junglist Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αυτό ρωτούσα. Άρα ξεχνάμε τις ταινίες ποιότητας blueray... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αυτό ρωτούσα. Άρα ξεχνάμε τις ταινίες ποιότητας blueray... Τι λες τώρα ! Τσάμπα το παρήγγειλα... το 95% της χρήσης που θα του έκανα θα ήταν για mkv ταινίες. Απογοήτευση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αυτό είναι θέμα του συστήματος αρχείων του σκληρού δίσκου. Οποιοσδήποτε σκληρός δίσκος έχει αρχεία πάνω από 4. κάτι gb έχει σύστημα αρχείων ntfs και δεν τον βλέπει το android, εκτός κι αν βγει κάποιο custom kernel που να υποστηρίζει ntfs το πρόγραμμα nexus media importer και τo paragon ntfs+ τα δοκίμασες? Με αυτά τα 2 μπορώ να βλέπω στο κινητό μου (zte v967s) ntfs δίσκο 1tb.Θα δοκιμάσω αν το βλέπει και στο mk908 και λογικά θα το βλέπει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 το πρόγραμμα nexus media importer και τo paragon ntfs+ τα δοκίμασες? Με αυτά τα 2 μπορώ να βλέπω στο κινητό μου (zte v967s) ntfs δίσκο 1tb.Θα δοκιμάσω αν το βλέπει και στο mk908 και λογικά θα το βλέπει Δώσε οδηγίες να τα δοκιμάσω στο cs968 σε λίγη ώρα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δώσε οδηγίες να τα δοκιμάσω στο cs968 σε λίγη ώρα. Για δοκίμασε να μου πεις... είσαι η ελπίδα μου φίλε :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δώσε οδηγίες να τα δοκιμάσω στο cs968 σε λίγη ώρα. Βαζεις απο το play το paragon ntfs https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter συνδεεις το δισκο,ανοιγεις το paragon και πατας mount Το nexus media importer ειναι η 2η λυση αλλα ειναι επι πληρωμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Βαζεις απο το play το paragon ntfs https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter συνδεεις το δισκο,ανοιγεις το paragon και πατας mount Το nexus media importer ειναι η 2η λυση αλλα ειναι επι πληρωμη Είσαι θεούλης!! :-) :-) Δούλεψε μια χαρά με το paragon. Το θέμα είναι πώς να κρύψω τώρα φακέλους του δίσκου από mx player , es explorer κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woolfy Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παιδια να ρωτησω και εγω κατι αν ξερεται..το tv box μου υποστηριζει λεει ταχυτητα 150mbps συνδεση ιντερνετ και εμενα μου λεει μονο 54mbps και στο σημα παντα μου βγαζει good η fair αναλογα αν η μπαρα του σηματος ειναι γεματη η μια 2 γραμμες...ποτε excellent k ποτε very good η 150mbps και ας το εχω διπλα στο ρουτερ....(συνδεση 24mbps forthnet) και εχω αλλαξει κ καναλια στο ασυρματο....φταιει το ρουτερ η το tv box???εσας τη σασ βγαζει στη συνδεση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Και μένα μου βγάζει μέχρι 54mbps ακόμη και αν είμαι δίπλα στο router και έχει φουλ σήμα ενώ αν βάλω wifi hotspot απο το v967s,μου δείχνει 65mbps!!! Επισης το παράξενο είναι ότι το zte v967s μου βγάζει ότι συνδέεται με 135mpbs και ένα usb wifi n στικ 150mbps,ενώ τα galaxy s3 και s4 (στοκ ρομ και τα 2) που υποστηρίζουν wifi n συνδέονται στα 54mbps.Δεν έχω βγάλει άκρη... Tα router που δοκιμάζω ειναι το zte που δίνει ο ote στην vdsl σύνδεση και αυτό το κινέζικο tenda Είσαι θεούλης!! :-) :-) Δούλεψε μια χαρά με το paragon. Το θέμα είναι πώς να κρύψω τώρα φακέλους του δίσκου από mx player , es explorer κλπ. Πας στον es επιλέγεις τους φακέλους που θες και πατάς μενού--->απόκρυψη.Στο φάκελο προστίθεται το γνωστό .nomedia αρχείο και κρύβεται και απο τον es και απο τον mx Edited November 26, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδια γεια σας. Ας κανω κι εγω τις ερωτησεις μου μπας και δω ασπρη μερα με ενα TV Box που εχω παρει εδω κι ενα χρονο και με τυρανναει, οχι τιποτε αλλο, αλλα να πω οτι προσπαθησα αρκετα, πριν αγορασω κατι καινουριο, καλυτερο και πιο συγχρονο. Δεν θυμαμαι ακριβως το μαγαζι που το αγορασα, η συσκευη παντως ειναι αυτη: http://mindhk.en.ec21.com/Google_TV_Box_Android_4.0--6138180_6411452.html Τα στοιχεια που βλεπω ειναι αυτα: Model number: VissonTech ATV-108 c03ref V.play media player (rev 1) Android Version: 4.0.4 Kernel Version: 2.6.34 - vplay Build number: VPLAY.ICS.V1.20120825 Η stock rom ηταν μαυρα χαλια οταν το αγορασα οποτε περασα αυτην απο εδω, post #1337 http://androidforums.com/android-tv/530964-android-2-3-4-0-wifi-internet-hd-1080p-hdmi-google-tv-box-arm-cortex-a9-firmware-27.html Διορθωθηκαν πολλα προβληματα, ομως παρουσιαζει κι αλλα, οπως: 1) Ξαφνικα κρασαρει ο browser και επιστρεφει στην αρχικη σελιδα η βγαζει παραθυρο "browser not responding". 2) Καποιες φορες ανοιγω τον browser κι εμφανιζει στις διαφορες σελιδες του διαδικτυου μονο εικονες και ΚΑΘΟΛΟΥ γραμματα, οποτε χρειαζεται επανεκκινηση. 3) Το κυριοτερο που με ενοχλει και ειναι και ο λογος που εγραψα αυτο το ποστ ειναι το οτι δεν μου παιζει τα streaming video σε web TV απο ελληνικους σταθμους, πχ Alpha, Mega, Ant1 κλπ. Αξιοσημειωτο ειναι πως σπανιωτατα καποιες φορες τα παιζει, αλλα με συχνοτητα λιγωτερο απο μια φορα στις δεκα. Αν εχει αναφερθει κατι για την συγκεκριμενη συσκευη στο forum (οσο διαβασα δεν ειδα κατι) η εχει καποιος να προτεινει κατι, ειμαι ολος αυτια. Ευχαριστω Καποια αποψη γι αυτο κανεις? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Γενικά το μηχάνημα σου έχει αρκετά παλιά χαρακτηριστικά και με ics πάνω που κατά γενική ομολογία δεν ειναι και ότι καλύτερο έχει βγάλει η google.Για τα κανάλια εφόσον δε μπορεί να δουλέψει σωστά η τελευταία έκδοση του flash player δες εδώ μήπως καταφέρεις να κάνεις δουλειά με το xbmc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Λοιπόν έβαλα ένα από τα 1080 μου να δω από τον εξωτ.δίσκο μου με Mx player και ενώ από Εικόνα είμαι μια χαρά, από ήχο βγάζει μια βαβουρα. Το ίδιο έκανε και σε κάποια HD streams ο XBMC. Κάποια γενική ρύθμιση ήχου να φταίει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Iσως ναι.Δοκίμασε μέσα απο τις ρυθμίσεις του mx player να επιλέξεις sw κωδικοποίηση για τον ήχο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανα προγραμματάκι για να κάνεις χειροκίνητα mount και unmount σε usb sticks? Αυτο που προτεινει ο bbbb, το ειδες; Νομιζω το κανει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Δοκίμασε το StickMount της Chainfire. Από ότι λένε αυτοί που το δοκίμασαν δουλεύει και με fat32 και με ntfs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δηλαδή το cs968 δεν βλέπει NTFS δίσκους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Δηλαδή το cs968 δεν βλέπει NTFS δίσκους? Βλέπει με το paragon ntfs, αναφέρεται μια σελίδα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλημέρα κι από μένα Βλέπω όλους τους ειδικούς μαζεμένους και είπα να το εκμεταλλευτώ :) Θα ήθελα τη γνώμη σας γι' αυτό http://www.geekbuying.com/item/MINI-X5-RK3066-Dual-Core-Android-4-1-2-Cortex-A9-Processor---1-4GHz-US-Plug-TV-BOX-HDMI-Full-HD-1080p-RJ-45-1G-8G-Black-316726.html Να τονίσω ότι με ενδιαφέρει η οπτική θύρα που έχει, θέλω να τρέχω xbmc και να συνδέσω και έναν εξωτερικό δίσκο που έχω. Σε σχέση με την τιμή του, το θεωρείται καλή αγορά? Δεν θα ήθελα να ξεπεράσω αυτή την τιμή. Το συγκεκριμένο μου γυάλισε, γιατί έχει καλές κριτικές. Μήπως, όμως, πρέπει να πάω σε quad core? Ναι, αλλά ποιά μάρκα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καλημέρα κι από μένα Βλέπω όλους τους ειδικούς μαζεμένους και είπα να το εκμεταλλευτώ :) Θα ήθελα τη γνώμη σας γι' αυτό http://www.geekbuying.com/item/MINI-X5-RK3066-Dual-Core-Android-4-1-2-Cortex-A9-Processor---1-4GHz-US-Plug-TV-BOX-HDMI-Full-HD-1080p-RJ-45-1G-8G-Black-316726.html Να τονίσω ότι με ενδιαφέρει η οπτική θύρα που έχει, θέλω να τρέχω xbmc και να συνδέσω και έναν εξωτερικό δίσκο που έχω. Σε σχέση με την τιμή του, το θεωρείται καλή αγορά? Δεν θα ήθελα να ξεπεράσω αυτή την τιμή. Το συγκεκριμένο μου γυάλισε, γιατί έχει καλές κριτικές. Μήπως, όμως, πρέπει να πάω σε quad core? Ναι, αλλά ποιά μάρκα? Ευχαριστώ Σε αυτα τα λεφτα με λιγα παραπανω παιζει το cs968 που ειναι 4πυρηνο και ειναι πολυ καλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Αυτο http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html με αυτο http://dealsprime.com/cs968-quad-core-android-4-2-2-mini-pc-8gb-hdmi-wifi-bt-rk3188-1-8ghz-tv-box.html ειναι ιδιο ; Γιατι εχουν διαφορετικη εμφανιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Να πάρεις το cs968 http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html Πολύ καλή τιμή Είναι το ίδιο κι έχουν και την ίδια εμφάνιση Το «κουτι» φαίνεται να είναι ίδιο . Αλλά δεν γράφει τα ίδια . Δες φωτο : http://img.dxcdn.com/productimages/sku_254032_1.jpg http://img.alibaba.com/photo/1459165992/New_CS968_STB_mini_PC_features_camera_Bluetooth_Wi_Fi_quad_core_CPU_Android_TV_box.jpg Και εννοείτε ότι δεν με απασχολεί η – ελάχιστα – διαφορετική εμφάνιση . Αυτό που με απασχολεί είναι αν υπάρχουν διαφορές και στο εσωτερικο του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Μην σε νοιαζει τι γραφει πανω. Το ιδιο πραγμα ειναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ευχαριστω πολυ παιδιά, για τις απαντήσεις. Αύριο θα αποφασίσω, γιατι επικοινώνησα με geekbuying και μου είπαν πως στις 11:00 θα βγάλουν το minix x5 στην μισή τιμή. Αν το προλάβω θα το παρω, αλλιώς θα αγοράσω αυτό που προτείνατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Γενικά το μηχάνημα σου έχει αρκετά παλιά χαρακτηριστικά και με ics πάνω που κατά γενική ομολογία δεν ειναι και ότι καλύτερο έχει βγάλει η google.Για τα κανάλια εφόσον δε μπορεί να δουλέψει σωστά η τελευταία έκδοση του flash player δες εδώ μήπως καταφέρεις να κάνεις δουλειά με το xbmcΣε ευχαριστω για την συμβουλη. Θα το δοκιμασω, απλα μια υστατη προσπαθεια μπας και τραιναρω λιγο το εξοδο..:) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andersgr Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Αν και σκεφτομουν το c968 για τα βασικα, skype, κανενα απλο παιχνιδι και xbmc κυριως, επειδη δεν ειναι για μενα, πηρα την προσφορα του geekbuying με το tronsmart prometheus. Αυτα που ανεφερα θα τα βγαζει περα ανετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts