alex222800 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δεν χρειάζεται wifi. Τραβάει internet και με ethernet. Το ξαναεγκατέστησα και φορτώνει κανάλια απλά λέει service unavailable - επομένως μαύρη οθόνη. Δεν κατάλαβες !! Σύνδεση ΜΟΝΟ από wifi για να δουλέψει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δεν κατάλαβες !! Σύνδεση ΜΟΝΟ από wifi για να δουλέψει!! Αυτό ήθελα να μου το έλεγες έγκαιρα όταν μου έστειλες το link γιατί όταν το άνοιξα πάλι μου λέει ότι πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής συσκευής και δεν μπορώ καν να κάνω login... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αυτό ήθελα να μου το έλεγες έγκαιρα όταν μου έστειλες το link γιατί όταν το άνοιξα πάλι μου λέει ότι πρέπει να κάνω αίτηση διαγραφής συσκευής και δεν μπορώ καν να κάνω login... Εγώ στο έγραψα, επί λέξη ... Σύνδεση με wifi, όχι με Ethernet. Τι ήταν αυτό που δεν κατάλαβες; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ στο έγραψα, επί λέξη ... Σύνδεση με wifi, όχι με Ethernet. Τι ήταν αυτό που δεν κατάλαβες; Την αρχική πληροφορία την πήρα από τον alex. Εσύ φίλε μου με ενημέρωσες αφού έβαλα κωδικούς στο novago και προσπάθησα να μπω με ethernet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Την αρχική πληροφορία την πήρα από τον alex. Εσύ φίλε μου με ενημέρωσες αφού έβαλα κωδικούς στο novago και προσπάθησα να μπω με ethernet. Εφόσον έχει συνδεθεί με Ethernet το πρόγραμμα το βλέπει σαν "σταθερή "συσκευή και δεν παίζει (είναι γνωστό ότι παίζει μόνο σε λαπτοπ,ταβλετ,κινητό και όχι σε "σταθερό" υπολογιστή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Όταν γυρίσω σπίτι τις επόμενες μέρες θα ανεβασω ψωτο από το δικό μου tv box που παίζει με την τελευταία έκδοση και ροοτ αλλά κ με ethernet. Στο καινούργιο που πήρα το tronsmart r 68 δεν παίζει κ βγάζει σφάλμα. Εγω πιστευω ότι είναι κ θέμα rom κ όχι συγκεκριμένα πράγματα μόνο. Όλα παίζουν ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Όταν γυρίσω σπίτι τις επόμενες μέρες θα ανεβασω ψωτο από το δικό μου tv box που παίζει με την τελευταία έκδοση και ροοτ αλλά κ με ethernet. Στο καινούργιο που πήρα το tronsmart r 68 δεν παίζει κ βγάζει σφάλμα. Εγω πιστευω ότι είναι κ θέμα rom κ όχι συγκεκριμένα πράγματα μόνο. Όλα παίζουν ρόλο. Ναι σίγουρα όλα παίζουν ρόλο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Όταν γυρίσω σπίτι τις επόμενες μέρες θα ανεβασω ψωτο από το δικό μου tv box που παίζει με την τελευταία έκδοση και ροοτ αλλά κ με ethernet. Στο καινούργιο που πήρα το tronsmart r 68 δεν παίζει κ βγάζει σφάλμα. Εγω πιστευω ότι είναι κ θέμα rom κ όχι συγκεκριμένα πράγματα μόνο. Όλα παίζουν ρόλο. Και σε εμένα παίζει με ethernet, αν όμως το ανοίξω μετα απο standby, από shutdown θέλει πρώτα WiFi Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ναι το βλέπει αυτόματα Το mxiii-g εχουν λυθη τα προβληματα των παλαιων MXIII στο MXIIIG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Και σε εμένα παίζει με ethernet, αν όμως το ανοίξω μετα απο standby, από shutdown θέλει πρώτα WiFi Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ γιατί συνήθως το κλείνω δεν το αφηνω σε standby. Θα το δοκίμασω κ εγω αν το κάνει κ σε εμένα. Edited November 26, 2015 by giannhs07gg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iptvakias Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 http://www.topsystems.gr/products/Quad-Core-Android-4.4-TV-Box-%252d-4K%2C-RK3288-Cortex%252dA17-CPU%2C-2GB-RAM%2C-8GB-Internal-Memory%2C-Support-Miracast%2FDLNA.html?ref=bestprice.gr και http://olla.gr/and-el/tv-box/set-top-box/mxiii-g-full-hd-1080p-4k-smart-tv-box-android-4.4-amlogic-s812-quad-core-up-to-2.0ghz-ram-2gb-rom-8gb-support-bluetooth-4.0-dual-band-wifi-xbmc-miracast-dlna-black/ ποιο θα μου συστηνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αυτό το MXIII - G από το Gearbest από αυτό από το Geekbuying έχουν κάποια διαφορά; Στο Gearbest λέει ότι έχει Android 5.1 ενώ στο Geekbuying 4.4. Και στο Banggood είναι με 5.1 Διαφέρουν και στις φωτογραφίες. Ξέρεις κανείς τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozx Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Από gearbest μπορώ να αγοράσω με χρεωστικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Από gearbest μπορώ να αγοράσω με χρεωστικη? δεν παιρνω ορκο αλλα μονο απο http://www.banggood.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iptvakias Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ρε παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί ποιό απο όλα mx3-g στο gearbest είναι το καλύτερο?και τι διάφορες έχουν ,παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γτ όντως θέλω να παρω ένα μηχανάκι και εχω χαθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ρε παιδιά επειδή εχω μπερδευτεί ποιό απο όλα mx3-g στο gearbest είναι το καλύτερο?και τι διάφορες έχουν ,παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας απαντήσει γτ όντως θέλω να παρω ένα μηχανάκι και εχω χαθεί. Αυτό: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html Είναι 2GB RAM, 8GB ROM και έχει EU PLUG. Όλα τα άλλα έχουν μη ευρωπαϊκή πρίζα (AU, UK, US) και ένα έχει μεν ευρωπαϊκή αλλά είναι κατώτερο μοντέλο με 1GB RAM: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202595.html η διαφορά τους στην τιμή είναι $10. Διαλέγεις και παίρνει. Γνώμη μου, το πρώτο τα αξίζει τα 10 παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μια μικρη βοηθεια συμφορουμιτες. Ποιο ειναι το καλυτερο tvbox με WINDOWS ανεξαρτητου τιμης? Ευχαριστω. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Μια μικρη βοηθεια συμφορουμιτες. Ποιο ειναι το καλυτερο tvbox με WINDOWS ανεξαρτητου τιμης? Ευχαριστω. εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με τιμή πήγαινε για nuc!! από Ελλάδα http://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=nuc (το πλεονέκτημα είναι ότι βάζεις δικό σου 2.5 hdd και μνήμη !!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με τιμή πήγαινε για nuc!! από Ελλάδα http://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?from=catspan&keyphrase=nuc (το πλεονέκτημα είναι ότι βάζεις δικό σου 2.5 hdd και μνήμη !!) Ειναι πολυ ωραια η αμεσως επομενη λυση ποια ειναι? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Κοιτάξτε κι εδώ: http://www.tvaddons.ag/black-friday-2015/ Τρομερή τιμή για το nvidia shield στα $150 με δώρο remote control (αξίας $50). Και στα $50 το nexus player αλλά το 1GB RAM μάλλον είναι λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Η Ainol τι λέει; Dual boot, 2/32 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Αυτά MXIII-G-Amlogic-S812 + MXIII-G-Amlogic-S812 είναι τα ίδια; ή Tronsmart MXIII Plus? Έχω μπερδευτεί...κάποιο καλό vfm ποιο προτείνετε; Για πιο chipset κοιτάω;Το "Amlogic S905 Quad core 64-bit Cortex A53 Up to 2.0GHz" είναι καλύτερο; Edited November 27, 2015 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παω για το Pipo Χ8 2/64 απο banggood, any last words? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παω για το Pipo Χ8 2/64 απο banggood, any last words? Εγώ το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι απαραίτητο να γίνουν όμως κάποιες πατέντες για την ψύξη του γιατί ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες. Ρίξε και μια ματιά στο νεότερο Χ9 αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το ειδα το Χ9 και με καλυτερη αναλυση, αλλα βγαινει και ενα 40αρι παραπανω. Ειδα που λενε το Χ8 πιανει μεχρι 60κατι βαθμους, δλδ σε ανεκτα ορια. Εβαλες θερμικη παστα/αυτοκολλητο απο κατω; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts