taliban Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ωπα... Δηλαδη το έτοιμο build τι έχει; Παίζει κανενα λινκ; :-) Sent from my Redmi 4 using Tapatalk εχει τα πάντα ετοιμα χωρίς να ψάχνεις και να εγκαθιστάς addon, δες την 1η σελίδα gkn wizard Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Βάζεις και ένα ελαφρύ και είσαι οκ https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/07/build-je4m-g-k-n-wizard.html?m=1 Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το banggood εχει καποια μοντελα με -25% με το κουπονι TBC1710 θα τα βρειτε σε αυτο το λινκ https://www.banggood.com/collection-952.html?bid=39972&rmmds=detail-middle-details ξεχωρίζω το Mecool M8S PRO 3GB/16GB στα 48ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το banggood εχει καποια μοντελα με -25% με το κουπονι TBC1710 θα τα βρειτε σε αυτο το λινκ https://www.banggood.com/collection-952.html?bid=39972&rmmds=detail-middle-details ξεχωρίζω το Mecool M8S PRO 3GB/16GB στα 48ε Και σε όσα δεν πιάνει το παραπάνω κουπόνι, συνήθως πιάνει το κουπόνι HOMENT . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το banggood εχει καποια μοντελα με -25% με το κουπονι TBC1710 θα τα βρειτε σε αυτο το λινκ https://www.banggood.com/collection-952.html?bid=39972&rmmds=detail-middle-details ξεχωρίζω το Mecool M8S PRO 3GB/16GB στα 48εΜια χαρά πιάνει το κουπονάκι! Thank you! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Και η οθόνη του ΤΧ92 εν ώρα λειτουργίας. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 συγγνώμη για την επανάληψη της ερώτησης... υπάρχει bluetooth τηλεχειριστήριο με μικρόφωνο (για φωνητικές εντολές) ευρέως συμβατό με αυτές τις κοινές συσκευές tv box;; Το ζηλεύω πολύ στο mi box, αλλά θα ήθελα κάτι ισχυρότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 (edited) συγγνώμη για την επανάληψη της ερώτησης... υπάρχει bluetooth τηλεχειριστήριο με μικρόφωνο (για φωνητικές εντολές) ευρέως συμβατό με αυτές τις κοινές συσκευές tv box;; Το ζηλεύω πολύ στο mi box, αλλά θα ήθελα κάτι ισχυρότερο..Υπάρχει, το θέμα είναι αν τα έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις και κατά πόσο λειτουργεί το μικρόφωνο! Ένα δείγμα είναι αυτό! https://www.skroutz.gr/s/7128314/Mele-F10-Pro.html Edited November 13, 2017 by coxy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Υπάρχει, το θέμα είναι αν τα έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις και κατά πόσο λειτουργεί το μικρόφωνο! Ένα δείγμα είναι αυτό! https://www.skroutz.gr/s/7128314/Mele-F10-Pro.html Πολύ ενδιαφέρον, αν και δεν είναι bluetooth, όπως ρώτησα παραπάνω. Το 2.4GHz ασύρματο χειριστήριο, - θα σου φάει μια θύρα USB - δεν ξέρω αν έχει τόσο καλή εμβέλεια στη πράξη (από ασύρματα ποντίκια/πληκτρολόγια κτλ έχω ανάμικτες εντυπώσεις ως προς αυτό) - δεν ξέρω αν δύνανται να δημιουργηθούν παρεμβολές με άλλες συσκευές στο χώρο, οι οποίες λειτουργούν σε αυτή τη συχνότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή μου χάλασε το ασύρματο χειριστήριο από το minix x8 neo αν θύμαμαι καλά το μοντέλο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί σαν remote control και από το smartphone να έλεγχο το Android box? Δύο τρεις που δόκιμασα δεν το βρίσκουν καν για να συνδεθεί. Παρόλο που και android box και smartphone είναι συνδεμένα στο ίδιο wifi.. Yatse και Kore. Και με τις δύο εφαρμογές συνδέθηκαν, το tablet με το tv box. Προτίμησα και δουλεύω το Yatse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλημερα παιδες. Κατι παιχθηκε χθες με το ρευμα και μεσα σε ολα τ'αλλα καηκε και το MeCool M8S Pro που εχω/ειχα. Για την ακριβεια δεν αναβει το λαμπακι οταν μπαινει στην πριζα. Υπαρχει στο geekbuying ενα MeCool M8S Pro L. Ξερει κανεις τι διαφορα εχει περαν του DDR4 vs DD3 το οποιο αν δεν κανω λαθος δε δινει δα και τοοοση μεγαλη διαφορα στην αποδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλημερα παιδες. Κατι παιχθηκε χθες με το ρευμα και μεσα σε ολα τ'αλλα καηκε και το MeCool M8S Pro που εχω/ειχα. Για την ακριβεια δεν αναβει το λαμπακι οταν μπαινει στην πριζα. Υπαρχει στο geekbuying ενα MeCool M8S Pro L. Ξερει κανεις τι διαφορα εχει περαν του DDR4 vs DD3 το οποιο αν δεν κανω λαθος δε δινει δα και τοοοση μεγαλη διαφορα στην αποδοση. Μπορεί να σου κάηκε ο μετασχηματιστης και να μην δίνει ρεύμα στο box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Μπορεί να σου κάηκε ο μετασχηματιστης και να μην δίνει ρεύμα στο box. Ναι το σκεφτηκα αλλα δεν εχω καταφερει σε ολοκληρη εταιρεια πληροφορικης :p να βρω εναν που να ταιριαζει. Θα περασω μετα απο κανενα καταστημα με ηλεκτρολογικα μηπως και μπορει κανεις να βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ναι το σκεφτηκα αλλα δεν εχω καταφερει σε ολοκληρη εταιρεια πληροφορικης :p να βρω εναν που να ταιριαζει. Θα περασω μετα απο κανενα καταστημα με ηλεκτρολογικα μηπως και μπορει κανεις να βοηθησει! Κράτα τον παλιό να σου πουν αν είναι καμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Κράτα τον παλιό να σου πουν αν είναι καμένος Το εχω ολο μαζι (και tvbox και μετασχηματιστη ) για να δοκιμασουμε φιλε μου. Thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παίδες όσοι δουλεύετε το KODI, Τι θερμοκρασία μάξιμουμ πιάνετε όταν βλέπετε ταινίες; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παίδες όσοι δουλεύετε το KODI, Τι θερμοκρασία μάξιμουμ πιάνετε όταν βλέπετε ταινίες; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Σε ένα Beelink GT1 (2/16) με συνεχή χρήση (ταινίες - acestream κλπ) η μέγιστη θερμοκρασία που φθάνει φθινόπωρο-χειμώνα είναι 65-69 βαθμοί. Το καλοκαίρι με τις ζέστες έφθασε κάποια στιγμή και μέχρι 79 βαθμούς. Πλέον όμως χρησιμοποιώ ένα απλό ανεμιστηράκι των 12v από παλιό υπολογιστή, που το συνδέω σε μία USB θύρα (άρα δουλεύει στο ρελαντί στα 5V με μικρή ταχύτητα και ελάχιστο θόρυβο). Με αυτό η θερμοκρασία πέφτει μαξ στους 50-51 βαθμούς. Το καλοκαίρι όμως άρχισα να χρησιμοποιώ ένα άλλο με εξωτερικό μετασχηματιστή πολλών τιμών Volt. Κατέληξα ότι τότε ο τέλειος συνδυασμός θορύβου/απόδοσης ήταν τα 7.5V. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Πολύ ενδιαφέρον, αν και δεν είναι bluetooth, όπως ρώτησα παραπάνω. Το 2.4GHz ασύρματο χειριστήριο, - θα σου φάει μια θύρα USB - δεν ξέρω αν έχει τόσο καλή εμβέλεια στη πράξη (από ασύρματα ποντίκια/πληκτρολόγια κτλ έχω ανάμικτες εντυπώσεις ως προς αυτό) - δεν ξέρω αν δύνανται να δημιουργηθούν παρεμβολές με άλλες συσκευές στο χώρο, οι οποίες λειτουργούν σε αυτή τη συχνότητα.Bluetooth και μικρόφωνο πολύ δύσκολο να βρεις! Bluetooth σκέτο υπάρχουν! Για τη θύρα usb με ένα hub καλύπτεσαι μια χαρά! Προσωπικά έχω το mele f10 deluxe και όσο αναφορά την απόσταση και την αυτονομία είναι σούπερ! Μόνο τα κουμπιά από πίσω είναι για πιο μικρά δάχτυλα αλλά οκ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Πήρα τελικά το Cooleme MB3 912 2/32GB στα 42$ (~35€) μαζί με Priority Line, με τον κωδικό TBC1710 https://www.banggood.com/COOLEME-MB3-Amlogic-S912-2G-RAM-32G-ROM-5G-WiFi-1000M-LAN-TV-BOX-p-1116201.html κατέληξα ότι καλύτερα να έπαιρνα είτε ένα οικονομικό σ912 είτε το Mi box...μπορεί να έκανα λάθος, αλλά για 20€ διαφορά προτίμησα το φτηνό σ912... (56-57€ έχει το Mi Box στο Gearbest - κατά καιρούς παίζει και το κουπόνι GBMIBOX11 που ρίχνει τη τιμη στα 51-52€ - και λένε ότι μάλλον γλιτώνει τελωνείο με Belgium Post, αλλά είπα να μην το ρισκάρω) ...βοήθησε και το γεγονός ότι διάβασα στο freaktab ότι παίρνει CUSTOM ROM από Beelink GT1 http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/mecool/firmware-roms/653391-rom-android-tv-on-cooleme-mb3-s912-2-go-ram-32-go-rom-newest-original-firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Είμαι έτοιμος να κάνω συνδρομή σε IPTV και θέλω να βρω ένα box για την τηλεόραση του δωματίου. Μου άρεσε πολύ το xiaomi mi box εμφανισιακά (μεγάλος παράγοντας η εμφάνιση). Θα είμαι οκ για κύρια χρήση IPTV; δεν έχω συνδεδεμένο Home Cinema οπότε το HDMI με καλύπτει, προσπαθώ να βγάλω τα καλώδια από την ζωή μου οπότε η έλλειψη ethernet δεν με πειράζει, αν χρειαστεί βάζω έναν αντάπτορα. Άλλες χρήσεις YouTube και ίσως sideload κάποιον browser. Παιχνίδια δεν θα παιχτούν. και 2 μικρότερες απορίες, αν θέλω να κάνω αναζήτηση στο YouTube μου εμφανίζει πληκτρολόγιο στην οθόνη ή μόνο φωνητικά και με χρήση κάποιας εφαρμογής στο κινητό; στο iptv έχω δει υπάρχει επιλογή kodi και android box, αν κάνω αρχικά συνδρομή VLC/Kodi για pc μπορώ το ίδιο λινκ να το χρησιμοποιήσω στην μετάβαση στο box ή θα πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html?lkid=11913800 Βγήκε κουπονακι για όποιον το θέλει το εργαλείο παιδιά. GBGR1114006 Τελική τιμή στα 49 αν δεν κάνω λάθος φτάνει. Το θέμα όμως είναι ότι το preiority line σε αυτά τα χρήματα δεν το δίνει σαν επιλογή. Τι να κάνω??? Κάποιοι λένε ότι air Belgium και air Nederland επίσης δεν έχεις τελωνείο. Είναι αλήθεια? Ξέρετε τι παίζει? Η άλλη λύση είναι αν κάποιος θέλει άλλο ένα να τα πάρουμε μαζί τότε στο ποσό αν δεν κάνω λάθος πάνω από 90 ευρώ υπάρχει η επιλογή του preiority. Περιμένω να μου δώσετε την βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Nikos Note 8 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) το έχει φέρει και σε Ευρωπαικό μαγαζί στα 66€. (δοκίμασε και αυτό να δεις αν ισχύει EUGBGT1 ) Edited November 15, 2017 by ANTONIS_V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 το έχει φέρει και σε Ευρωπαικό μαγαζί στα 66€. (δοκίμασε και αυτό να δεις αν ισχύει EUGBGT1 ) Έχεις κάποιο λινγκ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html?lkid=11913800 Βγήκε κουπονακι για όποιον το θέλει το εργαλείο παιδιά. GBGR1114006 Τελική τιμή στα 49 αν δεν κάνω λάθος φτάνει. Το θέμα όμως είναι ότι το preiority line σε αυτά τα χρήματα δεν το δίνει σαν επιλογή. Τι να κάνω??? Κάποιοι λένε ότι air Belgium και air Nederland επίσης δεν έχεις τελωνείο. Είναι αλήθεια? Ξέρετε τι παίζει? Η άλλη λύση είναι αν κάποιος θέλει άλλο ένα να τα πάρουμε μαζί τότε στο ποσό αν δεν κάνω λάθος πάνω από 90 ευρώ υπάρχει η επιλογή του preiority. Περιμένω να μου δώσετε την βοήθεια σας. Ευχαριστώ. Nikos Note 8 Με το απλό το Ολλανδικό μπορεί να περάσει τελωνείο...με το Βέλγικο δεν ξέρω, δεν έχει τον ίδιο βαθμό αξιοπιστίας με το Priority του Ολλανδικού, αλλά δεν φαίνεται να είχαμε κρούσματα τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 https://m.gearbest.com/tv-box/pp_607542.html?wid=89 Ισχυει κι ο κωδικος EUGBGT1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts