areti78 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Οποιαδήποτε από τα κουτιά που έχουν προταθεί στα προηγούμενα ποστ σου κάνουν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Συγνωμη δηλαδη ολα αυτα υποστηριζουν 4Κ? Δεν υπαρχει τιποτα που πρεπει να προσεξω? Ολα αυτα εχουν android που να παιρνει την τελευταια αναβαθμιση Kodi? και τελοςπαντων ολα οσα αναφερθηκαν παραπανω ειναι δοκιμασμενα και τα προτινουν οι "ειδικοι" που βρισκονται εδω μεσα? Σε μια ασχετη (οπως προειπα!) μαλλον θα ηταν πιο χρησιμη μια πιο συγκεκριμενη απαντηση και προταση βρε παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Συγνωμη δηλαδη ολα αυτα υποστηριζουν 4Κ? Δεν υπαρχει τιποτα που πρεπει να προσεξω? Ολα αυτα εχουν android που να παιρνει την τελευταια αναβαθμιση Kodi? και τελοςπαντων ολα οσα αναφερθηκαν παραπανω ειναι δοκιμασμενα και τα προτινουν οι "ειδικοι" που βρισκονται εδω μεσα? Σε μια ασχετη (οπως προειπα!) μαλλον θα ηταν πιο χρησιμη μια πιο συγκεκριμενη απαντηση και προταση βρε παιδια!!! κάποια ΄΄καλά΄΄ που μπορείς να δεις είναι τα : Alfawise H96 Pro Beelink GT1 Ultimate MECOOL BB2 PRO Mecool M8S PRO Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Συγνωμη δηλαδη ολα αυτα υποστηριζουν 4Κ? Δεν υπαρχει τιποτα που πρεπει να προσεξω? Ολα αυτα εχουν android που να παιρνει την τελευταια αναβαθμιση Kodi? και τελοςπαντων ολα οσα αναφερθηκαν παραπανω ειναι δοκιμασμενα και τα προτινουν οι "ειδικοι" που βρισκονται εδω μεσα? Σε μια ασχετη (οπως προειπα!) μαλλον θα ηταν πιο χρησιμη μια πιο συγκεκριμενη απαντηση και προταση βρε παιδια!!! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις VPN , διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα με τον νόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti78 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις VPN , διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα με τον νόμο. Τι ειναι αυτο και γιατι θα εχω προβλημα με τον νομο μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω? ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάποια ΄΄καλά΄΄ που μπορείς να δεις είναι τα : Alfawise H96 Pro Beelink GT1 Ultimate MECOOL BB2 PRO Mecool M8S PRO ευχαριστω πολυ! Θα τα κοιταξω ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Τι ειναι αυτο και γιατι θα εχω προβλημα με τον νομο μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω? ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω πολυ! Θα τα κοιταξω ολα! Στην Γερμανία είναι πολύ αυστηροί με τα πνευματικά δικαιώματα . Το VPN είναι μια ασφαλής σύνδεση ανάμεσα σε σένα κι ένα server . Κάνε μία αναζήτηση να βρεις περισσότερα γιατί είμαι εν κινήσει και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Edited September 15, 2017 by panosss567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 ποιον προτείνετε για vpn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Επί πληρωμή για να είσαι σίγουρος, με τα ελεύθερα είναι Ρίσκο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Vpn.ht Ip vanish Vpn master Επί πληρωμή και free το Opera vpn αλλά με τα ρίσκα του free....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 To gearbest εχει το priority line και το bangood το priority direct mail. Και τα δυο ειναι για να μην περναει τελωνειο? Παραγγελνουμε αφοβα? Το bangood μου φαινεται πιο φτηνο στην υπηρεσια αυτη. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Από όπου σε συμφέρει αγοράζεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Από όπου σε συμφέρει αγοράζεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φυσικα, αλλα οντως δεν περνανε τελωνειο με αυτο τον τροπο? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το MECOOL M8S Pro το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις. Ζεστενεται πολυ, εχει ΟΤΑ, υπαρχουν custom roms. Επισης διαβασα οτι δεν ειναι ρουτ. Ειναι ετσι? Αν ναι, γινεται ρουτ? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Φυσικα, αλλα οντως δεν περνανε τελωνειο με αυτο τον τροπο? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το MECOOL M8S Pro το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις. Ζεστενεται πολυ, εχει ΟΤΑ, υπαρχουν custom roms. Επισης διαβασα οτι δεν ειναι ρουτ. Ειναι ετσι? Αν ναι, γινεται ρουτ? Ευχαριστω εκ των προτερων Σε λίγες ημέρες το παραλαμβάνω οπότε θα δώσω αναλυτικό ρεπορτάζ :) Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Επί πληρωμή για να είσαι σίγουρος, με τα ελεύθερα είναι Ρίσκο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Vpn.ht Ip vanish Vpn master Επί πληρωμή και free το Opera vpn αλλά με τα ρίσκα του free....... να προσθεσω cyberghost που αναφερετε συχνα.. αλλα ποιον τελικα? θελουμε 5 συσκευες γιατι οχι αφου το προσφερουν να υπαρχει να δουλευει για p2p να ξεκλειδωνει netflix, bbc κλπ ξεχναω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Φυσικα, αλλα οντως δεν περνανε τελωνειο με αυτο τον τροπο? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το MECOOL M8S Pro το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις. Ζεστενεται πολυ, εχει ΟΤΑ, υπαρχουν custom roms. Επισης διαβασα οτι δεν ειναι ρουτ. Ειναι ετσι? Αν ναι, γινεται ρουτ? Ευχαριστω εκ των προτερων Το έχω εγώ είναι πολύ καλό έχει καλό WiFi δεν κολλάει καθόλου και είναι ρουτ κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Το έχω εγώ είναι πολύ καλό έχει καλό WiFi δεν κολλάει καθόλου και είναι ρουτ κανονικά Δουλευεις την original rom? ΟΤΑ παιρνει? Διαβασα επισης για μια custom rom στο freektab. Την εχεις υποψην σου? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Υπάρχουν ρομ, που θέλεις να καταλήξεις δεν έχω καταλάβει Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Το έχω εγώ είναι πολύ καλό έχει καλό WiFi δεν κολλάει καθόλου και είναι ρουτ κανονικάΕμένα πάντως αυτό με τα 2GB και τον s905x φορτώνει τα addons του kodi πολύ αργά, σε σημείο που καταντάει δύσχρηστο. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ακόμα πολύ με το μηχάνημα να δω που οφείλεται, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ με κουράζει πολύ και το ui που έχει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Εμένα πάντως αυτό με τα 2GB και τον s905x φορτώνει τα addons του kodi πολύ αργά, σε σημείο που καταντάει δύσχρηστο. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ακόμα πολύ με το μηχάνημα να δω που οφείλεται, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ με κουράζει πολύ και το ui που έχει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Εμένα τα φορτώνει όπως το h96 και το GT1 κατι άλλο θα του φταίει ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δουλευεις την original rom? ΟΤΑ παιρνει? Διαβασα επισης για μια custom rom στο freektab. Την εχεις υποψην σου? Ναι όχι οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 ΔΕΝ κατεβάζεις ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο από torrent στην Γερμανία ή σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, το πρόστιμο ανεβαίνει σε επίπεδο χιλιάδων ευρώ. Ο γιος μου πήγε εκδρομή με το σχολείο, κατέβασε ένα επεισόδιο μιας σειράς, φάνηκε ότι κατέβηκε τρεις φορές και φάγαμε πρόστιμο τρελό. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 ΔΕΝ κατεβάζεις ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο από torrent στην Γερμανία ή σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, το πρόστιμο ανεβαίνει σε επίπεδο χιλιάδων ευρώ. Ο γιος μου πήγε εκδρομή με το σχολείο, κατέβασε ένα επεισόδιο μιας σειράς, φάνηκε ότι κατέβηκε τρεις φορές και φάγαμε πρόστιμο τρελό. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk + streaming p2p ...acestream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Εμένα τα φορτώνει όπως το h96 και το GT1 κατι άλλο θα του φταίει ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι όχι οχι H mecool φαινεται σοβαρη εταιρια, και δεν εχει ΟΤΑ? Παραξενο :( Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Έχει κανονικά OTA update η Mecool. Το τελευταίο κυκλοφόρησε τον δεκαπενταύγουστο και το επόμενο θα είναι τον Οκτώβριο ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Παντως στο Mecool BB2pro που ειχα δεν ελαβα ποτε ΟΤΑ . To update το βρηκα ψαχνωντας στο νετ απο ενα ρωσικο Site Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Για να είμαστε συγκεκριμένοι έχω λάβει OTA update για το Mecool M8S PRO+ με την τελευταία έκδοση android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλησπέρα ,έχω ένα tronsmart vega s89-H .διεγραψα το πανάρχαιο xbmc και τώρα πάω να βάλω το kodi από το play store αλλά μου λέει πως δεν είναι συμβατό με αυτή τη συσκευή .εχει 4.4.2 android.καμια λύση ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts