει.

Είχα δοκιμάσει να το επαναφέρω όπως περιγράφεις, αλλά δεν επανήλθα ποτέ σε "εργοστασιακή" μορφή.

Το ΟΤΑ update πια δεν γίνεται. Αλλά μικρό το κακό μιας και από ότι είδα δεν έχει βγει καινούργια ενημέρωση από την 109 που φοράει.

Και όμως έχουν βγει πολλές ενημερώσεις μετά την 109

Νικήτας

[/color]Το Tanix υποστηρίζει HD audio passthrough, για σύνδεση με πολυκαναλο ενισχυτή; αν οχι, ξέρετε ποιο υποστηρίζει ; Edited by SCORPIONE69

Tv box με tv tuner dvt2 ποια είναι αξιόπιστα;dr περιμένω γνώμη σου

πραγματικά είναι δύσκολο να σου πω καθώς έχω μόνο videostrong.

Τα άλλα είναι αρκετά ακριβά και με εναν δέκτη η είναι videostrong καμουφλαρισμένα.

Είναι από τα ελάχιστα για να μην πω τα μόνα που εχουν επίγειο και δορυφορικό δέκτη συγχρόνως.

Το πρόβλημα όπως σε όλες τις περιπτώσεις ειναι το λογισμικό.

Το πληρέστερο είναι το ki pro ακόμα και αν συγκριθεί και με το kiii pro.

Εχει λιγότερη αλλά γρηγορότερη μνημη και κερδίζει στο Netflix αλλά και στο tuner καθώς υποστηρίζει στα χαρτιά να βλέπεις ένα κανάλι αλλά και να γράφεις άλλο.

Του ίδιου transporter η όχι δεν ξέρω αλλά διάβασα ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής το κάνει.

ίσως να μην θυμάμαι καλά και να γίνετε αυτό με την εγγραφή, με δορυφορικό και επίγειο συγχρόνως.

Έχει τα θέματα του αλλά θα την παλέψεις νομίζω..

Τα τρώει τα σκαλωματα και το hdmi cec δεν δουλεύει καλά στην παρούσα έκδοση λογισμικού.

Κάποιοι παραπονιούνται συνήθως για θέματα στο δορυφορικό.

Σίγουρα όμως χρειάζεται ανεμιστήρα.

Διάβαζα οτι υπάρχει έκδοση για να του περάσεις android tv αλλά δεν το έχω κάνει για την ώρα.

Σκέφτομαι κάποια στιγμή να την δοκιμάσω ειδικά αν είναι εύκολο το πισωγύρισμα στην (ακυρη) mecool μαμά ρομ.

Αν δεν το βιάζεσαι πολυ περίμενε όσο γίνεται μπας και βγει το ki pro με 3γιγα ραμ μιας και υπάρχει στην σελίδα τους (απο την πρώτη στιγμή) αλλά όχι στην αγορά.

Edited by drdedus

Ok, δεν βιάζομαι ούτως ή άλλως. Ευχαριστώ για την έως τώρα βοήθεια.

Όποιος έχει εμπειρία να παραθέσει με παρόμοιο setup ή έχει κάνει δοκιμές για πολυκάναλο ήχο με σύνδεση σε ενισχυτή μέσω hdmi, καλώς.

Το Amlogic H96 pro που έχω στέλνει Dolby digital και Dts κανονικά στον ενισχυτή μου.

Και όμως έχουν βγει πολλές ενημερώσεις μετά την 109

Έχεις κάποιο λινκ ;

Στο support τους που κοίταξα, η 109 ήταν η τελευταία διαθέσιμη για κατέβασμα.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Το Amlogic H96 pro που έχω στέλνει Dolby digital και Dts κανονικά στον ενισχυτή μου.
Καλημέρα, είχα παρόμοιο αλλά μου χάλασε πολύ γρήγορα, πάνω στο δίμηνο. Οπότε θέλω να αποφύγω το συγκεκριμένο μοντέλο. ☺️

Έχεις κάποιο λινκ ;

Στο support τους που κοίταξα, η 109 ήταν η τελευταία διαθέσιμη για κατέβασμα.

Η 109 ειναι android 6.01 αν δεν κανω λαθος.

Η τελευταια σε 6.0.1 ειναι η 111 και μετα πηρε ota την 113.

Τωρα ειναι σε android 7.1.2 GT1 707NO

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=115&filter=author&orderby=dateline

Νικήτας

[/color]Το Tanix υποστηρίζει HD audio passthrough, για σύνδεση με πολυκαναλο ενισχυτή; αν οχι, ξέρετε ποιο υποστηρίζει ;
Το ΤΧ92 υποστήριζει.

Άλλωστε νομίζω όλα τα box με 912 υποστηρίζουν τα ίδια.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το x92 mini να παίξει novago?

Καλημέρα το θέμα με novago λύθηκε τώρα έχω ένα θέμα με τις εφαρμογές από play store: μου λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό?

Καλημέρα το θέμα με novago λύθηκε τώρα έχω ένα θέμα με τις εφαρμογές από play store: μου λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή με την εφαρμογή. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό?

κατέβασε τα apk χειροκίνητα ....

https://www.apkmirror.com/

Αν εχεις 4κ tv και θες να δεις Netflix το xiaomi ειναι το μονο που το υποστηρζει (το νετφλιξ 4κ εννοω) για την ωρα. Αρκει να εχεις καλο wireless πχ το box να μπει σχετικα κοντα στο router.

Ειδαλλως ειτε παιζεις με usb adaptor για wired connection (κανα 10-15αρι κοστος ακομα) ειτε πας σε αλλο κουτι οπως το mecool m8spro ή το beelink gt1 ultimate.

Ειχα το πρωτο και ημουν απολυτα ικανοποιημενος και περιμενω το 2ο .

Τελικά και εγώ καμένος από h96. Ήρθαν σήμερα τα δύο το ενα παίζει κανονικά το άλλο είναι μπλε το λαμπάκι και δεν αποκρινεται. Ούτε το διαβάζει η τηλεόραση τίποτα. Ούτε με τα τροφοδοτικα η χειριστήριο hdmi του άλλου αποκρινεται. έχει τύχει σε άλλον; υπάρχει άλλη λύση η επιστροφή στον κινεζο;

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση κινεζου

Thanks for your email and sorry for the inconvenience.

*

According to our analyzation of the information*you provided,we suggest you*to update firmware with*the TV box.*

Here is a Link accessing to the firmware:https://mega.nz/#F!N1NzDTjD!8SkUSBBpcP-QD0L91ma2xw

*

Here is a instruction Link:*http://www.briteccomputers.co.uk/forum/showthread.php?tid=3437

*

Hope this message is helpful to*eliminate*your*troubles!Unfortunately, if this is helpless , please contact us gain with the VIDEO to show the problem for further solution .

*

Yours Sincerely

Sebastian

Θα βγάλω άκρη λέτε; το έχει κάνει κανείς αυτό;

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχα διακοπές στο internet γενικά στο σπίτι και σήμερα εντόπισα ότι ευθύνεται το tv box.

Μόλις το συνδέσω είτε ασύρματα, είτε ενσύρματα, σβήνει το λαμπάκι του internet στο router.

Μόλις το αποσυνδέσω επανέρχεται και είναι σταθερό.

Υπάρχει λύση; Κάποιος καμιά ιδέα;

Meizu m2 με Tapatalk

Γεια χαρα παιδες. Μιας και ειμαι λιγο χαμενος με ολα αυτα τα κινεζο sites... Παιζει να βρω σε καμια Ευρωπαικη αποθηκη και σε νορμαλ τιμη, διαθεσιμο το Beelink GT1 Ultimate?

Στο σαλονι εχω Apple TV 4 και η δουλεια μου γινεται αψογα. Στο υπνοδωματιο ομως ειμαι με ενα Apple TV 3 και ειναι ψιλο αχρηστο για ψυχαγωγια περαν του AirPlay για κανενα Youtube και καμια κατεβασμενη ταινια μεσω macbook. Στην ουσια θελω ενα μηχανημα που να τρεχει νερακι χωρις το παραμικρο κολλημα, Kodi + Terrarium + Youtube + Παιχνιδια. By the way, το 4Κ δεν με απασχολει μιας και η TV ειναι Full HD.

ΥΣ: Έχετε να μου προτεινετε καποιο παρομοιο με 3/32 + OTA με support της προκοπης + όμορφο User Interface?

ΥΣ2: Γενικότερα το σπίτι μου είναι παράρτημα της Apple με iPhone, Macbook pro, iPad Pro, ATV4, ATV3. Ο μοναδικος λογος που ψαχνομαι για Android TV Box ειναι τα Kodi & Terrarium όπως και παιχνιδάκια κυρίως για τον γιο μου. Απλώς το όλο σκεπτικό είναι να αγοράσω κάτι που θα παίζει εντελώς απροβλημάτιστα χωρίς να με ταλαιπωρεί! Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.

Edited by Rottweiler
If God is for us... Who can be against us?

Γεια χαρα παιδες. Μιας και ειμαι λιγο χαμενος με ολα αυτα τα κινεζο sites... Παιζει να βρω σε καμια Ευρωπαικη αποθηκη και σε νορμαλ τιμη, διαθεσιμο το Beelink GT1 Ultimate?

Στο σαλονι εχω Apple TV 4 και η δουλεια μου γινεται αψογα. Στο υπνοδωματιο ομως ειμαι με ενα Apple TV 3 και ειναι ψιλο αχρηστο για ψυχαγωγια περαν του AirPlay για κανενα Youtube και καμια κατεβασμενη ταινια μεσω macbook. Στην ουσια θελω ενα μηχανημα που να τρεχει νερακι χωρις το παραμικρο κολλημα, Kodi + Terrarium + Youtube + Παιχνιδια. By the way, το 4Κ δεν με απασχολει μιας και η TV ειναι Full HD.

ΥΣ: Έχετε να μου προτεινετε καποιο παρομοιο με 3/32 + OTA με support της προκοπης + όμορφο User Interface?

ΥΣ2: Γενικότερα το σπίτι μου είναι παράρτημα της Apple με iPhone, Macbook pro, iPad Pro, ATV4, ATV3. Ο μοναδικος λογος που ψαχνομαι για Android TV Box ειναι τα Kodi & Terrarium όπως και παιχνιδάκια κυρίως για τον γιο μου. Απλώς το όλο σκεπτικό είναι να αγοράσω κάτι που θα παίζει εντελώς απροβλημάτιστα χωρίς να με ταλαιπωρεί! Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.

Κοίτα το TANIX TX92 που έχω πάρει πρόσφατα και έχω αναφέρει αρκετά πράγματα νωρίτερα.

Παίζει και σε ευρωπαϊκές αποθήκες.

Το παίρνεις, το συνδέεις και δεν ξανασχολεισαι.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η 109 ειναι android 6.01 αν δεν κανω λαθος.

Η τελευταια σε 6.0.1 ειναι η 111 και μετα πηρε ota την 113.

Τωρα ειναι σε android 7.1.2 GT1 707NO

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=115&filter=author&orderby=dateline

Πρέπει να αναβάθμιση πρώτα σε Android 7 και μετά να περάσω την αναβάθμιση ;

Η περνώντας την παραπάνω που γράφεις θα αναβαθμιστούν και Android αλλά και το λογισμικό του box ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