Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς, θα χρειαστεί επιπλέον ρυθμίσεις στην αρχή για να παίξει σωστά ή κάθε φορά θα έχει κολλήματα και θα κουράζει η χρήση του? Για μια δυο ταινίες τη βδομάδα το χρειάζομαι, για γενική χρήση υπάρχει μια android tv Sony όπου το λειτουργεί άψογα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά θα ήταν να έπαιρνες με 2 ραμ..

Αν δεν έχεις και απαιτήσεις σε υψηλές αναλύσεις ίσως σε καλύψει... Γενικά μην το φορτώσεις πολύ για να πάρεις το μάξιμουμ.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως έχει κανείς την εικόνα με τους 6 αριθμούς που τσεκαρουμε την φωτεινότητα τις οθόνης στα μποξάκια?

http://www.foto-just.de/fileadmin/foto-just/gfx/blackpoint-uniform.gif

Παιδιά χωρίς να το ψάξω πήγα και αγόρασα αυτό http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_568642.html. Η χρήση του θα είναι αποκλειστικά Kodi για την κρεβατοκάμαρα. Έκανα μεγάλη βλακεία?? Είναι ανεπαρκές για τη δουλειά που το θέλω?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειχα ενα το ιδιο αλλα αλλη μαρκα και δεν ειχα κανενα προβλημα. Μονο η ποιοτητα κατασκευης δεν ηταν πολυ καλη.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ letom!!!

Επισης και στην σελιδα 492 του νηματος με τα αναλογα σχολια.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Παιδιά καλησπέρα.Γνώμη γι'αυτό http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_612626.html ; για χρήση κυρίως με kodi

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα.Γνώμη γι'αυτό http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_612626.html ; για χρήση κυρίως με kodi

Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλο ειναι αλλα με 12-13€ παραπανω παιρνεις το s92 ,octacore, με υποστηριξη ,ποιοτητα καλης κατασκευης κ.λ.π. Για το kodi γενικοτερα ολα τα κουτια κανουν.

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Ευχαριστώ.Θα ενημερωσω τον ενδιαφερόμενο.το gear κάνει τριγωνική;

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θελω σχολια απο κατοχους για το

H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB

(αποδοση,σπασηματα,θερμοκρασιες,σκοτεινη οθονη,ποιοτητα κατασκευης ,υποστηρηξη ) και αν αξιζει περισσοτερο απο mxiii g ii , ,bb2, gt1 , t95z, A3 netxeon. (Χωρις θεμα τιμης)

και αν ειναι εξισου καλο το H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 2GB RAM 16GB

Ευχαριστώ.Θα ενημερωσω τον ενδιαφερόμενο.το gear κάνει τριγωνική;

Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι εννοεις τριγωνικη?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

(αποδοση,σπασηματα,θερμοκρασιες,σκοτεινη οθονη,ποιοτητα κατασκευης ,υποστηρηξη ) και αν αξιζει περισσοτερο απο mxiii g ii , ,bb2, gt1 , t95z, A3 netxeon. (Χωρις θεμα τιμης)

Το τελευταιο box πρεπει να ειναι το s92 το οποιο και εχω. Ειναι το απλο box με καλη ποιοτητα κατασκευης και υποστηριξη. Το bb2 πρεπει να ειναι ιδιο με το yoka kb2. Και γι αυτο ισχυουν τα ιδια. Παντως αν σε παιρνει παρε με 3gb ram.

Μάλλον τριγωνική είναι η πληρωμή και παράδοση σε άλλη διεύθυνση

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Haven't heard :lol:

Edited by zenix

Μάλλον τριγωνική είναι η πληρωμή και παράδοση σε άλλη διεύθυνση

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Haven't heard :lol:

Όχι παιδιά...

Τριγωνική λέμε όταν το κατάστημα (με κάποια χρέωση) στέλνει πρώτα το δέμα σου σε κάποια χώρα της Ευρώπης με πιο χαλαρά μέτρα....Και ύστερα έρχεται Ελλάδα.

Έτσι δεν έχει τον κίνδυνο ελέγχου επειδή έρχεται από χώρα εντός ευρωπαϊκής ένωσης.

Εγώ το έχω αυτό εδω και κανένα μήνα (3gb ram).

Δουλεύει εκπληκτικά γρήγορα, κολλήματα πουθενά, σπασίματα καθόλου (vdsl50 με lan1000) και γενικά δείχνει πολύ καλή αγορά.Γυρω στους 40-45 βαθμούς παίζει μ.ο..

Παίζει 4Κ βίντεο με χαρακτηριστική άνεση,και στον ενισχυτή μου περνάει ηχο dolby digital και dts.

Απο υποστήριξη δεν εχω λάβει κάποιο ΟΤΑ ουτε έχω ψαχτει για αλλη ρομ.

Για σκοτεινή οθόνη δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που λένε, δείχνει πολύ καλά!

Οτι θέλεις με ρωτάς!

Πήγαινε στα 3gb ram να είναι άνετο και σε χρήση εκτος media player.

Δουλεύει εκπληκτικά γρήγορα, κολλήματα πουθενά, σπασίματα καθόλου (vdsl50 με lan1000) και γενικά δείχνει πολύ καλή αγορά.Γυρω στους 40-45 βαθμούς παίζει μ.ο..

Παίζει 4Κ βίντεο με χαρακτηριστική άνεση,και στον ενισχυτή μου περνάει ηχο dolby digital και dts.

Για σκοτεινή οθόνη δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που λένε, δείχνει πολύ καλά!

Οτι θέλεις με ρωτάς!

Ευχαριστω για την ενημερωση απο που το αγορασες και ποσο?

Αν βλεπεις και τους εξι αριθμους στην παρακατω εικονα στο box σου εισαι οκ

Edited by pow

Όχι παιδιά...

Τριγωνική λέμε όταν το κατάστημα (με κάποια χρέωση) στέλνει πρώτα το δέμα σου σε κάποια χώρα της Ευρώπης με πιο χαλαρά μέτρα....Και ύστερα έρχεται Ελλάδα.

Έτσι δεν έχει τον κίνδυνο ελέγχου επειδή έρχεται από χώρα εντός ευρωπαϊκής ένωσης.

Μα όλα τα δέματα από Κίνα μέσω άλλων χωρών της Ευρώπης δεν έρχονται? Έρχεται ποτέ κανένα απευθείας Ελλάδα? Ο έλεγχος γίνεται στην χώρα προορισμού άσχετα από ποιες χώρες θα περάσει ενδιάμεσα. Εκτός αν από Κίνα σταλεί σε παραλήπτη άλλης χώρας και αυτός από εκεί το ξαναστείλει Ελλάδα με νέα αποστολή και νέο τράκινγκ νάμπερ.

Το δευτερο που λες.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μα όλα τα δέματα από Κίνα μέσω άλλων χωρών της Ευρώπης δεν έρχονται? Έρχεται ποτέ κανένα απευθείας Ελλάδα? Ο έλεγχος γίνεται στην χώρα προορισμού άσχετα από ποιες χώρες θα περάσει ενδιάμεσα. Εκτός αν από Κίνα σταλεί σε παραλήπτη άλλης χώρας και αυτός από εκεί το ξαναστείλει Ελλάδα με νέα αποστολή και νέο τράκινγκ νάμπερ.

Στην τριγωνικη δεν φαινετε οτι ειναι ο αποστολεας απο κινα στο φακελο, απλα αν δεν βρεθει ο παραληπτης αναφερετε να επιστρεψει σε μια χωρα της Ε.Ε.

Ευχαριστω για την ενημερωση απο που το αγορασες και ποσο?

Αν βλεπεις και τους εξι αριθμους στην παρακατω εικονα στο box σου εισαι οκ

Σ'ευχαριστω,οχι δεν φαίνεται τίποτα απολύτως στην οθόνη σε αυτή την εικόνα με τους αριθμούς :)

Πως λύνεται αυτό,αν και παίζει εξαιρετικά,δεν εχω παρατηρήσει σκοτεινή εικόνα σε οτι παρακολουθώ και το χρησιμοποιώ μία ωριτσα καθημερινά..

Σ'ευχαριστω,οχι δεν φαίνεται τίποτα απολύτως στην οθόνη σε αυτή την εικόνα με τους αριθμούς :)

Πως λύνεται αυτό,αν και παίζει εξαιρετικά,δεν εχω παρατηρήσει σκοτεινή εικόνα σε οτι παρακολουθώ και το χρησιμοποιώ μία ωριτσα καθημερινά..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891&page=495

Οτι θέλεις με ρωτάς!

Με ενδιαφέρει και μένα αν κατάλαβα καλά στριμαρεις 4Κ χωρίς κολλήματα; Σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η καλή σου ταχύτητα το έχεις δοκιμάσει άλλου χωρίς Vdsl;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Το πρώτο είναι η ταχύτητα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Σ'ευχαριστω..Το προβλημα λύθηκε παίζοντας ενα βιντεάκι σε mx player,μετα απο καθε επανεκκίνηση..

Πριν παίξει το βίντεο είναι μαύρη η οθόνη στη φωτογραφία που μου δώσατε, αμέσως μετά διαβάζονται τα νούμερα κανονικά.

Με ενδιαφέρει και μένα αν κατάλαβα καλά στριμαρεις 4Κ χωρίς κολλήματα; Σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η καλή σου ταχύτητα το έχεις δοκιμάσει άλλου χωρίς Vdsl;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ώπα δεν το είπα καλα..Στριμαρω 4Κ χωρίς κολλήματα από τον υπολογιστή,τα βιντεακια που έχω τραβήξει πχ ή κατεβασμένες ταινίες 4Κ.

Το δίκτυο είναι 1Gbit βέβαια,οχι 100.

Βέβαια αν θες να δοκιμάσω να στριμαρω κατι συγκεκριμένο μου λες και το βλέπω πιο αργά!

Πάντως απο kodi 1080 παίζουν αέρα ολα,σαν να τα εχω στο pc μου!