pow Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Για μερικές ώρες ακόμη Alfawise H96 Pro+ TV Box στα 39,59€ με κουπόνι H96PPGB https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html?wid=21 Προσοχη στην αποστολη γιατι αν το τσιμπησουν τελωνειο τοτε να υπολογιζετε φπα 24%(επι της αξιας του ( χωρις εκπτωση ) αρα οχι κατω απο 75$} +15 € εξοδα εκτελωνισμου περιπου 32 € και το priority του gearbest ειναι +19$. Edited September 13, 2017 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σε android 7 που είναι η ρύθμιση για να προσαρμόσουμε το μέγεθος της οθόνης πχ όταν πάνω δεξιά η ώρα κρύβεται. Σε tv box με android 6 είχε στα settings επιλογή "προβολή" και μετά zoom in & zoom out και έφερνες την εικόνα του box στα μέτρα της οθόνης της τηλεόρασης. Στην LG TV που το έχω συνδεδεμένο ορίζω την θύρα HDMI απο την tv σαν pc και η οθόνη κεντραρεται αυτόματα Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 παίδες να σας ρωτήξω κατι?:blink: έκανα αγορά από banggood στις 23/08 το H96 PRO+ Amlogic S912 με Priority Direct Mail. στις 24/08 θεωρητικά ξεκίνησε η αποστολή, μου έστειλαν και tracking number μετα απο το ενημερωτηκο mail που με έστειλαν. εεεεεε το λοιπόν από της 30/08 είναι κολλημένο στην Ολλανδία...:cry: :this:...πόσο περίπου έκανε σε σας? :worry:…λέτε να μου στέλνουν και καμιά μικρή Ολλανδέζα…???:w00t::yahoo::dance::tease::knife: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Περιμένεις, δεν έχει ημερομηνία σε αυτά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Προσοχη στην αποστολη γιατι αν το τσιμπησουν τελωνειο τοτε να υπολογιζετε φπα 24%(επι της αξιας του ( χωρις εκπτωση ) αρα οχι κατω απο 75$} +15 € εξοδα εκτελωνισμου περιπου 32 € και το priority του gearbest ειναι +19$. για αυτό banggood την περίοδο αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 drdredus τι διαφορά έχει το banggood? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dounaios Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλημέρα. Έχει κολλήσει τό SCISHION V88 PLUS μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πώς να κάνω reset. Παράθεση Dounaios :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Παίδες αν οι μισές ερωτήσεις που κάνετε είναι για κινέζικα μαγαζιά και χρόνους αποστολής, υπάρχουν άλλα θέματα να τα ρωτήσετε. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 drdredus τι διαφορά έχει το banggood? Σε αποστολές με priority line, είναι ποιο φθηνά από το banggood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 To Xiaomi TV Box (international version) στα 55,85€ στο Gearbest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλημέρα. Έχει κολλήσει τό SCISHION V88 PLUS μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πώς να κάνω reset. Μεσα σε μια οπη audio video, νομιζω στην κιτρινη , εχει ενα διακοπτη για reset. Βαλε μια οδοντογλυφιδα και πατα τον Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 To Xiaomi TV Box (international version) στα 55,85€ στο GearbestΈλεος με αυτά τα link ρε παιδιά!!! Δεν μπαίνουμε όλοι! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Έλεος με αυτά τα link ρε παιδιά!!! Δεν μπαίνουμε όλοι! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜη μου συγχυζεσαι. Υπάρχει λύση. Πάτα quote στο μήνυμα που περιέχει το λινκ και μέσα από εκεί μπορείς να πάρεις το κανονικό λινκ. Μετά copy paste σε όποιο browser θες. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ενναλακτικά, copy link από το κανονικό μήνυμα, paste στον browser, σβήσιμο του ?kid=xxxxxxx στο τέλος του link και enter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dounaios Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μεσα σε μια οπη audio video, νομιζω στην κιτρινη , εχει ενα διακοπτη για reset. Βαλε μια οδοντογλυφιδα και πατα τον Ευχαριστώ πολύ ξεκόλλησε Παράθεση Dounaios :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστώ πολύ ξεκόλλησε Nothin bro ;) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Android TV box το οποίο εχει μόνο hdmi και δεν έχει ούτε 3.5 mm jack για ηχεία και εγώ θέλω να το συνδέσω σε μια vga οθόνη και να έχω ήχο από ηχεία. Οπότε σκέφτηκα να πάρω ένα hdmi to vga+audio ανταπτοράκι και να τα συνδέσω αντίστοιχα μόνο που να βάλω τα ηχεία απευθείας στο audio πάνω στο αντάπτορακι. Λέτε να δουλέψει ή είπα χαζομάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) drdredus τι διαφορά έχει το banggood?