Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εφτασε σημερα το 808 plus και προσπαθω να του φλασαρω μια CM12.αλλα δε βρισκω μια τρυπουλα που θελει για reset..ποια εννοει?

edit...στην τυχη το βρηκα,περιμενα να ειναι καπου στο πλαι..για να δουμε τι λεει η lollipop..τι προτεινουμε για χειρισμο μεσω android Κινητου?

ωχ ήρθε το μπρίκι :)

yatse https://play.google.com/store/apps/details?id=org.leetzone.android.yatsewidgetfree&hl=el δοκίμασε

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα σε όλους .

Θέλω να πάρω μια συσκευή αλλά επειδή είμαι άσχετος ( δεν ξέρω καν πως δουλεύει ) έχω δυο απορίες για απάντηση

1. Για να δω κάποιο κανάλι πρέπει να κάνω αναζήτηση στο internet για να το βρώ η υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και εμφανίζονται τα κανάλια ταξινομημένα π.χ αθλητικά , νέα , ντοκυμαντέρ κλπ ?

2.Η ποιότητα της εικόνας είναι καλή ?

Και τέλος στα 60 ευρώ μαζί με ποντίκι θα βρώ κάτι αξιόλογο ? Έχετε κάτι να μου προτείνετε ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό βράδυ σε όλους

Γνωρίζει κάποιος ?

ωχ ωχ:lol:

ευχαριστω,ηδη στριμαρει μια χαρα!για να δουμε!

Vamos Aris

1. Με το XBMC ή αλλιώς Kodi δεν χρειάζεται να ψάχνεις στο internet, όλα είναι ταξινομημένα αρκεί τα περάσεις και τα κατάλληλα add ons

2. Η ποιότητα της εικόνας είναι στα τελευταία tv boxes άριστη στα 1080p

Στα 60 ευρώ μπορείς να πάρεις to MXiii από gearbest με το κουπόνι που είχα δώσει παλαιότερα (θα το βρεις στο blog στην υπογραφή μου)

"Η ποιότητα της εικόνας είναι στα τελευταία tv boxes άριστη στα 1080p"

Πάντα εξαρτάται από την πηγή....!!!

1. Με το XBMC ή αλλιώς Kodi δεν χρειάζεται να ψάχνεις στο internet, όλα είναι ταξινομημένα αρκεί τα περάσεις και τα κατάλληλα add ons

2. Η ποιότητα της εικόνας είναι στα τελευταία tv boxes άριστη στα 1080p

Στα 60 ευρώ μπορείς να πάρεις to MXiii από gearbest με το κουπόνι που είχα δώσει παλαιότερα (θα το βρεις στο blog στην υπογραφή μου)

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις , καλό βράδυ

Ψιλοάσχετο αλλά πρέπει να το πω, στο laptop μου το οποίο έχει υπέρυθρες διαπίστωσα ότι δουλεύει το Logitech τηλεχειριστήριο στο xbmc. Τα βασικά μεν αλλά δουλεύει.

Φίλε μου είδα τα video που ανέβασες πολλά συγχαρητήρια ρε μάγκα θα κάνω και εγγραφή στο κανάλι σου.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα το εν λόγω stick και μπορώ να πω ότι είμαι απολύτως ικανοποιημένος! Ένα πράγμα μόνο θέλω να ρωτήσω το οποίο ίσως να έιναι και λίγο :fool: όμως όσο και να το έψαξα δεν... Από που κλείνει το ριμάδι; Έχω μόνιμα συνδεδεμένο ένα σκληρό και δεν ξέρω αν είναι και ότι καλύτερο να το βγάζω από το ρεύμα (αυτό κάνω μέχρι τώρα ) κάθε φορά που θέλω να το απενεργοποιήσω! (και όχι μόνο για το σκληρό φυσικά! )
Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Κάπου έχει ξανασυζητηθεί αυτό. Αν θυμάμαι καλά έλεγαν ότι αν έχεις το τηλεκοντρόλ tronsmart πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα το (πράσινο?) κουμπί για να σβήσει η συσκευή. Κάτι τέτοιο. Χωρίς αυτό το κοντρόλ δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος κλεισίματος. Σίγουρα όσοι το έχουν καιρό θα γνωρίζουν καλύτερα να μας απαντήσουν.

Παιδιά έχω ένα θεματάκι..Υπάρχει περίπτωση να κάνω back-up και πως ;;Δεν θέλω να ξαναπερναω kodi κτλ..βασικά είχα κάνει μια αλλαγή σε ένα αρχείο στο mxiii μου για να φορτώνει περισσότερο σαν μνήμη μιας σειράς και εδώ και λίγο καιρό κολλάει άσχημα και κλείνει το xbmc(13.1) και όταν παίζει ,παγώνει συνέχεια η σειρά η δεν παίζει ομαλά το βίντεο..Δεν παγώνει λόγω έλλειψης ταχύτητας ,απλά παγώνει..Και παίζει μετά από 2 λεπτά για λιγο(3 Δευτέρα) και ξανακολαει..τι να κάνω;;

Φιλικά Γιώργος

το nexus player το πηρε κανεις?

η τιμη του(απ εξω ) φαινεται πολυ δελεαστικη .και λογικα κανει τα παντα οπως ολα τα αλλα..σωστα?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά έχω ένα θεματάκι..Υπάρχει περίπτωση να κάνω back-up και πως ;;Δεν θέλω να ξαναπερναω kodi κτλ..βασικά είχα κάνει μια αλλαγή σε ένα αρχείο στο mxiii μου για να φορτώνει περισσότερο σαν μνήμη μιας σειράς και εδώ και λίγο καιρό κολλάει άσχημα και κλείνει το xbmc(13.1) και όταν παίζει ,παγώνει συνέχεια η σειρά η δεν παίζει ομαλά το βίντεο..Δεν παγώνει λόγω έλλειψης ταχύτητας ,απλά παγώνει..Και παίζει μετά από 2 λεπτά για λιγο(3 Δευτέρα) και ξανακολαει..τι να κάνω;;

η παιρνεις backup τον φακελο μεσα απο τις ρυθμισεις του kodi η παιρνεις μπακαπ μεσω titanium.

Vamos Aris

ρυθμίσεις ..get addon...kodi add on repository(εάν έχεις xbmc ..θα είναι xbmc.....) program addons..backup.

αφού γίνει η εγκατάσταση .. το ανοίγεις (θα το βρεις στο αντίστοιχο ..program addons) και περνεις αντίγραφα ασφαλείας ..

Μπορεις να αναφερεις καποια απ αυτα τα add ons? Ευχαριστω.

Αδερφε ποια αλλαγη εκανες και αρχισαν τα προβληματα? Γιατι και εγω εκανα διαφορα και σκεφτηκα μην την παθω κ εγω

Μπορεις να αναφερεις καποια απ αυτα τα add ons? Ευχαριστω.
Ξεκίνα με Genesis για ταινίες/σειρές και DigiTele Sports για αθλητικά (live streaming τα πάντα όλα).

Και όποτε έχεις χρόνο τσέκαρε και αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116

Εκεί θα βρεις απαντήσεις για όλα σχετικά με xbmc/kodi.

Edited by letom

Αδερφε ποια αλλαγη εκανες και αρχισαν τα προβληματα? Γιατι και εγω εκανα διαφορα και σκεφτηκα μην την παθω κ εγω

Είχα περάσει ένα αρχείο ώστε όταν είναι σε παύση το βίντεο να αποθηκεύει data ώστε να μην κολλάει κάθε λίγο και λιγάκι λόγω ταχύτητας

Φιλικά Γιώργος

Ξεκίνα με Genesis για ταινίες/σειρές και DigiTele Sports για αθλητικά (live streaming τα πάντα όλα).

Και όποτε έχεις χρόνο τσέκαρε και αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116

Εκεί θα βρεις απαντήσεις για όλα σχετικά με xbmc/kodi.

Το Genesis το ειχα :O. Το DigiTele Sports ειναι το SportsDevil? Γιατι αν ειναι το εχω.

Παιδία καμία πρόταση μοντέλου με δυνατό wifi μιας και έχω σε άλλο όροφο το router και φυσικά... Οικονομικο

ρυθμίσεις ..get addon...kodi add on repository(εάν έχεις xbmc ..θα είναι xbmc.....) program addons..backup.

αφού γίνει η εγκατάσταση .. το ανοίγεις (θα το βρεις στο αντίστοιχο ..program addons) και περνεις αντίγραφα ασφαλείας ..

Αυτο που λες φιλε μου το εκανα οκ στο pc,αλλα στο android box με kodi μου λεει οτι το addon δεν ειναι διαθεσιμο η συμβατο εαν θυμαμαι καλα.Καποιο αλλο παρομοιο υπαρχει για να παρω backup?Και κατι αλλο,τα backup απο την εκδοση για pc ειναι συμαβατα με την εκδοση για android??

Αυτο που λες φιλε μου το εκανα οκ στο pc,αλλα στο android box με kodi μου λεει οτι το addon δεν ειναι διαθεσιμο η συμβατο εαν θυμαμαι καλα.Καποιο αλλο παρομοιο υπαρχει για να παρω backup?Και κατι αλλο,τα backup απο την εκδοση για pc ειναι συμαβατα με την εκδοση για android??

Τα ιδια και γω...καμια ιδεα?

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Ανέβηκε το ελληνικό review για το minix neo x8-h plus
φιλε επιδη θελω να παρω αυτο το μηχανημα εχω μερικες αποριες με πρωτη και κυριότερη εαν περασω το καλωδιο hdmi μεσω ενισχυτή και μετα τηλεοραση θα εχω ηχο πολικαναλο ,το εχω βρει εδω με 116 http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-PLUS-XBMC-4K-TV-BOX-Amlogic-S802-2G-RAM-16G-ROM-Android-4-4-2-4G-5-0G-WIFI-Bluetoorh-4-0---Black-340834.html?utm_source=EMS&utm_medium=EMSSHY_Product_Link&utm_campaign=EMSSHY_Feed_340834

και 144 με αιρ μαους http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Plus-Amlogic-S812-Quad-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-2G-16G-H-265-4K-802-11AC-2-4G-5-0G-WIFI-1000M-LAN-BT---Black-337454.html .συμφερη να το παρω απο αυτο το μαγαζι και ποιο απο τα δυο, εχεις καπου καλύτερα, ευχαριστω

Edited by kostascbr

Σκεφτομαι να παρω και εγω ενα tv box αλλα με windows και να το εχω για pc και για xbmc. Εχω 2 ερωτηματα αν γνωριζει καποιος. Αν υποστιριζει java και αν τα 2gb μνημη θα σηκωνει την χρηση pc?

δουλεύει ..(δοκιμή ...από android 14.2 σε windows ...14.2 )

ορίζεται σε android που θέλετε να αποθηκεύσετε τα backup(μπορείτε να ορίσετε ποια θέλετε...)

αφού τελειώσει το backup ..αντιγράφετε το φάκελο με τα save σε ένα φάκελο στο pc ....

ανοίγετε το kodi στο pc ...κάνετε εγκατάσταση μόνο το addon backup...το ανοίγετε...(ορίζεις που εινα ο φάκελος με τα backup ..που αντέγραψες από το Android πρωτα) και κάνετε Restore...Τέλος

Για το αντίστροφο κάνειςτα ίδια