Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα των tv box!Αν μπορει καποιος να βοηθησει!Σκεφτομαι να παρω το Mini M8S αφου ειμαι και ψιλο ασχετος να μην δωσω πολλα λευτα!

1)εχω κωδικους ote tv go και εχω ιντερνετ οτε θα μπορω να μπω?δεν εχω οτε tv στο δικο μου σπιτι τους κωδικουσ τους εχω απο αλλον!

2)επισης σε καποιο topic ειδα οτι στελνει sms για να αρχισει να παιζει απο την συσκευη σου!Πως γινεται λοιπον απο ενα android tv box?και τι δηλωνεις στον οτε σαν συσκευη?

3)Εκτος σπιτιου απο tablet χωρις sim αν γινει το δηλωμενο κινητο hot spot παιζει τιποτα?

Μόλις είδα ότι βγήκε firmware update πριν λίγες μέρες για το MXQ PRO+ AMLOGIC S905 2G/16G, ίσως λύνει κάποια από τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί από αρκετά άτομα. Το link εδώ
The day is my enemy, the night my friend

Μόλις είδα ότι βγήκε firmware update πριν λίγες μέρες για το MXQ PRO+ AMLOGIC S905 2G/16G, ίσως λύνει κάποια από τα προβλήματα που είχαν αναφερθεί από αρκετά άτομα. Το link εδώ

Μήπως την δοκίμασες ή έχεις κανένα feedback για το αν οντως διορθώνει τα προβλήματα?

Μήπως την δοκίμασες ή έχεις κανένα feedback για το αν οντως διορθώνει τα προβλήματα?

Όχι δεν γνωρίζω, απλώς την πήρε το μάτι μου και είπα να το αναφέρω. Πόσο χειρότερη να είναι όμως :confused:

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

:!: Αφαιρέθηκαν τα off topic post.

Δεν είναι δύσκολο να γράφουμε σύμφωνα με το thread, βοηθάμε στη σωστή δομή του φόρουμ.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια συγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα των tv box!Αν μπορει καποιος να βοηθησει!Σκεφτομαι να παρω το Mini M8S αφου ειμαι και ψιλο ασχετος να μην δωσω πολλα λευτα!

1)εχω κωδικους ote tv go και εχω ιντερνετ οτε θα μπορω να μπω?δεν εχω οτε tv στο δικο μου σπιτι τους κωδικουσ τους εχω απο αλλον!

2)επισης σε καποιο topic ειδα οτι στελνει sms για να αρχισει να παιζει απο την συσκευη σου!Πως γινεται λοιπον απο ενα android tv box?και τι δηλωνεις στον οτε σαν συσκευη?

3)Εκτος σπιτιου απο tablet χωρις sim αν γινει το δηλωμενο κινητο hot spot παιζει τιποτα?

Το συγκεκριμενο το ειχα και δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις ναι ειναι φτηνο αλλα δεν αναγνωριζε game controller παρα μονο με το sixaxis, απουσιαζει ψηκτρα και στη θεση της εχει μπει ενα thermal pad που εφαπτεται επανω σε μια μεταλικη πλακα οποτε αμεσως αντικατασταση με ενα καλο thermal pad αν το αγορασεις.

Ος προς το ote tv go αν και δεν εχω απο την στιγμη που θα ''δει'' hdmi δεν νομιζω οτι θα καταφερεις κατι ισως καποιος φιλος που το εχει δοκιμασει και δουλευει το ote tv go να ξερει περισσοτερα και να σου απαντησει.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Θελω λιγο την γνωμη σας..θελω να παρω ενα android tv box και εχω δει το tronsmart s95 που απ οτι καταλαβα εχει 2 εκδοσεις μια με 2/16 και μια με 2/8(vega)..εγω θελω ποιο πολυ για video kodi και popcorn..υπαρχει καποια ενδιαμεση λυση ποιο οικονομικη ας το πω καλυτερα η ειναι μονοδρομος? ευχαριστω!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Οσο καλυτερο μηχανημα παρεις τοσο και λιγοτερα τα προβληματα που ισως αντιμετωπισεις π.χ. ποιοτητα κατασκευης, απροβληματιστη ρομ, υποστηριξη ρομ.

Το tronsmart ειναι πολυ καλο εχει και πιο φτηνα κοιτα και στις πιο πισω σελιδες να παρεις γνωμες απο αλλα παιδια.

Παιδιά, άλλη μία ερώτηση "τεχνολογικής" φύσεως ...

Η τηλεόραση στην οποία θα συνδέσω το TV BOX είναι σε άλλο δωμάτιο από αυτό του ρούτερ.

Εγώ έχω αυτά http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa4020pkit-500mbps-2-port-nano-powerline-ethernet-adapter-kit-p-PER.612589?gclid=CjwKEAjwqJ67BRCzzJ7Hy-LYlFYSJABwp9PG_8k6e5HJMtK-0G4QbdiFbzjqGvsdsLULUb31vKAEihoCev7w_wcB.

Το ένα είναι στο δωμάτιο του ρούτερ και το άλλο σε άλλο όροφο γιά να αναμεταδίδει το σήμα μέσω ηλεκτρικού δικτύου.

Εάν πάρω αυτό:http://www.banggood.com/300Mbps-Wireless-N-802_11-Wifi-Repeater-AP-Range-Router-Extender-Signal-Booster-EU-Plug-p-1062186.html

θα μπορεί να συνεργασθεί με τα άλλα και να πάρει σήμα ώστε να συνδέσω το TV BOX με καλώδιο έθερνετ;

Αυτό είναι 300Mbps και τα άλλα 500Mbps.

Ευχαριστώ.

Δυστυχώς δν είναι homeplug το τελευταίο που θες να πάρεις ειναι repeater κ δν ταιριάζει, παρε αλλο ενα homeplug της ίδιας μάρκας κατά προτίμηση. Εγω εχω 3 devolo στο σπίτι. Ενα στο ρουτερ, ενα στο desktop και ενα στο android tv box στην κρεβατοκαμαρα.

Δυστυχώς δν είναι homeplug το τελευταίο που θες να πάρεις ειναι repeater κ δν ταιριάζει, παρε αλλο ενα homeplug της ίδιας μάρκας κατά προτίμηση. Εγω εχω 3 devolo στο σπίτι. Ενα στο ρουτερ, ενα στο desktop και ενα στο android tv box στην κρεβατοκαμαρα.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ψάχνω για Android TV box, γιατί το laptop πλέον σιγά σιγά μας αφήνει.

Μέχρι 50€ είναι καλά για ένα τέτοιο μηχάνημα; Η χρήση θα είναι 99,99% kodi.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις; 515 σελίδες είναι πολλές δυστυχώς για ψάξιμο μία μία.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Αυτό περνάει το πλαφόν των 50€, αλλά αν αξίζει, να το τολμήσω;

Tronsmart Vega S95 Meta Amlogic S905 4K 2GB/8GB 1000M LAN XBMC Miracast OTA TV Box Android Mini PC

https://bnc.lt/4Sug/Tp7Ls6oKzu

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by cb600f

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες λύσεις; 515 σελίδες είναι πολλές δυστυχώς για ψάξιμο μία μία.

Tronsmart Vega S95 Meta Amlogic S905 4K 2GB/8GB 1000M LAN XBMC Miracast OTA TV Box Android Mini PC

Θεωρητικα παντα και συμφωνα με αυτα που λενε αλλοι αυτο που εχεις βαλει παραπανω ειναι αρκετα καλο με καλυτερο ισως αυτο το οποιο ομως ειναι και κατα 20 ευρα πιο ακριβο.

Εγω παντως εχω βολευτει μια χαρα με αυτο αλλα ολα ειναι θεμα τι αναγκες εχεις. Κι εγω μονο Kodi παιζω btw. Μονο μη ρωτησεις για ελληνικους υποτιτλους κλπ γιατι δεν εχω ιδεα και δεν εχω δοκιμασει καν.

Δες και αυτό ...πολλά υποσχόμενο ... (είναι preorder)

http://www.banggood.com/COOLEME-MB1-Amlogic-S905X-2G-DDR3-RAM-8G-EMMC-ROM-4K-Android-6_0-TV-Box-p-1063888.html

με το καινούριο Amlogic S905X που υποστηρίζει VP9*Profile-2 up to*4Kx2K@60fps

HDR10*and HLG HDR Processing !! + android 6

Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά φαντάζομαι οι ελληνικοί υπότιτλοι θα είναι όμως και στις εκδόσεις για android ή windows. Μέσω κάποιου addon, όπως το subz tv τελευταία.

Αν όχι, παρακαλώ κάποιον που γνωρίζει να ενημερώσει.

Οι ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τα tv Android BOX (μην γράφουμε ......)

Επιλέγουμε ότι θέλουμε μέσα από το kodi (αγόρασε ότι θέλεις .....δεν θα έχεις πρόβλημα με υπότιτλους!)

Επειδή πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω τέτοιο gadget, οι λύσεις αυτές που προτείνετε φαντάζομαι πως "τρέχουν" το kodi χωρίς προβλήματα. Ή να το θέσω αλλιώς, μπορεί να συναντήσω τα προβλήματα που συναντώ και τώρα στο παλιό μου λάπτοπ; Δηλαδή να αρχίζει να παίζει γρήγορα και χωρίς πρόβλημα η ταινία και μετά από πχ 10 λεπτά προβολής, να αρχίζει να κολλάει, να κάνει σπασίματα, να μην ταιριάζουν οι υπότιτλοι κλπ και να ψάχνω ώρες πάλι με script με advanced settings και να τρώει RAM και να μην φτάνει;

Συγγνώμη και πάλι, αλλά θέλω να απαλλαγώ από αυτά τα πρόβλημα και είμαι τελείως άσχετος από TV box.

Edit: μετά από πολλές δοκιμές, κατέλειξα να βλέπω το kodi με cast στο chromecast, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ούτε η λύση με script στο ίδιο το πρόγραμμα για μετάδοση της εικόνας στο LocalCast και από εκεί στο chromecast βοηθούν τελικά, γιατί είναι μπελάς οι υπότιτλοι. Πρέπει να τους κατεβάζεις ήδη εσύ ή να ψάχνεις στο περιορισμένο opensubtitles.com.

Άρα, η απόφαση έχει παρθεί και μένει να βεβαιωθώ πως θα απαλλαγώ από τα προβλήματα του παρελθόντος και να μείνει το λάπτοπ να πεθάνει στην ησυχία του.

Edited by cb600f

Μην μπλέκεσαι τζάμπα. Πάρε ένα με 2 GB Ram οπωσδήποτε και θα είσαι μια χαρά. Εγώ έχω ένα M8 1.5 χρόνο μόνο για Kodi και δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα. 1080p παίζει μια χαρά υπότιτλοι το ίδιο μην το ψειρίζεις τόσο. Πάρε ένα από τα δοκιμασμένα που έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες και μεγειά.

Sent from my S7 Edge

Δες και αυτό ...πολλά υποσχόμενο ... (είναι preorder)

http://www.banggood.com/COOLEME-MB1-Amlogic-S905X-2G-DDR3-RAM-8G-EMMC-ROM-4K-Android-6_0-TV-Box-p-1063888.html

με το καινούριο Amlogic S905X που υποστηρίζει VP9*Profile-2 up to*4Kx2K@60fps

HDR10*and HLG HDR Processing !! + android 6

Τι παίζει με τα preorder όμως

Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Σε android TV box, με ποιον τρόπο γίνεται update το kodi; Μέσω του play store ή με κατέβασμα της αντίστοιχης έκδοσης από το επίσημο site;

Έχω προσθέσει το COOLEME που αναφέρθηκε παραπάνω στην λίστα και είμαι έτοιμος για την προαγορά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, χρειάζεται κάποια κάρτα εξωτερική ή έχει έχει δικιά του;

Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση ένα addon που έχω πχ σε zip, απο την επιλογή addons-intall from zip;

Έχετε να προτείνετε κανένα αξιόλογο ΒΤ airmouse? Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία όμως.

Αυτό το ξέρει κανείς;

2015 New Utra thin and Lightweight 3 in 1 Mini Wireless Bluetooth Keyboards Mouse Mice Touchpad For Windows For Android For iOS

http://s.aliexpress.com/ZVJBZRvA

(from AliExpress Android)

Unleashed by my M1 NOTE

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε android TV box, με ποιον τρόπο γίνεται update το kodi; Μέσω του play store ή με κατέβασμα της αντίστοιχης έκδοσης από το επίσημο site;

Έχω προσθέσει το COOLEME που αναφέρθηκε παραπάνω στην λίστα και είμαι έτοιμος για την προαγορά. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, χρειάζεται κάποια κάρτα εξωτερική ή έχει έχει δικιά του;

Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση ένα addon που έχω πχ σε zip, απο την επιλογή addons-intall from zip;

Και με τους 2 τροπους που αναφερεις γινετε αναβαθμιση στο kodi,

εγκατάσταση addon σε zip, απο την επιλογή addons-intall from zip,

προσωπικη μου γνωμη χωρις να θελω να σε αποθαρυνω δεν θα αγοραζα ακομα ενα μηχανακι που δεν εχω διαβασει,δει παρουσιασεις ως προς το πως δουλευει, ειναι πολυ καινουργιο οποτε δεν ξερουμε και πως θα ανταποκρινετε εκτος και αν θελεις να κανεις το βημα και να μας πεις εσυ πως τα πηγαινει, και τελος διαβασα οτι εχει Android 6.0 που ακομα δεν εχει τελειοποιηθει και το λεω επειδη την εχω δει να δουλευει σε geekbox τωρα αν την εχουν φτιαξει καλα στο COOLEME δεν ξερω.

Έχετε να προτείνετε κανένα αξιόλογο ΒΤ airmouse? Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία όμως.

Αυτό το ξέρει κανείς;

2015 New Utra thin and Lightweight 3 in 1 Mini Wireless Bluetooth Keyboards Mouse Mice Touchpad For Windows For Android For iOS

http://s.aliexpress.com/ZVJBZRvA

(from AliExpress Android)

Unleashed by my M1 NOTE

Εγώ παρήγγειλα αυτό: http://www.banggood.com/Rii-i8-Plus-2_4G-Wireless-Touch-Pad-Fly-Air-Mouse-Backlit-Gaming-Keyboard-Control-with-Multi-touch-p-1024612.html το οποίο έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και και φωτιζόμενα πλήκτρα.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Σε όλες μου τις συσκευές, έχω την εφαρμογή unified remote, αγορασμένη κανονικά.

Παίζει σε tv box; Αν παίζει, θα είμαι καλυμμένος.

Εγώ παρήγγειλα αυτό: http://www.banggood.com/Rii-i8-Plus-2_4G-Wireless-Touch-Pad-Fly-Air-Mouse-Backlit-Gaming-Keyboard-Control-with-Multi-touch-p-1024612.html το οποίο έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και και φωτιζόμενα πλήκτρα.

Ναι κλασικό μοντέλο.

Είδα αυτό που πρότεινα και μου άρεσε, αλλά επειδή είναι εντελώς ΒΤ χωρίς dongle, αναρωτιέμαι αν υποστηρίζει την σύνδεση απευθείας με το TV BOX.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max