Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις χαμπάρι τι γίνεται με τα update;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν εχω παρει κανα κανενα ota το φλασαρισμα δεν με ενδιαφερει αφου τα μηχανακια τρεχουν μια χαρα και απροβληματιστα ποιος ο λογος να τα πειραζεται?

Edited by mples

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Και εγώ είμαι της ίδιας άποψης, με τον mples.

Έχω το mecool m8s pro+ και κάνει ακριβώς όσα θέλω, απροβλημάτιστα.

Εντάξει, παιχνίδια δεν παίζω και δεν το έχω δοκιμάσει σε αυτά, αλλά kodi, terrarium, mobdro, YouTube και σερφάρισμα χωρίς κολλήματα και ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Το wifi του χωρίς αποσυνδέσεις.

Ο launcher δεν αλλάζει, μπορεί να είμαι σοβαρό μείον για κάποιους, όχι όμως για μένα. Μετά από κάθε εκκίνηση επανέρχεται ο στοκ, αλλά μπορώ να ζήσω και με αυτόν και το άφησα έτσι.

Δεν πρόκειται λοιπόν να το πειράξω, αν δεν αποκτήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Meizu m2 με Tapatalk

Edited by trust0

δεν εχω παρει κανα κανενα οτα το φλασαρισμα δεν με ενδιαφερει αφου τα μηχανακια τρεχουν μια χαρα και απροβληματιστα ποιος ο λογος να τα πειραζεται

Και εγώ είμαι της ίδιας άποψης, με τον mples.

Έχω το mecool m8s pro+ και κάνει ακριβώς όσα θέλω, απροβλημάτιστα.

Εντάξει, παιχνίδια δεν παίζω και δεν το έχω δοκιμάσει σε αυτά, αλλά kodi, terrarium, mobdro, YouTube και σερφάρισμα χωρίς κολλήματα και ιδιαίτερες καθυστερήσεις. Το wifi του χωρίς αποσυνδέσεις.

Ο launcher δεν αλλάζει, μπορεί να είμαι σοβαρό μείον για κάποιους, όχι όμως για μένα. Μετά από κάθε εκκίνηση επανέρχεται ο στοκ, αλλά μπορώ να ζήσω και με αυτόν και το άφησα έτσι.

Δεν πρόκειται λοιπόν να το πειράξω, αν δεν αποκτήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Meizu m2 με Tapatalk

Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω κάτι που δουλεύει δεν το πειράζεις, αν και οι περισσότεροι έχουμε το μικρόβιο να σκαλίζουμε :rolleyes:

Από ότι διάβασα πάντως στο freaktab το mecool m8s pro+ είναι συγκεκριμένη η παρτίδα με το πρόβλημα με samsung emmc από SEC 701 to 713 όλοι οι υπόλοιποι με kingston δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, και αν και δεν το έχω το συγκεκριμένο μου φαίνεται η ota δεν ήταν ota αλλά την έδωσε κάποιο κινεζομαγαζο διορθωστε με αν κάνω λάθος.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Δοκίμασες με to titanium backup να κάνεις freeze τον default launcher και να βάλεις έναν της αρεσκείας σου?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασες με to titanium backup να κάνεις freeze τον default launcher και να βάλεις έναν της αρεσκείας σου?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το μηχάνημα δεν είναι root για να φριζάρει τον Launcher

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω κάτι που δουλεύει δεν το πειράζεις, αν και οι περισσότεροι έχουμε το μικρόβιο να σκαλίζουμε :rolleyes:

Από ότι διάβασα πάντως στο freaktab το mecool m8s pro+ είναι συγκεκριμένη η παρτίδα με το πρόβλημα με samsung emmc από SEC 701 to 713 όλοι οι υπόλοιποι με kingston δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, και αν και δεν το έχω το συγκεκριμένο μου φαίνεται η ota δεν ήταν ota αλλά την έδωσε κάποιο κινεζομαγαζο διορθωστε με αν κάνω λάθος.

Σωστά τα γράφεις, κάποια μηχανάκια με διαφορετικό hardware φοράνε μια συγκεκριμένη ρόμ. Όπως συμβαίνει άλλωστε με τα περισσότερα κινέζικα tv box, βγάζουν ίδιο μηχάνημα άλλα με άλλο hardware και γίνεται ένας χαμός στην αρχή.

Update υπήρξε, γιατί εγώ μια χαρά το πέρασα το update μέσω sd card. Αλλά δεν ήταν αυτό που έδωσε το κινεζομάγαζο.

Γενικά το μηχάνημα το λίγο που το έχω δουλέψει μέχρι τώρα μια χαρά είνα, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι έχει 30-35$. Βέβαια η διάρκεια στο χρόνο θα δείξει.

το μηχάνημα δεν είναι root για να φριζάρει τον Launcher
Μιλάς για το m8s pro plus με τον 905x?Αν ναι, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ρουτ? Γιατί εμένα μια χαρά ρουτ ηταν.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Σωστά τα γράφεις. Update υπήρξε, γιατί εγώ μια χαρά το πέρασα το update μέσω sd card. Αλλά δεν ήταν αυτό που έδωσε το κινεζομάγαζο. Μιλάς για το m8s pro plus με τον 905x?Αν ναι, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ρουτ? Γιατί εμένα μια χαρά ρουτ ηταν.

