Muck Smith Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 :!: Η ιδια παρατήρηση μόλις 4 μέρες μετά...:angry: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 :!: Η ιδια παρατήρηση μόλις 4 μέρες μετά...:angry: Και δοθηκε λυση καπου και δεν την ειδα? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvanity Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Να σαι καλα για τη βοηθεια. Το μονο που δεν λειτουργησε ειναι το τελευταιο με την επαναφορα δεν το βλεπει με τιποτα. Εχεις καμια ιδεα? Δοκίμασε να τρεξεις το usb tool, ως administrator.και εμένα δεν το έβλεπε. Πρώτη custom rom από Ρωσία, πριν λίγη ώρα, βασισμένη στο tronsmart s95 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=723156&view=findpost&p=50045686 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Δοκίμασε να τρεξεις το usb tool, ως administrator.και εμένα δεν το έβλεπε. Πρώτη custom rom από Ρωσία, πριν λίγη ώρα, βασισμένη στο tronsmart s95 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=723156&view=findpost&p=50045686 Το εκανα αλλα τιποτα. Λες να φταιει το καλωδιο? Ειναι απο ενα cs968 που εχω. Αλλα και το κουμπακι του reset οπως και να το πατησω δεν κανει κατι. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvanity Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου δουλεψε ως εξης. 1.Αφαιρεση του καλωδιου ρευματος. ΔΕΝ μας χρειαζεται σε αυτην την διαδικασια.Θα παιρνει ρευμα απο το USB καλωδιο. 2.Ανοιγμα του USB tool ως διαχειριστης.Αλλαγη γλωσσας και ανοιγμα του αρχειου του firmware. 3.Κουμπωμα της μιας ακρης του καλωδιου USB στο PC. 4. Πατημα και κρατημα του κουμπιου reset με μια οδοντογλυφιδα εντος της υποδοχης AV. 5. Κoυμπωμα της αλλης ακρης του καλωδιου USB στην υποδοχη USB4 του MXQ.Ξαναλεω οτι το καλωδιο της τροφοδοσιας το εχουμε εκτος. 6.Λογικα το USB tool θα το αναγνωρισει.Αφηνεις το reset απο το MXQ.Πατας Start στο USB tool.. Στο 5%-6% θα κολλησει. Χωρις να πειραξεις κατι αλλο, βγαζεις το USB καλωδιο απο την θεση USB4 (το μηχανημα σβηνει) ξαναπατας και κρατας το reset στο MXQ.Κoυμπωνεις το USB και παλι στην USB4.To USB tool ξεκιναει αυτοματα την διαδικασια.Αφηνεις το reset. Περιμενεις περιπου 4 λεπτα.Οταν φτασει στο τελος, επανεκκινεις το μηχανημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Μου δουλεψε ως εξης. 1.Αφαιρεση του καλωδιου ρευματος. ΔΕΝ μας χρειαζεται σε αυτην την διαδικασια.Θα παιρνει ρευμα απο το USB καλωδιο. 2.Ανοιγμα του USB tool ως διαχειριστης.Αλλαγη γλωσσας και ανοιγμα του αρχειου του firmware. 3.Κουμπωμα της μιας ακρης του καλωδιου USB στο PC. 4. Πατημα και κρατημα του κουμπιου reset με μια οδοντογλυφιδα εντος της υποδοχης AV. 5. Κoυμπωμα της αλλης ακρης του καλωδιου USB στην υποδοχη USB4 του MXQ.Ξαναλεω οτι το καλωδιο της τροφοδοσιας το εχουμε εκτος. 6.Λογικα το USB tool θα το αναγνωρισει.Αφηνεις το reset απο το MXQ.Πατας Start στο USB tool.. Στο 5%-6% θα κολλησει. Χωρις να πειραξεις κατι αλλο, βγαζεις το USB καλωδιο απο την θεση USB4 (το μηχανημα σβηνει) ξαναπατας και κρατας το reset στο MXQ.Κoυμπωνεις το USB και παλι στην USB4.To USB tool ξεκιναει αυτοματα την διαδικασια.Αφηνεις το reset. Περιμενεις περιπου 4 λεπτα.Οταν φτασει στο τελος, επανεκκινεις το μηχανημα. Πρεπει να εχει προβλημα το ρεσετ γιατι και οταν λειτουργει κανονικα και το πατησω δεν κανει κατι. Εσενα οταν το βλεπεις στην tv και το πατησεις σβηνει? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πρεπει να εχει προβλημα το ρεσετ γιατι και οταν λειτουργει κανονικα και το πατησω δεν κανει κατι. Εσενα οταν το βλεπεις στην tv και το πατησεις σβηνει? Βρεθηκε η λυση για οσους εχουν το ιδιο προβλημα αντι για το ρεσετ βγαζουμε το ρευμα και το ξαναβαζουμε. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Για mx 3 που δεν κανει τίποτε ... Σε προσπάθεια εγκατάστασης της 5.1 απο υπόλογιστη χτυπάει σφάλμα μετα απο λίγο και σε προσπάθεια εγκατάστασης απο την καρτα δεν ¨ πέφτει ¨ σε recovery mode με τίποτα ... Εχει κανει την λύση ; Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ρε παιδιά τα φώτα σας. Απεβίωσε ο αποκωδικοποιητής σε μία παλιά tv στο δωμάτιο και λέω να χτυπησω ένα m8s+. Η απορία μου είναι αν λειτουργεί και ως αποκωδικοποιητής για τα ελληνικά κανάλια ή βλέπεις μόνο μέσω kodi (αν βλέπεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ρε παιδιά τα φώτα σας. Απεβίωσε ο αποκωδικοποιητής σε μία παλιά tv στο δωμάτιο και λέω να χτυπησω ένα m8s+. Η απορία μου είναι αν λειτουργεί και ως αποκωδικοποιητής για τα ελληνικά κανάλια ή βλέπεις μόνο μέσω kodi (αν βλέπεις) Καλημερα φιλε. Δες και το K1 Plus S2 (DVB T/S) που εχει tuner για να μπορεις να βλεπεις και επιγεια καναλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Γνωριζει κανεις αν στο antroid box με us plug προσθεσουμε ενα Eu adapter το android box θα λειτουργει κανονικα και δεν θα εχει θεμα (ετσι με διαβεβαιωσε το καταστημα στο Internet)Ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Γνωριζει κανεις αν στο antroid box με us plug προσθεσουμε ενα Eu adapter το android box θα λειτουργει κανονικα και δεν θα εχει θεμα (ετσι με διαβεβαιωσε το καταστημα στο Internet)Ισχυει? Αν ειναι στη περιοχη 110-240v ναι. Απο ποιον το παιρνεις? Δωσε λινκ Στάλθηκε με tapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλημερα φιλε. Δες και το K1 Plus S2 (DVB T/S) που εχει tuner για να μπορεις να βλεπεις και επιγεια καναλια. Αυτό ακριβώς ήθελα!!!! Μήπως το έχεις κιόλας να μου πεις εντυπώσεις. Thanks anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αυτό ακριβώς ήθελα!!!! Μήπως το έχεις κιόλας να μου πεις εντυπώσεις. Thanks anyway. Εχω το K1 Plus S1 που ειναι χωρις τα tuner ρε φιλε. Οτι θες για το απλο αλλα για τα tuner δεν εχω ιδεα. Δες ομως το review εδω που το θεωρει ως αρκετα καλο το tuner του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εχω το K1 Plus S1 που ειναι χωρις τα tuner ρε φιλε. Οτι θες για το απλο αλλα για τα tuner δεν εχω ιδεα. Δες ομως το review εδω που το θεωρει ως αρκετα καλο το tuner του. Το παρηγγειλα από geekbuing τελικά. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παρακαλω φιλε μου. Κι εγω απο κει το πηρα και ηρθε μεσα σε λιγοτερο απο 20 μερες. Με το καλο να το χαρεις! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Kαλημερα σε ολη την παρεα! Εχω το mxiii και χρειαζομαι ενα καινουριο πολυεργαλειο το οποιο να ειναι οικονομικο,αξιοπιστο και να μην χρειαζεται πολυ χερι για να δουλεψει. Τι μου προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELMOBO Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γι αυτό τι λέτε ρε παιδιά? http://www.geekbuying.com/item/R-BOX-Android-5-1-1-RK3229-2G-8G-4K-TV-BOX-WIFI-1000M-LAN-KODI-Bluetooth4-0-HDMI-with-CEC-DLNA-368030.html Ο RK3229 σαν επεξεργαστής τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γι αυτό τι λέτε ρε παιδιά? http://www.geekbuying.com/item/R-BOX-Android-5-1-1-RK3229-2G-8G-4K-TV-BOX-WIFI-1000M-LAN-KODI-Bluetooth4-0-HDMI-with-CEC-DLNA-368030.html Ο RK3229 σαν επεξεργαστής τι λέει? Σε αυτα τα λεφτα μια χαρα ειναι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Γι αυτό τι λέτε ρε παιδιά? http://www.geekbuying.com/item/R-BOX-Android-5-1-1-RK3229-2G-8G-4K-TV-BOX-WIFI-1000M-LAN-KODI-Bluetooth4-0-HDMI-with-CEC-DLNA-368030.html Ο RK3229 σαν επεξεργαστής τι λέει? Μην προχωρήσεις (το cpu,gpu είναι 2 διαιτιας) στην αγορά ! ψάξε κάτι σε rk 3288,3368 , Amlogics 812 ,S905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μην προχωρήσεις (το cpu,gpu είναι 2 διαιτιας) στην αγορά ! ψάξε κάτι σε rk 3288,3368 , Amlogics 812 ,S905 Μολις αγορασα 1 τεμαχιο,για να δουμε,ειναι και πολυ χαμηλα η τιμη του,οποτε χαμενο δεν θα παει,ειδικα σε αυτην την τιμη.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Μολις αγορασα 1 τεμαχιο,για να δουμε,ειναι και πολυ χαμηλα η τιμη του,οποτε χαμενο δεν θα παει,ειδικα σε αυτην την τιμη.:) Καλή θέαση ...Αλλά την λογική φθηνό νάνε δεν την καταλαβαίνω .... (πεταμένα λεφτά είναι ) Μετά αρχίζει ...μου κολλάει το kodi ...δεν μπορώ να κατεβάσω από το playstore ...το youtube δεν βγάζει 1080p ...κτλ Οι απαιτήσεις σε ποιοτητα στα video ,steaming συνέχεια ανεβαίνουν (πλέον το x265 είναι στάνταρ ....) ...χρειάζοται box με όσο δυνατα gpu,cpu γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλή θέαση ...Αλλά την λογική φθηνό νάνε δεν την καταλαβαίνω .... (πεταμένα λεφτά είναι ) Μετά αρχίζει ...μου κολλάει το kodi ...δεν μπορώ να κατεβάσω από το playstore ...το youtube δεν βγάζει 1080p ...κτλ Οι απαιτήσεις σε ποιοτητα στα video ,steaming συνέχεια ανεβαίνουν (πλέον το x265 είναι στάνταρ ....) ...χρειάζοται box με όσο δυνατα gpu,cpu γίνεται.... :clap:Πεστα :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλή θέαση ...Αλλά την λογική φθηνό νάνε δεν την καταλαβαίνω .... (πεταμένα λεφτά είναι ) Μετά αρχίζει ...μου κολλάει το kodi ...δεν μπορώ να κατεβάσω από το playstore ...το youtube δεν βγάζει 1080p ...κτλ Οι απαιτήσεις σε ποιοτητα στα video ,steaming συνέχεια ανεβαίνουν (πλέον το x265 είναι στάνταρ ....) ...χρειάζοται box με όσο δυνατα gpu,cpu γίνεται....[/quote/] Ευχαριστω(πολλες τελειες βαζεις.....) Φιλε μου το θεμα ειναι οτι παρα πολλοι χρηστες δεν εχουνς απαιτησεις για x265,η youtube 1080p,αντε κανα kodi ταινιουλες σε 720p και πολλα λεω,για αυτους απευθηνονται μηχανακια σαν αυτο.:) Τωρα για εμενα (αλλα και πολλους ακομα) που εχω απαιτησεις εννοειται δεν θα παω σε αυτην την κατηγορια τιμης-specs. Eχω φερι παραπλησια μηχανακια και για αυτο που ζητα ο χρηστης μια χαρα δουλευουν εδω και μηνες.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλή θέαση ...Αλλά την λογική φθηνό νάνε δεν την καταλαβαίνω .... (πεταμένα λεφτά είναι ) Μετά αρχίζει ...μου κολλάει το kodi ...δεν μπορώ να κατεβάσω από το playstore ...το youtube δεν βγάζει 1080p ...κτλ Οι απαιτήσεις σε ποιοτητα στα video ,steaming συνέχεια ανεβαίνουν (πλέον το x265 είναι στάνταρ ....) ...χρειάζοται box με όσο δυνατα gpu,cpu γίνεται.... Δεν ισχύει αυτό που λες. Στην τελική μια καλή υλοποίηση θες και τίποτα άλλο. Τρανό παράδειγμα το CS968 μου που εδώ και 2 χρόνια δεν κλείνει ποτέ και στριμαρει 1080p από kodi ή BR rip από εξωτερικό δίσκο χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι να το κάνω το νεώτερο cpu και vga; Τι παραπάνω θα έπαιζε; 3D που ενδιαφέρει το 1% του κόσμου; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts