Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω mxlll g με επίσημη ρομ.Και τώρα τελευταία παρατηρώ αρκετά σπασίματα σε βίντεο από kodi. Έχω δοκιμάσει 14.1 16.1 και 17.Και κάνει το ίδιο.Ειδικα σε 1080ρ δεν μπορείς να δεις. Έκανα factory reset φλασαρα και εκ νέου τη ρομ αλλά τα ίδια.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγω εχω το mxiii-g δεν κανει σπασιματα στα 1080p

Εξαρταται απο την πηγη της ροης(αλλαξε πηγη 1080p) αλλα και την συνδεση σου.( δοκιμασετο σε αλλο σπιτι με καλυτερη ταχυτητα συνδεσης ).

Ποια rom εχεις ? ( 108 l1 )

Και εγω εχω το mxiii-g δεν κανει σπασιματα στα 1080p

Εξαρταται απο την πηγη της ροης(αλλαξε πηγη 1080p) αλλα και την συνδεση σου.( δοκιμασετο σε αλλο σπιτι με καλυτερη ταχυτητα συνδεσης ).

Ποια rom εχεις ? ( 108 l1 )

Έχω 101L1 και σύμφωνα με speedtest έχω 16mbps.Σε ταμπλετ και κινητό παίζουν τέλεια.

Έχω 101L1 και σύμφωνα με speedtest έχω 16mbps.Σε ταμπλετ και κινητό παίζουν τέλεια.

Τον s802 η τον s812 φοραει ? σε μενα παντος με τον s812 και 108l1 με 11mbs τα 1080 p τα παιζει κι απο exodu κι απο specto , salts.

Σύνδεσα το λάπτοπ στην κύρια τηλεόραση και το θέμα με το σκοτείνιασμα δεν υπάρχει πλέον.

Το TV box το σύνδεσα στην δεύτερη τηλεόραση και..... Ούτε εκεί σκοτεινιάζει. Δεν έχω αλλάξει τίποτα σε ρυθμίσεις και στα δύο. Επίσης, εξακολουθεί να βγάζει διαφορετικά αποτέλεσμα για τις ίδιες σειρές ή ταινίες, ανάμεσα στα δύο συστήματα, με το ίδιο πάντα πρόσθετο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Τον s802 η τον s812 φοραει ? σε μενα παντος με τον s812 και 108l1 με 11mbs τα 1080 p τα παιζει κι απο exodu κι απο specto , salts.

S812 φοράει. Η 108l1 είναι official ή root?

Εγώ έχω ενα google nexus player εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τώρα πήρα και ένα X96(για άλλο χώρο) φθηνό γιατι ψήθηκα απο τα reviews.

Το δουλεύω με ενα mele F10 γιατι με το δικό του πληκτρολόγιο είναι λίγο σπάσιμο.

Δεν το εχω δουλέψει πολύ ακόμα γιατί βολεύομαι με το nexus

Το έχει κανείς άλλος;

Ψάχνοντας για εγκατάσταση του Kodi σε Xbox one, βλέπω συνεχώς λύσεις για Amazon fire stick.

Επίσης αρκετοί το συνδέουν με raspberry pi.

Το έχει κάνει κανείς με fire stick;

Αν μπορούσα να προβάλλω υπότιτλους όταν στέλνω το βίντεο στο Xbox μέσω του τηλεφώνου και του LocalCast, θα είχα λύσει πιστεύω τα περισσότερα προβλήματα μου. Στέλνω εύκολα το βίντεο και τον ήχο που έτσι και αλλιώς είναι συνδεδεμένα στο home cinema, αλλά δυστυχώς όχι υπότιτλους, ακόμη και με εξωτερικό αρχείο.

Καιρο τωρα λεω να παρω tv box και ολο το αναβαλλω...Μου ειχατε προτεινει παλαιοτερα το Μ8s II Mini . Εχει βγει κατι πιο vfm;;

Διαθετω max 40€ και θα προτιμουσα να το αγορασω απο Ευρωπαικη Αποθηκη ...για να μην εχω θεμα με τελωνειο.

Καμια προταση?

Επισης, εχω ενα raspberry pi2 του αδερφου μου που δεν το χρησιμοποιει. Ειναι δυσκολο να εγκαταστησω android και να το μετατρεψω σε TV Box ??

Έχει δουλέψει κανείς αυτό το ΜΙΝΙ Τ5 air mouse?

Original Mini T5 2.4G Wireless mini Gaming Fly Air Mouse Remote Control for Android TV Box Smart PC Smart TV

http://s.aliexpress.com/ieYFbYBV

(from AliExpress Android)

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έχετε παρατηρήσει μείωση της φωτεινότητας στο Kodi, όταν πχ διαλέγεται μια ταινία ή σειρά με σκοτεινό εξώφυλλο;

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Σήμερα, ενώ έψαχνα στην σειρά taboo, διαπίστωσα πως όλη ή εικόνα σκοτεινιάζει όταν επέλεγα να δω την συγκεκριμένη σειρά.

Όσο και αν έψαξα σε ρυθμίσεις στο Kodi ή στην τηλεόραση, δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Mini m8 SII , ROM version 106

Το κάνει και σε μένα και έχω το ίδιο μηχάνημα. Κάποια ρύθμιση μας ξεφεύγει...

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα.

Έχω το Beelink GT1 και ενώ έχω εγκαταστήσει το google photos δεν μου συγχρονίζει ο λογαριασμός. Πάω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και μου ζητάει να κάνω sign in. Βάζω το email μου και μου βγάζει error ότι ο λογαριασμός υπάρχει ήδη στο μηχάνημα (πολύ σωστά). Επιπλέον, στις ρυθμίσεις του λογαριασμού, στις επιλογές συγχρομισμού, δεν βλέπω τις φωτογραφίες.

Το play music δουλεύει μια χαρά και το drive

Καμιά ιδέα;

Επίσης, ξέρουμε κάποιο plugin για kodi που να δείχνει τις φωτό στο google photos και την μουσική στο play music;

Ψάχνοντας για εγκατάσταση του Kodi σε Xbox one, βλέπω συνεχώς λύσεις για Amazon fire stick.

Επίσης αρκετοί το συνδέουν με raspberry pi.

Το έχει κάνει κανείς με fire stick;

Αν μπορούσα να προβάλλω υπότιτλους όταν στέλνω το βίντεο στο Xbox μέσω του τηλεφώνου και του LocalCast, θα είχα λύσει πιστεύω τα περισσότερα προβλήματα μου. Στέλνω εύκολα το βίντεο και τον ήχο που έτσι και αλλιώς είναι συνδεδεμένα στο home cinema, αλλά δυστυχώς όχι υπότιτλους, ακόμη και με εξωτερικό αρχείο.

Το έχω εγώ με fire stick, αλλά το fire stick με Kodi δεν είναι και ότι καλύτερο. Γενικώς ψιλοσερνεται..

Γιατί όμως θέλεις να το κάνεις έτσι? Εγώ ας πούμε το έχω έτσι γιατί δεν φτάνει το καλώδιο της κεραίας της τηλεόρασης όταν παίζω (την μετακινω) , και επειδή δεν έχει δύο θυρες hdmi η τηλεόραση μου.

Sent from my ONEPLUS3 A3003 using Tapatalk

Ήθελα βασικά να βρω τρόπο να μην έχω ούτε TV box, ούτε λάπτοπ στο σαλόνι για το Kodi.

Μία περίπτωση είναι το chromecast που του στέλνω εκεί το βίντεο από το Kodi του τηλεφώνου και παίζει με υπότιτλους μία χαρά. Έχει περιορισμό όμως στον τύπο του αρχείου και έχει προβλήματα με codecs.

Μετά έστελνα το αρχείο βίντεο στο Xbox one S που παίζει τα πάντα όλα, χωρίς όμως να μπορώ να έχω υπότιτλους.

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος απευθείας εγκατάστασης.

Καλησπέρα.

Έχω το Beelink GT1 και ενώ έχω εγκαταστήσει το google photos δεν μου συγχρονίζει ο λογαριασμός. Πάω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και μου ζητάει να κάνω sign in. Βάζω το email μου και μου βγάζει error ότι ο λογαριασμός υπάρχει ήδη στο μηχάνημα (πολύ σωστά). Επιπλέον, στις ρυθμίσεις του λογαριασμού, στις επιλογές συγχρομισμού, δεν βλέπω τις φωτογραφίες.

Το play music δουλεύει μια χαρά και το drive

Καμιά ιδέα;

Επίσης, ξέρουμε κάποιο plugin για kodi που να δείχνει τις φωτό στο google photos και την μουσική στο play music;

Νομίζω πρέπει να συνδέσεις τα Google photos με το Google drive .. και μετά μέσο του Google drive addon κάνεις την δουλειά σου

https://support.google.com/photos/answer/6156103?hl=en

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=244464

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=177557

https://www.youtube.com/watch?v=b3dx99wxHE4

Καλησπέρα έχω το GT1 και για κακή μου τύχη έκανα OTA update από 106 σε 109 και τώρα δεν κλείνει το box ούτε μπαίνει σε sleep, δηλαδή το κάνει για λίγο και μετά ανοίγει μόνο του, επίσης νομίζω ότι η φωτεινότητα δεν φτιάχνεται με αναπαραγωγή 4k video.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Using Tapatalk

Νομίζω πρέπει να συνδέσεις τα Google photos με το Google drive .. και μετά μέσο του Google drive addon κάνεις την δουλειά σου

https://support.google.com/photos/answer/6156103?hl=en

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=244464

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=177557

https://www.youtube.com/watch?v=b3dx99wxHE4

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Θα το κοιτάξω αυτό με το drive.

Γιατί δεν συγχρονίζει η εφαρμογή Photos ξέρει κανείς; Μήπως να βάλω κάποια custom rom;

Έχει δουλέψει κανείς αυτό το ΜΙΝΙ Τ5 air mouse?

Original Mini T5 2.4G Wireless mini Gaming Fly Air Mouse Remote Control for Android TV Box Smart PC Smart TV

http://s.aliexpress.com/ieYFbYBV

(from AliExpress Android)

Sent from my m1 note using Tapatalk

Αυτο το "flying squirel" που λεει στην περιγραφη τι ειναι?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

έχω και εγώ το GT1 και έχω μόνο ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε με το τελευταίο update.

όταν το βάζω σε sleep mode και αλάξω στην τηλεόραση από το ένα hdmi στο άλλο,αυτόματα ανοίγει το tvbox ανεξάρτητα από το ποιο hdmi.

στο πρώτο firmware δεν είχε αυτό το πρόβλημα,

...άλλο θέμα πάντος δεν έχω

Αυτο το "flying squirel" που λεει στην περιγραφη τι ειναι?
Μάλλον είναι ατυχής προσπάθεια μετάφρασης. Λογικά θέλει να πει "air mouse". :)

Μάλλον είναι ατυχής προσπάθεια μετάφρασης. Λογικά θέλει να πει "air mouse". :)

Αληθεια? Δεν τοχα σκεφτει ετσι ποτε...:lol::lol::p

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

υπαρχει καλο και φθηνο boxaki που να ειναι και android και να πιανει και τα ψηφιακα τα δικα μας?