το m8s pro που έχω εγώ το root cheker το δείχνει ρουτ αλλά δεν είναι, τσεκαρισμένο από πολλές πλευρές, για το plus δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το m8s pro που έχω εγώ το root cheker το δείχνει ρουτ αλλά δεν είναι, τσεκαρισμένο από πολλές πλευρές, για το plus δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά
ΟΚ τότε. Γιατί στο plus δούλεψα κανονικά εφαρμογές που απαιτούν ρουτ.

ΟΚ τότε. Γιατί στο plus δούλεψα κανονικά εφαρμογές που απαιτούν ρουτ.

έχεις περάσει supersu και έχει κάνει update binaries κανονικά ?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν ακούγονται καλά λόγια για τα μηχανάκια με rockchip

Ρε παιδιά γιατί κανεται πειράματα έχετε ένα μηχανάκι που δουλεύει άψογα και κάθεστε και κάνετε ότι να ναι πραγματικά αυτό δεν έχει λογική

Επίσης το μ8ς είναι ρουτ και δουλεύει κανονικά εφαρμογές ρουτ σκασιλα σας αν δεν έχει μέσα σούπερ γιουσερ έλεος σε δουλειά να βρισκόμαστε

Ρε παιδιά γιατί κανεται πειράματα έχετε ένα μηχανάκι που δουλεύει άψογα και κάθεστε και κάνετε ότι να ναι πραγματικά αυτό δεν έχει λογική

Επίσης το μ8ς είναι ρουτ και δουλεύει κανονικά εφαρμογές ρουτ σκασιλα σας αν δεν έχει μέσα σούπερ γιουσερ έλεος σε δουλειά να βρισκόμαστε

δεν είναι ρουτ λεμε, εάν κάνεις reboot και πας πχ στο adaway θα δεις ότι πάλι θα σου ζητήσει να κάνει update host.

Αν δεν περνάει το supersu , δεν αναβαθμίζει τα binaries η συσκευή ΔΕΝ είναι ρουτ

δεν είναι ρουτ λεμε, εάν κάνεις reboot και πας πχ στο adaway θα δεις ότι πάλι θα σου ζητήσει να κάνει update host.

Αν δεν περνάει το supersu , δεν αναβαθμίζει τα binaries η συσκευή ΔΕΝ είναι ρουτ

Σκασιλα μου λέμε !!!!!!!!

Εφαρμογές που θέλουν ρουτ δουλεύουν μια χαρά λεμεεεεεεε

Έλεος :X

Σκασιλα μου λέμε !!!!!!!!

Εφαρμογές που θέλουν ρουτ δουλεύουν μια χαρά λεμεεεεεεε

Έλεος :X

και ο κουτσός μπορεί να τρέξει , τι πάει να πει αυτό ?

Το ότι δεν σε ενοχλεί εσένα δεν σημαινει ότι οι υπόλοιποι δεν προβληματίζονται ή δεν σχολιάζουν το γεγονός

και ο κουτσός μπορεί να τρέξει , τι πάει να πει αυτό ?

Το ότι δεν σε ενοχλεί εσένα δεν σημαινει ότι οι υπόλοιποι δεν προβληματίζονται ή δεν σχολιάζουν το γεγονός

Οκ ότι πεις:X

Και το σταματάω εδώ γιατί βαρέθηκα

Οκ ότι πεις:X

Και το σταματάω εδώ γιατί βαρέθηκα

σε τεχνολογικό φόρουμ φίλε μου ποστάρεις, ποστ του στυλ ΄΄αφού τρέχουν οι ρουτ εφαρμογές είναι ρουτ΄΄ και ΄΄Ρε παιδιά γιατί κανεται πειράματα έχετε ένα μηχανάκι που δουλεύει άψογα και κάθεστε και κάνετε ότι να ναι πραγματικά αυτό δεν έχει λογική ΄΄ για κάποιους δεν είναι εύκολα αποδεκτές :)

Android tv box νόμιζα λέγεται το νήμα και όχι πειράματα android tv box ,φλασαρισματα tv box , σκαλίσματα tv box

νόμιζα ότι βοηθά τον κόσμο να πάρει ένα απροβληματιστο κουτάκι και όχι να το διαλύσει χωρίς λόγο

Android tv box νόμιζα λέγεται το νήμα και όχι πειράματα android tv box ,φλασαρισματα tv box , σκαλίσματα tv box

νόμιζα ότι βοηθά τον κόσμο να πάρει ένα απροβληματιστο κουτάκι και όχι να το διαλύσει χωρίς λόγο

όπως πολύ καλά γνωρίζεις υπάρχει και το rooting στα android tv box, εξάλλου το χρησιμοποιείς και εσύ έστω και ΄΄κουτσά΄΄ από ότι έχω καταλάβει :)

Αν λοιπόν κάποιοι θελήσουν να το πάνε παραπέρα το θέμα της ΄΄κουτσής΄΄ υλοποίησης κάπου πρέπει να ανταλλάξουν απόψεις, εδώ λοιπόν είναι μάλλον ο πιο σωστός χώρος, δεν υπάρχει άλλωστε και άλλο section , εδώ συζητάμε τα πάντα περί tv box.

Και στο φινάλε και να μπρικάρει κάποιος το μηχάνημα του δεν θα συμβεί και τίποτα, ούτε καριέρες θα καταστραφούν, ούτε σπίτια θα χαλάσουν :) Το πολύ πολύ να παιδευτεί 2-3 ώρες και να βρει την λύση τελικά

όπως πολύ καλά γνωρίζεις υπάρχει και το rooting στα android tv box, εξάλλου το χρησιμοποιείς και εσύ έστω και ΄΄κουτσά΄΄ από ότι έχω καταλάβει :)

Αν λοιπόν κάποιοι θελήσουν να το πάνε παραπέρα το θέμα της ΄΄κουτσής΄΄ υλοποίησης κάπου πρέπει να ανταλλάξουν απόψεις, εδώ λοιπόν είναι μάλλον ο πιο σωστός χώρος, δεν υπάρχει άλλωστε και άλλο section , εδώ συζητάμε τα πάντα περί tv box.

Και στο φινάλε και να μπρικάρει κάποιος το μηχάνημα του δεν θα συμβεί και τίποτα, ούτε καριέρες θα καταστραφούν, ούτε σπίτια θα χαλάσουν :) Το πολύ πολύ να παιδευτεί 2-3 ώρες και να βρει την λύση τελικά

φιλε χαλας το νημα επιτελους σταματα αφου σου ειπα εχεις δικιο :hypno:

Δεν είναι ευγενικό να λέμε σταμάτα, σε κάποιον που στο κάτω κάτω, δεν προσέβαλε κανέναν.

Ο Taliban κατέθεσε ορθά την παρατήρηση του, που από τη στιγμή που έχει προηγηθεί, περίπτωση με μπρικάρισμα της συσκευής μετά την εγκατάσταση του superSU, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη , από ανυποψίαστους κατόχους που ίσως θελήσουν να εγκαταστήσουν την ίδια ή κάποια παρόμοια εφαρμογή.

Φιλικά.

Meizu m2 με Tapatalk

έχεις περάσει supersu και έχει κάνει update binaries κανονικά ?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν ακούγονται καλά λόγια για τα μηχανάκια με rockchip

Πέρασα το supersu, ζήτησε να κάνει update τα binaries, έκανε εγκατάσταση κανονικά, ζήτησε reboot και μετά το reboot δεν άνοιξε ποτέ, κόλλησε στο logo. Ευτυχώς πριν λίγες ημέρες βγήκε update για το box σε μορφή zip file και το επανέφερα με φλασαρισμα μέσω sd card γιατί αν έμπλεκα με flash tools χαιρετα μας το πλάτανο .

Αυτό απ' όσο διάβασα με το supersu το έπαθαν και άλλης μάρκας μηχανάκια με 7.1.1, δεν ξέρω αν φταίει η ρόμ ή η εφαρμογή, λογικά η ρόμ. Αλλά όπως και να έχει είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να βάλουμε root manager για να ελέγχουμε τις ρουτ εφαρμογές. Εννοείται ότι δεν δοκίμασα να βάλω ξανά εφαρμογή τύπου supersu. Πάντως όσο δοκίμασα κάποιες εφαρμογές που χρειάζονται ρουτ, δούλευαν κανονικά.

Πέρασα το supersu, ζήτησε να κάνει update τα binaries, έκανε εγκατάσταση κανονικά, ζήτησε reboot και μετά το reboot δεν άνοιξε ποτέ, κόλλησε στο logo. Ευτυχώς πριν λίγες ημέρες βγήκε update για το box σε μορφή zip file και το επανέφερα με φλασαρισμα μέσω sd card γιατί αν έμπλεκα με flash tools χαιρετα μας το πλάτανο .

Αυτό απ' όσο διάβασα με το supersu το έπαθαν και άλλης μάρκας μηχανάκια με 7.1.1, δεν ξέρω αν φταίει η ρόμ ή η εφαρμογή, λογικά η ρόμ. Αλλά όπως και να έχει είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να βάλουμε root manager για να ελέγχουμε τις ρουτ εφαρμογές. Εννοείται ότι δεν δοκίμασα να βάλω ξανά εφαρμογή τύπου supersu. Πάντως όσο δοκίμασα κάποιες εφαρμογές που χρειάζονται ρουτ, δούλευαν κανονικά.

Οι εφαρμογές δουλευουν και μετά από reboot? To εχεις τσεκάρει ? Οι χρήστες στο freaktab αναφέρουν και τι για το θέμα ?

Τα ίδια έπαθα και εγώ με το supersu σε beelink gt1 με 7.1.2 .

Δύο φορές κιόλας γιατί είπα αντε την πρώτη έτυχε .

Νικήτας

Αυτά είναι ασυμβατότητες με την έκδοση του supersu.

Πρέπει να δοκιμάσετε παλιότερες εκδόσεις, να δείτε ποια παίζει χωρίς προβλήματα.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max