Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω βάλει μια βάση για λάπτοπ με ανεμιστήρα (έχει χώρο) , βαρέθηκα με τις πατέντες , καλά να ναι τα jumbo :) :)

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έβαλες βάση που είναι για 5πλασια σε μέγεθος συσκευή;

Εκτός του ότι θα είναι άσχημο να έχω μπροστά μου ένα τέτοιο πράγμα, δεν λυπάσαι τον χώρο που τρώει από το έπιπλο της τηλεόρασης;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1316

• makis1024

570

• ath156

1856

Εκτός του ότι θα είναι άσχημο να έχω μπροστά μου ένα τέτοιο πράγμα, δεν λυπάσαι τον χώρο που τρώει από το έπιπλο της τηλεόρασης;

Πολύ σωστά.

Με την ίδια λογική θα μπορούσες να είχες βάλει και έναν δαπέδου :)

Τέλος πάντων και πέρα από την πλάκα, θα ήθελα να σημειώσω ότι όποιος κάνει μόνος του την κατασκευή που πρότεινα χρησιμοποιώντας π.χ. κάποιο ανεμιστηράκι από παλιό/καμμένο τροφοδοτικό θα μπορούσε είτε να χρησιμοποιήσει 1 θύρα του box ή να βάλει εξωτερικό τροφοδοτικό.

- Το πλεονέκτημα στην 1η λύση είναι ότι το ανεμιστηράκι θα ανοίγει και θα κλείνει αυτόματα μαζί με το box. Το μειονέκτημα όμως είναι ότι χάνεις 1 θύρα USB.

- Το πλεονέκτημα της 2ης λύσης είναι ότι δεν απασχολείς την θύρα και επιπλέον εάν τυχόν έχεις και κάποιον μικρό μετασχηματιστή με ρυθμιζόμενα Volt (όπως έτυχε να έχω από παλιά 3V, 6, 7.5 , 9 και 12) μπορείς να ρυθμίζεις τα Volt άρα και τις στροφές άρα και τον θόρυβο.Μέχρι τα 7,5V δεν καταλαβαίνεις καν ότι λειτουργεί. Τα 12V θα τα βάλεις μόνον όταν έχει εξωτερική θερμοκρασία 40+ (καλοκαίρι).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Έχω 2 μηχανάκια,και όπως ανέφερα έχω χώρο!!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε βαζετε καμια φωτο να δουμε πως τα εχετε κανει? Αυτο με το ανεμιστηρακι καλο κολπο!

λίγο ψάξιμο εδώ θα βρεις δική μου κατασκευή και κανά 2-3 άλλες περιπτώσεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

λίγο ψάξιμο εδώ θα βρεις δική μου κατασκευή και κανά 2-3 άλλες περιπτώσεις

Στο προφιλ σου στα μηνυματα δεν βρισκω κατι, το φορουμ εδω το παρακολουθω δεν βλεπω τιποτα, που αλλου να ψαξω, βοηθησε με λιγο αχαχχα

Δε βαζετε καμια φωτο να δουμε πως τα εχετε κανει? Αυτο με το ανεμιστηρακι καλο κολπο!

https://ibb.co/zQyL8rY

https://ibb.co/yyFhQbM

Χρησιμοποιήθηκαν:

1. Ανεμιστηράκι από παλιό τροφοδοτικό 12V και οι 4 βίδες του.

2. Μεταλλική βάση από σκληρό δίσκο λάπτοπ που δεν υπάρχει πλέον καθώς και 2 κομμάτια (τμήματα) από πεπιεσμένο υλικό (ράβδοι από το Πλαίσιο) που παλιά χρησιμοποιούνταν για να σηκώνεται λίγο το λαπτοπ και καλύτερη ροή αέρα.

4. 4 πινέζες πίνακα ανακοινώσεων και λίγο σελοτέιπ για καλύτερη στερέωση/σταθεροποίηση του ανεμιστήρα.

4. Παλιό καλώδιο USB φόρτισης κινητού (που δεν υπάρχει πλέον).

Συνολικό κόστος 0,00 ευρώ.

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

https://ibb.co/zQyL8rY

https://ibb.co/yyFhQbM

Χρησιμοποιήθηκαν:

1. Ανεμιστηράκι από παλιό τροφοδοτικό 12V και οι 4 βίδες του.

2. Μεταλλική βάση από σκληρό δίσκο λάπτοπ που δεν υπάρχει πλέον καθώς και 2 κομμάτια (τμήματα) από πεπιεσμένο υλικό (ράβδοι από το Πλαίσιο) που παλιά χρησιμοποιούνταν για να σηκώνεται λίγο το λαπτοπ και καλύτερη ροή αέρα.

4. 4 πινέζες πίνακα ανακοινώσεων και λίγο σελοτέιπ για καλύτερη στερέωση/σταθεροποίηση του ανεμιστήρα.

4. Παλιό καλώδιο USB φόρτισης κινητού (που δεν υπάρχει πλέον).

Συνολικό κόστος 0,00 ευρώ.

Μια χαρα μπραβο σου !

Για θέαση Netflix (να βγάζει 1080p) IPTV και cosmote TV go έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, πέραν του mi box s το οποίο από ότι φαίνεται πληροί τα κριτήρια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για θέαση Netflix (να βγάζει 1080p) IPTV και cosmote TV go έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, πέραν του mi box s το οποίο από ότι φαίνεται πληροί τα κριτήρια;

Nvidia shield,απλά υπολόγισε 170-200€

Το καλύτερο της αγοράς

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα.

Κοίτα τα firestick & roku μήπως σε καλύπτουν, αφού ο προϋπολογισμός σου είναι περιορισμένος επίσης κοίτα για μεταχειρισμένο shield.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Amazon fire stick για εγγυημένο Netflix 1080p και online streaming.

Για Cosmote TV δεν έχω δοκιμάσει με το stick μου.

Amazon Fire stick 4k max

Για TV BOX περίπου στα 50€ (Gearbest/Banggood/Amazon) και να

παίζει με NOVA GO υπάρχει κάτι ή μόνο Cosmote ;

Εάν υπάρχει λέω να μετατρέψω μια παλιά LCD (HD720p) τηλεόραση σε Smart TV ! :lol:

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G

Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;)

Για TV BOX περίπου στα 50€ (Gearbest/Banggood/Amazon) και να

παίζει με NOVA GO υπάρχει κάτι ή μόνο Cosmote ;

Εάν υπάρχει λέω να μετατρέψω μια παλιά LCD (HD720p) τηλεόραση σε Smart TV ! :lol:

Θα πρέπει να μην είναι ρουταρισμενα

Mibox s πρέπει να είναι κοντά στα λεφτά σου

Το έχω βάλει απο κάτω με τρύπα κανονικα μπαίνει ο αέρας μεσα. στηρίζεται στα 2 φελιζολ για να μη σπρώχνει μεσα σκονη.και ρεύμα απο usb hub με δικιά του παροχή για να δουλεύει ξεκούραστα το μποξακι.70efe485b7e8ebbefbb8ecee3af94842.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by kostas_kanal0011

Το έχω βάλει απο κάτω με τρύπα κανονικα μπαίνει ο αέρας μεσα. στηρίζεται στα 2 φελιζολ για να μη σπρώχνει μεσα σκονη.και ρεύμα απο usb hub με δικιά του παροχή για να δουλεύει ξεκούραστα το μποξακι.70efe485b7e8ebbefbb8ecee3af94842.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ ωραιο, τελειο θα ελεγα μπραβο!

Θα πρέπει να μην είναι ρουταρισμενα

Mibox s πρέπει να είναι κοντά στα λεφτά σου

Ευχαριστώ για την συμβουλή .

Αυτό θα πάρω, μιας και είναι επώνυμο και από ότι διαβάζω παίζει σχεδόν τα πάντα.

Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G

Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;)

Αυτό θα πάρω, μιας και είναι επώνυμο και από ότι διαβάζω παίζει σχεδόν τα πάντα.

Δες το σε geekbuying αποθήκη Ιταλίας,πρέπει να είναι η πιο φθηνή τιμη

Θα πρότεινα να ξαναδιαβάσεις τα σχόλια που υπάρχουν εδώ μέσα.

Πολλοί διαμαρτύρονται για την ταχύτητα και σπασίματα σε διάφορες ταινίες και σειρές.

Amazon Fire stick 4k max

Πολυ ωραιο, τελειο θα ελεγα μπραβο!

Ειμαι άτομο που ότι παίρνω το κρατάω χρόνια!Και αλλο να δουλεύει ενα μηχάνημα 80° και αλλο 43° κοινή λογική!

Ειμαι άτομο που ότι παίρνω το κρατάω χρόνια!Και αλλο να δουλεύει ενα μηχάνημα 80° και αλλο 43° κοινή λογική!

Στο μόνο που θα διαφωνήσω λιγάκι είναι στο ότι χρειάζεται να τρυπήσεις το μηχανάκι σου για να παίρνει αέρα. Απλώς σηκώνοντάς το (με την πατέντα που θα επιλέξει ο καθένας) και δίνοντάς του αέρα από κάτω με το ανεμιστηράκι κατεβάζει την θερμοκρασία τουλάχιστον 15-20 βαθμούς που πιστεύω ότι είναι υπεραρκετό.

Τραγικό για εμένα το Mi Box S :mad: Κλαίω τα χρήματά μου :devil:

Ένα άλλο boxaki 3+ χρόνων που έχω στην κατοχή μου, δουλεύει πολύ καλύτερα!!!

Στο μόνο που θα διαφωνήσω λιγάκι είναι στο ότι χρειάζεται να τρυπήσεις το μηχανάκι σου για να παίρνει αέρα. Απλώς σηκώνοντάς το (με την πατέντα που θα επιλέξει ο καθένας) και δίνοντάς του αέρα από κάτω με το ανεμιστηράκι κατεβάζει την θερμοκρασία τουλάχιστον 15-20 βαθμούς που πιστεύω ότι είναι υπεραρκετό.
Προσωπικά πιστεύω δε θα το ριξει ουτε 1 βαθμό γιατι η πλακέτα σκεψου είναι καπου στο μέσον του box και τρύπες υπάρχουν μόνο στο πλάι..οπότε σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη πιστεύω τζάμπα το έξτρα ρεύμα έτσι!