sgatzo Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δεν μπορείς να δεις μόνος σου τι τιμή έχει , και εάν είναι στο μηδέν να την αλλάξεις; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να το δω απλά επειδή δεν το έχω με αυτά μην το κάνω και δεν ανοίγει μετά το reset. Ξέρω ότι ακούγεται χαζό... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Να το δω απλά επειδή δεν το έχω με αυτά μην το κάνω και δεν ανοίγει μετά το reset. Ξέρω ότι ακούγεται χαζό... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στα πιο πισω ποστ εχει βιντεακι αν θυμαμαι καλα κοιταξε την διαδικασια πως γινετε και αν θελεις το δοκιμαζεις μια αλλαγη ειναι σε μια γραμμη στο build prop και για να εισαι πιο σιγουρος παρε ενα αντιγραφο του build prop σε ενα στικακι η αλλιως μετονομασε το παλιο σε build prop original και μετα σωσε την ρυθμιση στο νεο build prop ετσι θα εχεις και το build prop χωρις την αλλαγη που θα κανεις. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbean Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ποιο μοντέλο έχεις; s912; γιατί εγώ με α912 και 109 firmware δεν είχα θέμα με την εικόνα 2 εβδομάδες που το έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι την a912 έκδοση έχω , ούτε εγώ είχα ορατό πρόβλημα για να είμαι ειλικρινής , αλλά στη μαύρη εικόνα με τα γράμματα που είναι για τσεκ δεν έβλεπα όλα τα γράμματα. Όταν το δοκίμασα τα είδα όλα και έχει γενικά μια μικρή διαφορά. Απο λογισμικό είμαι με το 106ΜΟ γιατί έχω μια συνδρομή και δεν θέλω να φάει κανένα κόλλημα την ώρα της αναβάθμισης , γιατί μετά θέλει reset και αυτό σημαίνει αλλαγή στο id του κουτιού πράγμα που δεν θέλω να συμβεί. Πως σου φένεται η 109Μο; Απο θερμοκρασίες έχεις δει υψηλές ή όλα οκ; Θα την κάνω κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Όχι την a912 έκδοση έχω , ούτε εγώ είχα ορατό πρόβλημα για να είμαι ειλικρινής , αλλά στη μαύρη εικόνα με τα γράμματα που είναι για τσεκ δεν έβλεπα όλα τα γράμματα. Όταν το δοκίμασα τα είδα όλα και έχει γενικά μια μικρή διαφορά. Απο λογισμικό είμαι με το 106ΜΟ γιατί έχω μια συνδρομή και δεν θέλω να φάει κανένα κόλλημα την ώρα της αναβάθμισης , γιατί μετά θέλει reset και αυτό σημαίνει αλλαγή στο id του κουτιού πράγμα που δεν θέλω να συμβεί. Πως σου φένεται η 109Μο; Απο θερμοκρασίες έχεις δει υψηλές ή όλα οκ; Θα την κάνω κάποια στιγμή. Για δώσε την μαύρη εικόνα ή που μπορώ να την βρω αν και θα google it. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με μαύρη οθόνη, μόλις το πήρε έκανε κατευθείαν update στην firmware 109, δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν μια χαρά χωρίς να έχω υψηλή θερμοκρασία. Δοκίμασα βέβαια το Σαββατοκύριακο να βάλω την celeron για το α912 την 8α αν θυμάμαι καλά αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Όπως και κατέβασα το asphalt και πηγαίνοντας να μπω, μου έκανε συνέχεια bootloop. Οπότε ξαναέβαλα την 109 και ησύχασα. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το χειριστήριο και τα παιχνίδια, πατάς στο δεξί σταυρό και σε πετάει πατώντας σε file manager κλπ. Διάβασα γι αυτό ότι το έχουν πάθει και άλλοι με το gt1 και λύνεται με το xposed κλπ κάτι που δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω, αλλά θα το κάνω (οδηγίες εδώ). edit: μόλις βρήκα την μαύρη εικόνα να τσεκάρω και εγώ από περιέργεια ..>http://www.bee-link.com/Beelink-396-1-1.html Edited February 14, 2017 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Για δώσε την μαύρη εικόνα ή που μπορώ να την βρω αν και θα google it. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με μαύρη οθόνη, μόλις το πήρε έκανε κατευθείαν update στην firmware 109, δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα δουλεύουν μια χαρά χωρίς να έχω υψηλή θερμοκρασία. Δοκίμασα βέβαια το Σαββατοκύριακο να βάλω την celeron για το α912 την 8α αν θυμάμαι καλά αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Όπως και κατέβασα το asphalt και πηγαίνοντας να μπω, μου έκανε συνέχεια bootloop. Οπότε ξαναέβαλα την 109 και ησύχασα. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το χειριστήριο και τα παιχνίδια, πατάς στο δεξί σταυρό και σε πετάει πατώντας σε file manager κλπ. Διάβασα γι αυτό ότι το έχουν πάθει και άλλοι με το gt1 και λύνεται με το xposed κλπ κάτι που δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω, αλλά θα το κάνω (οδηγίες εδώ). edit: μόλις βρήκα την μαύρη εικόνα να τσεκάρω και εγώ από περιέργεια ..>http://www.bee-link.com/Beelink-396-1-1.html 492 σελιδα ειναι η εικονα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 492 σελιδα ειναι η εικονα Την είχα βρει ήδη, ευχαριστώ. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Ναι ξέρω το DroidMote απλά όπως έγραψα έπεσε στην αντίληψή μου (κατά τύχη ) και το ανέφερα Κάτι πιο απλό και χωρίς server για όποιον ενδιαφέρεται, έτσι για αλλαγή :p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rcclient.RemoteIME Στάλθηκε από το 1+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Την είχα βρει ήδη, ευχαριστώ.Τι έδειξε το τεστ με τους αριθμούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Δοκίμασα σε gt1 με επιλογή rgb και την πρώτη που έχει σε 109fw, βλέπω κανονικά τους αριθμούς Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Έλα να την αλλαγή σε ένα alfawise..είδα τo arrival..Την προηγούμενη φορά το μισό έργο ήταν σκοταδι και νόμιζα ότι η στολές ηταν μαύρες..Τώρα είδα οτι ήταν πορτοκαλί..Επιτέλους φως Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τελικά τι χρώμα φορούσαν; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Έλα να την αλλαγή σε ένα alfawise..είδα τo arrival..Την προηγούμενη φορά το μισό έργο ήταν σκοταδι και νόμιζα ότι η στολές ηταν μαύρες..Τώρα είδα οτι ήταν πορτοκαλί..Επιτέλους φως Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ σε beelink mx g 2/16 μπήκα στην διαδρομή που έγινε η αναφορά και η ένδειξη ήταν 0 , την άλλαξα σε 1 και η οθόνη όντως είναι πιο φωτεινή σε σχέση με πριν στις σκοτεινές σκηνές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Τι έδειξε το τεστ με τους αριθμούς? Δεν πήγα σπίτι μου χθες:lol: Σήμερα όταν σχολάσω θα το τσεκάρω και θα ποστάρω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν πήγα σπίτι μου χθες:lol: Σήμερα όταν σχολάσω θα το τσεκάρω και θα ποστάρω. Στην custom Rom V8b του SC (για GT1/S92) εκτός του ότι ευθύς εξαρχής στο σχετικό τεστ φαίνονται όλα τα νούμερα (εκτός του 1 που είναι σχετικά αχνό) υπάρχει ειδική εφαρμογή για επιπλέον μόνιμη ρύθμιση φωτεινότητας/αντίθεσης κατά τις προτιμήσεις καθενός. Επίσης κυκλοφόρησε version 110??? από beelink? Την δοκίμασε κανείς για διαφορές? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Στην custom Rom V8b του SC (για GT1/S92) εκτός του ότι ευθύς εξαρχής στο σχετικό τεστ φαίνονται όλα τα νούμερα (εκτός του 1 που είναι σχετικά αχνό) υπάρχει ειδική εφαρμογή για επιπλέον μόνιμη ρύθμιση φωτεινότητας/αντίθεσης κατά τις προτιμήσεις καθενός. Επίσης κυκλοφόρησε version 110??? από beelink? Την δοκίμασε κανείς για διαφορές? Την custom rom την δοκίμασα για τον α912 νομίζω την V8a και είδα ότι είχε εφαρμογή για να φτιάχνεις την φωτεινότητα, αλλά δεν είδα διαφορά γιατί εξαρχής δεν είχα πρόβλημα και είχα θέμα με τα παιχνίδια με επανεκκίνηση. Όμως, την μαύρη οθόνη δεν την τσέκαρα κάτι που θα κάνω σήμερα το απογευματάκι από περιέργεια καθώς και να τσεκάρω εάν υπάρχει νέο update για να το τσεκάρω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Την custom rom την δοκίμασα για τον α912 νομίζω την V8a και είδα ότι είχε εφαρμογή για να φτιάχνεις την φωτεινότητα, αλλά δεν είδα διαφορά γιατί εξαρχής δεν είχα πρόβλημα και είχα θέμα με τα παιχνίδια με επανεκκίνηση. Όμως, την μαύρη οθόνη δεν την τσέκαρα κάτι που θα κάνω σήμερα το απογευματάκι από περιέργεια καθώς και να τσεκάρω εάν υπάρχει νέο update για να το τσεκάρω. Πράγματι δεν υπάρχει εξαρχής πρόβλημα στο να βλέπεις τους αριθμούς (εκτός του 1 που είναι πολύ αχνό). Όμως με την ειδική εφαρμογή και παίζοντας με την φωτεινότητα/αντίθεση μπορείς να εμφανίσεις ακόμα καλύτερα όχι μόνο τους αριθμούς αλλά ακόμα και τα διαχωριστικά τετράγωνα των αριθμών. Τώρα εάν αυτή η ρύθμιση οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα στις ταινίες είναι προς έλεγχο και ίσως σύμφωνα με τις προτιμήσεις του καθενός. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Στην custom Rom V8b του SC (για GT1/S92) εκτός του ότι ευθύς εξαρχής στο σχετικό τεστ φαίνονται όλα τα νούμερα (εκτός του 1 που είναι σχετικά αχνό) υπάρχει ειδική εφαρμογή για επιπλέον μόνιμη ρύθμιση φωτεινότητας/αντίθεσης κατά τις προτιμήσεις καθενός. Επίσης κυκλοφόρησε version 110??? από beelink? Την δοκίμασε κανείς για διαφορές? Στο s92 , για δοκιμη, εχω εγκαταστησει δυο version του kodi. Spmc 16.5 και το κανονικο το 17 krypton απο playstore. Αν απενεργοποιησεις το hardware surface acceleration, οταν παιζει ενα βιντεο, στις ρυθμισεις του εμφανιζονται οι επιλογες brightness/contrast. Στο spmc δεν εχουν καμμια επιπτωση στην ταινια αλλα στο kodi 17 λειτουργουν μια χαρα. Οποτε οσοι εχετε προβλημα αναβαθμιστε. Για την ιστορια στο s92, με την stock rom δεν ειχα κανενα προβλημα. Απλως καποιες ταινιες μ αρεσει να τις εχω λιγο πιο φωτεινες :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πράγματι δεν υπάρχει εξαρχής πρόβλημα στο να βλέπεις τους αριθμούς (εκτός του 1 που είναι πολύ αχνό). Όμως με την ειδική εφαρμογή και παίζοντας με την φωτεινότητα/αντίθεση μπορείς να εμφανίσεις ακόμα καλύτερα όχι μόνο τους αριθμούς αλλά ακόμα και τα διαχωριστικά τετράγωνα των αριθμών. Τώρα εάν αυτή η ρύθμιση οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα στις ταινίες είναι προς έλεγχο και ίσως σύμφωνα με τις προτιμήσεις του καθενός. Αν δεις το βιντεο του τυπου,θα δεις οτι δεν φαινεται κανενας αριθμος. Αρα το 1 σε φυσιολογικες συνθηκες δεν πρεπει να φαινεται η να μπορεις να το δεις πολυυυ δυσκολα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μην τρελαίνεστε με το 1 που έτσι κι αλλιώς είναι αχνό. Στις συσκευές που υπάρχει το θέμα με τη σκοτεινή οθόνη δεν φαίνεται κανένας αριθμός, ούτε καν το 6 που είναι το πιο φωτεινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Στην custom Rom V8b του SC (για GT1/S92) εκτός του ότι ευθύς εξαρχής στο σχετικό τεστ φαίνονται όλα τα νούμερα (εκτός του 1 που είναι σχετικά αχνό) υπάρχει ειδική εφαρμογή για επιπλέον μόνιμη ρύθμιση φωτεινότητας/αντίθεσης κατά τις προτιμήσεις καθενός. Επίσης κυκλοφόρησε version 110??? από beelink? Την δοκίμασε κανείς για διαφορές? Βγήκε νέα βερσιόν από ότι είδα και στο φορουμ της beelink, θα τσεκάρω το μεσημεράκι. Σας δείχνω και τις φωτογραφίες από το νέο update http://www.bee-link.com.img.800cdn.com/data/attachment/forum/201702/15/171149lm1rwrmhm2o2w1vv.png http://www.bee-link.com.img.800cdn.com/data/attachment/forum/201702/15/165223jhqh2mvxzxtvtomh.png Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Βγήκε νέα βερσιόν από ότι είδα και στο φορουμ της beelink, θα τσεκάρω το μεσημεράκι. Σας δείχνω και τις φωτογραφίες από το νέο update http://www.bee-link.com.img.800cdn.com/data/attachment/forum/201702/15/171149lm1rwrmhm2o2w1vv.png http://www.bee-link.com.img.800cdn.com/data/attachment/forum/201702/15/165223jhqh2mvxzxtvtomh.png Την δοκιμασα αλλα σαν την v2 δεν ειναι. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Λοιπόν έπαιξα λίγο με τις διάφορες ρομ που κυκλοφορούν και μεταφέρω τις σκέψεις μου.την ευκολία που έχεις χωρίς να βάζεις βγάζεις καλώδια για να περάσεις το update, που σε δίνει η στοκ δεν υπάρχει πουθενά.την κατεβάζω σε ένα στικακι, το συνδέω στο hub και την περνάω.ούτε κάρτα μνήμης βγάζω ούτε ξεσυνδeω τίποτα. SC Rom καλή χρυσή αλλά τα πολλά πράγματα που έχει , προκαλούν αναγούλες κι συνέχεια ανεβάζει διορθώσεις.Επίσης γιατί δεν βγάζουν έτοιμο zip να το περάσεις μέσω twrp και να τελειώνεις.Google nexus rom, ήμουν tester για το Α912 , από την στιγμή που λέει θα βγάζω έκδοση για το 9377 και θα περνάτε από πάνω ζιπ με οδηγούς για το 6255, σε δουλειά να βρισκόμαστε, μακριά και αγαπημένοι.Επίσης 1,24γιγα το μέγεθος.υποτίθεται έχουμε nexus αποφεύγοντας το κάθε περιττό.οπότε μένω με την στοκ, διαγράφω ότι δεν με αρέσει και δεν δουλεύω και είμαι μια χαρά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Λοιπόν έπαιξα λίγο με τις διάφορες ρομ που κυκλοφορούν και μεταφέρω τις σκέψεις μου.την ευκολία που έχεις χωρίς να βάζεις βγάζεις καλώδια για να περάσεις το update, που σε δίνει η στοκ δεν υπάρχει πουθενά.την κατεβάζω σε ένα στικακι, το συνδέω στο hub και την περνάω.ούτε κάρτα μνήμης βγάζω ούτε ξεσυνδeω τίποτα. SC Rom καλή χρυσή αλλά τα πολλά πράγματα που έχει , προκαλούν αναγούλες κι συνέχεια ανεβάζει διορθώσεις.Επίσης γιατί δεν βγάζουν έτοιμο zip να το περάσεις μέσω twrp και να τελειώνεις.Google nexus rom, ήμουν tester για το Α912 , από την στιγμή που λέει θα βγάζω έκδοση για το 9377 και θα περνάτε από πάνω ζιπ με οδηγούς για το 6255, σε δουλειά να βρισκόμαστε, μακριά και αγαπημένοι.Επίσης 1,24γιγα το μέγεθος.υποτίθεται έχουμε nexus αποφεύγοντας το κάθε περιττό.οπότε μένω με την στοκ, διαγράφω ότι δεν με αρέσει και δεν δουλεύω και είμαι μια χαρά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ ότι το OTA update είναι το ευκολότερο και καλύτερο. Όμως το να έχεις δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφόρων ROM είναι επίσης θετικό, μπορείς δε συγκρίνοντας να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει καλύτερα. Όσον αφορά την ROM SC version 8b τα θετικά που έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής έναντι της επίσημης είναι: - Χαμηλότερες θερμοκρασίες λειτουργίας. - Δυνατότητα Root - Unroot πολύ εύκολα μέσα από την ίδια ROM και όχι με διαφορετική όπως Beelink. - Δυνατότητες παραμετροποίησης πολλών χαρακτηριστικών με apk. Βέβαια και η Beelink μετά από κάποιους μήνες αδράνειας έβγαλε την 109 (μετά την 106) και όπως βλέπουμε πολύ γρήγορα την 110. Οπότε όσοι την δοκιμάσουν καλό θα ήταν να πουν τις εντυπώσεις-διαφορές της. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Εγώ πάντως στο s92 έκανα το κολπακι με το HDR από αυτόματα σε ενεργό και την εικόνα με τους αριθμούς την βλέπω κανονικά. Μετά δοκίμασα και την αλλαγή στο build.prop αλλά δεν είδα διαφορά σε σχέση με το HDR. Γύρισα το value σε 0 γιατί το boot animation είναι άθλιο. Είμαι με στοκ ρομ routed. Ερώτηση, έχει καταφέρει κανένας να του παίξει το nova go στο s92; Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 στα πιο πισω ποστ εχει βιντεακι αν θυμαμαι καλα κοιταξε την διαδικασια πως γινετε και αν θελεις το δοκιμαζεις μια αλλαγη ειναι σε μια γραμμη στο build prop και για να εισαι πιο σιγουρος παρε ενα αντιγραφο του build prop σε ενα στικακι η αλλιως μετονομασε το παλιο σε build prop original και μετα σωσε την ρυθμιση στο νεο build prop ετσι θα εχεις και το build prop χωρις την αλλαγη που θα κανεις. Το έκανα όπως είπες και δείχνει να δουλεύει καλύτερα. Το βράδυ θα κάνω το τεστ με τους αριθμούς. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Εγώ πάντως στο s92 έκανα το κολπακι με το HDR από αυτόματα σε ενεργό και την εικόνα με τους αριθμούς την βλέπω κανονικά. Μετά δοκίμασα και την αλλαγή στο build.prop αλλά δεν είδα διαφορά σε σχέση με το HDR. Γύρισα το value σε 0 γιατί το boot animation είναι άθλιο. Είμαι με στοκ ρομ routed. Ερώτηση, έχει καταφέρει κανένας να του παίξει το nova go στο s92; Εμενα παντως το κολπο με το hdr στο s92 δεν δουλευει. Μονο το build.pro ειναι οκ. Ειμαι με στοκ ρομ Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts