andreasbal Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 (edited) Εγραφες και για αλλα νουμερα σφαλματων... Τεσπα .... Μεσα στα σετινγκς στις λεπτομερειες τι σου γραφει ... X96Max_V311 η X96Max_V31R ; Εχεις δικιο και για τα αλλα νουμερα νομιζα οτι ηταν περιτο (ελλειψη γνωσεων βλεπεις ). Ειναι V311R_P το τσεκαρα Edited October 8, 2019 by andreasbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεν καταφερα να περασω καμια ολο μου κολαγε στο 7% το γραφω και πιο πανω .Δυστυχως οι γνωσεις μου δεν φτανουν απο οτι φαινεται και ειναι κριμα γιατι αν το εφτιαχνα αυτο το μηχανακι ειναι κατα τα αλλο πολυ καλο ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε 2 με 3 μερες θα σου απαντησω για το ethernet χωρις vpn που θα το τεσταρω . Επειδη με εχεις μπερδεψει αφου εχεις το Vorke 26 και δουλευει απροβληματιστα γιατι κοιτας το x96 max ? Επειδη εχει 4 giga ram ???Γιατί πλέον παίζω Netflix στα 720p από Coreelec.Μια χαρά είναι απλώς μία στο τόσο κολλάνε για 1-2sec τα frames.Ειναι πιο πολύ ψυχολογικό..Και άκουσα ότι ο S905x2 δε νοιώθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Εχεις δικιο και για τα αλλα νουμερα νομιζα οτι ηταν περιτο (ελλειψη γνωσεων βλεπεις ). Ειναι V311R_P το τσεκαρα Τελικα μαλλον πρεπει να εχεις την LP3 βερσιον! Και κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να φορας το 9αρι... Για κοιταξε λοιπον αν αυτο ειναι το μανισιο σου λογισμικο... https://mega.nz/#!q94x1ajJ!DyN39kVkRydgLQ1T1CA8_0eicapdjrBRMitWBTmj8Xo Επισης πες μου αν σου φορτωνει και δουλευει το 8αρι... https://mega.nz/#!OxJCCYaC!lIHKY9lcsWwM9jUA14o9rV0cwbpyaUkfXqVgGfLNSjA Καλη τυχη! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Vpn δε με ενδιαφέρει πλέον.Δηλαδή ethernet χωρίς vpn τρέχει καλά;Γιατί οπωσδήποτε θέλω ethernet λόγω ταχυτήτων.Επίσης με statusbar/navbar τι παίζει; *Για υον φίλο πιο πάνω προτείνω Vorke Z6 (Tanix TX92) στα εντελώς απροβλημάτιστα.Το έχω 2 χρόνια.Είχα ακούσει εδώ την ομάδα,το πήρα και σώθηκα.Όταν λες την ομάδα,.δηλαδή ποιον εννοείς; Γιατί ήμουν εδώ ο πρώτος που το πήρε και έγραψα για αυτό, όταν όλοι οι άλλοι δεν το είχαν ακούσει καν. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Όταν λες την ομάδα,.δηλαδή ποιον εννοείς; Γιατί ήμουν εδώ ο πρώτος που το πήρε και έγραψα για αυτό, όταν όλοι οι άλλοι δεν το είχαν ακούσει καν. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΑαα που να θυμάμαι τώρα χάχα.Θυμάμαι μόνο ρωτούσα γενικά και κάποιος μετά ξαναειπε, αυτό αφού σου λέμε όλοι..Δεν έχει τόσο νόημα,αλλά το ότι βγήκε διαμάντι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Τελικα μαλλον πρεπει να εχεις την LP3 βερσιον! Και κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να φορας το 9αρι... Για κοιταξε λοιπον αν αυτο ειναι το μανισιο σου λογισμικο... https://mega.nz/#!q94x1ajJ!DyN39kVkRydgLQ1T1CA8_0eicapdjrBRMitWBTmj8Xo Επισης πες μου αν σου φορτωνει και δουλευει το 8αρι... https://mega.nz/#!OxJCCYaC!lIHKY9lcsWwM9jUA14o9rV0cwbpyaUkfXqVgGfLNSjA Καλη τυχη! Καλημερα και σε ευχαριστω για ακομη μια φορα . Να σημειωσω οτι το X96MAX αποδειχτηκε σκυλι γιατι παροτι εφαγε καμια 35αρια reset και οτι αλλα του καναμε συνεχιζει και δουλευει αψογα εν αντιθεση με τον υπολογιστη που την αλλη μερα κρασαρε και δεν ανοιγε .Τωρα αν ηταν συμπτωση η αρπαξε κανενα ιο σε τοσα σαιτ που μπηκα δεν ξερω . Στησιμο ο υπολογιστης εχθες απο την αρχη και σιγουρα την ακουσε ο SSD . Αυτο οπως καταλαβαινεις ηταν η χαριστικη βολη ωστε να μην ξαναρισκαρω μονος μου την οποια επεμβαση σε κατι που η επαφη μου βρισκεται οριακα στις 10 ημερες . Εχω πολλες γνωσεις σε υπολογιστες αλλα αυτο το διαολακι με πεθανε !!!!!!!!!!! Το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο αλλα μονο αν ειχα καποιον σε αμεση επαφη με team viewer η κατι αλλο θα το εκανα . Με σωστη γραμμη internet 90mbbs ethernet το εργαλειο ειναι απαιχτο στο KODI σε 25 γιγα που εβλεπα!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Καλημερα και σε ευχαριστω για ακομη μια φορα . Να σημειωσω οτι το X96MAX αποδειχτηκε σκυλι γιατι παροτι εφαγε καμια 35αρια reset και οτι αλλα του καναμε συνεχιζει και δουλευει αψογα εν αντιθεση με τον υπολογιστη που την αλλη μερα κρασαρε και δεν ανοιγε .Τωρα αν ηταν συμπτωση η αρπαξε κανενα ιο σε τοσα σαιτ που μπηκα δεν ξερω . Στησιμο ο υπολογιστης εχθες απο την αρχη και σιγουρα την ακουσε ο SSD . Αυτο οπως καταλαβαινεις ηταν η χαριστικη βολη ωστε να μην ξαναρισκαρω μονος μου την οποια επεμβαση σε κατι που η επαφη μου βρισκεται οριακα στις 10 ημερες . Εχω πολλες γνωσεις σε υπολογιστες αλλα αυτο το διαολακι με πεθανε !!!!!!!!!!! Το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο αλλα μονο αν ειχα καποιον σε αμεση επαφη με team viewer η κατι αλλο θα το εκανα . Με σωστη γραμμη internet 90mbbs ethernet το εργαλειο ειναι απαιχτο στο KODI σε 25 γιγα που εβλεπα!!!!!!!!μήπως έχεις και εμπειρια με Netflix σε coreelec; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Οπως ειχα πει και στον συμφορουμιτη μου @kostas_kanal0011 καποια στιγμη θα δοκιμαζα και εγω το gt-king με το Coreelec.... Σημερα λοιπον ηρθε αυτη η ωρα και αφου ετρεξα το νετφλιξ με τον λογαριασμο ενος φιλου μου εμεινα ... εκπληκτος!!! Το μποξακι ''κελαηδουσε'' με 1080 και 5.1 χωρις κομπιασματα , σπασιματα και οτιδιποτε αλλα προβληματα !!! Τρεχω διαφορα κλιπακια απο το hd-trailers.net με 5.1 και πραγματικα η διαφορα της ποιοτητας του ηχου ειναι εκπληκτικη !!! Φανταζομαι οτι για ολα αυτα φταιει ο επεξεργαστης και φυσικα η πολυ καλη καρτα γραφικων του ! Μονο ενα πραγμα εχω να πω .... Μπραβο τους ! EDIT: Και μια φωτο... Edited October 9, 2019 by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Ποιότητα τρομερή ε;;Το coreelec είναι ειδικά σχεδιασμένο για amlogic. που να βάλεις και viper4android εκεί να δεις τρέλα!!! Αχ τι με έκανες τώρα.. Πόσο έχει το king? Να σκάσω είμαι.Το είχα καταφέρει και γω να το κάνω να τρέχει σε 1920x1080p (με ελαφρά lags βέβαια) αλλά τώρα δε μπορώ, δε θυμάμαι πως το είχα κάνει χαχαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Προς gatos814. Εφόσον έχεις το gt-king επανέρχομαι σε προηγούμενη ερώτησή μου (στην οποία είχες απαντήσει εσύ και ευχαριστώ για αυτό). Έχοντας το GT1 2/16 με S912 και απόλυτα ικανοποιημένος, η λογική επιλογή δεν είναι ο S922 (GT-King) και όχι ο S905X2? Το λογισμικό δεν είναι το πιο σημαντικό εφόσον γνωρίζω ότι κάθε καινούργιος επεξεργαστής χρειάζεται κάποιο χρόνο για να στρώσει (το είχα με το GT1 που το πήρα μόλις κυκλοφόρησε). Ο προβληματισμός μου είναι στο σημερινό κόστος του που νομίζω ότι είναι γύρω στα 110 ευρώ, την στιγμή που είχα πάρει το GT1 στα 54 ευρώ. Πιστεύεις ότι αξίζει η διαφορά για αυτά που έχει επιπλέον? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Eπαναλαμβανω για ακομη μια φορα οτι η επαφη μου με τα android tv box ειναι μονο 10 ημερες !!! Η επαφη μου ξεκινησε πριν 10 ημερε; με ενα φιλο που ειχε ΙΝΑ LAN 100σταρα και το box ενα T95z Plus (16GB) αγορασμενο απο Κινα το 2017 , και πραγματικα το kodi ετρεχε σφαιρα . Η ποιοτητα σχετικα καλη χωρις κολληματα σε τιποτε . Μπηκα και εγω στο τρυπακι και σε συνδιασμο με 50αρα vdsl cosmote ειτε με WI-FI H ETHERNET απο tp link και τα 2 με speed test ταχυτητα γυρω στο 50 με το X96MAX το KODI ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ !!!!!!Απο την ωρα που το ανοιγα μεχρι να δω κατι ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ !!!!!! Τεραστια η απογοητευση οπως καταλαβαινετε . Ισως ειναι και ο λογος που καποιοι δεν χρησιμοποιουν πλεον το KODI . Εχθες με ethernet με σοβαρο καλωδιο (40 μετρα απο ρουτερ σε μποξ )απ ευθειας απο το ρουτερ σε συνδιασμο με την vdsl 100 Η ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ 5 ΛΕΠΤΑ !!!!!!! Το συμπερασμα μου λοιπον (που μπορει να ειναι και λαθος λογω πολυ μικρης εμπειριας οι γκουρου του forum θα μας πουν αν κανω λαθος ) ειναι οτι το κοστος δεν ειναι στο μηχανημα αλλα στην συνδεση . Κατα την προσωπικη μου αποψη αν δεν εχεις καλη συνδεση πχ 100αρα πολλα απο τα καλουδια του tv box μονο σπασιμο νευρων μπορουν να σου προσφερουν και τιποτε αλλο . Μπορει να μην εχω εμπειρια στα android tv box αλλα εχω μεγαλη σε πακετο τηλεορασης με ηχοσυστημα και το συμπερασμα μου ειναι το εξης . Ο συνδιασμος 100vdsl με X96MAX ειναι ψαρωτικος σε ταχυτητα και ποιοτητα και αξιοποιει πληρως ενα πολυ καλο home cinema με μελανο σημειο την ελειψη συνδιασμου ethernet με vpn . Κατι που παρελειψα και ειναι σημαντικο . Επανω στην συνδεση εχω μονιμα 4 υπολογιστες 2 λαπ τοπ και 4 κινητα οχι βεβαια σε μονιμη χρηση Edited October 9, 2019 by andreasbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Προς gatos814. Εφόσον έχεις το gt-king επανέρχομαι σε προηγούμενη ερώτησή μου (στην οποία είχες απαντήσει εσύ και ευχαριστώ για αυτό). Έχοντας το GT1 2/16 με S912 και απόλυτα ικανοποιημένος, η λογική επιλογή δεν είναι ο S922 (GT-King) και όχι ο S905X2? Το λογισμικό δεν είναι το πιο σημαντικό εφόσον γνωρίζω ότι κάθε καινούργιος επεξεργαστής χρειάζεται κάποιο χρόνο για να στρώσει (το είχα με το GT1 που το πήρα μόλις κυκλοφόρησε). Ο προβληματισμός μου είναι στο σημερινό κόστος του που νομίζω ότι είναι γύρω στα 110 ευρώ, την στιγμή που είχα πάρει το GT1 στα 54 ευρώ. Πιστεύεις ότι αξίζει η διαφορά για αυτά που έχει επιπλέον? Αυτην τη στιγμη που μιλαμε το S905X2 ειναι πιο παραμετροποιησιμο αρα και πιο ''καλο'' σε εμπειρια θεασης και παντα με Androd 8 ! Απο εκει και υστερα λογω του Androd 9 που εχει πιο πολλες δικλειδες ασφαλειας θεωρω οτι θελει ακομα πολυ καιρο και προσπαθεια να γινουν ολα αυτα τα Amlogic μποξακια παραμετροποιησιμα οπως στις παλαιοτερες βερσιον... Και οχι μονο παραμετροποιησιμα αλλα και να εχουν τις ''ανεσεις'' που ειχαμε επισης συνηθισει οπως για παραδειγμα το hdmi self framerate που ειναι ενα βασικο εργαλειο στα μποξακια μας! Το αν αξιζει λοιπον η οχι θελει ακομα πολυ συζητηση.... Παντως θεωρω οτι μια καλη υλοποιηση σε S905X2 και με τα σημερινα δεδομενα ειναι πολυ καλη περιπτωση...! Eπαναλαμβανω για ακομη μια φορα οτι η επαφη μου με τα android tv box ειναι μονο 10 ημερες !!! Η επαφη μου ξεκινησε πριν 10 ημερε; με ενα φιλο που ειχε ΙΝΑ LAN 100σταρα και το box ενα T95z Plus (16GB) αγορασμενο απο Κινα το 2017 , και πραγματικα το kodi ετρεχε σφαιρα . Η ποιοτητα σχετικα καλη χωρις κολληματα σε τιποτε . Μπηκα και εγω στο τρυπακι και σε συνδιασμο με 50αρα vdsl cosmote ειτε με WI-FI H ETHERNET απο tp link και τα 2 με speed test ταχυτητα γυρω στο 50 με το X96MAX το KODI ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ !!!!!!Απο την ωρα που το ανοιγα μεχρι να δω κατι ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ !!!!!! Τεραστια η απογοητευση οπως καταλαβαινετε . Ισως ειναι και ο λογος που καποιοι δεν χρησιμοποιουν πλεον το KODI . Εχθες με ethernet με σοβαρο καλωδιο (40 μετρα απο ρουτερ σε μποξ )απ ευθειας απο το ρουτερ σε συνδιασμο με την vdsl 100 Η ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΕ 5 ΛΕΠΤΑ !!!!!!! Το συμπερασμα μου λοιπον (που μπορει να ειναι και λαθος λογω πολυ μικρης εμπειριας οι γκουρου του forum θα μας πουν αν κανω λαθος ) ειναι οτι το κοστος δεν ειναι στο μηχανημα αλλα στην συνδεση . Κατα την προσωπικη μου αποψη αν δεν εχεις καλη συνδεση πχ 100αρα πολλα απο τα καλουδια του tv box μονο σπασιμο νευρων μπορουν να σου προσφερουν και τιποτε αλλο . Μπορει να μην εχω εμπειρια στα android tv box αλλα εχω μεγαλη σε πακετο τηλεορασης με ηχοσυστημα και το συμπερασμα μου ειναι το εξης . Ο συνδιασμος 100vdsl με X96MAX ειναι ψαρωτικος σε ταχυτητα και ποιοτητα και αξιοποιει πληρως ενα πολυ καλο home cinema με μελανο σημειο την ελειψη συνδιασμου ethernet με vpn . Κατι που παρελειψα και ειναι σημαντικο . Επανω στην συνδεση εχω μονιμα 4 υπολογιστες 2 λαπ τοπ και 4 κινητα οχι βεβαια σε μονιμη χρηση Αληθεια ... το ειδες αυτο το ποστ ; #14100 Δοκιμασες αυτα που σου εδωσα να δεις αν υπαρχει καποια διαφορα... με το προβλημα σου; Iδιως το 8αρι! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasbal Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Αυτην τη στιγμη που μιλαμε το S905X2 ειναι πιο παραμετροποιησιμο αρα και πιο ''καλο'' σε εμπειρια θεασης και παντα με Androd 8 ! Απο εκει και υστερα λογω του Androd 9 που εχει πιο πολλες δικλειδες ασφαλειας θεωρω οτι θελει ακομα πολυ καιρο και προσπαθεια να γινουν ολα αυτα τα Amlogic μποξακια παραμετροποιησιμα οπως στις παλαιοτερες βερσιον... Και οχι μονο παραμετροποιησιμα αλλα και να εχουν τις ''ανεσεις'' που ειχαμε επισης συνηθισει οπως για παραδειγμα το hdmi self framerate που ειναι ενα βασικο εργαλειο στα μποξακια μας! Το αν αξιζει λοιπον η οχι θελει ακομα πολυ συζητηση.... Παντως θεωρω οτι μια καλη υλοποιηση σε S905X2 και με τα σημερινα δεδομενα ειναι πολυ καλη περιπτωση...! Και βεβαια σε παρακολουθω και μαλιστα σου εχω απαντησει πιο πανω . ΚΡΕΜΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ Αληθεια ... το ειδες αυτο το ποστ ; #14100 Δοκιμασες αυτα που σου εδωσα να δεις αν υπαρχει καποια διαφορα... με το προβλημα σου; Iδιως το 8αρι! Και βεβαια σε παρακολουθω και μαλιστα σου εχω απαντησει πιο πανω . ΚΡΕΜΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ και δεν ξερω κατα ποσο εχεις να μου αφιερωσεις λιγο χρονο για να το κανουμε μαζι βημα βημα γιατι δεν διαθετω αναλογη εμπειρια και μαλλον εκανα ζημια στον υπολογιστη Edited October 9, 2019 by andreasbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Και βεβαια σε παρακολουθω και μαλιστα σου εχω απαντησει πιο πανω . ΚΡΕΜΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ και δεν ξερω κατα ποσο εχεις να μου αφιερωσεις λιγο χρονο για να το κανουμε μαζι βημα βημα γιατι δεν διαθετω αναλογη εμπειρια και μαλλον εκανα ζημια στον υπολογιστη Στειλε μου πμ με περισσοτερες λεπτομερειες για το τι εχεις κανει ΑΚΡΙΒΩΣ και ποια λογισμικα εχεις δοκιμασει μεχρι τωρα και θα την βρουμε την ακρη... ;) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιότητα τρομερή ε;;Το coreelec είναι ειδικά σχεδιασμένο για amlogic. που να βάλεις και viper4android εκεί να δεις τρέλα!!! Αχ τι με έκανες τώρα.. Πόσο έχει το king? Να σκάσω είμαι.Το είχα καταφέρει και γω να το κάνω να τρέχει σε 1920x1080p (με ελαφρά lags βέβαια) αλλά τώρα δε μπορώ, δε θυμάμαι πως το είχα κάνει χαχαχαχα. Απ'αυτα που διαβαζω νομιζω οτι και στον S905X2 δεν θα εχεις προβληματα! Απλα διαλεξε ενα καλο μποξακι (οχι απαραιτητα το X96MAX) και ολα θα πανε καλα... Τωρα με τα μανισια χειριστηρια δεν ξερω τι γινεται στο coreelec αλλα θεωρω οτι με ενα air mouse δεν θα εχεις προβλημα (αν και δεν ειμαι και ειδικος σε linux!) ;) Edited October 9, 2019 by gatos814 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Σχετικα με το coreelec , γνωριζει κανεις πως θα τρεχει και το vpn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Για αγορά Odroid N2 μόνο από το site τους;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Για αγορά Odroid N2 μόνο από το site τους;; Εχει και στο ebay και στο amazon αλλα με ... 4 εβδομαδες μονο εγγυηση ........ (!!!!) αφησε το καλυτερα! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Εχει και στο ebay και στο amazon αλλα με ... 4 εβδομαδες μονο εγγυηση ........ (!!!!) αφησε το καλυτερα!Τους εστειλα email.. Τι φάση παίζει με αυτό παιδιά;Έρχεται 100% έτοιμο;Κάτι βλέπω βάζουν extra usb wifi κεραία..Τι να προσέξω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Σημερα αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να ασχοληθω και με ενα αλλο μου μποξακι , με linuxακι φαση ... Το mecool KIII PRO... Ετρεξα λοιπον , εγω ο ασχετος , πρωτα απ'ολα LibreELEC Ομως οτι και να εβαλα σε 9αρι δεν ταιριαζε με το μποξακι μου παρολο που ειχε αρχεια dtb ακριβως γι'αυτο!!! Δεν φορτωνε δλδ σωστα και το λαμπακι του και ηταν συνεχεια κοκκινο με αποτελεσμα να μην δουλευει το wifi και επισης ειχε καποια ''σπασιματα'' στο περιβαλλον του! Στο 9αρι και με αυτα τα προβληματα το νεφλιξ δεν μπορουσε να φορτωσει με τιποτα το widevine οποτε ... καπουτ! Στο τελευταιο 8αρι , παλι , δεν υπηρχε νετφιξ πλαγκιν συμβατο (τουλαχιστον εγω δεν βρηκα...) οποτε παλι ... καπουτ!!! Αντιθετως σε coreelec ΟΛΑ λειτουργουν κανονικοτατα λογω της καλυτερης υποστιρηξης! Και οταν λεω ολα ενοω και το νεφλιξ που και εδω ''κελαηδαει''!!! Ανετα 1080 & 5.1 χωρις κανενα μα κανενα προβλημα !!! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Σχετικα με το coreelec , γνωριζει κανεις πως θα τρεχει και το vpn? "VPN Manager for OpenVPN"... Επιλέγεις τον VPN provider που χρησιμοποιείς δίνοντας τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Ενεργοποιείς το VPN από τις Ρυθμίσεις στην καρτέλα "Monitor". https://github.com/Zomboided/service.vpn.manager/wiki https://github.com/Zomboided/service.vpn.manager/wiki/01.-Installation https://github.com/Zomboided/repository.zomboided.plugins/releases https://forum.libreelec.tv/thread/5032-vpn-manager-for-openvpn/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Σειρα εχει τωρα ενα ακομα μποξακι μου ... Το TX92 .... Ειναι η LP βερσιον με αλλο hardware απο τα πρωτα και ειμαι περιεργος να δω πως θα ανταποκριθει και αυτο στο νετφλιξ γιατι κατα τα λεγομενα του @kostas_kanal0011 εχει θεματακια στην αναπαραγωγη...! Εν ευθετω χρονω λοιπον... ιδωμεν! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Σειρα εχει τωρα ενα ακομα μποξακι μου ... Το TX92 .... Ειναι η LP βερσιον με αλλο hardware απο τα πρωτα και ειμαι περιεργος να δω πως θα ανταποκριθει και αυτο στο νετφλιξ γιατι κατα τα λεγομενα του @kostas_kanal0011 εχει θεματακια στην αναπαραγωγη...! Εν ευθετω χρονω λοιπον... ιδωμεν!θυμήσου μόνο sd class 10 κατά προτίμηση samsung evo,kingston και κάνε burn με το etcher όχι το rufus! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης θυμήσου,υπάρχουν μποξακια που κολλάνε λόγω μόνο του ότι δεν έχουν ανεμιστηρακι.Το coreelec τρέχει αρκετά χαλαρά.Αλλά όταν είσαι σε οριακό σημείο να το "σηκώσει" τότε το ανεμιστηρακι λειτουργεί σωτήρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 θυμήσου μόνο sd class 10 κατά προτίμηση samsung evo,kingston και κάνε burn με το etcher όχι το rufus! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης θυμήσου,υπάρχουν μποξακια που κολλάνε λόγω μόνο του ότι δεν έχουν ανεμιστηρακι.Το coreelec τρέχει αρκετά χαλαρά.Αλλά όταν είσαι σε οριακό σημείο να το "σηκώσει" τότε το ανεμιστηρακι λειτουργεί σωτήρια! Σε ολα μου τα μποξακια , ιδιως σ'αυτα που δεν εχουν καλη πλακα/ψυκτρα ανοιγω τρυπες και οταν χρειαζεται χρησιμοποιω και ανεμηστηρακι ! Τωρα για τις καρτουλες... Στο gt-king χρησιμοποιησα μια 8αρα κλαιν κλασης 4 και τα πηγαινε περιφημα! Στο kiii pro απο την αλλη χρησιμοποιησα μια sandisk ultra 32αρα κλασης 10 και η αισθηση ηταν ...χειροτερη...! Τι να πω...! Μαλλον και στο tanix την 32αρα θα χρησιμοποιησω και ... βλεπουμε ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλημέρα σας, Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για Coreelec και τρόπος εγκατάστασης? Δεν έχω καταλάβει ως αρχάριος αν πρόκειται για λογισμικό ή κάποιου είδους πρόγραμμα. Τι ειν τούτο? Mi Box S έχω. Το google search δεν με κατατόπισε αρκετά. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Επειδή βλέπω τώρα αρχίζει και μαθαίνεται.. Λέω ναδημιουργήσω νέο νήμα σε λίγο για βοήθεια..Αν και εσύ δε το θες με Mi Box.. Λοιπόν είδα τα specs της Sandisk μου και διαπίστωσα ότι η 4K random write speed είναι μόλις 2MB!Ελπίζω να οφείλεται σε αυτό τα κατά τόπους μικρά lags, γιατί διαβασα άλλοι με Vorke Z6 δεν έχουν τέτοιο θέμα!Παρήγγειλα τώρα μια Sandisk extreme pro και θα δείξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts