Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μερικές ώρες ακόμη Alfawise H96 Pro+ TV Box στα 39,59€

με κουπόνι H96PPGB

https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html?wid=21

Προσοχη στην αποστολη γιατι αν το τσιμπησουν τελωνειο τοτε να υπολογιζετε φπα 24%(επι της αξιας του ( χωρις εκπτωση ) αρα οχι κατω απο 75$} +15 € εξοδα εκτελωνισμου περιπου 32 € και το priority του gearbest ειναι +19$.

Edited by pow

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1323

• makis1024

573

• ath156

1862

Σε android 7 που είναι η ρύθμιση για να προσαρμόσουμε το μέγεθος της οθόνης πχ όταν πάνω δεξιά η ώρα κρύβεται. Σε tv box με android 6 είχε στα settings επιλογή "προβολή" και μετά zoom in & zoom out και έφερνες την εικόνα του box στα μέτρα της οθόνης της τηλεόρασης.

Στην LG TV που το έχω συνδεδεμένο ορίζω την θύρα HDMI απο την tv σαν pc και η οθόνη κεντραρεται αυτόματα

Νικήτας

παίδες να σας ρωτήξω κατι?:blink:

έκανα αγορά από banggood στις 23/08 το H96 PRO+ Amlogic S912 με Priority Direct Mail.

στις 24/08 θεωρητικά ξεκίνησε η αποστολή, μου έστειλαν και tracking number μετα απο το ενημερωτηκο mail που με έστειλαν.

εεεεεε το λοιπόν από της 30/08 είναι κολλημένο στην Ολλανδία...:cry:

:this:...πόσο περίπου έκανε σε σας?

:worry:…λέτε να μου στέλνουν και καμιά μικρή Ολλανδέζα…???:w00t::yahoo::dance::tease::knife:

Περιμένεις, δεν έχει ημερομηνία σε αυτά

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Προσοχη στην αποστολη γιατι αν το τσιμπησουν τελωνειο τοτε να υπολογιζετε φπα 24%(επι της αξιας του ( χωρις εκπτωση ) αρα οχι κατω απο 75$} +15 € εξοδα εκτελωνισμου περιπου 32 € και το priority του gearbest ειναι +19$.

για αυτό banggood την περίοδο αυτή...

Παίδες αν οι μισές ερωτήσεις που κάνετε είναι για κινέζικα μαγαζιά και χρόνους αποστολής, υπάρχουν άλλα θέματα να τα ρωτήσετε.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα.

Έχει κολλήσει τό SCISHION V88 PLUS μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πώς να κάνω reset.

Μεσα σε μια οπη audio video, νομιζω στην κιτρινη , εχει ενα διακοπτη για reset. Βαλε μια οδοντογλυφιδα και πατα τον

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

To Xiaomi TV Box (international version) στα 55,85€ στο Gearbest
Έλεος με αυτά τα link ρε παιδιά!!! Δεν μπαίνουμε όλοι!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έλεος με αυτά τα link ρε παιδιά!!! Δεν μπαίνουμε όλοι!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μη μου συγχυζεσαι.

Υπάρχει λύση.

Πάτα quote στο μήνυμα που περιέχει το λινκ και μέσα από εκεί μπορείς να πάρεις το κανονικό λινκ.

Μετά copy paste σε όποιο browser θες.

Amazon Fire stick 4k max

Μεσα σε μια οπη audio video, νομιζω στην κιτρινη , εχει ενα διακοπτη για reset. Βαλε μια οδοντογλυφιδα και πατα τον

Ευχαριστώ πολύ ξεκόλλησε

Dounaios :thanks:

Ευχαριστώ πολύ ξεκόλλησε

Nothin bro ;)

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Android TV box το οποίο εχει μόνο hdmi και δεν έχει ούτε 3.5 mm jack για ηχεία και εγώ θέλω να το συνδέσω σε μια vga οθόνη και να έχω ήχο από ηχεία. Οπότε σκέφτηκα να πάρω ένα hdmi to vga+audio ανταπτοράκι και να τα συνδέσω αντίστοιχα μόνο που να βάλω τα ηχεία απευθείας στο audio πάνω στο αντάπτορακι. Λέτε να δουλέψει ή είπα χαζομάρα

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Android TV box το οποίο εχει μόνο hdmi και δεν έχει ούτε 3.5 mm jack για ηχεία και εγώ θέλω να το συνδέσω σε μια vga οθόνη και να έχω ήχο από ηχεία. Οπότε σκέφτηκα να πάρω ένα hdmi to vga+audio ανταπτοράκι και να τα συνδέσω αντίστοιχα μόνο που να βάλω τα ηχεία απευθείας στο audio πάνω στο αντάπτορακι. Λέτε να δουλέψει ή είπα χαζομάρα

Εμένα πάντως μου δούλεψε με κάτι τέτοιο

https://m.ebay.com/itm/New-HDMI-Male-to-VGA-Female-1080p-Video-Converter-Adapter-With-Audio-Cable-50mm-/292191870683?var=591123159874&hash=item4407fe1edb%3Ag%3A%7EQcAAOSwceNZXYzS&_trkparms=pageci%253A0b8f574b-8b4f-11e7-b9a4-74dbd180faf9%257Cparentrq%253A24c951b315e0abc5792c9847fffe53cc%257Ciid%253A6&varId=591123159874

Αα ναι και γω κατι παρόμοια ανταπτοράκια είδα απλά ήθελα να δω αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και τλκ δούλεψε. Οπότε θα το κάνω και εγώ και βλέπουμε, ευχαριστώ

Καλησπερα σε ολους σας!

Καλωσοριστε στην παρεα και μια τελειως ασχετη!!!

Παρακαλω την υπομονη σας και τις γνωσεις σας!

Λοιπον, ζω στη Γερμανια και ως τωρα βλεπω ελληνικη τηλεοραση με Οτε tv.

Αποφασισα να το κοψω και να αγορασω ενα android Box για να βλεπω μεσω kodi αλλα και μεσω των διαφορων app που υπαρχουν για αυτη τη δουλεια!

Εννοειται οτι δεν θελω να δωσω μια περιουσια! Η τηλεοραση μου ειναι καινουργιας τεχνολογιας sony 4Κ που αγορασα πριν λιγες μερες! Μου ειπανε να μην παρω με android ενσωματωμενα για καλυτερα ωστε να μπορω να το αλλαξω το box οταν χρειαστει (πιο γρηγορα απο την τηλεοραση!)

Τι εχετε να μου προτεινετε? Υπαρχει και με ετοιμα εγκατεστημενα αυτα που θελω η θα πρεπει (βλεποντας video στο youtube για το τροπο!) να εγκαταστησω εγω kodi κτλ?

Τι αλλο πρεπει να προσεξω?

Καθε πληροφορια αποδεκτη!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ποιες είναι οι προτεραιότητες σου, όσον αφορά την θέαση;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπερα σε ολους σας!

Καλωσοριστε στην παρεα και μια τελειως ασχετη!!!

Παρακαλω την υπομονη σας και τις γνωσεις σας!

Λοιπον, ζω στη Γερμανια και ως τωρα βλεπω ελληνικη τηλεοραση με Οτε tv.

Αποφασισα να το κοψω και να αγορασω ενα android Box για να βλεπω μεσω kodi αλλα και μεσω των διαφορων app που υπαρχουν για αυτη τη δουλεια!

Εννοειται οτι δεν θελω να δωσω μια περιουσια! Η τηλεοραση μου ειναι καινουργιας τεχνολογιας sony 4Κ που αγορασα πριν λιγες μερες! Μου ειπανε να μην παρω με android ενσωματωμενα για καλυτερα ωστε να μπορω να το αλλαξω το box οταν χρειαστει (πιο γρηγορα απο την τηλεοραση!)

Τι εχετε να μου προτεινετε? Υπαρχει και με ετοιμα εγκατεστημενα αυτα που θελω η θα πρεπει (βλεποντας video στο youtube για το τροπο!) να εγκαταστησω εγω kodi κτλ?

Τι αλλο πρεπει να προσεξω?

Καθε πληροφορια αποδεκτη!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Οποιαδήποτε από τα κουτιά που έχουν προταθεί στα προηγούμενα ποστ σου κάνουν.

Amazon Fire stick 4k max

τι εννοεις?

Με ενδιαφερει να βλεπω live tv αλλα και ταινιες και σειρες. Με ρωτας κατι αλλο και δεν το καταλαβαινω???

το καλυτερο απο τα φθηνά ειναι αυτο

https://www.gearbest.com/tv-box/pp_607542.html?vip=2714284&gclid=CjwKCAjw9O3NBRB3EiwAK6wPT6TANDtkbVr5TOmiM8mz7L9dmsTWPLCsOBvfREoXm2pvz9cmB6lmuBoC_jAQAvD_BwE