pmakridis Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα, έχω το Beelink GT1 και μετά απο επικοινωνία με το support λόγω χαμηλής απόδοσης WIFI μου έστειλαν link με firmware nougat το οποίο και εγκατέστησα αλλά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά μέσω του air mouse TK668 που έχω. Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μήπως μπορείς να στείλεις το λινκ με το firmware ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 To BEELINK GT1 δεν ήταν που όλοι το διαφημιζαν ότι είναι το καλύτερο κουτί και δεν παθαίνει τίποτα; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 To BEELINK GT1 δεν ήταν που όλοι το διαφημιζαν ότι είναι το καλύτερο κουτί και δεν παθαίνει τίποτα; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Ναι και έτσι είναι.Ειδικά το "απλό" 2/16 που έχω πάνω από έναν χρόνο είναι άψογο και VfM. Υπάρχει πληθώρα "επίσημων" ενημερώσεων αλλά και κυρίως επίσης πληθώρα άλλων Roms από Freaktab (για TV, Nexus κλπ.). Το να γράφουν δε κάποιοι την εμπειρία τους από τα κουτιά που έχουν δεν είναι διαφήμιση, αλλά ο σκοπός/αντικείμενο αυτού του Forum. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ναι και έτσι είναι.Ειδικά το "απλό" 2/16 που έχω πάνω από έναν χρόνο είναι άψογο και VfM. Υπάρχει πληθώρα "επίσημων" ενημερώσεων αλλά και κυρίως επίσης πληθώρα άλλων Roms από Freaktab (για TV, Nexus κλπ.). Το να γράφουν δε κάποιοι την εμπειρία τους από τα κουτιά που έχουν δεν είναι διαφήμιση, αλλά ο σκοπός/αντικείμενο αυτού του Forum. Το αυτο και απο εμενα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iptvakias Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Εαν δεν υποστηριζει οπως ειναι τωρα, τοτε χρειαζεται αλλη ρομ. :( Δεν υποστηρίζει σίγουρα,το θέμα ειναι ποιά rom είναι συμβατή με το μποξακι και υποστηρίζει live wallpapers??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ναι και έτσι είναι.Ειδικά το "απλό" 2/16 που έχω πάνω από έναν χρόνο είναι άψογο και VfM. Υπάρχει πληθώρα "επίσημων" ενημερώσεων αλλά και κυρίως επίσης πληθώρα άλλων Roms από Freaktab (για TV, Nexus κλπ.). Το να γράφουν δε κάποιοι την εμπειρία τους από τα κουτιά που έχουν δεν είναι διαφήμιση, αλλά ο σκοπός/αντικείμενο αυτού του Forum.Αυτό δεν είχε 60-70€? Το ότι έχει πληθώρα ρομ δείχνει μόνο την υποστήριξη. Όχι όμως ότι είναι αξιόπιστο. Το box -για μένα- πρέπει να είναι plug n play. Να το συνδέεις και να παίζει. Όχι να δοκιμάζεις 5 firmware για να δεις ποιο παίζει σωστά και για να κάνει τα βασικά πράγματα για τα οποία το πήρες. Εδώ πιο πάνω βγήκε παιδί που λέει ότι ολόκληρη σειρά έχει θέμα με τα γραφικά. Αν ισχύει αυτό και όντως κυκλοφορεί σειρά με στάνταρ προβλήματα, τότε μιλάμε για μοντέλο προς αποφυγή και όχι για χαρακτηρισμούς, όπως άψογο και vfm. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Δεν υποστηρίζει σίγουρα,το θέμα ειναι ποιά rom είναι συμβατή με το μποξακι και υποστηρίζει live wallpapers??? Τι να σου πω? Δεν ριχνεις μια ματια στο freaktab? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Αυτό δεν είχε 60-70€? Το ότι έχει πληθώρα ρομ δείχνει μόνο την υποστήριξη. Όχι όμως ότι είναι αξιόπιστο. Το box -για μένα- πρέπει να είναι plug n play. Να το συνδέεις και να παίζει. Όχι να δοκιμάζεις 5 firmware για να δεις ποιο παίζει σωστά και για να κάνει τα βασικά πράγματα για τα οποία το πήρες. Εδώ πιο πάνω βγήκε παιδί που λέει ότι ολόκληρη σειρά έχει θέμα με τα γραφικά. Αν ισχύει αυτό και όντως κυκλοφορεί σειρά με στάνταρ προβλήματα, τότε μιλάμε για μοντέλο προς αποφυγή και όχι για χαρακτηρισμούς, όπως άψογο και vfm. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις για κάτι που δεν έχεις. Ήδη στο δικό μου Ποστ συμφώνησε και άλλος. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να πουν και άλλοι το ίδιο. Όσον αφορά το κόστος εγώ το πήρα 50 ευρώ. Εάν πρόσεξες αναφέρομαι στο απλό (2/16) και όχι το ultimate. Εφόσον όμως επιμένεις θα μπορούσα να πω και εγώ για εσένα περί υπερβολικής υποστήριξης από την 1η στιγμή για κάτι που πήρες χωρίς καν να το έχεις δοκιμάσει εξαντλητικά (νομίζω TANIX??). Θα το ονόμαζες αυτό διαφήμιση? Τέλος από εμένα σε αυτό το θέμα.Δεν έχω τον χρόνο ούτε τη διάθεση να αντιπαρατεθώ για κάτι που έχω απόλυτα θετική προσωπική άποψη και εμπειρία. Καλά Χριστούγεννα !!!! Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Έχω το απλό, έχω και το ultimate.τα απολαμβάνω και τα δύο.θέματα σε 3d δεν έχω.το έχω σαν nas έχω και μέρες και δεν ξεπερνά τους 21°. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Κι εγώ έχω το ultimate και όπως το έβγαλα από το κουτί παίζει κομπλέ τα πάντα όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό έλειπε, να βγάλουμε προβληματικό το ultimate. Και δεν είναι χθεσινό μοντέλο, έχει καιρό που βγήκε και αν ήταν προβληματικό θα είχε βουίξει το σύμπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Έχω το 706DO Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Παιδιά καλησπέρα.. Έχω ενα amlogic s912 pro είναι η έκδοση με τα 16gb και 3Gb ram. Φοράει firmware 06/16 αν θυμάμαι καλά σε 6.0.1 Έχει κλασσικά το bug με τη σκοτεινή οθόνη, το οποίο έχω διορθώσει απο build prop. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο είναι το σωστό firmware για να αναβαθμίσω σε nougat;; Ο λόγος είναι οτι το netflix δεν παίζει σωστά (δεν εμφανίζεται στο playstore καθόλου) και αν το περάσω χειροκίνητα με apk μια παίζει μια οχι.. Έλεγα λοιπόν να παω σε 7αρα για δοκιμή! Έχω βρεί κάποιο firmware αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση. Να φταίει το root λέτε,η 7αρα αυτή θα είναι rooted άραγε; Η ρομ που βρήκα είναι αυτή! https://www.chinagadgetsreviews.com/download-android-nougat-7-1-stock-firmware-h96-pro-tv-box.html Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 To BEELINK GT1 δεν ήταν που όλοι το διαφημιζαν ότι είναι το καλύτερο κουτί και δεν παθαίνει τίποτα; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 δεν αμφιβάλλω αλλά πάντα υπάρχει ο ενθουσιασμός και η υπερβολή. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό δεν είχε 60-70€? Το ότι έχει πληθώρα ρομ δείχνει μόνο την υποστήριξη. Όχι όμως ότι είναι αξιόπιστο. Το box -για μένα- πρέπει να είναι plug n play. Να το συνδέεις και να παίζει. Όχι να δοκιμάζεις 5 firmware για να δεις ποιο παίζει σωστά και για να κάνει τα βασικά πράγματα για τα οποία το πήρες. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Σωστός πολύ σωστός. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα.. Έχω ενα amlogic s912 pro είναι η έκδοση με τα 16gb και 3Gb ram. Φοράει firmware 06/16 αν θυμάμαι καλά σε 6.0.1 Έχει κλασσικά το bug με τη σκοτεινή οθόνη, το οποίο έχω διορθώσει απο build prop. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο είναι το σωστό firmware για να αναβαθμίσω σε nougat;; Ο λόγος είναι οτι το netflix δεν παίζει σωστά (δεν εμφανίζεται στο playstore καθόλου) και αν το περάσω χειροκίνητα με apk μια παίζει μια οχι.. Έλεγα λοιπόν να παω σε 7αρα για δοκιμή! Έχω βρεί κάποιο firmware αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση. Να φταίει το root λέτε,η 7αρα αυτή θα είναι rooted άραγε; Η ρομ που βρήκα είναι αυτή! https://www.chinagadgetsreviews.com/download-android-nougat-7-1-stock-firmware-h96-pro-tv-box.html Ευχαριστώ παιδιά! δύσκολα αν το θες για netflix fhd/5.1 . Κοίτα για libreelec/netflix αλλά και πάλι χλωμό η τουλάχιστον προβληματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Δεν εχω καποιο κουτακι αλλα θυμαμαι στο παρελθον ειχα ενα ταμπλετ ρουταρισμενo που του ειχα βαλει μια εφαρμογη απο xda που λεγοταν αν θυμαμαι καλα magisk και ξεγελαγε εφαρμογες οπως το nova go και δεν εβλεπε το ρουτ. Στα boxακια δεν πετυχαινει; Αυτη εδω ειναι https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Σωστά. Το να έχεις εκτός από την βασική ROM που (όπως είπαν και άλλοι λειτουργεί άψογα) και άλλες εναλλακτικές λύσεις (Google TV, Nexus κλπ) είναι κακό !!!!! Ομολογουμένως δεν έχω επιχειρήματα σε αυτό το σκεπτικό. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Σκέψου λίγο μπορείς να καταλάβεις ότι το out of the box είναι μεγαλύτερη προϋπόθεση για πολλούς. Κυρίως για τους "χαζούς" που μπορούν για νιώσουν ότι 905χ η 912 απο την στιγμή που απλά θα ανοίγεις μόνο το terrarium η το kodi δεν έχει καμία σημασια. Ακόμα και για κάποιους που μπορει να το εχουν περισσότερο απο εσένα και απλά βαρέθηκαν. Αν εσυ κατάλαβες οτι είπαμε οτι ειναι πρόβλημα το να υπάρχουν πολλαπλές rom εχεις απλά πρόβλημα όρασης και διάβαζε τα γραφόμενα 2 φορές.. Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Αν θες να πιαστείς σε κάτι για να πεις κάτι βρες κάτι καλύτερο. out of the box πως λέμε think out of the box.. Edited December 23, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Σκέψου λίγο μπορείς να καταλάβεις ότι το out of the box είναι μεγαλύτερη προϋπόθεση για πολλούς. Κυρίως για τους "χαζούς" που μπορούν για νιώσουν ότι 905χ η 912 απο την στιγμή που απλά θα ανοίγεις μόνο το terrarium η το kodi δεν έχει καμία σημασια. Ακόμα και για κάποιους που μπορει να το εχουν περισσότερο απο εσένα απλά βαρέθηκαν. Αν εσυ κατάλαβες οτι είπαμε οτι ειναι πρόβλημα το να υπάρχουν πολλαπλές rom εχεις απλά πρόβλημα όρασης και διάβαζε τα γραφόμενα 2 φορές.. Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο. Αν θες να πιαστείς σε κάτι για να πεις κάτι βρες κάτι καλύτερο. out of the box πως λέμε think out of the box.. Αντιπαρέρχομαι τις ειρωνείες τύπου "πρόβλημα όρασης", προβλήματα κατανόησης κλπ. Θα σχολιάσω μόνο το "think out of the box". Μήπως ακριβώς αυτό θα έπρεπε να απευθυνθεί στον εαυτό σου? Να κρίνεις δηλαδή με ευρύτερο πνεύμα? Μήπως δηλαδή θα έπρεπε να κρίνεις ένα box με τις δυνατότητες που σου δίνει πέρα από τα βασικά ("out of the box"), δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις και με άλλο τρόπο από αυτό που σου έρχεται έτοιμο? Σημειώνω δε ότι το "out of the box" στο beelink (είτε απλό είτε ultimate) στο δίνει όπως ανέφεραν και άλλοι προηγουμένως. Και πόσο σε αντίθεση έρχεται αυτό με την μόλις πριν 2-3 Posts σύστασή σου σε κάποιον άλλον να χρησιμοποιήσει libreelec? Είναι και το libreelec "out of the box"? Καλά Χριστούγεννα και σε σένα. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Μήπως μπορείς να στείλεις το λινκ με το firmware ? Καλησπέρα σου στέλνω copy το mail που μου έστειλαν: Hi dear , Your device matches the A912 AP6255 707 firmware , as follows, 1. USB burning tool: https://beelink-my.sharepoint.com/personal/firmwareservice_beelink_onmicrosoft_com/_layouts/15/guestaccess.aspx?docid=16915dd334520490eb7e4711247efaf42&authkey=AQfBgodGtucu2u_BkYUr3n0&e=18741815b6754f79bda3132cfaa55caa 2. GT1 707N0 A912/AX12 AP6255 firmware : https://beelink-my.sharepoint.com/personal/firmwareservice_beelink_onmicrosoft_com/_layouts/15/guestaccess.aspx?docid=150debddfd0404210b312811845a61b26&authkey=Acep8TKiYpaCOhK_GnFdvv4&e=6c51a674ba0c40089ffcb7c4731b3d35 3.tutorial : (USB cable) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε αυτή την εφαρμογή και θα είσαι εντάξει: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard Μετά θα αλλάζεις γλώσσα στο TK668 πατώντας ctrl+space. Δωσε βάση στις οδηγίες στην περιγραφή για το πως να το ενεργοποιήσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του tvbox. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Καλησπέρα, εγκατέστησα την εφαρμογή και τελικά μπορώ να γράφω ελληνικά με το air mouse αλλά δεν γίνεται η αλλαγή γλώσσας με Ctrl+ space ή Shift+space αλλά μόνο αν αλλάξω γλώσσα απο το εικονικό πληκτρολόγιο μετά γράφω απο το air mouse. Καμια ιδέα? Edited December 23, 2017 by yiatsou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Αντιπαρέρχομαι τις ειρωνείες τύπου "πρόβλημα όρασης", προβλήματα κατανόησης κλπ. Θα σχολιάσω μόνο το "think out of the box". Μήπως ακριβώς αυτό θα έπρεπε να απευθυνθεί στον εαυτό σου? Να κρίνεις δηλαδή με ευρύτερο πνεύμα? Μήπως δηλαδή θα έπρεπε να κρίνεις ένα box με τις δυνατότητες που σου δίνει πέρα από τα βασικά ("out of the box"), δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις και με άλλο τρόπο από αυτό που σου έρχεται έτοιμο? Σημειώνω δε ότι το "out of the box" στο beelink (είτε απλό είτε ultimate) στο δίνει όπως ανέφεραν και άλλοι προηγουμένως. Και πόσο σε αντίθεση έρχεται αυτό με την μόλις πριν 2-3 Posts σύστασή σου σε κάποιον άλλον να χρησιμοποιήσει libreelec? Είναι και το libreelec "out of the box"? Καλά Χριστούγεννα και σε σένα. Το πρόβλημα συνεχίζεται και πλαθεις ιστοριες στο μυαλό σου. Αν έχεις tv box και θέλεις netflix 1080 η μόνη σου ελπίδα σήμερα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) είναι libreelec. Μιλάμε για ελπίδα όχι ότι έλυσες το πρόβλημα. Διαφορετικά καινούργια αγορα για out of the box καταστασεις..Chromecast κλπ. Αν θέλεις κάτι out of the box για netflix 1080 σίγουρα δεν θα αγοράσεις tv box σήμερα. Αν το έχεις όμως ήδη στο ράφι, και στο ξαναλέω γιατί... κάτι δεν πάει καλά, κοιτάς προς τα εκεί. Σε ευχαριστώ τώρα που κατάλαβες την αξία του Out of the box σε σχέση με τα υπόλοιπα. χαχααχα Υγ. Τις ειρωνείες εσύ τις ξεκίνησες . κάτσε τώρα να δούμε τι θα μας πεις.. Αν βρεις κάτι κάλο θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί. Επίσης (όχι ειρωνικά) καλά Χριστούγεννα Edited December 23, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 παδια συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα. Το Mecool M8S PRO W S905W https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-W-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1206085.html για χρηση out of the box ΜΟΝΟ με netflix ειναι οκ σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Το πρόβλημα συνεχίζεται και πλαθεις ιστοριες στο μυαλό σου. Αν έχεις tv box και θέλεις netflix 1080 η μόνη σου ελπίδα σήμερα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) είναι libreelec. Μιλάμε για ελπίδα όχι ότι έλυσες το πρόβλημα. Διαφορετικά καινούργια αγορα για out of the box καταστασεις..Chromecast κλπ. Αν θέλεις κάτι out of the box για netflix 1080 σίγουρα δεν θα αγοράσεις tv box σήμερα. Αν το έχεις όμως ήδη στο ράφι, και στο ξαναλέω γιατί... κάτι δεν πάει καλά, κοιτάς προς τα εκεί. Σε ευχαριστώ τώρα που κατάλαβες την αξία του Out of the box σε σχέση με τα υπόλοιπα. χαχααχα Υγ. Τις ειρωνείες εσύ τις ξεκίνησες . κάτσε τώρα να δούμε τι θα μας πεις.. Αν βρεις κάτι κάλο θα είμαι ο πρώτος που θα το παραδεχτεί. Επίσης (όχι ειρωνικά) καλά Χριστούγεννα Απαξιώ να απαντήσω και να "νομιμοποιήσω" το ύφος σου.Για εμένα το θέμα τελειώνει οριστικά εδώ.Εάν θέλεις παίξε μόνος σου. Πραγματικές Ευχές και THE END Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Απαξιώ να απαντήσω και να "νομιμοποιήσω" το ύφος σου.Για εμένα το θέμα τελειώνει οριστικά εδώ.Εάν θέλεις παίξε μόνος σου. Πραγματικές Ευχές και THE ENDΦίλε πάσχεις από σύνδρομο καταδίωξης; Όπως και μένα που έβαλα μια απλή ερώτηση και άρχισες να μιλάς για αντιπαραθέσεις κλπ. Μάθε να κάνεις διάλογο και να βλέπεις σε βάθος τι ρωτάει ο άλλος. Σου θιξαμε τα μποξακια; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα.. Έχω ενα amlogic s912 pro είναι η έκδοση με τα 16gb και 3Gb ram. Φοράει firmware 06/16 αν θυμάμαι καλά σε 6.0.1 Έχει κλασσικά το bug με τη σκοτεινή οθόνη, το οποίο έχω διορθώσει απο build prop. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο είναι το σωστό firmware για να αναβαθμίσω σε nougat;; Ο λόγος είναι οτι το netflix δεν παίζει σωστά (δεν εμφανίζεται στο playstore καθόλου) και αν το περάσω χειροκίνητα με apk μια παίζει μια οχι.. Έλεγα λοιπόν να παω σε 7αρα για δοκιμή! Έχω βρεί κάποιο firmware αλλά θα ήθελα επιβεβαίωση. Να φταίει το root λέτε,η 7αρα αυτή θα είναι rooted άραγε; Η ρομ που βρήκα είναι αυτή! https://www.chinagadgetsreviews.com/download-android-nougat-7-1-stock-firmware-h96-pro-tv-box.html Ευχαριστώ παιδιά!Και εγώ χερατα πέρασα από το apkmirror το NETFLIX στο ΒΟΧ μου αλλά κανένα θέμα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Φίλε πάσχεις από σύνδρομο καταδίωξης; Όπως και μένα που έβαλα μια απλή ερώτηση και άρχισες να μιλάς για αντιπαραθέσεις κλπ. Μάθε να κάνεις διάλογο και να βλέπεις σε βάθος τι ρωτάει ο άλλος. Σου θιξαμε τα μποξακια; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ χερατα πέρασα από το apkmirror το NETFLIX στο ΒΟΧ μου αλλά κανένα θέμα. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Σε αρκετές ταινίες μου βγάζει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το κουτί σου αλλά ψάξε για κανα πειραγμενο έτοιμο, συνήθως απο το xda μήπως και καταφέρεις να δεις 720p και όχι sd η qhd που πιθανότατα βλέπεις τώρα. Η διαφορά στην εικόνα αν γίνεται και δεν κάνει σπασίματα θα είναι αρκετή για τον κόπο. https://forum.xda-developers.com/showpost.php? https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-netflix-hd-widevine-drm-l1-devices-t3307241 https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/netflix-hd-ultrahd-ultrahd-dolby-5-1-l1-t3535349 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @ath156 Όλοι κάποια στιγμή θα φερθούμε έτσι και εγώ πρώτος. Ξεκόλλαμε και προχωράμε. Edited December 24, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δεν ξέρω αν το υποστηρίζει το κουτί σου αλλά ψάξε για κανα πειραγμενο έτοιμο, συνήθως απο το xda μήπως και καταφέρεις να δεις 720p και όχι sd η qhd που πιθανότατα βλέπεις τώρα. Η διαφορά στην εικόνα αν γίνεται και δεν κάνει σπασίματα θα είναι αρκετή για τον κόπο. https://forum.xda-developers.com/showpost.php? https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-netflix-hd-widevine-drm-l1-devices-t3307241 https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/netflix-hd-ultrahd-ultrahd-dolby-5-1-l1-t3535349 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @ath156 Όλοι κάποια στιγμή θα φερθούμε έτσι και εγώ πρώτος. Ξεκόλλαμε και προχωράμε.Όπως ανέφερα και σε προηγούμενα ποστ, δυστυχώς δεν δουλεύει κανένα από αυτά τα ΑΡΚ. Πρέπει να βρεθεί άλλη πατέντα. Έχω ακούσει για συνδυασμό LIBRELEC+Kodi 18+libraries ότι κάπως φτιάχνει, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts