trelos_AM Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα tvbox μέχρι 50€ για ταινίες και YouTube είδα το Χ96 και μου φάνηκε καλό έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο?? Και δεν έχω πρόβλημα να είναι από το εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Το κακό με το airmouse μου είναι ότι το κόκκινο κουμπάκι δεν κάνει on/off το box. Έτσι κάνουν όλα ή θα έπρεπε να μου δουλεύει? Το Rii i25 που έχω όταν πατάω να κλείσω το Η96pro+, το βάζει σε standby και δεν το ξανά ανοίγει. Έτσι έχω προγραμματίσει από τα πλήκτρα που έχει, το on off από το κανονικό remote. Καλησπέρα θέλω να πάρω ένα tvbox μέχρι 50€ για ταινίες και YouTube είδα το Χ96 και μου φάνηκε καλό έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο?? Και δεν έχω πρόβλημα να είναι από το εξωτερικό Το Η96 είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Το Rii i25 που έχω όταν πατάω να κλείσω το Η96pro+, το βάζει σε standby και δεν το ξανά ανοίγει. Έτσι έχω προγραμματίσει από τα πλήκτρα που έχει, το on off από το κανονικό remote. Μια από τα ίδια δηλαδή. Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να ανοίγει αφού το κλείσιμο γίνεται και με εφαρμογες αλλά και με άλλους τρόπους. Και είναι βλακεία να πρέπει να έχω άλλο ένα κοντρόλ μόνο και μόνο για το άνοιγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Πως ρυθμίζεται ρε παιδιά το rii i25 να ανοίγει και να κλείνει το player ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Εχει κανεις remote mele, να μου πει τι κανει το κουμπι game, οταν το πατησεις? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rain55 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Εγώ έχω εδώ και ένα μήνα περίπου το Beelink GT1 με 2Gb Ram και 32G σκληρό δίσκο, δεν έχω κανένα παράπονο ως τώρα, ταινίες, παιχνίδια όλα δουλεύουν άψογα και επίσης έχει πολύ καλό wifi. Έχω κάνει ένα βιντεάκι εδώ για όποιον ενδιαφέρεται: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 (edited) Πως ρυθμίζεται ρε παιδιά το rii i25 να ανοίγει και να κλείνει το player ; Το Rii i25 στο πάνω μέρος έχει 5 πλήκτρα, τα οποία είναι προγραμματιζόμενα. Πατάς και κρατάς πατημένο στο Rii i25, το πλήκτρο που θέλεις να προγραμματίσεις και ταυτόχρονα βάζεις απέναντι, σε απόσταση από 2 έως 7cm, το άλλο χειριστήριο. Πατάς στιγμιαία το πλήκτρο on-off και έτσι το Rii i25 αποθηκεύει την εντολή. Edited May 11, 2017 by enterhere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Το Rii i25 στο πάνω μέρος έχει 5 πλήκτρα, τα οποία είναι προγραμματιζόμενα. Πατάς και κρατάς πατημένο στο Rii i25, το πλήκτρο που θέλεις να προγραμματίσεις και ταυτόχρονα βάζεις απέναντι, σε απόσταση από 2 έως 7cm, το άλλο χειριστήριο. Πατάς στιγμιαία το πλήκτρο on-off και έτσι το Rii i25 αποθηκεύει την εντολή. Πολύ καλό αλλά τελικά έχω Rii 8+ :eek: :eek: :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Μια από τα ίδια δηλαδή. Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να ανοίγει αφού το κλείσιμο γίνεται και με εφαρμογες αλλά και με άλλους τρόπους. Και είναι βλακεία να πρέπει να έχω άλλο ένα κοντρόλ μόνο και μόνο για το άνοιγμα. γι'αυτό φωνάζω να έχει ir, και δεν το μετράει κανείς σαν χαρακτηριστικό που αξίζει να δώσεις 7€ παραπάνω για να το έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Έχεις δίκιο @drdedus, γιατί έχω προγραμματίσει δύο πλήκτρα στο Rii i25 και μου έχει λύσει τα χέρια. Αλλιώς θα ήμουν υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ και το remote του tv box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 γι'αυτό φωνάζω να έχει ir, και δεν το μετράει κανείς σαν χαρακτηριστικό που αξίζει να δώσεις 7€ παραπάνω για να το έχεις.Αυτά που έχουν IR δουλεύουν χωρίς στικάκι (receiver)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Αυτά που έχουν IR δουλεύουν χωρίς στικάκι (receiver)? Απ οτι ξερω, ο,τι εχει να κανει με IR, δουλευει χωρις usb receiver. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Εχουν στικάκι αλλά επικοινωνούν Και όπως επικοινωνεί το τηλεκοντρόλ του box για αυτό μπορεί και το ανοιγοκλείνει. Για κοιτάξτε ενα καινούργιο με 2πλο tuner http://www.cnx-software.com/2017/05/08/mecool-ki-pro-hybrid-android-tv-box-with-dvb-t2-dvb-s2-tuner-sells-for-80/ Ο "d" ο επεξεργαστής έχει και τα δικαιώματα Dolby η όχι? δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Χρησιμοποιώντας το χειριστήριο PS3 για παιχνίδια με την εφαρμογή Sixaxis Controller, πατώντας το d-pad up ανοίγει ο file browser, το R3 button ανοίγει ο web browser και το L3 ανοίγει η music app. Το κουτί που έχω είναι το Beelink Mini MXIII II. Το αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί αυτό το πρόβλημα π.χ http://www.bee-link.com/Beelink-571-1-1.html Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καθως πολλοι φιλοι εδω με ρωτανε συχνα........:) Eαν θελετε ενα εξαιρετικο vfm Gamepad,τοτε ριξτε μια ματια στο logitech f310,το εχω και στο pc αλλα και στο boxακι για παιχνιδακια. Aπλα το κοτσαρετε και παιζει κατευθειαν. Τελειο gaming και μονο με 22 ευρουδακια.......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ενδιαφερομε για την αγορα του H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM TV Box πειτε εντυπωσεις Εχω ενα mxiii g s812 2gb 16 rom θα δω διαφορα στην ταχυτητα περιηγησης, χρονο εναρξης ( 1.45λεπτα το mxiii g ) στο πεξιμο ταινιων με απαιτητικο bitrate ,στο παιξημο απο σκληρο hd 1tb (στο mxiii g δεν τον αναγνωριζει).? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καθως πολλοι φιλοι εδω με ρωτανε συχνα........:) Eαν θελετε ενα εξαιρετικο vfm Gamepad,τοτε ριξτε μια ματια στο logitech f310,το εχω και στο pc αλλα και στο boxακι για παιχνιδακια. Aπλα το κοτσαρετε και παιζει κατευθειαν. Τελειο gaming και μονο με 22 ευρουδακια.......:lol: Για δώσε κάποιο link. Είναι ασύρματο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Για δώσε κάποιο link. Είναι ασύρματο; Οχι δεν ειναι και για αυτο τον λογο το πηρα,σπαζομαι να μενω ξαφνικα στην μεση του παιχνιδιου απο μπαταρια. Απο εδω εχω παρει εγω..... http://www.mediamarkt.gr/el/product/_logitech-f310-gamepad-940-000138-1122659.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα.Εχω το Nexbox A95x με 2gb ram και 16rom.Εχω το εξής θέμα κι αν ξέρει ας με βοηθήσει κάποιος.Οσο είχα το Kodi 16.1 όλα μια χαρά.Μολις εγκατέστησαν το Kodi17.1 είναι πολύ αργό.Ειδικα όταν πατάω να ανοίξω ένα add on κάνει πάνω από δύο λεπτά να ανοίξει.Ξερει κάποιος τι φταίει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ενδιαφερομε για την αγορα του H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM TV Box πειτε εντυπωσεις Εχω ενα mxiii g s812 2gb 16 rom θα δω διαφορα στην ταχυτητα περιηγησης, χρονο εναρξης ( 1.45λεπτα το mxiii g ) στο πεξιμο ταινιων με απαιτητικο bitrate ,στο παιξημο απο σκληρο hd 1tb (στο mxiii g δεν τον αναγνωριζει).? Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το tv box. Διαφορά στην περιήγηση δεν νομίζω να δεις, χρόνος έναρξης περίπου 1 λεπτό, δεν του έχω βάλει κάτι απαιτητικό γιατί το δουλεύω συνέχεια σε kodi, σκληρό HD βλέπει μέχρι 2ΤΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 το χειριστήριο xbox https://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html μπορει να παιξει σε tv box gt1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ποια παιχνίδια μπορούμε να παίξουμε με τέτοια χειριστήρια σε tv box ; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 το χειριστήριο xbox https://www.skroutz.gr/s/310347/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows.html μπορει να παιξει σε tv box gt1 Δεν ειναι απολυτα συμβατο με ολα τα boxακια αυτο,και σε καποια games(λιγα βεβαια)εχει θεμα. @trust0 Με καποια παιζεις τα παντα......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Υπάρχει ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/380962/Bigben-Interactive-Bluetooth-Metallic-Pad-PS3.html Θα το δοκιμάσω από βδομάδα, γιατί τώρα δεν το χω στα χέρια μου. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Υπάρχει ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/380962/Bigben-Interactive-Bluetooth-Metallic-Pad-PS3.html Θα το δοκιμάσω από βδομάδα, γιατί τώρα δεν το χω στα χέρια μου. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θεμα ειναι να ειναι ξεκλειδωτα απο το εργοστασιο,εαν ειναι τρεχει τα παντα. Δοκιμασε και πες μας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts