Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάμεσα στο mele f10 deluxe και στο minix NEO a2 ποιο μου προτείνετε;

Έχει κανείς εμπειρία με κανένα από αυτά;

Βασικά αν κάνω restore δεν θα γυρίσει στην έκδοση που μου ήρθε;για το ρίσκο συμφωνώ δύσκολα θα το πειράξω

Σορυ ρε παιδιά μια χαζή ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω το mxiii με όλα αυτά που διαβάζω αλλά ρωταω: πως θα στριμαρω ταινίες ήδη αποθηκευμένες από το λάπτοπ μού; Υπάρχει κάποιου είδους εφαρμογή που μπορείς να "βλέπεις" τον σκληρό του λάπτοπ από το περιβάλλον του tvbox;

Σορυ ρε παιδιά μια χαζή ερώτηση. Σκέφτομαι να πάρω το mxiii με όλα αυτά που διαβάζω αλλά ρωταω: πως θα στριμαρω ταινίες ήδη αποθηκευμένες από το λάπτοπ μού; Υπάρχει κάποιου είδους εφαρμογή που μπορείς να "βλέπεις" τον σκληρό του λάπτοπ από το περιβάλλον του tvbox;

Υπάρχουν άπειρα!! και με διάφορους τρόπους !!!!!! για αρχή μπορείς να χρησιμοποιείς το es Explorer ... (το χρησιμοποιώ για να έχω πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς μου !! )

Εάν θέλεις να έχεις και εξώφυλλα,πλοκή,κλπ,μπορείς με Archos Video Player , με Plex ,kodi,Serviio,κτλ...

Edited by alex222800

ρε παιδια καμμια προταση για airmouse-keyboard να παιζει καλα με το mxiiii-g ?

στο googlemaps με ενα τετοιο πως κανουμε zoom out?

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Μπορω να συνδεσω το tv box με εξοδο av (rca cable) με τηλεοραση που εχει εξοδο μονο scart ; και αν ναι με ποιον τροπο κι ποια καλωδια ?

Υπαρχουν αυτα https://www.google.gr/search?q=av+to+scart&newwindow=1&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj30uTrw6nKAhVDXCwKHWNnBhAQ_AUIBigB#imgrc=_ Δεν εχω δοκιμασει

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τα ειδα κι εγω αυτα αλλα λειτουργουν στην πραξη ? Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια?

Γεια χαρά, καλή χρονιά σε όλους.

Χθες παρέλαβα αισίως από Gearbest το Pipo X9.

Πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμικτες.

Περίμενα κάτι πιο "τούμπανο", κάτι πιο ready for everything.

Τα windows με τα οποία ασχολήθηκα αρχικά μου έβγαλαν 1-2 ιστορίες, αλλά σύντομα έστρωσαν μετά από το μεγάλο update έγινε αυτόματα και κράτησε περίπου 3 ώρες.

Η Android πλευρά του για μένα ακόμα είναι άχρηστη όχι γιατί δεν μου χρειάζεται αλλά επειδή είναι σχεδόν unusable για την χρήση που το θέλω εγώ.

Ενα απλό widget πηγα να βάλω στο desktop και κόλλησε.

Το πρόβλημα το εντοπίζω στις θύρες usb στις οποίες μεταξύ άλλων εχω βάλει και ενα εξωτερικό αντιγραφικό dvd-rom (για χρήση με τα Windows ).

Άρα θα το χρησιμοποιώ μόνο με τα Windows και ευτυχώς που πήρα την έκδοση των 64Gb για να έχω επαρκή χώρο στο Windows. (Στα οποία εχει δοθεί διπλάσιος χώρος από το Android ).

Αν μπορέσω να κάνω ένα repartition στο Android, θα δώσω σχεδόν εξ ολοκλήρου το χώρο στα Windows .

Μόνο έτσι αξίζει. Εκτός βέβαια αν όλα αυτά είναι παιδικές ασθενείς και δουλέψει και το Android.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουνε κάποια θεματάκια σε ότι αφορά στη διαχείριση των οθονών όταν παίζεις σε εξωτερική τηλεόραση, αλλά αυτά λύνονται. Σε προσεχές postθα γράψω περισσότερες λεπτομέρειες. Τώρα βλέπω στο ίντερνετ Παοκ Καλλονή και με το tune in radio έχω ταυτόχρονα ελληνικό σπικάζ σχεδόν συγχρονισμένο αφού και τα δύο έχουν περίπου την ίδια καθυστέρηση σε σχέση με τη ζωντανή μετάδοση (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στα Windows όλο αυτό, έτσι; )

Ήρθε το box αλλά μόλις μπαίνει στο ρεύμα απλά αναβοσβήνει μπλε το λαμπάκι μπροστά δεν κάνει τίποτα άλλο ούτε ανάβει ούτε δείχνει κάτι στην τηλεόραση. Λογικά χαλασμένο.

Δες μηπως εχει θεμα το hdmi καλώδιο δοκιμασε κάποιο άλλο

Δοκίμασα 3 αλλά δεν δείχνει τίποτα. Βασικά αναβοσβήνει συνεχόμενα το μπλε λαμπάκι το τηλεκοντρόλ δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα με το 5v φορτιστη του και με 2 ακόμα 12v που δίνουν τα ίδια amper και ο ένας λίγο παραπάνω. Αναβοσβήνει μόνο.

Σε recovery mode manual μπαινει; πιο box πηρες;

Αυτό εδώ:

http://www.banggood.com/MXQ-Quad-Core-1GB8GB-Amlogic-S805-Fully-loaded-KODI-14_2-Android-4_4-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982636.html

Οχι τίποτα μονο το μπλε λαμπάκι αναβοσβήνει. Δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Για αλλαγή πάει μάλλον στις 20 παραγγελίες πήγε και μια στραβά δεν πειράζει.

Αυτό εδώ:

http://www.banggood.com/MXQ-Quad-Core-1GB8GB-Amlogic-S805-Fully-loaded-KODI-14_2-Android-4_4-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982636.html

Οχι τίποτα μονο το μπλε λαμπάκι αναβοσβήνει. Δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη. Για αλλαγή πάει μάλλον στις 20 παραγγελίες πήγε και μια στραβά δεν πειράζει.

Πριν κανεις οτιδηποτε, τραβηξε ενα βιντεο με το προβλημα, θα το χρειαστείς. Σύνδεσετέ το στον υπολογιστή να δεις αν το αναγνωρίζει. Επίσης, λογικά πίσω ή στα πλαγιά έχει μια τρυπουλα, βαλε μια καρφίτσα μέσα θα ακούσεις ένα κλικ, να κανεις ένα reset μήπως και στρώσει και μπουτάρει.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Πριν κανεις οτιδηποτε, τραβηξε ενα βιντεο με το προβλημα, θα το χρειαστείς. Σύνδεσετέ το στον υπολογιστή να δεις αν το αναγνωρίζει. Επίσης, λογικά πίσω ή στα πλαγιά έχει μια τρυπουλα, βαλε μια καρφίτσα μέσα θα ακούσεις ένα κλικ, να κανεις ένα reset μήπως και στρώσει.

Στον υπολογιστή πως να το συνδέσω? Με hdmi? Το έκανα αυτό με την καρφίτσα αλλά τίποτα. Μέσα στο Av out είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κριμα μηπως να βρεις τη στοκ ρομ να προσπαθησεις με το amlogic?

Αυτό θα δοκιμάσω τώρα με καρτα sd. Οθόνη πάντως δεν βγάζει τίποτα για να δούμε.

Να πω ότι την πρώτη φορά το άνοιξα με φορτιστη 12v που έβγαζε 0.8amper. Ίσως εκεί κάτι να έπαθε?

Ο δικός του είναι 5v και βγάζει 0.5amper.

Στον υπολογιστή πως να το συνδέσω? Με hdmi? Το έκανα αυτό με την καρφίτσα αλλά τίποτα. Μέσα στο Av out είναι.

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό θα δοκιμάσω τώρα με καρτα sd. Οθόνη πάντως δεν βγάζει τίποτα για να δούμε.

Να πω ότι την πρώτη φορά το άνοιξα με φορτιστη 12v που έβγαζε 0.8amper. Ίσως εκεί κάτι να έπαθε?

Ο δικός του είναι 5v και βγάζει 0.5amper.

Μήπως το έκαψες; Το πρόβλημα είναι τα βολτ και όχι τα αμπέρ. Η συσκευή θα (προσπαθήσει να) τραβήξει τα αμπέρ που χρειάζεται.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χωρίς να έχεις γνώσεις επί του θέματος και ειδικά στην πρώτη χρήση διάλεξες να ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις τον φορτιστή που συνόδευε τη συσκευή σου.

:(:(:(:(:(:(:(

Μήπως το έκαψες; Το πρόβλημα είναι τα βολτ και όχι τα αμπέρ. Η συσκευή θα (προσπαθήσει να) τραβήξει τα αμπέρ που χρειάζεται.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χωρίς να έχεις γνώσεις επί του θέματος και ειδικά στην πρώτη χρήση διάλεξες να ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις τον φορτιστή που συνόδευε τη συσκευή σου.

:(:(:(:(:(:(:(

Δεν πρόσεξα καν τα βολτ είδα ότι είναι ίδια αμπερ και τα 2 και το έβαλα. Ο φορτιστής είναι πάνω σε ένα wd live 6 χρόνια. Τώρα να έπαθε κάτι από εκεί? Δεν ξέρω αλλά ναι είναι δικό μου λάθος αυτό.

Το θέμα είναι ότι παρόμοιο πρόβλημα έχουν και άλλα άτομα με αυτά τα μηχανάκια. Έβγαλα βίντεο τώρα αν κάνει αλλαγή το banggood καλώς αλλιώς πάμε για αλλα. Πρώτη φορά θα χαλασα μηχανάκι ειδικά αν είναι όντως ο φορτιστής ήταν μεγάλη χαζομάρα μου.