για το ιδιο box το gear θελει 20 και το αλλο 5 για priority Edited September 15, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Android TV box το οποίο εχει μόνο hdmi και δεν έχει ούτε 3.5 mm jack για ηχεία και εγώ θέλω να το συνδέσω σε μια vga οθόνη και να έχω ήχο από ηχεία. Οπότε σκέφτηκα να πάρω ένα hdmi to vga+audio ανταπτοράκι και να τα συνδέσω αντίστοιχα μόνο που να βάλω τα ηχεία απευθείας στο audio πάνω στο αντάπτορακι. Λέτε να δουλέψει ή είπα χαζομάρα Εμένα πάντως μου δούλεψε με κάτι τέτοιο https://m.ebay.com/itm/New-HDMI-Male-to-VGA-Female-1080p-Video-Converter-Adapter-With-Audio-Cable-50mm-/292191870683?var=591123159874&hash=item4407fe1edb%3Ag%3A%7EQcAAOSwceNZXYzS&_trkparms=pageci%253A0b8f574b-8b4f-11e7-b9a4-74dbd180faf9%257Cparentrq%253A24c951b315e0abc5792c9847fffe53cc%257Ciid%253A6&varId=591123159874 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Αα ναι και γω κατι παρόμοια ανταπτοράκια είδα απλά ήθελα να δω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και τλκ δούλεψε. Οπότε θα το κάνω και εγώ και βλέπουμε, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti78 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπερα σε ολους σας! Καλωσοριστε στην παρεα και μια τελειως ασχετη!!! Παρακαλω την υπομονη σας και τις γνωσεις σας! Λοιπον, ζω στη Γερμανια και ως τωρα βλεπω ελληνικη τηλεοραση με Οτε tv. Αποφασισα να το κοψω και να αγορασω ενα android Box για να βλεπω μεσω kodi αλλα και μεσω των διαφορων app που υπαρχουν για αυτη τη δουλεια! Εννοειται οτι δεν θελω να δωσω μια περιουσια! Η τηλεοραση μου ειναι καινουργιας τεχνολογιας sony 4Κ που αγορασα πριν λιγες μερες! Μου ειπανε να μην παρω με android ενσωματωμενα για καλυτερα ωστε να μπορω να το αλλαξω το box οταν χρειαστει (πιο γρηγορα απο την τηλεοραση!) Τι εχετε να μου προτεινετε? Υπαρχει και με ετοιμα εγκατεστημενα αυτα που θελω η θα πρεπει (βλεποντας video στο youtube για το τροπο!) να εγκαταστησω εγω kodi κτλ? Τι αλλο πρεπει να προσεξω? Καθε πληροφορια αποδεκτη!!! Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ποιες είναι οι προτεραιότητες σου, όσον αφορά την θέαση; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti78 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 τι εννοεις? Με ενδιαφερει να βλεπω live tv αλλα και ταινιες και σειρες. Με ρωτας κατι αλλο και δεν το καταλαβαινω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπερα σε ολους σας! Καλωσοριστε στην παρεα και μια τελειως ασχετη!!! Παρακαλω την υπομονη σας και τις γνωσεις σας! Λοιπον, ζω στη Γερμανια και ως τωρα βλεπω ελληνικη τηλεοραση με Οτε tv. Αποφασισα να το κοψω και να αγορασω ενα android Box για να βλεπω μεσω kodi αλλα και μεσω των διαφορων app που υπαρχουν για αυτη τη δουλεια! Εννοειται οτι δεν θελω να δωσω μια περιουσια! Η τηλεοραση μου ειναι καινουργιας τεχνολογιας sony 4Κ που αγορασα πριν λιγες μερες! Μου ειπανε να μην παρω με android ενσωματωμενα για καλυτερα ωστε να μπορω να το αλλαξω το box οταν χρειαστει (πιο γρηγορα απο την τηλεοραση!) Τι εχετε να μου προτεινετε? Υπαρχει και με ετοιμα εγκατεστημενα αυτα που θελω η θα πρεπει (βλεποντας video στο youtube για το τροπο!) να εγκαταστησω εγω kodi κτλ? Τι αλλο πρεπει να προσεξω? Καθε πληροφορια αποδεκτη!!! Ευχαριστω εκ των προτερων!Οποιαδήποτε από τα κουτιά που έχουν προταθεί στα προηγούμενα ποστ σου κάνουν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 τι εννοεις? Με ενδιαφερει να βλεπω live tv αλλα και ταινιες και σειρες. Με ρωτας κατι αλλο και δεν το καταλαβαινω??? το καλυτερο απο τα φθηνά ειναι αυτο https://www.gearbest.com/tv-box/pp_607542.html?vip=2714284&gclid=CjwKCAjw9O3NBRB3EiwAK6wPT6TANDtkbVr5TOmiM8mz7L9dmsTWPLCsOBvfREoXm2pvz9cmB6lmuBoC_jAQAvD_BwE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts