Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά έχω πρόβλημα στο AMAZON FIRE STICK με το streaming μέσω 3ων app.

Το CINEMA ανοίγει και αμέσως κλείνει στη τελευταία έκδοση.

Το CYBERFLIX ανοίγει και κολλάει.

Με KODI 18 και NETFLIX όλα οκ, αλλά χρειάζομαι και τρίτες λύσεις.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή ίντερνετ στο σπίτι θα δοκιμάσω κι εγώ αυτά που αναφέρεις γιατί προς το παρόν του έχω βάλει μόνο ένα πρόγραμμα για iptv που έχω. Τα υπόλοιπα ευελπιστώ μες στη βδομάδα.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1317

• makis1024

572

• ath156

1858

Βασικά έχω πρόβλημα στο AMAZON FIRE STICK με το streaming μέσω 3ων app.

Το CINEMA ανοίγει και αμέσως κλείνει στη τελευταία έκδοση.

Το CYBERFLIX ανοίγει και κολλάει.

Με KODI 18 και NETFLIX όλα οκ, αλλά χρειάζομαι και τρίτες λύσεις.

Δοκίμασε και άλλα streaming από το apktime να δεις. Btw, το fire stick πουλιέται Ελλάδα?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το fire TV stick είναι του Amazon , που όμως δεν στέλνει Ελλάδα , γι'αυτό δεν κυκλοφορεί ευρέως.

Δοκίμασε εάν το θέλεις τόσο πολύ να το βρεις στο eBay.

Δοκίμασε και άλλα streaming από το apktime να δεις. Btw, το fire stick πουλιέται Ελλάδα?
Τελικά με τελευταία έκδοση Cyberflix παίζει μια χαρά στο Fire stick.

Ειδα 1080 HD χωρίς κανένα θέμα και σφαίρα.

Από ΕΒΑΥ θα βρεις πολλά αν σε ενδιαφέρει. Απλά προσοχή αν θες το απλό HD μέχρι 1080 ή το 4κ αν το υποστηρίζει η tv σου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Στο fire stick έχει και τη Ελληνική γλώσσα ή μόνο Αγγλικά;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Review του A95X MAX.

Γρήγορο και σταθερό με υποδοχή για 2.5" δίσκο και Android 8.1

Ταμαμ για KODI με 4GB RAM και S905X2.

Ο s905x2 είναι πιο δυνατός - καλός από τον s912;

είμαι σε αναζήτηση για box γενικών χρήσεων, Netflix δεν μ ενδιαφέρει, τι να πάρω κοντά στο 50ρικο;

Ο s905x2 είναι πιο δυνατός - καλός από τον s912;

είμαι σε αναζήτηση για box γενικών χρήσεων, Netflix δεν μ ενδιαφέρει, τι να πάρω κοντά στο 50ρικο;

δες και το TANIX TX5 MAX , πολύ αξιοπρεπές και με 1000αρα lan

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να παρω αυτο εδω; https://www.geekbuying.com/item/H96-MAX-X2-S905X2-Android-8-1-4GB-32GB-TV-Box-411800.html αξιζει; απλα θα το εχω σε 2 μερες στα χερια μου, επισης εχει 100Lan αλλα εδω που ειμαι ουτε 50αρα δεν πιανουμε, τι λετε; ή να περιμενω κανα μηνα για να παρω το Tanix tx5 max;

edit τελικα παρηγγειλα το Tanix TX5 Max ,ας περιμενω λιγο ,58,80 ευρω τελικη τιμη

Edited by dimtz

Στο fire stick έχει και τη Ελληνική γλώσσα ή μόνο Αγγλικά;

Έχει και άλλες γλώσσες, αλλά όχι Ελληνικά

Amazon Fire stick 4k max

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009749371517.html?wid=1433363#goodsDetail

Πολυ αξιολογο , το εχω ενα μηνα υπερευχαριστημενος μεχρι τωρα.

Έχει και άλλες γλώσσες, αλλά όχι Ελληνικά

Ευχαριστώ για την πληροφορία!

Σχετική-άσχετη ερώτηση

Υπάρχει "άσπρο Netflix" (android tv) που να δουλεύει σε tv box?

Όσα κατεβαδα έβγαζαν error ui

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009749371517.html?wid=1433363#goodsDetail

Πολυ αξιολογο , το εχω ενα μηνα υπερευχαριστημενος μεχρι τωρα.

Έχει ελληνικά?

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πάμε για χρόνο σχεδόν με Vorke Z6 (η αλλιώς Tanix TX92) 100% απροβληματιστο σε σχέση με αυτά που διαβάζω για άλλα.ακραδαντη και καθετη μου γνωμη ΟΤΙ και να παρετε..ανεμιστηρακι από την 1η μέρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι ανεμιστηρακι να πάρουμε;

Υπάρχουν αρκετές έτοιμες λύσεις στο εμπόριο, όμως έχουν εδώ αναφερθεί παλαιότερα (και με φωτογραφίες) διάφορες ιδιοκατασκευές με 0,00 ευρώ κόστος. Κάτι τέτοιο έχω κάνει και εγώ. Εάν έχεις λοιπόν διάθεση/μεράκι, η ικανοποίηση του να φτιάξεις κάτι μόνο σου νομίζω είναι μεγάλη (και όχι τόσο για να γλυτώσεις μερικά ευρώ). Αυτά που χρειάζεσαι είναι:

- 1 ανεμιστηράκι πιθανόν από παλιό τροφοδοτικό υπολογιστή. Δεν έχει σημασία εάν είναι 12V ή 5V, διότι το πιο πιθανόν είναι να το τροφοδοτήσεις με τα 5 από την θύρα USB ή μέσω μετασχηματιστή (5 ή 12V).

- Να βάλεις τις βίδες που είχε το ανεμιστηράκι για την στήριξή του και να τις καλύψεις με κάποια π.χ. μονωτική ταινία, για να μην γλυστράει το tv box και για να ανασηκωθεί λιγάκι.Καλο θα ήταν να ανασηκώσεις και την όλη κατασκευή για καλύτερη ροή αέρα (υπάρχουν αρκετές λύσεις).

- Να ενώσεις τα καλώδια του ανεμιστήρα με ένα καλώδιο USB (πιθανότατα κόβοντας κάποιο παλιό καλώδιο από τηλέφωνο κλπ).

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Σωστα.εγω πχ για να μη το ζοριζω,το εχω συνδεμένο με ενα εξωτερικό usb hub.εκει που έπιανε μεχρι και 80° τωρα πάει 43° max.το οποίο σημαίνει θα πάει πολλά χρόνια ακόμα απροβληματιστα..

Πάμε για χρόνο σχεδόν με Vorke Z6 (η αλλιώς Tanix TX92) 100% απροβληματιστο σε σχέση με αυτά που διαβάζω για άλλα.ακραδαντη και καθετη μου γνωμη ΟΤΙ και να παρετε..ανεμιστηρακι από την 1η μέρα.

Δεν ξέρω τι διαβάζεις, αλλά εδώ κανένας δεν έχει αναφέρει θέμα με το ΤΧ92.

Και εγώ το έχω από τον πρώτο καιρό που κυκλοφόρησε και πέρα από ένα χαζό με ανεβασμένες θερμοκρασίες, δεν ασχολήθηκα με καμία μοντα, ούτε ανεμιστήρα έβαλα.

Τώρα βέβαια μπήκε στην άκρη Αφού δουλεύω μόνο το AMAZON FIRE STICK για online streaming που με ενδιαφέρει μόνο.

Amazon Fire stick 4k max

Ποιός είπε για πρόβλημα;Οχι εγώ.Αυτο που ειπα σα γενική συμβουλή, είναι οτι με ανεμιστηρακι δε θα έχεις ποτέ θέμα.θα σου πάει πολλά χρόνια σίγουρα.χωρις ανεμιστηρακι ισως να είσαι ακομα ενας άτυχος που θα σου βγάλει πρόβλημα λογω υπερθέρμανσης.Διαβασε λιγο για τις θερμοκρασίες του S912 και που κάποια (γενικά) χαλασαν και θα καταλάβεις τι εννοώ..

Έχει ελληνικά?

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι φιλε μου, εχει ελληνικα.

Υπάρχουν αρκετές έτοιμες λύσεις στο εμπόριο, όμως έχουν εδώ αναφερθεί παλαιότερα (και με φωτογραφίες) διάφορες ιδιοκατασκευές με 0,00 ευρώ κόστος. Κάτι τέτοιο έχω κάνει και εγώ. Εάν έχεις λοιπόν διάθεση/μεράκι, η ικανοποίηση του να φτιάξεις κάτι μόνο σου νομίζω είναι μεγάλη (και όχι τόσο για να γλυτώσεις μερικά ευρώ). Αυτά που χρειάζεσαι είναι:

- 1 ανεμιστηράκι πιθανόν από παλιό τροφοδοτικό υπολογιστή. Δεν έχει σημασία εάν είναι 12V ή 5V, διότι το πιο πιθανόν είναι να το τροφοδοτήσεις με τα 5 από την θύρα USB ή μέσω μετασχηματιστή (5 ή 12V).

- Να βάλεις τις βίδες που είχε το ανεμιστηράκι για την στήριξή του και να τις καλύψεις με κάποια π.χ. μονωτική ταινία, για να μην γλυστράει το tv box και για να ανασηκωθεί λιγάκι.Καλο θα ήταν να ανασηκώσεις και την όλη κατασκευή για καλύτερη ροή αέρα (υπάρχουν αρκετές λύσεις).

- Να ενώσεις τα καλώδια του ανεμιστήρα με ένα καλώδιο USB (πιθανότατα κόβοντας κάποιο παλιό καλώδιο από τηλέφωνο κλπ).

https://www.insomnia.gr/forums/topic/672476-tvbox-cooling-mod-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%82/

Νικήτας

Εγώ έχω βάλει μια βάση για λάπτοπ με ανεμιστήρα (έχει χώρο) , βαρέθηκα με τις πατέντες , καλά να ναι τα jumbo :) :)

Εγώ έχω βάλει μια βάση για λάπτοπ με ανεμιστήρα (έχει χώρο) , βαρέθηκα με τις πατέντες , καλά να ναι τα jumbo :) :)

Αυτην ειναι μου φαινετε η πιο σωστη λυση